Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınnnnnnnnn

Herkes afiyette mi bakayım ?

Benim bel tırt ... zorlamışım dün kesin sporda .

Hadi kızlar perşembe , perşeme olalı böyle perşembe görmemiş olsun .... son kozunuz ne ise dökün ortaya yarına

Geçmişş olsunn güzelimmm hayırlı sabahların olsunn

Günaydın kızlarrr
Bugün yine dışarlardayım önce oğlanı dişçiye götürcem sonra görümceme büyük gelen kıyafetlerimi götürcem
Artık eve kaçta dönerim bilinmez
Sporla ilgili karışık kısmı bana karışık gelmez kafamdan yaparım da daha iyi bi yönteme dönüştürülebilir tabi bakalım Aus yazar şimdi payıma düşeni
Alıntılarımıııı aldımmmm ... şimdi telden olduğu için günaydın diyip beğenip nereye kaçtı demeyin anca yazarım beee

Kaptanim yogurt kurunde biberin aci olmasi gerekiyor mu isotla da yapsak olur mu???

Isotun da meta hızlandırma etkisi olduğu için olur canım bence .

fermuar kapalı sen hic merak etme içimden bir ses çok bi faydası olmayacak diyor. İçimdeki sesi sopayla dövesim var yarin da yapicam bunu. 2 günlük.

Bak şimdi niyeyse o sesi benimde bi dövesim geldiii sesi benim kemiği senin olsun heeee hadi hadiiiii bugün çok işin var .... yarına min. eksi 1.2 çıkacaksın daha .... ooooo ooooooo bak hala duruyor

Bu hormonlarla bakalım hemen sogan kürüne başlıyorum

Sen halledersin ececim ...

Ahahahahhh 1 köfteye ne güldüm çünküüüüüü benimde 1 köfte
Ben yemiyeceğim tokum dediğimde eniştenin , yan masadan gönderdiler hanımefendi diye uzattığı romantik köfte hemi de

Merhabalar. Takıma yeni mi geldiniz? Ben mi kaçırdım ? Menünüzde isotu görünce bi heyecan yaptım

Bakkk şimdi ... az menü yazarım ama yazdığım her menüde isot vardır ... beni görünce niye heyecan yapmadın hayriiiiş

Açlık sınırlarında yaşayasıca ahuuuuuu
Yarın cuma senin hedef 70.2

Bana bunlarla geeeel .... badanaymış , damlamışmış

Spora itirazlar geliyooor anam ... saat bazı adil gelmiyordu bana ... teşvik için bi şey yapalım dedim ama ...
Gun aydinnnnnn....

Günaydınnnnnn ....hazır mısın ilk cumana

Kahvaltı : 3 dilim salam, peynir, 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık

Öğlen : 1 kase ayran çorbası, etli patlıcan yemeği

1 litre maydanoz suyu
Karışık kiraz sapı çayı

2 litre su

Afiyet olsun ...bugünde aynen devammm cuma y0zümüz gülsün .

Günaydınnnnnn

Kategoriler üstüsün sen aslında

Günaydın canımmm

günaydınnnnnnn herkesee

if diyetime başladımmm şükür , hayırlara vesile olmasını dilerimm

Kurdele kestin miii banuuuu .... if ya ... if
.. sende 3 hafta üst üste kilo verdiren if terk edilir miii hiç

herkese gunaydin dun telimde skinti oldu giremedim hic pc disinds okuyamadim da gecmisi dunku menum.karmakarisikti o yuzden bugune kahvaltisiz bi giris yapip ogle yemegi ile gunu kapatacagim aksama da spor war ins

Günaydınnn seda ...
Dün menün olmamış . Hem de bayram artın varken ... amaaa ... nedense içimdeki ses dün o menünün bayramdan kalan gr.ı yolladığını söylüyor ... bugün çok dikkat ... sıfır karbon ... boool su

Günaydın

dün menü vermedim

sabah öğlen akşam çok iyi idi ama akşamdan sonra cozuttum maalesef, bu gün pür dikkat etmeliyim

ama dünkü sporum 100 dk yürüyüş,

sen şimdi bi dikkatle eksi 700 göreceğin için rahatsın tabii

Begümmmmmmm

Delyyyyyy

Yüksek müsadenizle canan ablaya soru soruyorum ...

Mezuniyet sonrası kilo alan dely e kaç öğün sopa caizdir?

spor amaçlı kuzumm bayramın 3. günü Beşiktaş - Rumelihisarı - Beşiktaş :)
Anaaam yüklenmeyin okadar ya Sonra bi sakatlık çıkınca spordan günlerce uzak kalıyoruz günlük 1 saat kardiyodan fazlası kas yıkımına sebep oluyo o yüzden maksimum bi saat kardiyo üzerine salon egzersizleri yapın yeter.kas yapalım derken kas kaybediyoruz

günaaaydın günaaaaydınnnn:)

18 km yürüyüşten sonra alt bacak kasım perte çıktı benimde Ausencia

Bende de beldeki fıtık cortladı

La hani bu pilates fıtığa iyi gelirdi

Ooooooo ooooooooo öyle satır arasında kalmasınnnnnnn

Büyük gelen kıyafetler görümceye heee

Ahum dediğim gibi hem teşvik hem adalet ...
Yarış kısmı bende ...

Puanlar sende ...

Bir puanlama şablonu hazırla .. bana yolla .. ben onu tablo yapayım ilk sayfaya .

Yarış kısmında da yürüyen yürüyenle morti olur ... o hafta deli kardiyo yapacak olanları eşleştiririm ... spor candır

hahhahaha aynı romantik köfteden benimki de

ay sorma kuzum biliyorum da boğaz havaası ay çok bunaldık derken bayaa amele yanığı olduk :) gidiş okeyde dönüş çok zorladı...

yalnız bel fıtığı için pilates diye birşey var kaptanımmm sen yaldır yaldır havada duruyorsundur eminim

Bence zorluk derecesine göre dakika puanlaması iyi olur aralıkta kalınca bende arada kalıyodum şimdi herkes yaptığı dakika kadar zorluk derecesine göre puan alır tek dakika puanlaması da adaletsiz olur biri 30 dk koşsun diğeri 45 dk yürüsün 45 dk olan kazansın olmaz bana zor olmasına gelirsekte onada çözüm buluruz.en azından herkes kendi hesabını yapabilir ve ya ben yaparım zor olursa söylerim yapamıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…