Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alıntıları alırsam akşam olacak , şimdi aklımda kalanlardan bir arajman yapayım ... menülere ayrıca bakarım ....

Aklımda eksik kalan varsa da affola ... önemli bir şey atladıysam hatırlatın ... Zira evim 5 ten sonra inanılmaz sıcak ... zor nefes alıyorum şu an ...

ada81 şekerim gelmiş ..hoş gelmiş ... çok özlenmiş hem de ama gelirken boş gelmemiş 68 kaçtııııııııı

Betulina fıstığım gelmiş o da hoş gelmiş ama boş gelmemiş 80 lere ramak kala rotayı takıma çevirmiş .... anneciğinin ellerinden öperim , sen de kopma artık lütfeeeeen

kelebek19 canım dualardasınız bebeğinle asfarovski ile beraber ikinizde sağlıkla sıhhatle huzurla büyütün yavrularınızı.

Başka başka ....

@_SARAYCA_ ve Efser mortim artılardaymış ..temizleyecekler eminim ...
Sarayca 58.5 ... efserim senin kaçtı hedef 79.9 muuu ? geleceeeek cumaya

Saraycam regl için takvime 9 haziran yazmışım , ama iftara az kala gelmişti ... 8 inde geldi ben mi 9 yazdım .. 9unda mı geldi hatırlamıyorum

mimu88 canım seninde artıları gördüm ..rest diyorum ... hala ile beraber kökü kurur onların , bir de 4 günle cilası gelir ... 64.9 la mezun olacan unutma

Nare83 canım bence çocukları yollama .. annene durumu izah et , bir sonraki hafta gitsinler ... onlarsız için rahat etmez bence .

Başka başka ...

igdedali kuzum hızman 2.kez hayırlı olsun :) Ayrıca şu an +1.5 olup tam gaz motive oluşun gözümden kaçmadı ....zaten 1 kilosu da gitmiş

Bonus hacamat hep aklımda ama burada güvenilir yer yok canım ... gece hayatının da ......

aeben taaaa sabah selam vermişti , bir de deynepnaz a sataşmıştı .... asla unutmamm bu ayrıntıyı

Başkaaaa .... menüler vardı da onları alırım sonra ...

heh White Lily nin rüyası vardı ve nihayet gördüğü ve kaybetmeyip üzerine bol bol fazlasını koyacağı eksileri

aeben taaaa sabah selam vermişti , bir de deynepnaz a sataşmıştı .... asla unutmamm bu ayrıntıyı
Maşallah sende de ne hafıza var
Ben de unutmam bu ayrıntıyı.Ne gözüme sokuyorsun aeben ,veren var ,veremeyen var kiloyu.Şimdi ben senin 4 günde 2 kilo verdiren diyet listeni uygulayayım da gör

Gayet güzel elifim , hatta tahminimden iyi ... diyet modu yapma lütfen , o zaman çabuk pes ediyorsun ... böyle az az evdekilerden ... az ekmekle ...metan iyi verirsin eminim .

Meyveli yoğurt (içindekiler: 3 yk yoğurt+ 4 kiraz+ az biraz dondurduğum böğürtlenlerden+3 badem+ tarçın)

Ara(15:00)

1 top limonlu dondurma

Şunlar varken tira... fıncırtmaya ne hacet ... dans yok yürüyüş var diyorsun ama o top varsa dans olacak , anlaşmamız böyle

tam bir telafi olmuş ..hoş neyi telafi edeceksek ..zaten yememiştin ... banu sen şimdi bu tartıya inanıp azıcık yiyorsun ya , bir de gerçekten 62 imişsin ... hoop 59

aynen şu modda okudum

Maşallah sende de ne hafıza var
Ben de unutmam bu ayrıntıyı.Ne gözüme sokuyorsun aeben ,veren var ,veremeyen var kiloyu.Şimdi ben senin 4 günde 2 kilo verdiren diyet listeni uygulayayım da gör

Uygulayamazsın kiiiiiiiiiiiii

Arkada bir tabak daha var ,saklamış onu ,onda ne var

Domates kesmiş bence o tabakta ... sonra sırf yeşillik yiyeyim diye sadece iki tane attıvermiş üzerine salatanın

Menumu yazayimmm
Sabah11
2yumurta ile mantarli omlet
3lokmacik pizza
1 dilim kepek ekmek
7zeytin
Domates salatalik maydonoz

Ara bi kupa sade turk kahvesi

Aksam simdi yicem
Tavuk sote
Isotlu yogurt

Su hala iciyorum 2.5 olur
3kupa maydonoz cayi

Limonlu dondurma oldu mu şimdi

Menumu yazayimmm
Sabah11
2yumurta ile mantarli omlet
3lokmacik pizza
1 dilim kepek ekmek
7zeytin
Domates salatalik maydonoz

Ara bi kupa sade turk kahvesi

Aksam simdi yicem
Tavuk sote
Isotlu yogurt

Su hala iciyorum 2.5 olur
3kupa maydonoz cayi

Gayet güzel ... fazla güzel hatta .. sabah ki pizza kepek unundanmış ..miktar az .. yapmaya gerek yok nisacım . hem de karbonu sadece sabah almışsın

Bugün ki menümü yazayım Ausencia

Sabah; 4 ad.minik yaprak sarma (kahvaltı yapasım yoktu annemden kalan sarmalar bozulmasın diye yedim)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:00 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyondan az kuru fasulye + 2 ymk kaşığı sade tereyağlı bulgur pilavı
Ara; 15:30 - 1 ad.maden suyu
Akşam; 19:30 - 1 ad.kıymalı biber dolması + 1 kase cacık (belki çorba içerim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…