Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar ben geldım soyle bır ufaktan gecmıse baktımda kaptanımm artık ıpları elıne almaya karar vermıss eee ne yapalım yaz geldı artık son ataklarımızı yapmamız lazım kızlar kendımızı toparlamalıyızz cok cok haklısın gulumm haftasonları bızı mahvedıyor ama artık kendımıze gelmemız gerekır yoksa neolucak boyle halımız bellı degıl yanı.. ben artık kendımı topalrıyorum tatlım cunku 10 temmuzda tatıle gıdıcem ve ben 55 kılo olarak tatlıe gıtmek ıstıyorum ve bu aralar cok yavasladım oyuzden hemencecık kendıme gelmem lazım sana soz verıyorum gulum cok cok daha dıkkatlı olucam tatlım

[/B][/COLOR] insallah canim, geri donmemek uzeri tamamen kurtuluruz kara yaglardan...ben yarindan itibaren gunde 15km yurumeye calisacagim..insallah basaririm...tatile 55 gun kaldi cunki:18::18: Safisimde benim tatil oldugum zamanlarda tatile giderse, seve seve iki ayligina sorumlulugu sana devredebilirim bende biraz kafa dinlerim yahu bu kizlar yoruyor beni saka bir yana hepinizi cok seviyorummm....kendinizi salip koyardiginiz zamanalr haricc

insallah minnosum hepimiz destek olacagiz birbirimize ki...diyetler birakilmasin...ve yoyo gibi kilo alip vermeyelim...ya sabit kalalim yada verelim...arada bir sislikler icin gozumu kapaticam ama oda ayda 1 regl zamani icin..sen kac haftaligina gidiyorsun tatile minnosum??

Bitanem seve seve her zaman destek olurum.Canım bu arada sen 15 km yi nerede yürüyorsun,koşu bandında mı?

Hafta sonları buradan bütünüyle uzak kalması takımın,haftasonu kaçamaklarının da önünü açıyor bence.Çünkü ben takımdan uzak kaldığım zamanlar kopuyorum,ama tam birşey uzatılmışken aklıma sizler geliyorsunuz ve elimi o kalori bombardımanı yiyecekten çekiyorum mesela.Şahsi fikrim haftasonu hafta içi kadar girilmese de en az 3 katılım yapma ve gün içindeki yediklerini ve sporunu bildirme zorunlulu olmasıdır.Katı gibi gözüküyor olabilirim bu hususta ama;ben diyetin disiplin işi olduğuna ve gevşekliğe asla gelmeyeceğine inanıyorum

Son düzenleme:
evet canim kosu bandinda...yurukende bir diziye bakiyorum..yoksa binbir eziyet kosu bandinda yurumek//diziyle unutuyorum ozelliklede cagatayimin dizisini izlerken kendimden geciyorum
Dizideki o sarı kız beni deli ediyor ya.Artık o kızın otamdan çıkarılmasını ve Feriha'nın gerçek halini Emir'in öğrenmesini istiyorummmm :84:

bencede guzel bir fikir....kizlara zorlayacak bir kural daha

[/COLOR]
Dizideki o sarı kız beni deli ediyor ya.Artık o kızın otamdan çıkarılmasını ve Feriha'nın gerçek halini Emir'in öğrenmesini istiyorummmm :84:

ayyyyy handeyi deme zaten....kurdan copu bende emirin artik ogrenmesini istiyorum ya...yalandan nefret ediyorumm...hayati gercekleriyle yasamak daha guzel...yalan olmadan..hos Lokmana istemedende olsa yalan soyledim ama

Aslında canım birtakım fikirlerim var silkelenmek için ama,bunaltmak ya da bezdirmek istemiyorum.Ama ben yaşamda her türlü değişimin,disiplinden geçtiğine inanıyorum.Takımızın özel bir durumu var ki;o da,üyelerimizin çoğunluğunun 50-65 kilo aralığında olması.Yani en zor kilo verilen aralık.Bu aralık için 100 gr vermek harika bir gidişat iken;ben,sen,Doğa ablamız,Seferan gibi +90 kilo aralığı için yeterli olmuyor.Mesela ben eski takımımda da bu iddiadaydım ki;kilo verilmese dahi,kilo korunmalı.Almak takımsal bazda,moral düşürücü bir olgu.Topikte kilo verme zorunluluğu olmayan onlarca kiloya göre uyarlanmış grup var.Ama orada değil de,zayıflama yarışması topiğinde isek,kilo alma gibi bir lüksümüz yok.Azerimizin emek verip hergün hazırladığı katılım listesi;bence spor listesi olarak değiştirilmeli.Temsili kupa,perşembe akşamları spor toplamında 1. olan arkadaşlara verilmeli.Ve bence kilo almak gibi bir lüksü hiçbirimizin olmamalı,en asgari özveri ile kilo en azından korunmalı.Benim takım mantalitem bu.Ve bu takım,başta kaptanı ve diğer üyeleri ile,bunu başarabilecek azim ve özveride

buda guzel bir fikir ama msj listesini yok etmemiz yanlis olur...cunku boylelikle zorunlu paylasimi destekleyebiliyoruuz..gerekirse spor icinde ayriyetten bir liste yapariz ve seninde dedigin gibi onuda persembe gunu aciklariz, ve haftanin spor birincisi olarak secebiliriz ama cogu kizlar yok suan..bizim fikir alisverisimizi anca pazartesi okuyabilecekler

Son düzenleme:

:26::26::26::26::26:kimmiş onlar bakalım elin ağzı torba deil ki büzesin boş ver

tamam tatlim, siz nasil isterseniz...ben cogunluk giderse..takimi tatil sonuna kadar kapatiriz diye dusunmustum..ama madem siz devam etmek istiyorsunuz yazin, bizde oyle yapariz[/QUOTE]
ben en çok 2 hafta izin alabilirim yazın onda da tatile gidebiliicemizi sanmıyorum eşimle izinlerimiz denk gelmiyor bi de şimdi ev taşırken 1 -2 hafta alırım o kadar çoğunluğa bakalım ne çıkacak

nevcım bu haftasonu gecseklıgınden kaynaklanan kılolarımızı gercekten cok ıyı yakalamıssın evet bencede haftasonuda olsa ozel bır gun olmadıktan sonra en azından 3 paylasım yapılmalı
evet evet spor yarısı yapalım bencede . artık kendıme gelmem ve duzenlı spor yapmam lazımm ne olur benıde kamcılasın bu spor yarısı .cok guzel bır fıkır bence
ben katılıyorum spor yarısınaa:
ben en çok 2 hafta izin alabilirim yazın onda da tatile gidebiliicemizi sanmıyorum eşimle izinlerimiz denk gelmiyor bi de şimdi ev taşırken 1 -2 hafta alırım o kadar çoğunluğa bakalım ne çıkacak[/QUOTE]

bende doagzım 10 temmuz ıle 25 temmuz arasıda yokumm yanı okadarcık bır sure ıcın ızın alırım en fazla bence takım tatıle gırmesın devam etsın yınede

Harikasın canım.O halde kaptanım da onay verirse,spor çizelgesini bu akşamdan itibaren tutmaya başlıyorum.Perşembe akşamı toplamda kaç dakika spor yaptığımızı açıklarım bireysel olarak.Bu uygulamanın şöyle de bir faydası olacak.İlla ki sporunu düzenli ve uzun yapan sağlam kilo atacak.Böylece bizler;sporun diyet üzerindeki mucizevi etkisini de birkez daha kendimize ve zayıflama maratonunda koşan herkese ispatlamış olucaz.Bir de canlarım size şöyle birşey söyleyim:Ben en son üniversiteden arkadaşlarımla toplandığımda 83 kilo idim.2 hafta önce tekrar toplandık.Şu anda 88.5 kilo olduğum halde herkes,inanılmaz kilo vermişsin dedi,oysa ki daha kiloluydum,işte sporun mucizevi etkisi bu diyet üzerinde.O zaman takımımızı daha da disipline edecek ve kilo verme hızını arttıracak,en azından kiloyu korumamıza yardım edecek spor çizelgesini kaptanım da onay verirse bu akşamdan itibaren oluşturmaya başlıyorum.Şu şekilde:
7.TAKIM 27 mayıs-3 haziran spor çizelgesi
*cemre2010(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*ceyce(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*saferan(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*azerikizi(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*kirmizigül06(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*doga3(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*frangipani(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*ganfed(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*Julia__((PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*Minaver(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*Meyvenull (PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*minnoşprenses (PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*nev81 (PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA

Son düzenleme:
*Diyete başlamadan birkaç gün önceki 103.5 kilo halim:
*Diyetimin 90. günü 90 kilo halim:

Aslında çok fark yok gibi gözükse de,öyle farklı ki herşey.2 resim arasındaki gülümsemelerdeki fark,moral,ruh hali öyle farklı ki.2.foto 23 nisanda çekildi hanımlar.Şimdi çok daha farklı bir görünüm var,hepsini çektirip 5 kiloda bir ekliycem.İlk fotoda ne kadar çirkinmişim

Son düzenleme:
gülüm yaz tatiline gidermiyim ne yaparım hiç belli değil ancak sen tatile gittiğinde ben burda olsamda bir yada iki kişinin yardımcım olması iyi olur birbirimizi yokluğumuzda idare ederiz .....yazın daha yoğun olunabiliyor malum........

hafta sonu mesaj olayına kendi adıma çok onay veremeyebilirim....

7.TAKIM 27 mayıs-3 haziran spor çizelgesi
*cemre2010(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*ceyce(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*saferan(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*azerikizi(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*kirmizigül06(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*doga3(PZR=60 dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*frangipani(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*ganfed(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*Julia__((PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*Minaver(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*Meyvenull (PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*minnoşprenses (PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*nev81 (PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
başlatayım o zaman cumartesi niye yok 50 dk de dün yaptım da:))

Son düzenleme:
*doga3(PZR=----dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
*nev81 (PZR=50dk)+(PZT=----dk)+(SL=----dk)+(ÇRŞ=----dk)+(PRŞ=----dk)=TOPLAM------DAKİKA
50 dakika ile başladım bugün spora.İnanılmaz ter attım,bırakmak zorunda kaldım,yatmadan önce de mekik çekerim.Çekersem eklerim yarın sabah.Doğa'cım nasılsın?Senin aran nasıl sporla?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…