Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hiç korkutma gözünü. Geçen hafta da benim doğum günümdü. Bizimkiler baklava almıştı. Pasta hiç sevmediğimden. Baklava ki bu hayatta en sevdiğim ve yemekten bıkmayacağım tek şey olabilir. Amaaa yemedim. Ve biliyorum yeseydim bu hafta eksi olmazdı kilom. Sen de yeme. Eminim haftaya tartıda gördüğün sayı seni o bir dilim pastadan daha çok mutlu edecek. Yeni yaşında daha hafiflemiş olarak başla
Doğum günün kutlu olsun şimdiden

igdedali listedesinde, bu hafta bizim takımı birinci yaparız biz ne dedin yoksa eflal senin hızına yetişemem bu hafta mı diyorsun

Harika canım sevindim

Maşallah yine harikasın

Teşsekkürler kızlar
Valla öyle aus.:))))
ikinizide çok tebrik ederim,
Sagol hemşom:)))
Harikasın canım tebrik ederim az kaldı 62 gidiyor

Tebrik ederim çok çok iyi bir sonuç canım

Canım spor genelde şişirir vücudu yorduğun için
Teşşekürler benim minoşum
Abla 97. 7le başladım ama ara ara dömeden yetiklerimden 100 de olmuşumdur bir ara korkudan cıkmiyordum tardıya çok şiş ödemlerimde oldu 100 bilen geçmişimdir ben bir iki hafta diyetisyen randevümmü beklerken uğraştım
Gunaydin hayirli sabahlar hanimlar. Kilom 59.5 yani sabit.

Diyetisyene gittim bu ay 2 kg yag gitmis
Ne güzel bir haber hedefe yaklaşırkken 2 kilo yağ büyük başarı maşallah hemşom...
Bence tamamen kıskanclık boşver kuzum bunlardan etrafta bir ton hangisi ile uğraşasın salla gittin bir ara bir reblik vardi bu olaya cuk oturyor yav he he deyip gec gittsin
Şu devirde senin gibi bir gelin bulmuşlar yağlarınmı batmıs onların dünyadan haberdar degiller sanırım bak bizim yigen evlenecekti eften büften bir sebebten ayrıldılar bu devirde doğru birkişiyi bulmak aileye almak çok zor düzgün olsun 3 5 kilo fazla olsun akıla zarar degil kilo bedene zarar boş ver sen onları boş bogazlık etmişler ağlama sakin bir daha....

yaa ben yemem sorun degilde
eşimle fenaa kapışıyoruz hiç birşey yiyemiyoruz seninle şöyle keyifli keyifli diyip duruyor adam haklıda
bişeyde diyemiyorum
balkon takımı salıya gelecek belkim arada kaynar bilmiyorum...

belkide unutur , bi kez unutmuştu ama canına okumuştum sanmam unutacagını

Yeniden listede olmak ne güzel

Listeye ikinizde çok yakıştınız

Liste disi olanlar neden liste disi?
Hadi ben yeniyim deneme haftasi.
Merak iste napacan :))

Canım senin gibi yeni üye olan var ...
İiznde olan var..
İzinde olup artısı dönemeyecek kadar çok olan var.
Listeye girmeden kenardan takılmak isteyen var

hepsi olacak banum ... hem bunlar kalıcı giden kilolar ... en fazla 1-2 gelip ... 1-2 gidecek ... öyle denge olacak .... en azından 62 üstünü görmeyeceğiz kolay kolay bundan sonra .. ben öyle düşünüyorum ... orda da bi orti morti yarışı tamamdır

igdedali listedesinde, bu hafta bizim takımı birinci yaparız biz ne dedin yoksa eflal senin hızına yetişemem bu hafta mı diyorsun

hepiniz öyle bi atağa geçin ki ben yetişemeyeyim size haftaya

Takımlar arsı nasıl kaptanımm

Takımlar arsı nasıl kaptanımm

Has mortim exmadon niye ayrıldı. sorun yok değil mi?

gelemiyor ... bazı özel sorunlardan dolayı evde değil ve bulunduğu yerde net yok ... diyete devam ediyor ...zaten stresten eriyor da ... bildirimde bana telden verdi ... bu şekilde takıma gelmeden bildirim yapmayı size karşı doğru bulmadı .
açıkcası ben ikna etmek istedim ama ... ne zaman gelebilir o da kesin değil diye bu kararı aldı

anladım her ne derdi var ise bir an önce düzelir inşallah. Selam söyle benden ona

akşam kv leri çaya çagırdım vakit olsa bir kek çırpardım , hazır bişiyler alayım bari
onlar şişsinler ben izleyimm ahahahahah

yarın bi saç boyatma fikrim var...
diyet yönünden bozmadan ilerlemekkk istiyorum sıcakta yemek yenmez
yogurt filan takılırımm, sanırım..

Şimdi hedefleri ve yarışları hazırlayacağım .... ama önce bir kahve daha yapayım hele ....

eşleştirmeler tam gaz olsun ....

bende bu hafta 800 gr . verip 57.0 görmek için yarışacağım ... ehhh baktım da fena değil 1.38 yüzde oluyor ... var mı karşıma geçmek isteyen ... gaza gelip 56.9 yapacak olan beni

Benim de erkek arkadaşımdan öyle bir sıkıntım vardı. Diyet yapmaya ihtiyacın yok diyip durdu. Hep de tatlıyla çeldi aklımı. Sonra midem için ve regl sıkıntılarım için doktora beraber gittik. Hep aynı şeyi söyledi doktorlar. Kilo vermen lazım. Sağlığım için konuşmayı bıraktı bu konuda. Şimdi de sen zayıfladıkça daha mutlu oluyorsun sanki diyor
Erkek metabolizması bize göre daha hızlı çalıştığından anlamaları imkansız. Bi de benimki yiyip kilo alamayan cinsten. Geçen yaz adama kilo aldıralım dedik. Ben 1 ayda 4 kg almışım yanlışlıkla. Adamda gr oynamadı yahu

aynen bugün kırk kere dolabı açtım ... canım yemek istemedi .. kavun peynir etimekle buldum kendimi .. fırın yemeğin var ama sıcak ve soslu hiç cazip gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…