Dün gece regl oldum ama bir damla. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Döktürmesi için ilaç mı içmek gerekiyor ya da önerebileceğiniz başka birşey
Keza şu anda hem ağrım çok hemde çok şişim
İnşallah kuzum
Ekstra önlem günü efser ... 4 gün var ...
Senin metan çalışmaya niyetlensin şiş miş kalmaz.
Bi gün bekle kuzum ...bazen ilk gün öyle olur ...
Ekstra içecek kızlar tavsiye edecektir ...içen çok .
Civanperçemi içiyorlar galiba sökmesi için.
He yaaa.... fena fena .. bana sağolsun çok sevgili halamdan miras migren ...
Egzamalarımı dayılarımdan..
Bağırsak rahatsızlığımı teyze ve teyze oğlundan...
Bi amcam yok , olaydı ondan da bi meret alırdım kesin ....
He ya 200 gr kalmış kafamdaki hedefe söylemesi ayıp
Sen ortinden korkma ... o bu hafta listeninde şerefine 58.5 olmadan gelmez
Sen kendinden haber et bize sık sık
Dün gece regl oldum ama bir damla. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Döktürmesi için ilaç mı içmek gerekiyor ya da önerebileceğiniz başka birşey
Keza şu anda hem ağrım çok hemde çok şişim
Ekstra önlem günü efser ... 4 gün var ...
Senin metan çalışmaya niyetlensin şiş miş kalmaz.
Bi gün bekle kuzum ...bazen ilk gün öyle olur ...
Ekstra içecek kızlar tavsiye edecektir ...içen çok .
Civanperçemi içiyorlar galiba sökmesi için.
limonlu su, kekik , kira bunlar söker cnm birde aspirin içebilirsin
Evet inşallah dört gözle bekliyorum dudağımın üstü ter silmekten yara oldu yineaynı dert bizdede var, bütün evin camları açık yinede boğuluyoruz,neyseki bugünden itibaren biraz daha serinleyecek diyorlar...
ne hayırlı akrabalarmış
zaten akrabadan kalan en büyük en güzel miras ''hastalıklar'' hayırlı bir işe yaradıkları nadir görülür...
uğraşması zor ama soğan kürü deneyebilirsin birde kekik çayımı ne içiyorlardı,birde aspirin sulandırır derler
GünaydınGünaydınnnnn musmutluu haydenn bir günee ve haftayaaa
kolay gelsin aebenimGünaydın , hayırlı haftalar olsun
Niğdeye gitmek iyide her hafta 3-4 saat yol çekilmiyor yahu
2. Su Kaçagınıda bulduk , su basınç motoru sonkimbi kaçak daha var diyoo çokkkk sinir bozucu
Evi öylece kalk gidelim diyo nerdeyse yarı parkeleri söktük . Neyseki bağ bahçe düzene girdi ilk mahsüllerimi almaya başladım.
Sizler naparsınız bakslım . Malum geçmiş okumak gibi bir lüksüm yok.
Hepiniz iyisiniz inş .
Benim +1 kilo ne olacak bu artılar ortimgünaydın hanımlar
tartı 300 gr artı gösteriyor ama ben 4 günde onları yollar güzel bir eksi ile de gelirim evelAllah
ooo daha bi motive hayriş nasıl olacak acabaHerkese Günaydıııın
Mutlu bir gün ve musmutlu bol eksili Cuma gününe birincilik getirtecek bir hafta diliyorum hepimiz içiiin(Formasyonda hiç ama hiç sevmediğim bir kızla aynı sınıftayım ve kendisi inanılmaz zayıflamış. Kendimi çok motive hissediyorum. Dün akşam bir stalkladım da Ausencia hiç merak etme daha da hırslıyım artık )
Ara öğünlerimi aldım yanıma. Kahvaltım da tamam. Tabi halamın gelirken +1,5 kilo getirmesi çok tatlı oldu. Bu konuyu kendisiyle bizzat konuşacam
Birazdan evden çıkacam. Bana dua edin de o kız bana bulaşmasın olur mu? Kendisi çok müsait bulaşmaya. Ben de çok müsaitim onu yolmaya
günaydın ortim, sende mi artısın, biz ne artıları eksi yaptık, bundan mı korkacağız, ben dün biraz düzensiz beslendim ondan oldu, hala da bekliyorum belki ondan da olabilir, ama tek bildiğim veririz bizBenim +1 kilo ne olacak bu artılar ortim
Günaydın kolay gelsinGünaydın , hayırlı haftalar olsun
Niğdeye gitmek iyide her hafta 3-4 saat yol çekilmiyor yahu
2. Su Kaçagınıda bulduk , su basınç motoru sonkimbi kaçak daha var diyoo çokkkk sinir bozucu
Evi öylece kalk gidelim diyo nerdeyse yarı parkeleri söktük . Neyseki bağ bahçe düzene girdi ilk mahsüllerimi almaya başladım.
Sizler naparsınız bakslım . Malum geçmiş okumak gibi bir lüksüm yok.
Hepiniz iyisiniz inş .
kaptanım o migreni gerçekten çeken bilir,bazen kafamın tepesini delipte ordaki basınçlı kanı fışkırtasım geliyor,bazende de kafayı kesip atıp ağrı bittikten sonra geri takasım geliyor
hafta sonu dinlenmiştim ki bugünü pazar sanan kuzenlerin gece 1 de evden gidip benimde 1,30 da ancak yatabildiğim ve güne uykusuz başlayışımla devam etmekte...
bu 4 gün bol spor ve az yiyeceğim
He yaaa.... fena fena .. bana sağolsun çok sevgili halamdan miras migren ...
Egzamalarımı dayılarımdan..
Bağırsak rahatsızlığımı teyze ve teyze oğlundan...
Bi amcam yok , olaydı ondan da bi meret alırdım kesin ....
He ya 200 gr kalmış kafamdaki hedefe söylemesi ayıp
Sen ortinden korkma ... o bu hafta listeninde şerefine 58.5 olmadan gelmez
Sen kendinden haber et bize sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?