güzelmiş senin dizine iner daha iyi olur renk bunumu düşünüyorsun
evet bu renk düşünüyorum ben pembey cok severimmm
meyvem al canım yaa çok hoşuma gitti bu benim al al allllllll bedeni olsa bende alırdım kesin cici bişey bu yaa
Canlarım pazardan itibaren sporları dakika cinsinden mesaj olarak atmaya başladı arkadaşlar.Bu haftaya mahsus perşembe akşamı 5 günlük,ondan sonraki haftalarda cumdan cumaya açıklarız kardeş 4. takım ile birlikte.Meyve'cim menisküsü olan sen miydin canım?
Tuba Özay fitnesse videosunu izledin mi bilmiyorum ama,bacağından rahatsız ve zaman sıkıntısı çeken arkadaşlara tavsiye ederim.Üst bölge egzersizleri ağırlıklı bu video gerçekten az yorucu ve keyifli.Zaten aikido esintili sarkamayı önleyici ve kas güçlendirici.İsteyenlere link atarım ama face burada açılmıyor,evden atarım akşam.Yahut face----video dan indirebilirsiniz hanımlar.evet bendim ....
aldım canım aldımmmm
Tuba Özay fitnesse videosunu izledin mi bilmiyorum ama,bacağından rahatsız ve zaman sıkıntısı çeken arkadaşlara tavsiye ederim.Üst bölge egzersizleri ağırlıklı bu video gerçekten az yorucu ve keyifli.Zaten aikido esintili sarkamayı önleyici ve kas güçlendirici.İsteyenlere link atarım ama face burada açılmıyor,evden atarım akşam.Yahut face----video dan indirebilirsiniz hanımlar.
çok tiril tiril hoş bişey ne kadara aldın
ooo baya uygunmuş güle güle giy25 e aldım %60 indirimdi sanırım
zayıfladım yaa elbise alıp duruomm
selam kızlar, nasılsınız?
selam kızlar, nasılsınız?
ooo baya uygunmuş güle güle giy
iyiyiz canım sen nasılsın
iidir tatlım sen nasılsın...
aldım canım aldımmmm
ben de iyiyim kızlar ama tatile az kaldı ve ben hala şişkoyum
cemre naber canım yauv bende hazirna sonu gideceğim tatile asıl şişko olan benim kasma canım kendini yaa 55lere indin aaah ben 60 lara insan bunada şükretcem
öyle deme bakim tatile kadar 54 ol döndüğünde hemen kaldığın yerden asılırsın...
iyi günlerde giyi canım hatta giyip fotonu burayada koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?