evet canim cumadan itibaren ama ben takima söylemiycem totlarini kaldirsinlar az hahahah ne kötüyüm dimi :)
canim vitamin almiyorum aslinda 2 gündpür bas agrim var 2 ögün special .k ile besleniyorum oda baglamistim birakmayi düsünüyorum ama emin degilim,her ne kadar sadece salatalikda var deselerde bilemiyorumn
ozaman tek bir cagre var...oda nikah masasina oturmak..ne yap et babiskoyu ikna et
bende once fazlaliklardan kurtulim..sonra lokmanmi olur artikin cagataymi olur bakacagiz
olmami nevcimmmm..hatta ben sevincten ciplak bile dolanirim ortalikta..Allahim 55kilo oldugumu gostersin hayirlisiyla...simdi inanmasi guc geliyor..insallah basaririz...Çağatay sana kurban olsun kaptanımmmmHele şu kiloları verelim,seninle önümüzdeki yaz Türkiye'de buluşalım olmaz mı.Tiril tiril elbiselerimiz,elimizde light dondurmalarımız,sen de ben de 55 kilo,deniz kenarında çaylarımızı yudumluyoruz,aman Yarabbi,düşünmesi bile harikaaa
En güzelini yapmış valla teyzemaynen dedigin gibi..annemler birkac hafta once..maydanoz,sogan,sarimsak..biber ektilerbizim yan tarafimizda yangin merdiveni var..onu kapali...biz acip kapiyi iceriye annemin bahcesini koyduk
gülüm ben yoruldum bu belirsizlikten evlenmek istemiyorum artık..
inş sende en kısa zamanda gönlüne göre birini bulursun tatlım..zaten ne kaldıkki sunun surasında yaz sonu fıstık olucaksın...
Başarıcaz canım benim,kokoreç de yerizolmami nevcimmmm..hatta ben sevincten ciplak bile dolanirim ortalikta..Allahim 55kilo oldugumu gostersin hayirlisiyla...simdi inanmasi guc geliyor..insallah basaririz...
eger yakinlarda olursakta..elbet gorusuruz nevcim..ama light dondurma yemem soylimm..maras dondurmasi isterim
En güzelini yapmış valla teyzem
kokorec hayatimda hic yemedim nevcim..babam bir anlatmisti hangi et oldugunu..enson iiii dedigimi biliyorum...pek et hastasi degilim, ama 55kilo olunca cig tavuk bilem yerim bennBaşarıcaz canım benim,kokoreç de yeriz
Allahmi dedirtiyor nedir meyvisim, gel agzini opemm
insallah yazdan sonra fistikkkk olurummm...isyerinde arkadasim yarin cambridge diyetine baslayacak...eger o guzel sonuclar alirsa bende tatilde devam etmeyi dusunuyorum vallahi...
donustede 6larin icinde geliyormusss...ahhh nerdee
gülüm yaz sonuna daha cok var ekim bası desek 4 ay dolu dolu ayda 3 kilo versen 12 eder
ne fıstık olursun varyaaaa
Anneannem kokoreç için afedersiniz;paranızla b--k yiyorsunuz derdi
kokorec hayatimda hic yemedim nevcim..babam bir anlatmisti hangi et oldugunu..enson iiii dedigimi biliyorum...pek et hastasi degilim, ama 55kilo olunca cig tavuk bilem yerim benn
ayyy insallahh meyvisimmmm....ozaman engec yilbasina mezun olurum ben
okadar buyuk birseyki benim icin 55kilo olabilmek...nasil olurum tahmin bile edemiyorum..76 kilonun altini hic hatirlamiyorumama insallah busefer basaricam....hic kimse sisko kalmasin..okadar kotu birseyki...onun yuzunden lokmandan kaciyorum resmen klafda atamiyorum, ki kamera konusu acilacak diye...simdi mesafeli ilgisiz kizi oynuyoruz bakalim
Anneannem kokoreç için afedersiniz;paranızla b--k yiyorsunuz derdiAma ben kokoreçi deli gibi severim.Hele Ankara'da Sakarya'da Şampiyon kokoreçte yarım kokoreç öncesi işkembe çorbası,Alllaaah İnşallah sana ben tattırırım bir gün.Sağlıkla gitsin kilolarımız inşallah,benim senden ve azminden yana hiç şüphem yok...
canım benim acele etme bakalım yılbası cok erken bi zaman vücudun bu kadar kilo kaybından sonra alarma gecebilir 75 de 1-1.5 ay korumaya alman lazım cok dikkatli vermen gerek sen bi 7 lere gelde gülüm bunları sonra konusuruz..
lokmandanda cekinmene gerek yokki kamera acma evde yok vs dee uydur bişiler..ama ilgisiz davranıp kendinden soğutma..
gerci zayıflayınca ne cağtaylar ne lokmanlar gelip gecicek elinden
bu seferde sen dönüp bakmıcaksınn hepsi kurban olsun benim gülüme fıstıkım benimm sen bu halinlede süpersin sekercimmm
Zafere giden yolda,çekilen çile kutsalmış...bende onu diyecektim...bagirsak demisti herhalde babam..bende iiii b.kmu demistim...simdi hatirladim iyice bir dusunmem lazim nevcim..araya b.k girdi iskembe corbasinida hic icmedim ama annem bayili, bizim evde tek o icer..ama insallah hep boyle azimle veririz kilolari..malum yol uzun...insan nekadarda kati olsa kendine akla seytan giriyor:18:
Zafere giden yolda,çekilen çile kutsalmış...
ay ay ayyy..agzinizdan bal damliyor resmennn...bu gazla ben gider evde bir 15 km daha yururum
iyi dileklerin icin Allah razi olsun canim..Allah herseyi seninde gonlune gore verir insallah..babiskon insafa gelirde verir seni..vallahi ben snein gibi olsam diyeti coktan birakmistimfistik gibisin...
lokmana gelincede...beklicek artik..Allah yazdiysa zaten olur...laptopumda cam oldugunu biliyor...oyuzden yok diyemem artik..ama zayiflayinca cagatyda lokmanda dussun canim elime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?