Günaydın kızlarrr
Bugün yine dışarlardayım önce oğlanı dişçiye götürcem sonra görümceme büyük gelen kıyafetlerimi götürcem
Artık eve kaçta dönerim bilinmez
Sporla ilgili karışık kısmı bana karışık gelmez kafamdan yaparım da daha iyi bi yönteme dönüştürülebilir tabi bakalım Aus yazar şimdi payıma düşeni
Bence haklı o gün ben yüzmeye gidecegim dedim eltimin kızı 49 kilobenimde gelmem lazım niye dedim basen var bende dedi takıntılı
Isotun da meta hızlandırma etkisi olduğu için olur canım bence .
Bak şimdi niyeyse o sesi benimde bi dövesim geldiiisesi benim kemiği senin olsun heeee hadi hadiiiii bugün çok işin var .... yarına min. eksi 1.2 çıkacaksın daha .... ooooo ooooooo bak hala duruyor
Sen halledersin ececim ...
Ahahahahhh 1 köfteye ne güldümçünküüüüüü benimde 1 köfte
Ben yemiyeceğim tokum dediğimde eniştenin , yan masadan gönderdiler hanımefendi diye uzattığı romantik köfte hemi de
Bakkk şimdi ... az menü yazarım ama yazdığım her menüde isot vardır ... beni görünce niye heyecan yapmadın hayriiiiş
Açlık sınırlarında yaşayasıca ahuuuuuu
Yarın cuma senin hedef 70.2
Bana bunlarla geeeel .... badanaymış , damlamışmış
Spora itirazlar geliyooor anam ... saat bazı adil gelmiyordu bana ... teşvik için bi şey yapalım dedim ama ...
Günaydınnnnnn ....hazır mısın ilk cumana
Afiyet olsun ...bugünde aynen devammmcuma y0zümüz gülsün .
Günaydınnnnnn
Kategoriler üstüsün sen aslında
Günaydın canımmm
Kurdele kestin miii banuuuu .... if ya ... if
.. sende 3 hafta üst üste kilo verdiren if terk edilir miii hiç
Günaydınnn seda ...
Dün menün olmamış . Hem de bayram artın varken ... amaaa ... nedense içimdeki sesdün o menünün bayramdan kalan gr.ı yolladığını söylüyor ... bugün çok dikkat ... sıfır karbon ... boool su
sen şimdi bi dikkatle eksi 700 göreceğin için rahatsın tabii
Begümmmmmmm
Delyyyyyy
Yüksek müsadenizle canan ablaya soru soruyorum ...
Mezuniyet sonrası kilo alan dely e kaç öğün sopa caizdir?
Ayyy en sinir oldugumm tipp kızmada güzelimm bir yiyiyp yiyip kg almaynlara deli oluyorummmBence haklı o gün ben yüzmeye gidecegim dedim eltimin kızı 49 kilobenimde gelmem lazım niye dedim basen var bende dedi takıntılı
Hahahhahaaa yanii konu bensemm sabah akşam dinlenip dinlenip sopalamakk lazımm
Isotun da meta hızlandırma etkisi olduğu için olur canım bence .
Bak şimdi niyeyse o sesi benimde bi dövesim geldiiisesi benim kemiği senin olsun heeee hadi hadiiiii bugün çok işin var .... yarına min. eksi 1.2 çıkacaksın daha .... ooooo ooooooo bak hala duruyor
Sen halledersin ececim ...
Ahahahahhh 1 köfteye ne güldümçünküüüüüü benimde 1 köfte
Ben yemiyeceğim tokum dediğimde eniştenin , yan masadan gönderdiler hanımefendi diye uzattığı romantik köfte hemi de
Bakkk şimdi ... az menü yazarım ama yazdığım her menüde isot vardır ... beni görünce niye heyecan yapmadın hayriiiiş
Açlık sınırlarında yaşayasıca ahuuuuuu
Yarın cuma senin hedef 70.2
Bana bunlarla geeeel .... badanaymış , damlamışmış
Spora itirazlar geliyooor anam ... saat bazı adil gelmiyordu bana ... teşvik için bi şey yapalım dedim ama ...
Günaydınnnnnn ....hazır mısın ilk cumana
Afiyet olsun ...bugünde aynen devammmcuma y0zümüz gülsün .
Günaydınnnnnn
Kategoriler üstüsün sen aslında
Günaydın canımmm
Kurdele kestin miii banuuuu .... if ya ... if
.. sende 3 hafta üst üste kilo verdiren if terk edilir miii hiç
Günaydınnn seda ...
Dün menün olmamış . Hem de bayram artın varken ... amaaa ... nedense içimdeki sesdün o menünün bayramdan kalan gr.ı yolladığını söylüyor ... bugün çok dikkat ... sıfır karbon ... boool su
Begümmmmmmm
Delyyyyyy
Yüksek müsadenizle canan ablaya soru soruyorum ...
Mezuniyet sonrası kilo alan dely e kaç öğün sopa caizdir?
Bendee bayıldımm sözlerii tamm benlikk güzelimmmmbu aralar her sabah bu şarkıyı dinliyorummm resmen ruh halimi özetliyor.
bu gün 60.1 kg, bakalım yarın ne olacak
dün akşam geç saatte dondurma cips şekerli leblebi, fıstık, çekirdek yedim bol miktarda... onları da yazayım madem
olur tabiki, yarından itibaren morti olalım seninle masumumkız saraycam sen izinde ben izinde
gel rakip olalımm
mortingen yapaym seni
yarın tartılıp
yazalım , haftaya cumaaa bellli olur yarış
olur tabiki, yarından itibaren morti olalım seninle masumum
Yiyen belli oluyor
Bendeee yemedimm güzelimm çünkü hiç bir yere gitmeikYiyen belli oluyorBen akraba ziyareti yapmadığım için yemedim
Yiyen belli oluyorBen akraba ziyareti yapmadığım için yemedim
Yedin mii kızz baklavalarıııı yoksaaa
o kadar oruç tuttum baklavadamı yemiyak
bıraktımçoktan çıktı gitti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?