Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bayramda kilo aldım sanırım
Regli de bitti çokta yemedim
Bu nasıl bı sonuç anlamadım ya
Demolize oldum çok cnm sıkkın 66 ne ya tam düğün üstü

Ama çok fark var arada..
Emin misin şimdi doğruyu gösterdiğine..
5 lt lik su varsa onunla test et.
Yada 5 kiloluk ne varsa evde.
Bu kadar fark olmaz bence.

Ooooo saadet , bende nerede bu kız diyordum ... eeee 10 kilo ile beraber gelince yol uzamış tabii izne ayrıldığın kilonu düşününce 75 lerle geldin demek eeeee şükür 80 olmadan ...

gel biz burdayız , bıraktığın yerde ... giden oldu , gelen oldu ...

Yarından itibaren başlarsın yazmaya menülerini ...spor katarsın hayatına ... öyle işte ... sihirli değnek yok kilo vermek için , kaldı ki sen kilo verebiliyorsun zaten orda sorun yok ...

Bugünki menüm

Kahvaltı(12:00 tahminen)
1 kayısı
4 kiraz
şekersiz kahve

Akşam(18:00)
2 yumurtayla biberli mantarlı omlet
4 zeytin
1 çeri
1 dilim çavdar ekmeği

Arada 2 kupa civan perçemi ve 1 kupa yeşilçayım var
Su: 2 litre şimdilik
Spor yok. Bugün dinlenmeye aldım kendimi.
Ausencia menüm berbat farkındayım ama ağrıdan anca bunları yiyebildim. Akşam arkadaşlarımla dışarıda olacam. Gece gelirim sanırım

işe yararsa ben de alayım. bende de bir değişik alet ardı. netten almıştım. ama hiç kullanmadım

Ben bayramda kilo aldım sanırım
Regli de bitti çokta yemedim
Bu nasıl bı sonuç anlamadım ya
Demolize oldum çok cnm sıkkın 66 ne ya tam düğün üstü
artılar gerçekten insanın moralini çok bozuyor. ben de şu an bunu yaşıyorum. ama toplamalıyız çünkü morali bozup saldık mı daha kötüsü geliyor. bu da bir gerçek.

Bı market yapıp geldim,
Kuaföre gidemiycem çok sıcak
Biraz kofte yapıp atayım dolaba

Çok fazla acıktım
Kilom 66 dedi sabah söylemiştim(

Banu bu mümkün değil ... fizik kurallarına ters yahu .
Nefs doğru diyor .. 5 lt su ... varsa 20 lik damacana dolu iken ... yani eşin tartılsın , çocukları tart ...
Bayramda kilo aldın diyelim hadi ... geçen hafta verdiklerin ?
66 cumadan bu yana ... mümkün değil .
En kötü tartı değiştireceksin canım .
Bir de insan 60 lı kilolarda 3-4 kilo birden alırsa , kıyafetlerinden anlar ... sen inceldim hissediyorum diyorsun hep.
O tartı bozuk evet ama fazla tartıyor bence

Halam geldiiii. Ve sanırım bu cumaya bomba gibi geliyoruuuuuum hu huuuuu Çok korkuyordum perşembe günü gelmesinden. Kesin 1 kilodan fazla artı çıkardım çünkü.

Allahın delisiiiiiiiiiiiiiiii ...

Gel len geeeel özledik diyoruz .... Kilo aldıysan da söz kızmayacağım

he be fatma ne güzel olur , sen temizinden 90 lara düşersin .. bana da meşgale çıkar .
Şaka bir yana ciddi ciddi düşünüyorum .
Sebeplerim var .

Kabus gibi geçti resmen senin için ... sen yazdıkça benim içim şişti .. neyse çok az kaldı ... dön iyice dertleşir , sinirimizi öfkemizi kusarız bol bol ..terapi olur sana

Kötü haber değil , halanın geleceği en güzel günlerden ... hemen ertesi kilo kaybı olur hoop diye ..
aman artılar olmasın zaten elif .. iki hafta üst üste ... bu hafta ciddi güzel sonuç bekliyorum senden .
sen bu menülerle devam et ...
çarrşamba perşembe , yol/hala ödemini şişini yolcularız zaten ..

Bence de canım .... yarın sıkı bir diyet günü geçir ... az karbonlu ...
akşam dinlen iyice .. sonra tartıl ... hatta sabret salı sabah tartıl ...
Tartı eminim seni sevindirecek

Ya onlar kalori hesabı yapmıyor olabilir ama sen yediklerine dikkat etmelisin ...
Şimdi normalde 4 ten sonra açlık uzun süre ... gerçi öğlen sağlam olmuş .. orada açlıkla cozutmayacağına eminsen .. yoğurt salata ye sadece

Ahahahahhahhhh ekmek mi yok evde aç mı bırakıyoruz seni

Yok yok ahum , aşk olsun tabii ...aşk güzel şey de .... sen doyarak kilo verebiliyorsun sonuçta ... bu sefer ekstra ekstra oldu ...eee 69.9 gelecek tabiii

Ayy ben düşünmesem koza sözelciyim de

Valla menü aradım bulamadım hayrişim , bir araya güzel bir 18:00 sıkışmış şükür .

Oluyor bazen gerçi , hem ağrı ... hem sıcak ... alışkanlık edinmediğin sürece ..bu da bu haftanın detoksu olsun ne diyelim ...

Akşam cızsız cozsuz geçebilecek bir ortam dilerim bu arada ...

Bence de canım .... yarın sıkı bir diyet günü geçir ... az karbonlu ...
akşam dinlen iyice .. sonra tartıl ... hatta sabret salı sabah tartıl ...
Tartı eminim seni sevindirecek
inşallah Aus cum. bir de kafam o kadar karıştı ki inan ne yiyeceğimi bilemiyorum. sizin menülere bakıyorum. sanki zayıflamak için ne yiyeceğimi bilmiyormuşum gibi geliyor

inşallah Aus cum. bir de kafam o kadar karıştı ki inan ne yiyeceğimi bilemiyorum. sizin menülere bakıyorum. sanki zayıflamak için ne yiyeceğimi bilmiyormuşum gibi geliyor

Canım bıkkınlık denen şeyle ...bir de bayram menüleri kasveti ile küçücük bir artın geldi sadece ..Bu da seni sudan çıkmış balığa çevirdi ...
Oysa her şeyi tabi ki de biliyorsun .
Mucize listeler arama ...
Sebzeni proteinini ..salatanı yoğurdunu ... ve suyunu ihmal etme bitti gitti .

Geldim 76 yım hatta neyse neresinden dönersen kardır demişler. Tamam yarından itibaren başlıyorum öyleyse :)

Bir dahasına agzımı kapatıgım gibi gözümüde kapatacam

Buda güzel

Buda güzel ilk.defa duyuyorum
Hayırlı olsun
Türk Kahvesi içiyorum ardından leslie yapayım....
Kalp krizi gecirmem inşallah çok sıcak zira
Bende iciyorum duble bu ara hep iciyorum kekik adaçayı maydonoz ne hikmetse halam anca goz kırpıyor gelmiyor.yarin carsiya inecegim biberiye ve civanpercemi alacagim

Şeyy tanışmadığımız arkadaşlar bu mesajı görürse alıntılayıp veya beni etiketleyip kendini tanıtabilir mii :)
Ben de kendimi tanıtayım. 22 yaşındayım öğrenciyim bekarım hiç evlenmedim evlenmeyi düşünmüyorum :) monoton ve hareketsiz bir hayatım var işte genelde ders çalışmakla geçiyor zamanım şu sıralar, ağustosta bütlerim var da. Tıp okuyorum bu arada. Ondan sonracığıma.. Boyum 171-172 kilom an itibariyle 76. Bünyem çok kolay kilo verip çok kolay alabilecek bir bünye nasıl bi şey ben de anlamadım ama neyse bünye benim atsam atamam satsam satamam kabullendim başka yolu yok hmm başkaaa... İşte İstanbuldan katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))

sabah 10.00
sucuklu menemen
3 lokma balkabaklı siyez ekmeği
salatalık
1 ceviz

öğlen 14.00
2 küçük nohut unu poğaçası (nohut unundan çok peynir vardı içinde)
1 dilim keçi peyniri
3 dilim karpuz

ara 16.00
5 çiğ badem
1 dilim peynir
1 dilim balkabaklı siyez ekmeği

akşam 19.00
etli patlıcan yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran

yatana kadar 3 lt su

afiyetler olsunn :)

Hadi bakalım ... tanıyıp tanışmak için bol paylaşım yaparsın ... olur biter .

Çok sıkı diyet menüleri bekliyorum senden . Şok değil ... senin metanın buna ihtiyacı yok .

Sadece az karbonlu ...bol protein ve salata yoğurtlu ...

1 dlm e düşmüş ekmek bugün .... başka ekmek almayan baba ve beyaz ekmek yemeyen white sağolsun

ben de hala kim diyordum. jeton yeni düştü

bende burada öğrendim

2 dlm siyez ... 3 yk bulgur .. az da olsa nohut ... biraz daha karbon kısımı fulya ...
Bunların hiçbiri cız değil ama aynı güne denk getirme bu kadar .

Nohut unu poğaçasını yediğim öğlen , akşam bulgur yemeyi aklımdan bile geçirmem mesela

benim hala da gelecek yakında. az kaldı.

evet haklısın bugün de olmadı. yarın ki menümü şöyle düzenlemeyi düşünüyorum sen dersin?
sabah peynir, zeytin, 1 dilim siyez ekmeği, domates
öğlen unsuz mücver ve yoğurt
akşam az nohutlu soğanlı etli yahni ve salata

daha iyi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…