Ben bayramda kilo aldım sanırım
Regli de bitti çokta yemedim
Bu nasıl bı sonuç anlamadım ya
Demolize oldum çok cnm sıkkın 66 ne ya tam düğün üstü
Hanımlar merhaba :)) tilki dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geri dönermiş :) kullanıcı adım değişti sadece ben namı diğer dersaadet :) evet bi dönem saldım çayıra mevlam kayıra tabi bu da bana 10 kilo olarak döndü. Bi insan iki ayda nasıl 10 kilo alır bilmiyorum bilmek de istemiyorum. Ben nasıl kilo verilir onu bilmek istiyorum sadece. Geri dönmek istiyorum beni aranıza kabul eder misinizzzzz :))
işe yararsa ben de alayım. bende de bir değişik alet ardı. netten almıştım. ama hiç kullanmadımKarın için bunu aldım
Eki Görüntüle 2015643
artılar gerçekten insanın moralini çok bozuyor. ben de şu an bunu yaşıyorum. ama toplamalıyız çünkü morali bozup saldık mı daha kötüsü geliyor. bu da bir gerçek.Ben bayramda kilo aldım sanırım
Regli de bitti çokta yemedim
Bu nasıl bı sonuç anlamadım ya
Demolize oldum çok cnm sıkkın 66 ne ya tam düğün üstü
Bı market yapıp geldim,
Kuaföre gidemiycem çok sıcak
Biraz kofte yapıp atayım dolaba
Çok fazla acıktım
Kilom 66 dedi sabah söylemiştim(
Halam geldiiii. Ve sanırım bu cumaya bomba gibi geliyoruuuuuum hu huuuuuÇok korkuyordum perşembe günü gelmesinden. Kesin 1 kilodan fazla artı çıkardım çünkü.
Geliyor inşallah kaptanım elimden geleni yapıyorum. Canım
Haaaa haa guldüm. Bak hadi bitişte suyunu hemen vericem malum bayağı dinlenmiş olucamm
Yürü be kaptan kim tutar Zayıflamaya doyamadım şurdan sana bi 20kilo atında onunla uğraş dermişim
Bende de kimse fark etmiyor verdiğim kiloyu, toplamda 8 kilo verdim. Onu kimse fark etmiyor ama şöyle bi bir kilo ödem yapsam herkes farkında. Hassas tartıları bi artıda devrede zaten.
Kaptanım ben yine dönemiyorum. Yemin ederim bermuda şeytan üçgenine döndü artık buradaki kalışımız, giren çıkamıyor. Bir de bi dünya olay, burada da açık edemiyorum aralarından biri çıkar diye tam sinir küpüne döndüm. Salıya kaldı dönüşümüz, yani inşallah diyeyim bu sefer. Sanırım yolda 12 saat söyleneceğim yol boyu, öyle doluyum.
Dünün menüsü:
Kahvaltı :
1 fincan kahve
1 dikim beyaz peynir
2 dilim domates
1 tane salatalık
Öğlen:
3 yemek kaşığı yaz türlüsü
Akşam:
İçim kazandığında bir tane yulaflı bisküvi yedim (paket değil, bir tane)
Bir de kötü haber salı ya da çarşamba hala bekleniyor.Ama iyi haber tabii ki artı yok. :)
nasıl gelecek bu 79ben gel dedikçe benden kaçıyor
cuma menü faciasından dolayı çok şiştim. tabi o menüyü buraya yazmamıştımo yüzden 2 gündür tartıya bakmıyorum. az wc sorunu da vardı. bugün daha iyi hissediyorum ama çıkmayacağım tartıya. şimdi farklı bir rakam çıkarsa moralim bozulur. yarın akşam iş dönüşü çıkarım tartıya
Burda olanlara bi danisayim.
Simcik ben 4 te oturdum yemege bunlari yedim.
1 dolu kase kremali mantar
1 dolu tabak semizotu
2 kasik bulgur pilavi (ekmek yerine)
1 buyuk bardak koyu sodali ayran
Corba farkli olsaydi daha iyiydi ama o vardi.
Simdi aksam ben ne yesem daha iyi olur?
Listeye gore bir ogun protein bir ogun corba sebze var.
Ogle yemegi icinde gec bi saat 4.
Ara ogun gibimi gecistirsem yoksa ara ogunsuz biseylermi yesem bilmiyorum dusunuyorum iste.
Cay icecegimiz bi yere gidicez mutlaka yine biseyler olucak gelen arkadaslar fit insanlarkalori hesabi yapmiyolar boyle ortamlarda.
Bakalım bu sefer ne olacak ecemavi uzun süren durağanlığın üstüne kork benden
Aşkolsun kaptaniçem çok aç uyudum bu diyet sürecinde.sadece yazmıyodum.eşime bi sorsan ben açıııım dedikçe evde ekmek mi yok diyodu anti empatik odun
Antibiyotik şişirir canım moralini bozma
Sadece matematik ve geometrinin olduğu 80 soru düşün ablacımYaptıklarım doğruysa güzel olucak inşallah yarın öğrenicem bakalım hayırlısı :))
64.5 süpermişUmarım yakalarım hedefi bu hafta
Bugünki menüm
Kahvaltı(12:00 tahminen)
1 kayısı
4 kiraz
şekersiz kahve
Akşam(18:00)
2 yumurtayla biberli mantarlı omlet
4 zeytin
1 çeri
1 dilim çavdar ekmeği
Arada 2 kupa civan perçemi ve 1 kupa yeşilçayım var
Su: 2 litre şimdilik
Spor yok. Bugün dinlenmeye aldım kendimi.
Ausencia menüm berbat farkındayım ama ağrıdan anca bunları yiyebildim. Akşam arkadaşlarımla dışarıda olacam. Gece gelirim sanırım
inşallah Aus cum. bir de kafam o kadar karıştı ki inan ne yiyeceğimi bilemiyorum. sizin menülere bakıyorum. sanki zayıflamak için ne yiyeceğimi bilmiyormuşum gibi geliyorBence de canım .... yarın sıkı bir diyet günü geçir ... az karbonlu ...
akşam dinlen iyice .. sonra tartıl ... hatta sabret salı sabah tartıl ...
Tartı eminim seni sevindirecek
inşallah Aus cum. bir de kafam o kadar karıştı ki inan ne yiyeceğimi bilemiyorum. sizin menülere bakıyorum. sanki zayıflamak için ne yiyeceğimi bilmiyormuşum gibi geliyor
Geldim 76 yım hattaOoooo saadet , bende nerede bu kız diyordum ... eeee 10 kilo ile beraber gelince yol uzamış tabiiizne ayrıldığın kilonu düşününce 75 lerle geldin demek eeeee şükür 80 olmadan ...
gel biz burdayız , bıraktığın yerde ... giden oldu , gelen oldu ...
Yarından itibaren başlarsın yazmaya menülerini ...spor katarsın hayatına ... öyle işte ... sihirli değnek yok kilo vermek için , kaldı ki sen kilo verebiliyorsun zaten orda sorun yok ...
Bir dahasına agzımı kapatıgım gibi gözümüde kapatacam
Buda güzel ilk.defa duyuyorumYeri gelmişken söyleyeyim...
Kızlar sizde dikkate alın...
Canınız bişey çekince yiyemiyorsaniz
"Avucunuzu Yalayin"
Bunu bana hamileligimde büyük bir ablam söylemişti...
O zamanlar yapıyordum ama şimdi mantığını anladım...
Mesele beynimizi yönlendirmekmis (kandırmak yani)
Hayırlı olsunKarın için bunu aldım
Eki Görüntüle 2015643
Bende iciyorum duble bu ara hep iciyorum kekik adaçayı maydonoz ne hikmetse halam anca goz kırpıyor gelmiyor.yarin carsiya inecegim biberiye ve civanpercemi alacagimTürk Kahvesi içiyorum ardından leslie yapayım....
Kalp krizi gecirmem inşallah çok sıcak zira
afiyetler olsunn :)sabah 10.00
sucuklu menemen
3 lokma balkabaklı siyez ekmeği
salatalık
1 ceviz
öğlen 14.00
2 küçük nohut unu poğaçası (nohut unundan çok peynir vardı içinde)
1 dilim keçi peyniri
3 dilim karpuz
ara 16.00
5 çiğ badem
1 dilim peynir
1 dilim balkabaklı siyez ekmeği
akşam 19.00
etli patlıcan yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
yatana kadar 3 lt su
Şeyy tanışmadığımız arkadaşlar bu mesajı görürse alıntılayıp veya beni etiketleyip kendini tanıtabilir mii :)
Ben de kendimi tanıtayım. 22 yaşındayım öğrenciyim bekarım hiç evlenmedim evlenmeyi düşünmüyorum :) monoton ve hareketsiz bir hayatım var işte genelde ders çalışmakla geçiyor zamanım şu sıralar, ağustosta bütlerim var da. Tıp okuyorum bu arada. Ondan sonracığıma.. Boyum 171-172 kilom an itibariyle 76. Bünyem çok kolay kilo verip çok kolay alabilecek bir bünye nasıl bi şey ben de anlamadım ama neyse bünye benim atsam atamam satsam satamam kabullendim başka yolu yokhmm başkaaa... İşte İstanbuldan katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
Sabah
Sucuklu yumurta
Tulum peynir
Biraz domates
1 bardak çay
Ara
Yoğurt (biraz sumak, karabiber ve nane)
Ara
5 fıstık
Ara
3 çilek
Akşam
Tavuklu mantarlı sote
Yoğurt
1 bardak çay
1 dilim tam bugday ekmeği
Su en az 2 litre
ben de hala kim diyordum. jeton yeni düştü
sabah 10.00
sucuklu menemen
3 lokma balkabaklı siyez ekmeği
salatalık
1 ceviz
öğlen 14.00
2 küçük nohut unu poğaçası (nohut unundan çok peynir vardı içinde)
1 dilim keçi peyniri
3 dilim karpuz
ara 16.00
5 çiğ badem
1 dilim peynir
1 dilim balkabaklı siyez ekmeği
akşam 19.00
etli patlıcan yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
yatana kadar 3 lt su
benim hala da gelecek yakında. az kaldı.bende burada öğrendim
2 dlm siyez ... 3 yk bulgur .. az da olsa nohut ... biraz daha karbon kısımı fulya ...
Bunların hiçbiri cız değil ama aynı güne denk getirme soğanlı yahnibu kadar .
Nohut unu poğaçasını yediğim öğlen , akşam bulgur yemeyi aklımdan bile geçirmem mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?