- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yok canim acele etmeye mecalimde yok zaten bu kiloyla ayaklar ayri dizler ayri belim ayri zorlaniyor.
Ama agrilarim icinde spor yapmak zorundayim sadece kilo vermek icin degil.
Hayirli olsun sifa olsun ins küre baslamissin? Rahatsizligin falanmi var kilo vermeylemi ilgili?
Geçmiş olsunGünaydınlarrrr
Güzel başlasın haftanız ... güzel devam etsin inşallah ...
Benim gece ki ağrı ... migrene çevirdi sağolsun ... şükür sabaha geçmiş uyandım
Ammmmmaaaa halamın gerginliği başladı ... kaşın neden orda kıvamına geçiyorumtahmini geliş zamanı 7-8 temmuz ... ya erken teşrif edecek ...ya 5 gün beni zıplatacak
Şimdi kahvemi içerken geçmişi okuyayım .
Haa bu arada tartıldım ... cuma hedefime ramak kalmış
kızlar menüm
geç gitti misafirler
Sabah
Sucuklu yumurta bi kaç çatal
3 çatal patates
Peynir
Zeytin
Öğle
Ot yemeği
Bi mücver
Salata
Akşam
Et yeşillik
Bi ekmeğin çenesi
Su sayamadım çok
Spor yok
Aus bugune balik vardi yapmam lazim balik salata olmazmi?
Bende yapayim bu tarifi tabi 4 gunlukten sonra
Eflalim daha once dort gunluk yapip haftanın birincisi olan biriolarak (zaten ilk ve son oldu) ne diyorsa o oruc gibi düşün eline bal bulaşsa yalama modifiye bütün özelliğini bozuyor
Brn sadece sade turk kahvesini ekledim o da daha önce deneyenlerde.eklemis kaptan mesela
Fincanin boyutunu küçültüp adedi azalttım
Bu arada kizlar eflalim okuyabiliyor demi sadece cevap veremiyor yanlış mı biliyorum
kızlar günaydın
herkese hayırlı haftalar dilerim
Kaptan senden değişik sinyaller alıyorum son zamanlarda
Eşinin iftar sonrasındaki duası etkili mi oldu nedir sanki düşünceler değişti
iyi haftalar günaydınnnn
geçmiş olsunnn .
Geçmiş olsun kaptanımGünaydınlarrrr
Ammmmmaaaa halamın gerginliği başladı ... kaşın neden orda kıvamına geçiyorumtahmini geliş zamanı 7-8 temmuz ... ya erken teşrif edecek ...ya 5 gün beni zıplatacak
geçmiş olsun babamm
bol nane ve yeşillik ye
Günaydın hayırlı haftalar herkese
Geçmiş olsun kaptanımBende regl olacağım ama inşallah cumaya olurum yoksa tutuyor şuanda beni bir de üşüttüm galiba
Ekmek yok ... karbon eser miktar...bi iki çatal pattis seni sallamaz ... eee iyi yani iyiiii ... ama bugün daha da iyisini bekliyorum
Olur tabiii ala olur ... kızartma olmayacak di mi balık
Günaydınn. Cumaya göre di miii efser ?
@eflalim iyi oku şekerim ... modifiye yok ...harika bi liste ... ilk gün yorar ama iyi ki yapmışım dedirten sonuç aldırır.
Evet ececim üye girişi yapmadan ziyaretçi olarak okuyabilir ...okuyormuş zayçten öyle duyum aldım :)
Günaydınnnnnnnnnnnn
Dinlendin mi bakim hafta sonu?
Sen müthiş zeki bir kadınsın
Günaydınnnnnnnn
Sağol canım ... migreni yaşayan bilir derler
..kafamı söküp atasım geliyor da çok lazım bişey işte
Hepside durumu ifade ediyorTesekkurler kızlar güzel dualarınız icin ilkini ictim 15 gun devam ins bide yağların erimesine faydası olsa bir taşla iki kuşhangi emojiyi beğenirseniz artık
Gecmiş olsun kuzumGünaydınlarrrr
Ne kizartmasi aussurda iki catak tulum peyniri aldim diye acabs cokmu kalorili diye dusunurken baligi nasil kizartayim.
Dondurucuda var olan sari kanat kendileri.
Izgara yapicam benden baska kimse yemiyo dahada almam
GünaaaaYdın sevgili takımımmm veee mortimecemavi yumurtamı haşladım benle işe geliyor :)
kuzum sanada geçmiş olsunGeçmiş olsun kaptanımBende regl olacağım ama inşallah cumaya olurum yoksa tutuyor şuanda beni bir de üşüttüm galiba
Klima çarptı kaptanım sıcakta uyunmuyor da ne yapacağım bilmiyorum karnımda şiş soğuktan
Geçmiş olsun kuzum sana da.
Hafta sonu dondurma mı yedi yoksa
hayır düne göre
Ekmek yok ... karbon eser miktar...bi iki çatal pattis seni sallamaz ... eee iyi yani iyiiii ... ama bugün daha da iyisini bekliyorum
Olur tabiii ala olur ... kızartma olmayacak di mi balık
Günaydınn. Cumaya göre di miii efser ?
@eflalim iyi oku şekerim ... modifiye yok ...harika bi liste ... ilk gün yorar ama iyi ki yapmışım dedirten sonuç aldırır.
Evet ececim üye girişi yapmadan ziyaretçi olarak okuyabilir ...okuyormuş zayçten öyle duyum aldım :)
Günaydınnnnnnnnnnnn
Dinlendin mi bakim hafta sonu?
Sen müthiş zeki bir kadınsın
Günaydınnnnnnnn
Sağol canım ... migreni yaşayan bilir derler
..kafamı söküp atasım geliyor da çok lazım bişey işte
Sağol Begüşümkuzum sanada geçmiş olsunnerde üşüttün? kınada çok oynayıp terini üzerindemi soğuttun yoksaki
nane limon yap kendine rahatlatır
aynı dert bizdede var, bütün evin camları açık yinede boğuluyoruz,neyseki bugünden itibaren biraz daha serinleyecek diyorlar...Sağol BegüşümSen nasılsın Yeşil çay içiyorum kınada da terledim soğudu tabi de evde vantilatörü açtım öyle uyudum hep maalesef başka türlü evde nefes alamıyoruz çok sıcak oluyor ara kat olduğu için
kaptanım o migreni gerçekten çeken bilir,bazen kafamın tepesini delipte ordaki basınçlı kanı fışkırtasım geliyor,bazedn de kafayı kesip atıp ağrı bittikten sonra geri takasım geliyor
hafta sonu dinlenmiştim ki bugünü pazar sanan kuzenlerin gece 1 de evden gidip benimde 1,30 da ancak yatabildiğim ve güne uykusuz başlayışımla devam etmekte...
Hepside durumu ifade ediyor
Gecmiş olsun kuzumhedefe ramak mi kaldı benim ortim yine ordada yok
Evet benim ablacııımKız hayris sen misin yoksaallah razı olsun canım
hayır düne göre82.3 kuzum ne ileri nede geri gidiyor
Dün gece regl oldum ama bir damla. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Döktürmesi için ilaç mı içmek gerekiyor ya da önerebileceğiniz başka birşey
Keza şu anda hem ağrım çok hemde çok şişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?