- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Oyy kuzum ilk günler benimde sancılı geçer , bilirim .
Tam turşu su tutar , ödem diyecektim ki sebebin varmış.
Geçmiş olsun canım.
Dondurma miktarı da azdır diye umuyorum .
2 yk kadar dondurma abla . Ders çalışınca çok hızlı acıkıyorum ya nasıl çözüm bulsam bilemedim.
Sağol canım gectii çok şükürGeçmiş olsun canım
Bana sıcak içecekler iyi gelir hep ... o hissi bastırır .
Yanında bir iki badem ya da cevizle geçiştirebilirsin bence .
Gayet güzel nefsim .
Gelen gr.lar gidecek gibi cumaya .
fermuar kapalı sen hic merak etme
Hee ya düşün o sıcağa .. o terlemeye .. bi de spır yapacaznee güzel yağ yakılıııır
Hoş geldin sefa getirdin ..
Iyi ki dürttüm heee ... 10 lar 20 olmadan yakalayalım ...
Ahh ahh exma'yı sormuşsun ... çok iyi ikili olacaktınız ama şu an bulunduğu yerde net sorunu var ... giremiyor . Kilo bildirimini , diyetinin gidişatını konuşarak öğreniyorum ve maalesef kendi isteği ile takımdan ayrıldı notu yazacağım bu hafta. Izne ayıramıyorum yeni üye diye ... süresi dolmadı kural gereği ... böyle bi süre daha bildirimle devam etmeyi de size ve takıma karşı mahçubiyetle istemedi .
Neyse , inşallah mevcut durumu düzene girer , hayatına kaldığı yerden devam eder de ... liste dışı yarışırsınız ... tam senlik rakip çünkü ... deli kilo veriyor
Oyyyyy adacımmmm o cmt gelen muhteşem tartı da gitti mi yoksaaa ?
Plank özellikle spor sonrası yapılan bir duruş egzersizi . Tüm kaslarını titreten ... wall sit te duvara oturur gibi yaslandığın ve kaslarını çalıştıran bir hareket.
Eveet fulya ... yanlış olan ... öğle ile akşamın yer değiştirmesi ... gereği.
En hafif öğünümüz olmalı akşam .
Geç uyuduğun için olmaz canım ... ama artık fermuarı kapa ağzın
Yarın yaz bana ... çok meraktayım .
Akşam geçiştirmeli olmuş , acıkmıyorsan sorun yok ama ben yine de bol salata/yoğurtla geçiştirilen akşamları geç yenen meyveye tercih ederim .
Tabiii jübile haftan değil mi haftaya
Tartın iyi şeyler söylüyor değil mi ececim ... kelebek senin için yemedi hiç dedi ...içim sana karşı umut dolu ...
Merhabalar. Takıma yeni mi geldiniz? Ben mi kaçırdım ? Menünüzde isotu görünce bi heyecan yaptım
Urfalıyım. Bilmez miyim hem de nası çalıştırıyor. Ama mide rahatsızlığım had safhada seneler oldu şöyle acılı bişey yemeyeli.Isotu kaptanimizin bi yazisinda okumustum. O yuzden yemeklerime atiyorum. Bagirsaklari bayagi calistiriyor.
Tavsiye ederim.
Urfalıyım. Bilmez miyim hem de nası çalıştırıyor. Ama mide rahatsızlığım had safhada seneler oldu şöyle acılı bişey yemeyeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?