Hiç korkutma gözünü. Geçen hafta da benim doğum günümdü. Bizimkiler baklava almıştı. Pasta hiç sevmediğimden. Baklava ki bu hayatta en sevdiğim ve yemekten bıkmayacağım tek şey olabilir. Amaaa yemedim. Ve biliyorum yeseydim bu hafta eksi olmazdı kilom. Sen de yeme. Eminim haftaya tartıda gördüğün sayı seni o bir dilim pastadan daha çok mutlu edecek. Yeni yaşında daha hafiflemiş olarak başla
ayyyy ben neler yapıyorum , diyorum bilemezsin vallaaa
anacım napim öyle böyle 15 kilo dedi baksana
59,9 dedirtsem mi daha ne isterim oda olacak ama son 2,9 kaldı azcıkkk
ahahah iffff cnm bu if iff , yok öyle akşam yemek zabaça aç kalacam
tam hızımı almış giderken bir dogum günü şeysi olmaz inş
Harika canım sevindim
Maşallah yine harikasın
Teşsekkürler kızlarHosbulduk canım evet. Bırsuredır fırardaydım kurkçu dukkanına dondum
Kızlar enkuçuk coçugunu 40yasında doğuran bİ anne olarak. İstıyorsanızbeklemeyın derım gercekten. Belirli bİ yastan sonra cok yorucu haa calıstuğim için gece uyumayan bebekle gunduz dınlenme imkanım yoktu calişmayı dusunezssenız daha rahat. Olurr
Ama ıyıkı doğmuş şimdi babasının abılerının evın nesesı oğlum senden once ben neye guluyordum dıyorum
Ama kizolmayımca pek uzulmedım kısmet hakkınızda hayırlısı olsun hanımlar
Vaaav maşallah banucugum senı bıraktığımda 67gıbıydın kutlarım canım
Tebrikler canım suprersın
Valla öyle aus.:))))Evet eflal bekle. 5 teki tartı uykusuzluk ödemi ile doludur.
Waaaaw tebrikler banu
Düzen gelince eksilerde geldi ... hadi düğüne en az 61
Süper efserim ... irade ve azmin yanına tıkır tıkır işleyen meta koyulunca .....kaçınılmaz son
Şaka maka 80 lere veda ediyorsun tatlım
Sagol hemşom:)))ikinizide çok tebrik ederim,
Teşşekürler benim minoşumHarikasın canım tebrik ederim az kaldı 62 gidiyor
Tebrik ederim çok çok iyi bir sonuç canım
Canım spor genelde şişirir vücudu yorduğun için
Abla 97. 7le başladım ama ara ara dömeden yetiklerimden 100 de olmuşumdur bir ara korkudan cıkmiyordum tardıya çok şiş ödemlerimde oldu 100 bilen geçmişimdir ben bir iki hafta diyetisyen randevümmü beklerken uğraştımFatmanur tekrar hoşgeldin canım ...
Seni Üzmek değil niyetim beni az çok tanıyorsun ..bu gel gitlerin seni hedefinden çok saptırıyor. Son dönemde 10 kilo verip ortadan kaybolup tekrar gelip tekrar aynı kısır döngüyü yaşama artık .
İnan senin kadar bizde seni ikili rakamlarda görmek istiyoruz ...
Ben biliyorumki sen düzenli ve kaçamaksız diyet yapınca kilo verebiliyorsun ...
Yeterki iste ...
Bak efser'egeldiğinde 100 kilo üstüydü yanlış hatırlamıyorsam , haftaya 7 li rakamları görecek inş.
Dost acı söylermiş ama bazan kendimizi silkelemek için etkili oluyor bu ..
Unutma bizler burda sana yardımcı olmak için olsakta senin izin verdiğin kadar sana yardımcı olabiliyoruz
Tekrar hoşgeldin
Ne güzel bir haber hedefe yaklaşırkken 2 kilo yağ büyük başarı maşallah hemşom...Gunaydin hayirli sabahlar hanimlar. Kilom 59.5 yani sabit.
Diyetisyene gittim bu ay 2 kg yag gitmis
Bence tamamen kıskanclık boşver kuzum bunlardan etrafta bir ton hangisi ile uğraşasın salla gittin bir ara bir reblik vardi bu olaya cuk oturyor yav he he deyip gec gittsinBen hiç anlamadım ki olayı yani tamam eskiye göre kilo aldım ama gelmeden önce 38 beden pantolon aldım ben ve oldu öyle sıkma oturma gibi bir durumu yok, üst kıyafetlerim de m ve 38 beden aralığında nasıl o kadar kilolu görünebiliyorum anlamadım. Dün akşam yürüyüşe kaçtım o kadar sinirlerim bozuldu ki hem yürüdüm hem ağladım. Ailenin kızlarından birisi diyet yapmış 80 kiloya düşmüş, "ay nasıl inceldi, çıtı pıtı oldu, çok istikrarlı" diyorlar. Yahu kız benim 10 kilo fazlam. Sinirden migrenim tuttu. Bugün eşimle baş başa yola düştük allahtan biraz soluklanma fırsatım var.. çok canımı sıktılar, tartı da güldürmedi ama toparlanmam lazım moral olarak önümüzdeki haftaya güzel girmeliyim ki 70lerin sonuna varabileyim.
Şu devirde senin gibi bir gelin bulmuşlar yağlarınmı batmıs onların dünyadan haberdar degiller sanırım bak bizim yigen evlenecekti eften büften bir sebebten ayrıldılar bu devirde doğru birkişiyi bulmak aileye almak çok zor düzgün olsun 3 5 kilo fazla olsun akıla zarar degil kilo bedene zarar boş ver sen onları boş bogazlık etmişler ağlama sakin bir daha....Eşimin ailesinin tarafına geldik hep benim kilo muhabbet konusu..
Benim öyle çok yüksek de değil ki yap oranım, diyorum ya şu andan 38 bedene sığabiliyorum öyle löp löp sallana yerlerim yok ama anlamadım neden hep laf konusu. Ama inadım inat devam edeceğim diyete de spora da sonra da ben onlara diyeceğim ay böyle nasıl rahat edebiliyorsunuz, merdiven çıkarken yorulmuyor musunuz. Ay valla hamallık sizinki diye bıdı bıdı yapacağım. :)
Aynen dediğin gibi hassasiyeti fark eden gidip gelip bişi diyor bir şekilde kaale almayıp üç beş ay sonra incelmiş bedenle vereceğim cevabı.
Hiç korkutma gözünü. Geçen hafta da benim doğum günümdü. Bizimkiler baklava almıştı. Pasta hiç sevmediğimden. Baklava ki bu hayatta en sevdiğim ve yemekten bıkmayacağım tek şey olabilir. Amaaa yemedim. Ve biliyorum yeseydim bu hafta eksi olmazdı kilom. Sen de yeme. Eminim haftaya tartıda gördüğün sayı seni o bir dilim pastadan daha çok mutlu edecek. Yeni yaşında daha hafiflemiş olarak başla
Doğum günün kutlu olsun şimdiden
Yeniden listede olmak ne güzel
Liste disi olanlar neden liste disi?
Hadi ben yeniyim deneme haftasi.
Merak iste napacan :))
ayyyy ben neler yapıyorum , diyorum bilemezsin vallaaa
anacım napim öyle böyle 15 kilo dedi baksana
59,9 dedirtsem mi daha ne isterim oda olacak ama son 2,9 kaldı azcıkkk
ahahah iffff cnm bu if iff , yok öyle akşam yemek zabaça aç kalacam
tam hızımı almış giderken bir dogum günü şeysi olmaz inş
igdedali listedesinde, bu hafta bizim takımı birinci yaparız biz ne dedin yoksa eflal senin hızına yetişemem bu hafta mı diyorsun
Canlaaaar , hiç bir takımı konuşmayı sevmem ... takımlar arası yaşananları biliyorum evet .
Hoş şeyler değil ...
Olaya iyi yanı ile bakalım , her şerrin hayrı ... müthiş kilolar verilmiş .... herkes zayıflıyor ne güzel
Eeeeeee ..... siz de deeee hadiiiiiii
Söz kimseden 3-4 kilo beklemiyorum2.5 yeter
Hadi bakalım ....
liste oyalamak değil kuzum , kendimizi oyalamayalım ... bu ara listemizde yer var ...
sen kendin ve benim için bu hafta hedefi büyük tut ... ablana hediye olsun
69 gibi ..bunu da ekleyeyim mi favorilere
kuzum şükür önemli bir durum yok ... sağlıklı beslenmeye devam
etme etme ... her hafta veriyor
Valla ben sana özet geçeyim , sen ve exma nın yüzdesi ile arkadan destek veren white olmasa idi ...liste ayvayı yemişti bu hafta
paparazzi ahu ...
bende az çok biliyorum ... bazı özel mesajlar almıştım .. bakmak durumunda kaldım o ara ..
ertesi neeee ?
2 kilo veremeyecek misin ? ooooo oooo kapatalım tükkanı bizhem de bi gece de 1.6 veren ahu ...
Canlaaaar , hiç bir takımı konuşmayı sevmem ... takımlar arası yaşananları biliyorum evet .
Hoş şeyler değil ...
Olaya iyi yanı ile bakalım , her şerrin hayrı ... müthiş kilolar verilmiş .... herkes zayıflıyor ne güzel
Eeeeeee ..... siz de deeee hadiiiiiii
Söz kimseden 3-4 kilo beklemiyorum2.5 yeter
Hadi bakalım ....
liste oyalamak değil kuzum , kendimizi oyalamayalım ... bu ara listemizde yer var ...
sen kendin ve benim için bu hafta hedefi büyük tut ... ablana hediye olsun
69 gibi ..bunu da ekleyeyim mi favorilere
kuzum şükür önemli bir durum yok ... sağlıklı beslenmeye devam
etme etme ... her hafta veriyor
Valla ben sana özet geçeyim , sen ve exma nın yüzdesi ile arkadan destek veren white olmasa idi ...liste ayvayı yemişti bu hafta
paparazzi ahu ...
bende az çok biliyorum ... bazı özel mesajlar almıştım .. bakmak durumunda kaldım o ara ..
ertesi neeee ?
2 kilo veremeyecek misin ? ooooo oooo kapatalım tükkanı bizhem de bi gece de 1.6 veren ahu ...
anladımgelemiyor ...bazı özel sorunlardan dolayı evde değil ve bulunduğu yerde net yok ... diyete devam ediyor ...zaten stresten eriyor da ... bildirimde bana telden verdi ... bu şekilde takıma gelmeden bildirim yapmayı size karşı doğru bulmadı .
açıkcası ben ikna etmek istedim ama ... ne zaman gelebilir o da kesin değil diye bu kararı aldı
Takımlar arsı nasıl kaptanımm
anladımher ne derdi var ise bir an önce düzelir inşallah. Selam söyle benden ona
Benim de erkek arkadaşımdan öyle bir sıkıntım vardı. Diyet yapmaya ihtiyacın yok diyip durdu. Hep de tatlıyla çeldi aklımı. Sonra midem için ve regl sıkıntılarım için doktora beraber gittik. Hep aynı şeyi söyledi doktorlar. Kilo vermen lazım. Sağlığım için konuşmayı bıraktı bu konuda. Şimdi de sen zayıfladıkça daha mutlu oluyorsun sanki diyor
yaa ben yemem sorun degilde
eşimle fenaa kapışıyoruz hiç birşey yiyemiyoruz seninle şöyle keyifli keyifli diyip duruyor adam haklıda
bişeyde diyemiyorum
balkon takımı salıya gelecek belkim arada kaynar bilmiyorum...
belkide unutur , bi kez unutmuştu ama canına okumuştum sanmam unutacagını
akşam kv leri çaya çagırdım vakit olsa bir kek çırpardım , hazır bişiyler alayım bari
onlar şişsinler ben izleyimm ahahahahah
yarın bi saç boyatma fikrim var...
diyet yönünden bozmadan ilerlemekkk istiyorum sıcakta yemek yenmez
yogurt filan takılırımm, sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?