Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

limonlu su, kekik , kira bunlar söker cnm birde aspirin içebilirsin

ne hayırlı akrabalarmış
zaten akrabadan kalan en büyük en güzel miras ''hastalıklar'' hayırlı bir işe yaradıkları nadir görülür...

uğraşması zor ama soğan kürü deneyebilirsin birde kekik çayımı ne içiyorlardı,birde aspirin sulandırır derler

Eczaneye gidecektim de tamam o zaman bekleyeyim bugün biraz bitki çayı içip ilk defa böyle oldum hele geçen ay musluk gibiydim ve 1 hafta sürdü bu sefer niye böyle oldu anlamadım

limonlu su, kekik , kira bunlar söker cnm birde aspirin içebilirsin

9 lu çay almıştım o belki söker canım onu da içeyim bugün

Evet aspirin içebilirim aslında

Bi de heryerimi sivilce bastı bu durumdan bi sudocream alıcam

Ausencia bi gece hayatim var iste benimde

Valla dikkat ediyorum menu yaziyorum ayni zamanda kendi tarihimide yaziyorum.
Cok fazla yiyen yemek bagimlisi biri olarak.

2 aksam ust uste cikinca birisini koruyamadim.
Her gunum ayni olmuyo bazen 1 yumurta peynirle doyuyorum bazen mumkun degil

Balik bizdede yazin hic olmuyo babam almisti bunlari kisin uygun bulupta dondurucuya koymustuk son kalani artik yapim daha durmasin.

Günaydın , hayırlı haftalar olsun

Niğdeye gitmek iyide her hafta 3-4 saat yol çekilmiyor yahu
2. Su Kaçagınıda bulduk , su basınç motoru sonkimbi kaçak daha var diyoo çokkkk sinir bozucu
Evi öylece kalk gidelim diyo nerdeyse yarı parkeleri söktük . Neyseki bağ bahçe düzene girdi ilk mahsüllerimi almaya başladım .

Sizler naparsınız bakslım . Malum geçmiş okumak gibi bir lüksüm yok .

Hepiniz iyisiniz inş .

Herkese Günaydıııın
Mutlu bir gün ve musmutlu bol eksili Cuma gününe birincilik getirtecek bir hafta diliyorum hepimiz içiiin(Formasyonda hiç ama hiç sevmediğim bir kızla aynı sınıftayım ve kendisi inanılmaz zayıflamış. Kendimi çok motive hissediyorum. Dün akşam bir stalkladım da Ausencia hiç merak etme daha da hırslıyım artık)
Ara öğünlerimi aldım yanıma. Kahvaltım da tamam. Tabi halamın gelirken +1,5 kilo getirmesi çok tatlı oldu. Bu konuyu kendisiyle bizzat konuşacam

Birazdan evden çıkacam. Bana dua edin de o kız bana bulaşmasın olur mu? Kendisi çok müsait bulaşmaya. Ben de çok müsaitim onu yolmaya

kolay gelsin aebenim

ooo daha bi motive hayriş nasıl olacak acaba

Günaydın kolay gelsin

Hacamatı tarif etmissin sanki :))
Siddetle tavsiye ederim migrene ilactir sifadir.

bu 4 gün bol spor ve az yiyeceğim gidecek o kilolar merak etme kaptanım, ama senin hedefe pek az kalmış, az bir şeyler ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…