Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aha bak spor yeride buldun bak yapilmis yapilmistir hic usenme canim

saferanım sen masaj iste ben biberiyeyle yaparım sana erisin tüm kara yağlarr
5g 5 işkence gercekten düzen bozmaya değmez bence acil olarak verilmesi gerektiğinde yada meto sasırtılması gerektiğinde yapılmalı..

sağolun canlarım iyiyim yaaa. Yağmur demiyorum çamur demiyorum yürüyüşlerimi yapıyorum oğluşum hastayken bile acayip hırslı gördüm bu hafta kendimi

yürü ceycem yürü bak tatil zamanı geldi hala verilemedi kilolarr kos hataaa

Ganfedcim seni tebrik ediyorum canım yaa 5g 5k hala devam edebiliyorsun yaa. Süper bir sonuç bekliyorum senden ben kendimi yürüyüşe ve sağlıklı beslenmeye verdim ama bu sabah kahvaltı yapamadım şimdi yeşil elmamı yiyeceğim.

saferanim ben de meyveye katiliyorum mecbur olmadikca yapma cok zor bisey ben 3 haftadir yerimde saydigim icin yaptim bu 55i kirayim da gerisi gelir diye

aha bak spor yeride buldun bak yapilmis yapilmistir hic usenme canim

ganfedim üşenmemde vaktim olsa burda yemeğe gitmeye bile bazen vaktim olmuyor yaa

meyvem yürüyorum ya bu ikinci haftam olacak inş.gidecek canım bu kilolar yaa az az gitsin sağlıklı gitsin onada razıyım.oğluşum olmasa koşarımda işte oğluşumuda arabasına koyuyorum yanımada hem oğluşumu hemde kocamı alıyorum onlar arkadan ben önden gidiyoruz Adamda zayıflayacak korkum o manken gibi olcak fesatlıktan kudurcam ozaman

kizlar ya valla gulmekten sesim butun mahallede duyuldu kendimi cok enerjik hissediyorum
enerji bosa gitmesin hadi az daha gülde spor basla
bende enerji patlaması yasıcam yatarken

bari bi dilim ekmek alsaydın evden cıkarken yanına ceycem yaa elmayla olurmuymus öylee

öyle bi fırsatın varsa çok iyi olur
kizlar durun yav ydetisemiyom la erkekseniz tek tek gelin

erkek deiliz çıpsçıtır gacılarız

insallah canim iyi bir sonuc alirim ya bende saglikkli ve duzenli yiyerek 8 kiloyu verdim ama artik etkilemedigi icin bi anlamda mecbur hissettim ayricada bu kadar zor oldugunu bilmiyordumneyse ama yuzdum yuzdum kuyruguna geldim yarin bitiyor yumurta gunum yarin

eve gelince kocana daya tatlıları zayıflayamasın yedikce yesin ama sen asla yeme sonra sen zayıflarsın o şişerr

enerji bosa gitmesin hadi az daha gülde spor basla
bende enerji patlaması yasıcam yatarken

bari bi dilim ekmek alsaydın evden cıkarken yanına ceycem yaa elmayla olurmuymus öylee

kiz ben sporumu yaptim bile uyanir uyanmaz.uzmanlarin dedigine gore sabah erken yapiulan spor daha verimli oluyor yag yakiminda cunku vucut rehavetini uzerinden atamadigi icin yag yakimi daha cok oluyor o yuzden genelde erken yaparim sporumu

pööwwwwwwww en kötüsü yumurta günüüüü iiiğğğğğğğğğğ

kiz ben sporumu yaptim bile uyanir uyanmaz.uzmanlarin dedigine gore sabah erken yapiulan spor daha verimli oluyor yag yakiminda cunku vucut rehavetini uzerinden atamadigi icin yag yakimi daha cok oluyor o yuzden genelde erken yaparim sporumu

canım bide sabah yapılan spor metoyu hızlandırıyor daha dinç oluyorsun o yüzdennn baharda heldi iice bu havada spor yapılmaz mı

amaaan..bedava masör de buldum ....siz derdinize yanııın......benim bünye şaşmazsa bu hafta ben onu şaşırtcam haftayaaa....
öyle bi fırsatın varsa çok iyi olur

erkek deiliz çıpsçıtır gacılarız

kk nın en çıtır takımııııı.....7. takııım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…