Julia'cım sen dün akşam yazmışsın ya,7 mesajı dolduramıyorum ama ben geldiğimde kimse olmuyor diye.Ben de Julia'ya katılıyorum ben de aynı durumdayım dedim.Yani akşamları girilecek,şöyle olacak,böyle olacak demedim.Sana hak verdiğimi söyledim yalnızca.Şaşırdığım bu.cnm senn sölediğin takımda gece paylaşım olmuyor diye bende söledim o zaman senn kadar bende suçluyum şayet suç ise
dünkü menüm...
sabah yok
ara yok
öğlen 1 dlm ekmek 1 kasık patates salatası
ara yok
aksam yok
bu günkü menüm
sabah meyve
ara meyve
öğlen meyve
ara meyve
aksam meyve
ara meyve
yarın ki menüm
sabah yumurta peynir
öğlen tavuk ızgara ayran
aksam tavuk sote yoğurt
meyvisim, sen dun niye az yedin??? ben birseymi kacirdim yoksa:26::26: montiye nezaman baslayacaktin..pazar gunumu??
canım dün cok yorgundum yorgunlukdan bişi yiyemedm acıkcası bugünede yemeğim yoktu uğrasacak halimde yoktu meyve detoksu yaptım..yarında karbonhidrat diyeti yapcam.pazarda montiye baslıcam suanki durumda planım bu..
anladim canim, ama boyle yaparak gucsuz dusersin...yediklerine dikkat et..
Tamam kırmızım,kaptanım sen üzülme.Ben ne dediğimi biliyorum ve cümlelerimin de arkasındayım.Konu benim için kapandı;ağzımdan çıkanları,kişisel zanlara karşı savunacak değilim.Geçti bitti canım konu benim için.
ben birseyler yazdimmi yazdim..okadar...
nevde oneride bulundumu..bulundu ama kizlar kabul etmedi...
tamam konu kapandi....
kimse artik bennn benn benn deyip durmasin..bukadar basit bir konuda boyle tatsizlik yasarsak isimiz var..
nerede bizim takim ruhumuz...ne oldu herkes birbirini yanlis anliyor...ben demedimmi hepimiz birimiz icin birimiz hepimiz icin diye..daha neyi uzatiyorsunuz....
inanin cok uzuluyorum ya...yeter !!!
gülüm düzenli bi hayatım yok benim biliyorsun artık iice soğudum zaten yemek yapmaktan insan kendi basına olunca bi süre sonra anlamını yitiriyor böyle seyler.tek basına yemek yemek bile keyif vermiyor..montiye baslamak istememin asıl sebebide bu aslında biraz düzen gelir hayatıma..
Tamam kırmızım,kaptanım sen üzülme.Ben ne dediğimi biliyorum ve cümlelerimin de arkasındayım.Konu benim için kapandı;ağzımdan çıkanları,kişisel zanlara karşı savunacak değilim.Geçti bitti canım konu benim için.
2011-05-31 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Ekmek 6 DİLİM 330
[2] Çökelek (lor peyniri) 300 GRAM 243
[3] Domates 6 ADET 84
[4] Salatalık (hıyar) 6 ADET 66
[5] Biber 100 gr 22
[6] Kabak 100 GRAM 25
[7] cafe crown fındık 3ü 1 arada 1 adet 74.6
[8] kayısı 7 ADET 77
Toplam : 921.6 kal.
+2 yeşil çay,2.5 litre su,1 saat yürüyüş.
ozel diyete basladin, oyuzden pek yorum yapamicam nevcim..ama salataligi okuyunca durdum birdaha okudum..bizim burada salatalik yenmiyor su aralar..bilmem ne oldurucu bakteri varmis...sonra senin trde oldugun aklima geldi ve rahatladim
anladim canim..dediginde haklisin..annemler tatildeyken ben bile onemsemiyorum...insan kalabalik olunca daha bir onemi oluyor yemek yapmanin yemenin.nasil olsa yanlizim deyip birakiyor insan...ve bennn en kotu seyleri yiyorum ozaman
ben korkuma hic bi sebze alamiyorum
Canım evet ben de dehşetle izledim haberleri.Cehalet ve rezalet artık sofralarımıza kadar ulaştı.Henüz Türkiye'de benzer vakaya rastlanmadı.İspanya'dan ithal sebze almadığımız için şu an biraz daha rahat uzmanlar,Allah saklasın sizleri de.Aslında bir odamızı bahçeye çevirip,organik yetiştirmek yoluna gidicez sanırım birkaç yıl içindeozel diyete basladin, oyuzden pek yorum yapamicam nevcim..ama salataligi okuyunca durdum birdaha okudum..bizim burada salatalik yenmiyor su aralar..bilmem ne oldurucu bakteri varmis...sonra senin trde oldugun aklima geldi ve rahatladim
Hayatım elbette tedbir çok önemli,ama ben bir de korktuğum yere uğramaktan çok korkarım.Allah istemezse yaprak bile düşmez diyip iyi düşünmek gerek.Ve mümkünse sebzeyi 1. elden bahçelerden satın almak.Herşey ne kadar zorlaştıben korkuma hic bi sebze alamiyorum
evet aile düzeni bu konuda cok önemli işte..
kötü seylerde yemiyorum yani yemiyorum gülüm kesiyorum herseyi... düzensiz sacma sapan seyler oluyor işte..
Canım evet ben de dehşetle izledim haberleri.Cehalet ve rezalet artık sofralarımıza kadar ulaştı.Henüz Türkiye'de benzer vakaya rastlanmadı.İspanya'dan ithal sebze almadığımız için şu an biraz daha rahat uzmanlar,Allah saklasın sizleri de.Aslında bir odamızı bahçeye çevirip,organik yetiştirmek yoluna gidicez sanırım birkaç yıl içinde
Hayatım elbette tedbir çok önemli,ama ben bir de korktuğum yere uğramaktan çok korkarım.Allah istemezse yaprak bile düşmez diyip iyi düşünmek gerek.Ve mümkünse sebzeyi 1. elden bahçelerden satın almak.Herşey ne kadar zorlaştı
canim ya...okadarida fazla..ama insan bir kere korkarsa birdaha dokunamiyor kolay kolay...
seninde sebzeden uzak durman kotu olmus hasretim ya....peki ekstradan vitamin haplari felan aliyormusun bu yuzden?? buarada yarisma cuma gununden itibaren basliyor degilmi??
Canım evet ben de dehşetle izledim haberleri.Cehalet ve rezalet artık sofralarımıza kadar ulaştı.Henüz Türkiye'de benzer vakaya rastlanmadı.İspanya'dan ithal sebze almadığımız için şu an biraz daha rahat uzmanlar,Allah saklasın sizleri de.Aslında bir odamızı bahçeye çevirip,organik yetiştirmek yoluna gidicez sanırım birkaç yıl içinde
Çağatay sana kurban olsun kaptanımmmm
bende once fazlaliklardan kurtulim..sonra lokmanmi olur artikin cagataymi olur bakacagiz[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?