inşallah ortim,Ortim toparlan önümüzdeki haftaya süper başlamamız lazım :))))
Geçmişş olsunn güzelimmm hayırlı sabahların olsunnGünaydınnnnnnnnn
Herkes afiyette mi bakayım ?
Benim bel tırt ... zorlamışım dün kesin sporda .
Hadi kızlar perşembe , perşeme olalı böyle perşembe görmemiş olsun .... son kozunuz ne ise dökün ortaya yarına
Geçmiş olsun dikkat et kuzumGünaydınnnnnnnnn
Herkes afiyette mi bakayım ?
Benim bel tırt ... zorlamışım dün kesin sporda .
Hadi kızlar perşembe , perşeme olalı böyle perşembe görmemiş olsun .... son kozunuz ne ise dökün ortaya yarına
Kabortada dagılmış gibiSıcakktann kuzummm sıcaktann amca conta yakmış
Alıntılarımıııı aldımmmm ... şimdi telden olduğu içingünaydın diyip beğenip nereye kaçtı demeyin anca yazarım beee
Naptın bacım kııı
Bence haklı o gün ben yüzmeye gidecegim dedim eltimin kızı 49 kilo
Naptın bacım kııı
Spor amaçlımı yürüdün yoksa iş içinmi
Kaptanim yogurt kurunde biberin aci olmasi gerekiyor mu isotla da yapsak olur mu???
fermuar kapalı sen hic merak etmeiçimden bir ses çok bi faydası olmayacak diyor. İçimdeki sesi sopayla dövesim var yarin da yapicam bunu. 2 günlük.
Bu hormonlarla bakalım hemen sogan kürüne başlıyorum
İyi geceler hanımlar;
Menü vereyim:
Sabah
Kayısılı yoğurtlu bar yedim yarım kahveyle
Kahvaltı
Böğürtlen yulaf çiğ kuruyemiş süt
Ve peynirli wasa
Öğlen
Tavuk ızgara yoğurt salata
Ara: 1 adet peynirli wasa
Akşam: 1 köfte yağsız :)
Merhabalar. Takıma yeni mi geldiniz? Ben mi kaçırdım ? Menünüzde isotu görünce bi heyecan yaptım
Ben geldim
Bugün aklımdan bi sesler hep Aus Aus diye fısıldıyordu ki bi baktım etiketler birikmiş.çok yoğun günler geçirdim wc ye bile gidecek vaktim yoktu ablam burdaydı 5 çocuk evde bide adam son günler badana çıkardı boyadı geçti ama temizliği çoook zorladı gece yaptığı için ıslakken silememiş boya kalıntılarını da kuruyunca temizlemek işkence oldu 2 günde bi oda ara 3 katda merdivenlerin olduğu duvarları boyadık oda bende zorlandık baya diğer odalara tövbe ettik duvar kağıtlı yapmaya karar verdik bakalım onada kurbana yaparsa hiç şaşmam...
Tabi bu arada hiç dikkat edemedim diyete bugün nerdeyse açlık sınırında beslendim sabah
Bi tane yağsız tavada pişmiş mücver
Bi bardak süt
Öğlen misafirlikte bi parça yöresel bi çörek
Akşam
Karpuz erik az kiraz
Yedim kaç saattir açım ama tartı uğruna yemiycem sabah bakalım ne olmuş
Hiç tartılamadım yarında dişçimiz var yine evde değilim bakalım cumaya ne olacak
Ausencia alıntılarım vardı ama gitmiş
Sporla ilgili bi iki bişey geldi aklıma ama zor mu olur bilemedim.mesela sporları derecelendirmek gibi örneğin eliptik zorluk derecesi 3 olsun,egzersiz 2,temposuz düşük yürüyüş derecesi 0,5 olsun (çarpılınca dakikanın yarısı gitsin) normal yürüyüş 1 derece, tempolu yürüyüş 2 derece, koşma 3 derece gibi..2 olsun yaptığımız dakikayı dereceyle çarpıp koyarsak zor sporlara teşvik olur mesela...
Sen geliştirirsin bunu...aklıma bi tek bu geldi...
Gun aydinnnnnn....
28 haziran
Kahvaltı : 3 dilim salam, peynir, 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
Öğlen : 1 kase ayran çorbası, etli patlıcan yemeği
1 litre maydanoz suyu
Karışık kiraz sapı çayı
2 litre su
Günaydın
Günaydınnn
Bayramda meleket sonra nigde derken çok yorucu geçti , dünde ev bark temizlik derken yine yorucuydu birde sıcaklarrrr ...
Sizler nasılsınız bakim ?
aus bacı mesajını okurken aşagı indikçe işte bu kategorideyim diyom ama nici göremiyom , hiç bir kategoriye sokamamışınya beni
Koca apla ya kalmışım
günaydınnnnnnn herkesee
if diyetime başladımmm şükür , hayırlara vesile olmasını dilerimm
herkese gunaydin dun telimde skinti oldu giremedim hic pc disinds okuyamadim da gecmisi dunku menum.karmakarisikti o yuzden bugune kahvaltisiz bi giris yapip ogle yemegi ile gunu kapatacagim aksama da spor war ins
Günaydın
dün menü vermedim
sabah öğlen akşam çok iyi idi ama akşamdan sonra cozuttum maalesef, bu gün pür dikkat etmeliyim
ama dünkü sporum 100 dk yürüyüş,
Anaaam yüklenmeyin okadar ya Sonra bi sakatlık çıkınca spordan günlerce uzak kalıyoruz günlük 1 saat kardiyodan fazlası kas yıkımına sebep oluyo o yüzden maksimum bi saat kardiyo üzerine salon egzersizleri yapın yeter.kas yapalım derken kas kaybediyoruzspor amaçlı kuzumm bayramın 3. günü Beşiktaş - Rumelihisarı - Beşiktaş :)
Günaydın kızlarrr
Bugün yine dışarlardayım önce oğlanı dişçiye götürcem sonra görümceme büyük gelen kıyafetlerimi götürcem
Artık eve kaçta dönerim bilinmez
Sporla ilgili karışık kısmı bana karışık gelmez kafamdan yaparım da daha iyi bi yönteme dönüştürülebilir tabi bakalım Aus yazar şimdi payıma düşeni
Isotun da meta hızlandırma etkisi olduğu için olur canım bence .
Bak şimdi niyeyse o sesi benimde bi dövesim geldiiisesi benim kemiği senin olsun heeee hadi hadiiiii bugün çok işin var .... yarına min. eksi 1.2 çıkacaksın daha .... ooooo ooooooo bak hala duruyor
Sen halledersin ececim ...
Ahahahahhh 1 köfteye ne güldümçünküüüüüü benimde 1 köfte
Ben yemiyeceğim tokum dediğimde eniştenin , yan masadan gönderdiler hanımefendi diye uzattığı romantik köfte hemi de
Bakkk şimdi ... az menü yazarım ama yazdığım her menüde isot vardır ... beni görünce niye heyecan yapmadın hayriiiiş
Açlık sınırlarında yaşayasıca ahuuuuuu
Yarın cuma senin hedef 70.2
Bana bunlarla geeeel .... badanaymış , damlamışmış
Spora itirazlar geliyooor anam ... saat bazı adil gelmiyordu bana ... teşvik için bi şey yapalım dedim ama ...
Günaydınnnnnn ....hazır mısın ilk cumana
Afiyet olsun ...bugünde aynen devammmcuma y0zümüz gülsün .
Günaydınnnnnn
Kategoriler üstüsün sen aslında
Günaydın canımmm
Kurdele kestin miii banuuuu .... if ya ... if
.. sende 3 hafta üst üste kilo verdiren if terk edilir miii hiç
Günaydınnn seda ...
Dün menün olmamış . Hem de bayram artın varken ... amaaa ... nedense içimdeki sesdün o menünün bayramdan kalan gr.ı yolladığını söylüyor ... bugün çok dikkat ... sıfır karbon ... boool su
sen şimdi bi dikkatle eksi 700 göreceğin için rahatsın tabii
Begümmmmmmm
Delyyyyyy
Yüksek müsadenizle canan ablaya soru soruyorum ...
Mezuniyet sonrası kilo alan dely e kaç öğün sopa caizdir?
Anaaam yüklenmeyin okadar ya Sonra bi sakatlık çıkınca spordan günlerce uzak kalıyoruz günlük 1 saat kardiyodan fazlası kas yıkımına sebep oluyo o yüzden maksimum bi saat kardiyo üzerine salon egzersizleri yapın yeter.kas yapalım derken kas kaybediyoruz
Bende de beldeki fıtık cortladı
La hani bu pilates fıtığa iyi gelirdi
Ooooooo ooooooooo öyle satır arasında kalmasınnnnnnn
Büyük gelen kıyafetler görümceye heee
Ahum dediğim gibi hem teşvik hem adalet ...
Yarış kısmı bende ...
Puanlar sende ...
Bir puanlama şablonu hazırla .. bana yolla .. ben onu tablo yapayım ilk sayfaya .
Yarış kısmında da yürüyen yürüyenle morti olur ... o hafta deli kardiyo yapacak olanları eşleştiririm ... spor candır
Bence zorluk derecesine göre dakika puanlaması iyi olur aralıkta kalınca bende arada kalıyodum şimdi herkes yaptığı dakika kadar zorluk derecesine göre puan alır tek dakika puanlaması da adaletsiz olur biri 30 dk koşsun diğeri 45 dk yürüsün 45 dk olan kazansın olmaz bana zor olmasına gelirsekte onada çözüm buluruz.en azından herkes kendi hesabını yapabilir ve ya ben yaparım zor olursa söylerim yapamıyorum diye
Bende de beldeki fıtık cortladı
La hani bu pilates fıtığa iyi gelirdi
Ooooooo ooooooooo öyle satır arasında kalmasınnnnnnn
Büyük gelen kıyafetler görümceye heee
Ahum dediğim gibi hem teşvik hem adalet ...
Yarış kısmı bende ...
Puanlar sende ...
Bir puanlama şablonu hazırla .. bana yolla .. ben onu tablo yapayım ilk sayfaya .
Yarış kısmında da yürüyen yürüyenle morti olur ... o hafta deli kardiyo yapacak olanları eşleştiririm ... spor candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?