aus bacı mesajını okurken aşagı indikçe işte bu kategorideyim diyom ama nici göremiyom , hiç bir kategoriye sokamamışınya beniGünaydınnnnnnn ....
Eveeeeet ... gezdik , tozduk ... gittik , geldik ...
Yemedikiçtik derkennnn geldik bir bayram tatili sonuna ...
Çalışanlara mesailer başladııı
Diyet listeleri tekrar ortaya döküldü
Spooor rafa kaldıranlar için tozu alınıp hayata geçirildiiii
Hadi bakalım , başlıyoruuuuuuuuuz
Are youuu reaaaddddyyyy ?
7.takım 28 Haziran 2017 Çarşamba Sabah Içtiması
Listenin Güzelleri ... Cumaya Takımı 1.liğe taşımaya ... rahaaat ... hazır ooollll . Hedefe kilitlen . Her türlü detoks mübah
Ahu060812
@mimu88
@ecemavi
Efser
Nego
@irmae
@exmadon
ErSeSi
@White Lily
Liste Dışı Taze Izne Ayrılanlar... Listede olmamanın rehavetine kapılmadan , hedefe kilitlenmek için , rahaaat .... hazıııır ooool
@ada81
Nare83
@kelebekolacam
@Sherrysherrylady
Liste Dışı Uzun süredir izinde olup , takımda yer almayı bekleyen güzellerle , her daim hazır ve tetikte olan güzeller . Rahaaat.. Hazır oooollll...
Sarayca
@mirjam
@MorVampirella
@igdedali
@Nefs
@koza16
@Daydream-
Takıma yeni Katılan Güzeller .... 7.takımla hedefe tam gaz varmak için .. rahaaat .. hazırrr ooool
@60kiloyum
@suspushanimcim
Mezun olup kalan kiloları vermek için apartta bekleyenler .. son sürat devammm ....rahaaat ...hazııır ooollllll
DelyDoly
@Betulina
@saydin78
Takımınn koruma Güzelleri .... her daim fit kalmak içinnnn .... hazııır , rahat oolllll
begum75
@nehirnil111
@Ausencia
@Lunya
@Bebetomm
@pamukskr
@roxen2303
Veeee uzun süredir sesi çıkmayanlar ... rahatlar ama hazırlar mı bir soralum hele
@Dilekiyi
@Neshve
@MuMu85
@arselka
@Dersaadet_
@Antepia27
@Sekercikiz
@tuba52
@cydnz_1
@Davina
Veeee anne adaylarına da bir selammm
@asfarovski
@kelebek19
@ervahafsa
@vorones
@_AYNURA_
Veeee big abla .... sende are youuu ready
aeben
Unuttuğum varsa affolaçekinmeden kendini hatırlata
Hadiiiii bakalım başlıyoooooruuuuuuz
Hadi hayırlı olsun. Normal düzene dönmek çok güzelgünaydınnnnnnn herkesee
if diyetime başladımmm şükür , hayırlara vesile olmasını dilerimm
Hafif bir kahvaltı yap ögleni ara olarak gecirsen metobolizmayı uyandırırsınherkese gunaydin dun telimde skinti oldu giremedim hic pc disinds okuyamadim da gecmisi dunku menum.karmakarisikti o yuzden bugune kahvaltisiz bi giris yapip ogle yemegi ile gunu kapatacagim aksama da spor war ins
Bende normal düzene dönüyorum bugun sohbet varHadi hayırlı olsun. Normal düzene dönmek çok güzel
Bende normal düzene dönüyorum bugun sohbet var
Hafif bir kahvaltı yap ögleni ara olarak gecirsen metobolizmayı uyandırırsın
Sağol banuşum
Ahu bencede spor için düşündüğün şey çok ayrıntı itirazlar ve hesap içinden çıkamazsınapla nasihati bak
Dün karbonla şeker fazla olmuş bu gün karbonu azalatarak devam et yarın toparlarsınisteyim canim evden birsey de getirmedim dun aksam kahvaltilik yedim zaten menemen falan vardi ekmek biraz kacti diye aslinda menumu yazmak istemedim
sabah bir parmak kadar simit yesil cay ile yendi
ara bir sade turk kahvesi
oglen domates corbasi bol salata
aksam menemen peynir salata domates zeytin uc dilime yakin tb ekmegi
bir de bir lokum ve cikolata yedim ikram ettiler is yerinde ayip olmasin dedim. bugun bu sekidle baslamak istedim
hoşgeldin canım,,, bir daha gitme lütfenGeldim canlarım yaklaşık aldığım 10
KİLOyla azimle hırsızlar isteğimle geldim yarın menu ve Spor bıldırcın yaparım inşallah
Hepimize kolay. Gelsin
Ortim toparlan önümüzdeki haftaya süper başlamamız lazım :))))Günaydın
dün menü vermedim
sabah öğlen akşam çok iyi idi ama akşamdan sonra cozuttum maalesef, bu gün pür dikkat etmeliyim
ama dünkü sporum 100 dk yürüyüş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?