Arkadaşlar paylaşım alanına bildirimde bulunacağım , daha önce de sormuştum kimse el kaldırmadı gerçi
Kaptan yardımcısı olarak sevgili ahu'nun yamacına bir isim daha arıyorum .. Yüzde hesapları , paylaşım alanı takibi , takım işleyişi vs..konularında gözlemci olabilecek , takıma yeterli zamanı ayırabilecek , sopa çıkaracak
Yavaş yavaş alttan yetişmeli birileri artık . Bekliyorum canlar . Ona göre yazacağım yönetim kadrosu değişikiliğini paylaşım alanına
Kötü olmuşCanım düşünce ekran kartı kırıldı hafıza kartı da kaybolduaktardım birkaç gün önce ama hafızada vardı yıne bişeyler
Tamam tatlım yarın bildirim yaparım. Beton zemine düştü telTamam canım bekliyorum bildirimini .
Ben bugün kilo bildirimi yapanlar üzerinden eşleştirme yaptık .
Cuma kilosunu bilmeden kaç verdiğini hesaplayamayacağım için doğal olarak ...
bak @kelebekolacam da hiç etiketlemedim bugün .. o da yok ... her türlü yarışta varım demişti ... kelebek kilo bildirimin nerdeee ?
sende sıkma canını tatlım ... düşmüşse de toprakla karışıp yok olmuştur hafıza kartı
İnşallah en iyi ihtimalle çöpe gitmiş olsun kuzum. Birileri bulmasındaKötü olmuşama yinede aklına kötü şeyler getirme bence kaybolmuştur miniminâcık birsey
İnşallah kuzum ya kaybolmuş olsun inşallahİnşallah düştüğü yerde toprağa karışıp kaybolur...
Zaten minicik bişey kimsenin eline falan geçmez...
tamam tamamtabii ki de asla ... normal krep =
nasıl gidecek o en az 1.5 kilo dediğin hedef ....
geçmiş olsun canım.Tamam tatlım yarın bildirim yaparım. Beton zemine düştü telgörevli temizlik yaparken bulmuş olsa keşke yarın arayacağım. İnşallah bizde derler
İyi düşünelim iyi olsun kuzum kötüyü hiç cagırma...İnşallah en iyi ihtimalle çöpe gitmiş olsun kuzum. Birileri bulmasında
DemiAksam esimle oglum tantuni yedi.
Tabi ki bn agzima bile surmedim.
Ve ve cok mutluyum.
Yari acligin verdigi bi manevi hafiflik var ve cok guzel bi hisss
Gün içinde bir dolu meydan okuma okudum ... ama aklımda kalmadı hepsi ....
100 kilo üzeri big bang kapışması
Antepia27 & @Bonus a karşı ......
Mezuniyet için 4 gün yarışı
@mimu88 & @ecemavi ye karşı ......
Bu hafta sallamaya geliyoruz diyenler
White Lily & @irmae & @ErSeSi e karşı ....
Yenilerin Gövde gösterisi
60kiloyum & suspushanimcim a karşı ....
Ve bu hafta usul usul relaks diyet yapacak olan ikili
@Sherrysherrylady & @kuzularinannesi ne karşı ....
Ama ceza ya da ödül kapsamında olan liste bu listedir ...
Kilo bildiriminde bulunmyanlar şu an için dahil değil ... akşam ve yarın gelecek bildirimlerle yeni grup eklenebilir ... mevcutlara yazılabilir tercihe göre ...
Herkes hazırsa başlıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Menüm
Sabah 10:30
1 haşlanmış yumurta
3-4 patates kızartması
Beyaz peynir
Domates salatalık
2 etiform
Akşam 17:00
5 tane küçük köfte
Beyaz peynir
Su 2
3 mil Leslie + Leslienin yerde yaptığı bacağa Karina yönelik hareketleri 11 dk
Toplam : 60 dk
Ausencia ~ ~ ~ @Ahu060812
Vee
Antepia27
ben geçen aylarda denemiştim. ama dikkat etmedim bilmiyorum. düzenli bir süre yiyenler daha iyi bilir.Bacilar zerdecal zencefil tarcin kurunu yapan var mi?
Bn yapmayi dusunuyorum da.
Baharatlari almistim.
Haftada 2gun yapicam
bozuk moralimi ve motivemi toparlamaya çalışıyorum canım. bu ara işte çok yoğunum ve de malum havalar çok sıcak. bu yüzden sadece gün içinde biraz yürüyüş olabiliyor.Ortim nasilsin?
Sporla aran nasil?
Bn ev hanimiyim o yuzden spor yben geçen aylarda denemiştim. ama dikkat etmedim bilmiyorum. düzenli bir süre yiyenler daha iyi bilir.
bozuk moralimi ve motivemi toparlamaya çalışıyorum canım. bu ara işte çok yoğunum ve de malum havalar çok sıcak. bu yüzden sadece gün içinde biraz yürüyüş olabiliyor.
yoğun çalışınca çok erken kalkamıyorum. kalkıp giyinip çıkıyorum. zaten işe ancak yetişiyorum. işyerim evime uzakta. yok toplarım tabiki de benimki bayram boşluğundan oldu. kimseler yoktu ya odağımdan uzaklaştım. neyse....Bn ev hanimiyim o yuzden spor yapabiliyorum.
Sabahlari erken kalkip yapsan yada servisden erken inip ise biraz yuruyerek gidebilirsin.
Moralini inan ki bozma bugun gecti ama bide yarin var yarinlar var.
Olsun varsin hedefine bi gun gec ulas ama ASLA ve asla pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?