Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım netten aldım elbiseyi belkide üzerime olmaz
gelmesi 10 günü bulur gelsinde resimde eklerim zaten cok kısa olursa burda giyemem dizde bile elbisen olsun cins cins bakar buranın insanı..

meyvecim trendyoldan aldın ya kampanya bitince 2-3 gün sonra elinde oluyor hızlı gönderiyor. bence güzel olacak bak demedi deme netten çok alışveriş yapan biri olarak yorumum süper olacak üzerinde bence kısada olmaz çünkü sende boy fukarasıymışsın

ben de iyiyim kızlar ama tatile az kaldı ve ben hala şişkoyum

sen şikoysan ben neyim

of canım sıkıldı ya askeri lise sınavına girmişti küçük oğlan 0.bilmem kaç simdi sıkıntıdan unuttum bir puandan az puanla kaybetmiş kara kuvvetlerini kendide çok bozuldu hiç çalışmayıp ben yaparım havasıyla girdi spora bile gidiyordu ikinci sınava hazırlanmak için düşünün öyle inanıyordu kazanıcana

kusura bakma canım, ben eski halime göre şişkoyum bak şimdi yazlıklarım olmıycak (((

cemrecim verirsin canım yaa 2-3 kilocuk kalmış biraz daha gayret et tatil alışverişi hazırlığı derken gider senden o kilolar

24üne kadar vermem lazım................

selam sekerlerım cok sukur bugun bır doSya daha cıkardımm
kusura bakmayın canlarım benım gelemıyorum ama ınanın gelmeye calısıyorum hıc bos durmuyorum yanı . Toplamda 5 dosyam vardı 3.cuyu bugun cıkardım
yarın 4 .cuye baslasam aksama kadar hıc kalkmadan yaparsam oda bıter .
5. Cısının daha projelrı cızılıyor o bıraz uzun surer herhalde ama ınsallah cumaya kadarda onu bıtırırım . Ne olur kızmayın bana canlarım ıste bızde ınsaat sezonuna bır gırdık mı dahada hep boyle yogun oluyoruz yanı . Buarada bırazdan cıkıcam kocısım arazıye gıttı 9 dan once gelmez bende annemlere gıdıcem gece gelırım eve gorusuruz canlarım yıne . Hıc gecmısı okuyamadım aksama okuyup herkeslere cevap yazarımm

Son düzenleme:

minnosum mesai bitti hadi kapatalım dükkanı

canim bu durumda bizim yaris bu cumadan itibarenmi basliyor? öyle olsa daha iyi cünkü sonradan haberi olanlar oldu..

canım netten aldım elbiseyi belkide üzerime olmaz
gelmesi 10 günü bulur gelsinde resimde eklerim zaten cok kısa olursa burda giyemem dizde bile elbisen olsun cins cins bakar buranın insanı..

meyveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bana basen simit şeysi lazım
Ona twister tavsiye edebilirim canım,netten 10 tl ye almıştım.3 aydır kullanıyorum,bel ve basende çok etkili oldu.
25 e aldım %60 indirimdi sanırım
zayıfladım yaa elbise alıp duruomm
En en en büyük hayalim zayıflayıp elbise giyebilmek,etekleri uçuşa uçuşa,rengaaareeenkkkk İnşallah bana da kısmet olur...
Canlarım siz 50 lerde nasıl şişko oluyorsunuz,boylarınız kaç?
canim bu durumda bizim yaris bu cumadan itibarenmi basliyor? öyle olsa daha iyi cünkü sonradan haberi olanlar oldu..
Canım bana gönderen arkadaşlar oldu ama bizim takımdan da net şudur kararı çıkmadı,kaptanımı da göremedim bugün,dönüt alamadım..Artık cuma günü başlar herkes onaylarsa dediğin gibi.

Ne yapmissiniz kizlar ya...oku oku bitmedi...ama sunu soylemeliyimki okuduklarim icin cok uzuldum..
takim ne hale gelmis birden...dilimin dondugunce cevaplar vermeye calisicam...ama benden sonra bu tatsiz konu hakki hic kimseden bir youm istemiyorum...ben actim bu konuyu ve benimlede kapansin!!!

inş canım..
bu sınavları verince kademen falanmı yükseliyor canım noluyor..
evet canim, diplomami alirsam...guvenlik kordinatoru olma sansim olacak..yani enaz 60 kisiye sorumlu olacagim, ve onlarla ilgili yapilan hersey beni ilgilendirecek..izindi hastalikti vs..ve elbette maasimada cok olmasada faydasi olacak
cnm genelde akşamlarda geliorum oralarada burda bizim topikte kimse olmuo yoksa enden yazmim hepinizi çok seviorum bak gene geldim gene kimseler yok kırmızım yaaa
julicim, burda sukurler olsunki herkes birbirini cok seviyor...sonucta paylasim olsun diye 5 msj mecburi paylasim zorunlugumuz var...takimdaki kizlar bunu asmissa kimseden fazlasini istemeye hakkim yok...ozellikle doga,ve meyve encok paylasimda bulunan arkadaslarimiz...kimseden sabah aksam burada olmasini isteyemem.. nevcim, eminim sende kotu niyetle soylemedin..sende takim icin en dogru seyleri yapmaktan yanasin..ama cocugumuzun bu takim disindada bir hayati var..ve onlara katilimlarindan daha fazlasini bekleyemeyiz..enfazla yapabilecegimiz, zorunlu olan 5 msj haklarini yerine getirmeleri.fazlasini isteyemeyiz.senin dedigin yontemler cok hos..ama agir..herseyi zora kosarsak takimin tadi tuzu kalmaz tatlim...yoksa kendimizi askeri kampinda felan zannedecegiz

frangicim,, senin paylasiminda hicbirsekilde problem yok tatlim..elinden geldikce takimdasin ve ben buna her sekilde sahidim..benim icin onemli olan burada gunluk bulunmaniz ve enaz 5msj yazmis olmanis..birdaha ayrilmak zorundayim lafinida duymim
frangipani sana katılıyorum, ben de çok az girebiliyorum, elimden geleni yapıyorum....
cemrecim, simdi bana kirilacagini biliyorum, ama sen ve frangi ayni konumda degilsiniz..senide anliyorum cocugun var yetisemiyorum diyorsun..ama Ganfedinde kucuk bebegi var ama saolsun takima elinden geldigince paylasimda bulunmaya calisiyor,,,yanlis hatirlamiyorsam sen calismiyorsunda:26: ama yinede insan gunde 5 msj yazabilir...istenirse yapilirha yazmaya vakit yoksa, izin alinilir ve ortada bir sorun olmaz.
doga ablacim,....senin paylasimin zaten cok guzel...senden fazlasini bekleyemeyiz...bu takim disindada bir hayatin var
meyvisim seninle ozeldende konustuk...lutfen uzerine alinma...sadece genelleme olarak yazmistim ben...cemrenin sok diyet yapip sonraki hafta geri almasi gozumden kacmadi..ve sende annenlere gidince..onca cektigin eziyet bosuna gidiyor diye dedim...burada elbet listede onemli ama sagliginiz herseyden daha onemli...ayrilma konusunu birdaha sendende duymim...dovucem yoksa hepinizi
agzini opeyim senin minnosumm nekadarda guzel yorumlamissin
meyvisim, 19 mayistan dolayi izinli olan birkac arkadasimiz daha vardi, sonra ben annemin hastaneye yatisindan dolayi giremedim birkac gun..yani birdaha uzerine bukadar alinma meyvisim...inan birini kirdim diye cok uzuldum
heee kırmızımı o kaptan olduğundan dolayı lüplüküs at (lüks*10 kere falan demek) yağcılar durağına gelince söyleyin inecek var

kizlar ya valla gulmekten sesim butun mahallede duyuldu kendimi cok enerjik hissediyorum
masallah iyi eglenmissiniz ama ben kacirdim

ben lüksüm tek gelemem havam kacar

kaptanıma llükslük tacı takıcam ben nerde bakim kendisi
ahhh nerdeee..biz isci atiyiz...sirtimiza binen eksik olmuyor..habire is habire iss
ya bencede haftaya baslamak en mantiklisi...gecen hafta cuma anlasmis olsaydik guzel olurdu..cogu arkadasimizda gec duydu..ve eminim pazar spor yapamadi..

oh bee bitti sonunda msjlar...yoruldum vallahi...

bundan sonra takimimizda boyle seyler yasansin istemiyorum...kaptan olarak gerektiginde konulara
mudahale edecegimden emin olabilirsiniz. ben yoksamda Safisim herkonuda son yetkilidir..
ha birde azerimi unutmamak lazim...msj listelerini hazirlayan olarak..kisilerin msj durumu hakkinda oda yorum yapma hakkina sahiptir !!
bunun disinda kimseden hicbirsekilde takimimiz/takimdaki kizlarla ilgili yorum istemiyorum..

Son düzenleme:
Minaveri soylemeyi unuttum...minaverde yarin takima ugramazsa...diskalifiye olacaktir..bu ona verdigim 3uncu sans ve daha fazla beklemek istemiyorum

ve aldigim mesajlardan,gordugum yorumlardan sonra..hafta sonu icin msj zorumlulugu olmayacaktir...

ayriyetten her hafta spor yarisimiz olsun diyenler varsa..ona gore karar veririz.ama meyvisim bu yarismaya dahil olmayacaktir

Son düzenleme:
Hayatım ben kimseye hiçbirşey dikte etmedim,yalnızca bir öneri sundum.Buna bize uymaz diyip geçmek çok mu zor anlamıyorum,olay büyüyor.Koyarız icabında bir oylama:haftasonu 3 paylaşımı kabul ediyor musunuz?Evet-hayır oylanır zaten takım geneline uyulur oylamalarda,öneriden doğal ne olabilir bir takım içinde.Bize uymaz dersiniz o kadar yani,burası Nazi kampı değil.Ya ben inan takım dinamizm kazansın diye spor,haftasonu vesaire öneriler getirdim.Spora bile takımca bir yanıt alamadık pazar gününden beri.Sorun olacaksa kendi işime bakarım,bir daha da hiçbir konuda yorum yapmam.Nihayetinde ben de bu takımın üyesiyim,bir öneri neden bu kadar büyütüldü anlamadım.Neyse ben de uzatmak istemiyorum,kendi yoluma bakarım takım adına birşeyler için çabalayan taşlanacaksa.Hepinize kolay gelsin.

Son düzenleme:
kizlar, kimseden menuleri goremiyorummmmm herkesten 3 ogun menu bekliyorum ona gore

benum bugunku menum:

yine bugunde salata yiyecegim..hala hastayim cunki...salya sumuk dolaniyorum...bu menu listesine pek uymadi ama bogazim hala felaket agriyor..

salatamin icindekiler::::5 yaprak marul..3 havuc..2 haslanmis patates..15 adet yesil zeytin...3 yaprak kirmizi lahana..ve olmazsa olmazim..zeytin yagli ton baligim 160gr..simdilik daha 1 litre su icebildim..

bir fincanda...yesil cay..icinde 20gr bal...bogazim icin ama pek faydasini goremedim

nevcim, konuyu lutfen kisisellestirme canim...konu sadece senin sundugun oneriler degil...elbette herkes bir oneride bulunabilir.sonucta biz bir takimiz burada.sadece yanlis anlamar yuzunden tatsiz seyler yasandi..ve konunun artik kapanmasini istiyorum..kimse daha fazla uzulmesin ve kirilmasin

Kırmızım;toparlanalım 7. takım dedik kişiselleştirildi,spor yapalım dedik kişiselleştirildi,haftasonu paylaşım yapsak mı dedik kişiselleştirildi,akşamları kimse yok dedik kişiselleştirildi.Ve bunları değişik kişilerle hiçbir kimseye ima etmeden yazıştık.Ya kimden korkucam birine ima yapmak istesem,neden imaların arkasına gizleniyim birine dem vurmak istesem.Olaya bak ya,iyi niyetimin;takım için çabamın kendimce motive çabamın savunmasını veriyorum.Dediğim gibi,söyleyen gitti.Takım için 5 yıl da kalsam burada bir öneri getirmem artık,işlemediğim suçun savunmasını yapamam. Spor yarışması yaparsanız katılırım ama çizelgeyi de tutmak istemiyorum,yapmazsanız farketmez amaç kimseyi zorlamak değil teşvikti.

Son düzenleme:

ben ne zaman meyve veya doğayaaa bir laf söledim ki anlayamadım kaptan :44:

üzülme nevcim yaaa ben senin ne kadar iyi niyetle sölediğini biliorum cnm

Sağol canım;ben de Allah da niyetimi biliyor.İşlemediğim bir suçun savunmasını yapmıycam.Hayırlısı olsun.

cnm senn sölediğin takımda gece paylaşım olmuyor diye bende söledim o zaman senn kadar bende suçluyum şayet suç ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…