Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Listeye yeni giren cevval gibi biri lazım anladığım kadarıyla...

Tamam tatlım yarın bildirim yaparım. Beton zemine düştü tel görevli temizlik yaparken bulmuş olsa keşke yarın arayacağım. İnşallah bizde derler

Eveeeeeet hazırız kaptanımmm

Canım. Super kıl vermıssın bende dışarı cıktı yurdum sıtede Kı aletlerle calıştım
Burda açık havayı deperlendıreyım
Ama. Leslıde yapacağım inşallah

Bacilar zerdecal zencefil tarcin kurunu yapan var mi?
Bn yapmayi dusunuyorum da.
Baharatlari almistim.
Haftada 2gun yapicam
ben geçen aylarda denemiştim. ama dikkat etmedim bilmiyorum. düzenli bir süre yiyenler daha iyi bilir.

Ortim nasilsin?
Sporla aran nasil?
bozuk moralimi ve motivemi toparlamaya çalışıyorum canım. bu ara işte çok yoğunum ve de malum havalar çok sıcak. bu yüzden sadece gün içinde biraz yürüyüş olabiliyor.

Bn ev hanimiyim o yuzden spor yapabiliyorum.
Sabahlari erken kalkip yapsan yada servisden erken inip ise biraz yuruyerek gidebilirsin.
Moralini inan ki bozma bugun gecti ama bide yarin var yarinlar var.
Olsun varsin hedefine bi gun gec ulas ama ASLA ve asla pes etme

yoğun çalışınca çok erken kalkamıyorum. kalkıp giyinip çıkıyorum. zaten işe ancak yetişiyorum. işyerim evime uzakta. yok toplarım tabiki de benimki bayram boşluğundan oldu. kimseler yoktu ya odağımdan uzaklaştım. neyse....
yarından itibaren ayar çekmem gerek kendime. yiyecek planımı değiştireyim diyorum kendime. dur bakalım ne çıkacak ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…