Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyy kuzum ilk günler benimde sancılı geçer , bilirim .

Tam turşu su tutar , ödem diyecektim ki sebebin varmış.
Geçmiş olsun canım.
Dondurma miktarı da azdır diye umuyorum .

2 yk kadar dondurma abla . Ders çalışınca çok hızlı acıkıyorum ya nasıl çözüm bulsam bilemedim.

2 yk kadar dondurma abla . Ders çalışınca çok hızlı acıkıyorum ya nasıl çözüm bulsam bilemedim.

Bana sıcak içecekler iyi gelir hep ... o hissi bastırır .
Yanında bir iki badem ya da cevizle geçiştirebilirsin bence .

Gayet güzel nefsim .
Gelen gr.lar gidecek gibi cumaya .

Bana sıcak içecekler iyi gelir hep ... o hissi bastırır .
Yanında bir iki badem ya da cevizle geçiştirebilirsin bence .
Gayet güzel nefsim .
Gelen gr.lar gidecek gibi cumaya .

İnşallah çünkü ekstra grlar geldi galiba
Ama gidecekler geldikleri gibii

fermuar kapalı sen hic merak etme içimden bir ses çok bi faydası olmayacak diyor. İçimdeki sesi sopayla dövesim var yarin da yapicam bunu. 2 günlük.

İyi geceler hanımlar;

Menü vereyim:

Sabah

Kayısılı yoğurtlu bar yedim yarım kahveyle

Kahvaltı

Böğürtlen yulaf çiğ kuruyemiş süt
Ve peynirli wasa

Öğlen

Tavuk ızgara yoğurt salata

Ara: 1 adet peynirli wasa

Akşam: 1 köfte yağsız :)

Isotu kaptanimizin bi yazisinda okumustum. O yuzden yemeklerime atiyorum. Bagirsaklari bayagi calistiriyor.
Tavsiye ederim.
Urfalıyım. Bilmez miyim hem de nası çalıştırıyor. Ama mide rahatsızlığım had safhada seneler oldu şöyle acılı bişey yemeyeli.

Ben geldim
Bugün aklımdan bi sesler hep Aus Aus diye fısıldıyordu ki bi baktım etiketler birikmiş.çok yoğun günler geçirdim wc ye bile gidecek vaktim yoktu ablam burdaydı 5 çocuk evde bide adam son günler badana çıkardı boyadı geçti ama temizliği çoook zorladı gece yaptığı için ıslakken silememiş boya kalıntılarını da kuruyunca temizlemek işkence oldu 2 günde bi oda ara 3 katda merdivenlerin olduğu duvarları boyadık oda bende zorlandık baya diğer odalara tövbe ettik duvar kağıtlı yapmaya karar verdik bakalım onada kurbana yaparsa hiç şaşmam...
Tabi bu arada hiç dikkat edemedim diyete bugün nerdeyse açlık sınırında beslendim sabah
Bi tane yağsız tavada pişmiş mücver
Bi bardak süt
Öğlen misafirlikte bi parça yöresel bi çörek
Akşam
Karpuz erik az kiraz
Yedim kaç saattir açım ama tartı uğruna yemiycem sabah bakalım ne olmuş
Hiç tartılamadım yarında dişçimiz var yine evde değilim bakalım cumaya ne olacak
Ausencia alıntılarım vardı ama gitmiş
Sporla ilgili bi iki bişey geldi aklıma ama zor mu olur bilemedim.mesela sporları derecelendirmek gibi örneğin eliptik zorluk derecesi 3 olsun,egzersiz 2,temposuz düşük yürüyüş derecesi 0,5 olsun (çarpılınca dakikanın yarısı gitsin) normal yürüyüş 1 derece, tempolu yürüyüş 2 derece, koşma 3 derece gibi..2 olsun yaptığımız dakikayı dereceyle çarpıp koyarsak zor sporlara teşvik olur mesela...
Sen geliştirirsin bunu...aklıma bi tek bu geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…