Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kreple birlikte çok olacaktı sen ayni gün olsun istemedin yulaf kepeginin tadından cekiniyorum bir de. Sanırım hic krep yemicem o sebeple normale izin verirsen belki. Ama sanmıyorum vereceğini.

Salata eksik ama bol bol yoğurt var

Ayy kuzum olurmu ben bugün dısardaydım eve gelincede bir sıcak carpması oldu bence herkes istedigi sonucu almadı malum bayram haftası ya biraz moraller bozuk herkes kendi derdine düştü yoksa unutulmuş olmasın
Canım sıkkın ya kuzum ondan sanırım
Sağol kuzum

Orti tehlikeli diyosun
Benim orti duy bunları @_SARAYCA_
Sakın yarın salma kendini Pazartesi toplarız nasıl olsa deme sakın

Sağolasın Ausum, moralim bozuk telefon nedeniyle  hatırlamıyorum resimleri tatlım umarım önemli değillerdi artılardayım kilomu yarın bildiririm canım
@_SARAYCA_ Saraycamda ortimdi bayram sonrası ama hatırlıyor mu acaba?

Cancazim olur mu hiç merak ettim ben ama sen gezmelere gittin diye okumustum.
Telin için çok geçmiş olsun kuzum..

Ahu060812 kaptanlığında 7.takımda spor puanlaması

[tr][td][/td][/tr][tr][td]SPOR DALI[/td][td][/td][td]ZORLUK DERECESİ[/td][/tr] [tr][td]KOŞU[/td][td]3[/td][/tr]
[tr][td]JİLLİAN NMTZ[/td][td]3[/td][/tr]
[tr][td]İP ATLAMA[/td][td]3[/td][/tr]
[tr][td]ELİPTİK/KOND.BİSİKLET[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]TEMPOLU YÜRÜYÜŞ[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]PİLATES[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]EGZERSİZ[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]JİLLİAN LEVEL 1[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]LESLİE [/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]YAVAŞ TEMPO YÜRÜYÜŞ[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][/tr]

Spor puanlaması zorluk derecesi * dakika olarak hesaplanır .

Canım telefondan ziyade hafıza kartına üzüldüm birilerinin eline geçerse diye korkuyorum da resimlerim gitti
Kaybolmadı kırıldı dedin
Kuzum üzülme aklına öyle kötü şeyler getirme aslında hepimiz ihmal ediyoruz bu resimleri ara ara bir filaşa yada pc aktarsak en azından garantiye alırır hafızayıda boşaltmış oluruz...

Abooooo kaptanım beni @masumm la eslestirmissin...
Valla en güçlü rakip benim için.
Kabul ederse ben varım

Menüm
Sabah 10:30
1 haşlanmış yumurta
3-4 patates kızartması
Beyaz peynir
Domates salatalık
2 etiform

Akşam 17:00
5 tane küçük köfte
Beyaz peynir

Su 2
3 mil Leslie + Leslienin yerde yaptığı bacağa Karina yönelik hareketleri 11 dk
Toplam : 60 dk
Ausencia ~ ~ ~ Ahu060812
Vee
Antepia27

Kaptanım yüzme
Ben şu hastalıgımı atlatıp başlamayı planlıyorum

Arkadaşlar paylaşım alanına bildirimde bulunacağım , daha önce de sormuştum kimse el kaldırmadı gerçi

Kaptan yardımcısı olarak sevgili ahu'nun yamacına bir isim daha arıyorum .. Yüzde hesapları , paylaşım alanı takibi , takım işleyişi vs..konularında gözlemci olabilecek , takıma yeterli zamanı ayırabilecek , sopa çıkaracak

Yavaş yavaş alttan yetişmeli birileri artık . Bekliyorum canlar . Ona göre yazacağım yönetim kadrosu değişikiliğini paylaşım alanına

Abooooo kaptanım beni @masumm la eslestirmissin...
Valla en güçlü rakip benim için.
Kabul ederse ben varım

evet canım , banunun sarayca ile de iddiası varmış ... kabul ederse iki kulvarda esecek

izinde olduğu için onun hedef yüzdesini çok yüksek tutmadım ama artık kendi coşarım bu hafta derse

Tamam canım bekliyorum bildirimini .

Ben bugün kilo bildirimi yapanlar üzerinden eşleştirme yaptık .

Cuma kilosunu bilmeden kaç verdiğini hesaplayamayacağım için doğal olarak ...

bak kelebekolacam da hiç etiketlemedim bugün .. o da yok ... her türlü yarışta varım demişti ... kelebek kilo bildirimin nerdeee ?

sende sıkma canını tatlım ... düşmüşse de toprakla karışıp yok olmuştur hafıza kartı

tabii ki de asla ... normal krep =

nasıl gidecek o en az 1.5 kilo dediğin hedef ....

İnşallah düştüğü yerde toprağa karışıp kaybolur...
Zaten minicik bişey kimsenin eline falan geçmez...

Canım düşünce ekran kartı kırıldı hafıza kartı da kayboldu aktardım birkaç gün önce ama hafızada vardı yıne bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…