Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amaaan..bedava masör de buldum ....siz derdinize yanııın......benim bünye şaşmazsa bu hafta ben onu şaşırtcam haftayaaa....

kk nın en çıtır takımııııı.....7. takııım.....

bu hafta cıkıs yapıyoruz yine sanırımmmm

senin bünyeye benim güvenim sonsuzz hadi bakalım görelimmm

enerji bosa gitmesin hadi az daha gülde spor basla
bende enerji patlaması yasıcam yatarken

bari bi dilim ekmek alsaydın evden cıkarken yanına ceycem yaa elmayla olurmuymus öylee

ayy canım ya servise yetişeceğim derken hiçbişey alamadım yanıma elmam var allahtan burda

öyle bi fırsatın varsa çok iyi olur

erkek deiliz çıpsçıtır gacılarız

ay inş. yapıcam doğacım düşünüyorum yaa bakalım bir aksilik olmazsa diyorum ya odamdan kolay kolay dışarı çıkamıyorum lavaboya bile gitsem iki hattım hiçsusmuyor

hadi canım az kalmış.yumurtayı ben fzl yiyememe yaa hadi sabır canım sana

eve gelince kocana daya tatlıları zayıflayamasın yedikce yesin ama sen asla yeme sonra sen zayıflarsın o şişerr

hee öyle yapayım dimi kız adama gidince sütlü tatlılar fln yapayım o yesin ben bakayım

ayy yumkurtayı bende severimde sabahtan aksama kadar sürekli yumurta yiyince midende olusan etki o kadar tiksinc oluyorki kelmeler kifayetsiz bu konuda 2 gün azına yumruta tadı geliyorr...

kiz korkutma gozumu . zaten patatestende ispanaktanda gun boyu yiyince mide almiyor artik sabah rahat yedim aksama iskenceydi resmen

ay canim ya o kosturmacayi bilirim ise yetiseccem diye kendimizden geceriz alcak patronlar hic insaflarida yok

bye diyorum kaçıyoruuum...görüşürüz kızlaaar.....
by by diyorum yine görüşelim diyorumm
ayy canım ya servise yetişeceğim derken hiçbişey alamadım yanıma elmam var allahtan burda

hee öyle yapayım dimi kız adama gidince sütlü tatlılar fln yapayım o yesin ben bakayım

kiz korkutma gozumu . zaten patatestende ispanaktanda gun boyu yiyince mide almiyor artik sabah rahat yedim aksama iskenceydi resmen

valla patatesten ıspanaktan bulandıysa yumurta felaket olur
bence sen yumurtanın yanında lor da yee acıktıkca lor yersin ana öğündede 1 er yumurta...

doğacım şu zumbanın linkini banada atarmısın...

juliyle nev böyle düşünüyormuş valla ben katılımım konusunda çok rahatım bol paylaşım yaptığımı düşünüyorumsayılarımda ortada azerim sayıyor sağolsun yinede bakarım duruma
*****Meyve'cim önce şunu söyleyim;ben takımda yeni olmama rağmen senin ne kadar azimli ve kararlı biri olduğıunu biliyorum,3 haftadır seni tanımama rağmen,keza aynı şekilde Ganfed'in de,Ceyce'nin de.Eğer kaptan bir uyarı yapıyorsa,kesinlikle dikkat çekmek istediği hususlar vardır,ki KIRMIZI gerçekten çok iyi gözlemci bu konuda.Onun dağılmak ve toparlanmak ile ilgili yazdığı yazıya ben de %100 katılıyorum.Ama dikkatini çekmek isterim ki;ne o ne ben ne de bir başkası bireysel olarak kimseye dem vurmamıştır.1. lik haftasından sonra 2 hafta üst üste takımca eksilere gitmek hususundadır toparlanma çağrısı.Yani kimseye değil,takımın genelinedir.Hepimiz belli bir yaşta,belli bir düzeyde insanlarız diye düşünüyorum.Zaten süt üste 10 larca hafta kilo alma yanılgısına düşecek kimse de göremiyorum aramızda.Takımsak,bu tür uyarıları bireysele indirgemememiz gerekir.Ben mesela,sana birşey söyleyecek olsam neden korkayım ki,direk olarak Meyvenull ile başlayan cümleler kurardım.Lütfen kişisele çekme,takımın seni ne kadar sevdiğini 3 haftada bile net gördüm,aynı şekilde ben de seninle aynı takımda olmaktan mutluluk duyuyorum.Bence kaptanımızın uyarısını takımca üzerimize almalı ve hırslanmalıyız.
*****Vakit hususuna gelince kızlar,bunu da bir eleştiri olarak yazmadık dikkat ederseniz dün akşam.Julia geldiğimde kimseyle karşılamıyorum dedi,ben de -evet,ben de-dedim.Yani kimseden kimse 40-50 saat istemedi.Vakitler uyuşmuyor,doğal birşey bu,Kimse kimseyi zorlayacak değil.Haftasonu konusunda ise fikrimi söyledim,beğenen beğenir beğenmeyen yazmaz o kadar yani.
*****Bu arada özelden göndermeye başladı arkadaşlar spor sürelerini,pazar gününü de ekleyin hanımlar.Bu haftaya mahsus 5 gün hesaplıycaz.
*****Ben takımımdan ve burada sizlerle olmaktan çok mutluyum kızlarrrrrrr Gerçekten 3 haftada azim ve irademin üzerinde çok güzel etkileriniz oldu,kilo verme hızım arttı.Cümleleri üzerimize alınmadan takım ruhuyla gidecek nice nice kara yağlara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…