cok güzelsin Cemre.Allah esine bagislasin.masallah.tesekkürler koydugun icin
kizlar cemrenin fotolari profil alümünde
ben sadece oglunu gordum kendini kaldirmis galiba
sonuçların iyi çıkmış ne güzel.....Nasıl güzel kokuyor değil mi,karanfil karanfil.Afiyet olsun,eritsin canım benim.
Bu arada hanımlar biliyorsunuz bugün check-up yaptırdım.6 tüp kan ve idrar verdim.Tepeden tırnağa incelendim.O size bahsettiğim idrarımda kan meselesi,şükürler olsun ki yalnızca ufak çapta bir idrar yolları iltihabıymış,ilaç verdi doktor.Bu arada hormonlarım düzenli,kolestrolüm ve şeker oranım,kandaki yağ oranım oldukça düşük.Çok mutlu oldum,sağlıklı diyetlerin sağlıklı sonuçları şükürler olsun.
kız azeriii...benle minnoşu yazmamışsın......beni nasıl unutursuuuuuuuuuuuuuun.................
azeri......33....
cemre.....6
ceyce.....3
doga......25
frangi.....6
ganfed....4
julia.....12
kirmizi...22
meyve....6
minaver...0
nev........8
:79::79::79::79::79::79::79::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::90::90::90:
azeri......33....
cemre.....6
ceyce.....3
doga......25
frangi.....6
ganfed....4
julia.....12
kirmizi...22
meyve....6
minaver...0
nev........8
Canım bu rakamlar,günlük mesaj sayılarımız.
Canım bu verdiğin tablo nedir tam olarak?
azeri başım döndü valla senin avatarından
çok teşekkürler canım, şımarttın beni :)
merak edenler için pzts yeniden açarım resimleri, ama ganfed o benim kızım :)
kızlar, nezle mi oldum ne, burnum akıyo, hapşırıyorum, bademciklerim kaşınıyo...
İyi akşamlar kızlar.Bugün diyetimin 1. günü idi.Zorlanmadan yaptım,gerçekten keyifli ve doyurucu bir diyet.Yürüyüşe gidemedim ama evde koşu bandında yapıcam yatmadan.Sizler ne yaptınız?Hafta sonu nasıl geçiyor?
ellerine saglik azericim
azeri......33....
cemre.....6
ceyce.....3
doga......25
frangi.....6
ganfed....4
julia.....12
kirmizi...22
meyve....6
minaver...0
nev........8
7.TAKIM 208. Etap
cemre2010(56.8/57.3/-0.5/-0.88%)
ceyce(77.6/78,00/-0,4/-0,52)
saferan(126.1/126.5/-0.4/-0.32%)
azerikizi(55.8/54.2/1.6/2.87% )
kirmizigül06(90.1/89.3/0.8/0.89%)
doga3(92.8/92.6/0.2/0.21%)
frangipani(68.0/68.5/-0.5/-0.73%)
ganfed(55,5/55.3/0.2/%36)
Julia__(55.0/54.6/0.4/0.73%)
Minaver(60.7/60.7/0/0%)
Meyvenull (58.6/60.0/-1.4/ -2.38%)
minnoşprenses (63.2/64,1/-0,9/-1,42%)
nev81 (88.9/88.5/0.4/0.45%)
7. Takım toplam kilo(949.1/949.6/-0.5/ -0.05%)[/B]
işte listeeee....kızlar sizde bir bakıın.....
bitanemmmmmmmmmm...ben snei tebrik etmeyi unutmusum:78::78::78::78:heheyyyyyttttt valla olmusum heeee.
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kaptanım tatil de olsa tüm takımlar yarışmaya devam ediyor.Tatile çıkacak olan izin alıyor o kadar.Yoksa diyetler darmaduman olurdu,takipçi olmaya çalışarak,çok acil anlarda izin alarak süreli devam edicez illa ki canım
Safisim yarin liste sende yapabilecekmisin yarin?malum biraz karisiklik oldu listede
cemre2010 20 mayis yapti
ceyce 13 mayis yapti
saferan 27 mayis
azerikizi 03 haziran
kirmizigül06 listeyi yapti
doga3 listeyi yapti
frangipani listeyi yapti
ganfed 10 haziran
Julia__ 17 haziran
Minaver 31 haziran
Nev18 07 temmuz
Ben de çok inanıyorum canım buna,ve beraber mezun olacağımızı;sonra da başarı öykümüzü yazıp,kilo koruma topiklerinde devam edeceğimize yürekten inanıyorum canım.Azmin beni de kamçılıyortebrik ederim seni nevcim....ben bugun yogurtlarimi yemedim..malesef cok kotu hastalandik bademciklerim yaniyor resmen..felaket grip oldum iki gunde..ama diyetimin disina cikmadim...insallah berabere bitirecegiz bu yarisi nevcim ha ne dersin
Canım haklı ve yerinde uyarılarını destekliyorum.Eksiye düşemesek bile,kilomuzu korumak takım sorumluluğu açısından çok önemli.Ben kendi payıma bu sorumluluğu elimden gelenin her zaman en iyisini yaparak yerine getirmeye çalışıcam kaptanım.Eksiye düşmesem bile her hafta kilomu koruycam;sana ve takımıma söz veriyorumveeee gelelim zurnanin zirt dedigi yere !!!!!
kizlar malesef bu tablodan hic memnun degilim..iki hafta once birinciligi aldik ve geri dokulduk.. annemin sagligindan dolayi zor gunler gecirdim ve iki gun takima dogru duzgun ugrayamadim..ama baktimki takim aldi basini gidiiiii....bende onun icin bir durun demeye geldim
birkac takim arkadaslarimizdan msj aldim...ve onlarda benim gibi bu sonuc icin uzgunler...ve bazi takimlarda hakkimizda konusuldugunu gormusler, ve uzulmusler.bende kontrol ettim ve gordum.bu durumda oldugumuz icin, baska takimlarin tabiriyle ''yerlerde surundugumuz'' silkelenmenizi istiyorum artik...ve takimin sorumlulugunu almanizi istiyorum..
bu takimda niye yer aldigimiz malum, hepimizin bir amaci var...biraz daha dikkatli olmanizi istiyorum..ozellikle haftasonlari deli gibi yemeyin...bunda encok gozume batan meyvis ve cemrecim...bir hafta kendinizi bitiriyorsunuz ve ertesi hafta birakiyorsunuz, bu soz daha cok cemre icin gecerli...meyvisim sende annenlere gittiginde biraz daha dikkatli ol..en basta senin sagligini etkiliyor bu sonuc ve bizim takim sonucumuzu...diyet kolay degil, bunu hepimizde biliyoruz..insanin cani bazen baska seyler istiyor ozellikle hafta sonu..alin yeyin ama azicik.tadimlik ama abartmayin ki anliyorum her hafta ekside olamayabiliriz, ama gecmise bakarsan artilarimiz daha fazla ve bunun degismesi lazim artik...ben buradan mezunlari gormek istiyorum artik...gidin bize yeni topik acin ve orada lak lak edelim...ama burada surunmeyelim...kimseyede takimimiz hakkinda negatif yorum yapacak firsatlar vermeyelim ve baska takimdan bize transfer olan arkadaslar, sizden ricam...eski takimlariniza cok ugramamaniz..eski arkadaslariniz var selam vermek istiyorsun ama, enufak bir yorumda kirilabilirsiniz...ve buda sizin motivasyonunuzu azaltir,takiminizada durduk yere sogarsiniz...bunlari engellemek adina sizdem ricam kendi takimimizda ve kardes takimlarimizla paylasima devam etmeniz...umarim bundan sonra hepberaber biraz daha dikkatli oluruz....''yerlerde surunmeyiz''
unutmayinki cogu takim bizim tiyolarimizi kullanip takimlarina sahib cikiyorlar, silkelenin ve kendinize gelin....bundan sonra herkesten menuleri ve egzersizlerini eksiksiz paylasmasini istiyorum
Artık mezuniyetler yaklaştı.Mezun olan arkadaşlarımızı da kilo koruma topiklerinde inşallah görürüz.Atılsın keppplllleeerrrr
bitanemmmmmmmmmm...ben snei tebrik etmeyi unutmusum:78::78::78::78:
tebrik ederim seni azericimmm.....basarinin devamini dillerimmm..umarim birkac haftaya kalmaz seni mezun ederiz
tamam tatlim, siz nasil isterseniz...ben cogunluk giderse..takimi tatil sonuna kadar kapatiriz diye dusunmustum..ama madem siz devam etmek istiyorsunuz yazin, bizde oyle yapariz
Tamam canım kaydettim,7 temmuz.kizlar listede ufak bir degisikli yapiyorum..demin karar defterine baktim. ve benim 24 haziran sonuc listesini hazirlamam gerekiyormus..oyuzden minaver 31 haziran oldu ve nev 7 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?