İnşallah 58 olursun AminBana eylulde ada 59 olsun diye dua edin emiii... gerci olmayacak duaya amin demek gibi bisey bu yinede umit kesilmez))
Ah ah kaptanim sabah bol malzemos pozza yaptim ama sadece 3lokmacik yedim.
Oda ince ekmek yerinden.
Unu da kendi koyumuzun unu.
Kepekli un
Maşallah sende de ne hafıza var
Arkada bir tabak daha var ,saklamış onu ,onda ne varEflal der ki kızlara söyle dondurma konuşmasınlarevde varmış ve yemiyormuş....
Eki Görüntüle 2016136
4 gün öğlen menüsü idi bu @eflalim in ... diğerlerini de yazdı ...modifiyesiz bire bir uyumlu
2 temmuz
09:00 biberiye-yeşilçay
11:00 1,5 dereotlu,maydanozlu yulaflı krep, domates, salatalık, peynir, zeytin, reyhan, acıbiberli domates sosu, 1 tk kayısı marmelatı, çay
Ara 5-6 kayısı, 1 türk kahvesi
16:00 2-3 kaşık makarna, 3 kaşık sarımsaklı yoğurtlu havuç, 2 lokma ekmek
Aralarda maden suyu, naneli limonlu su, bol bol su
22:30 1 brd erik hoşafı, 1 salatalık
4ten sonra bir niyetlendik işe güce, koltukları taşıdık eşimle, çocukların odasını boyadık, dış cephe bitti camlar leş gibi 2 odanın camını sildim perdesini yıkadım, çocukların odasını yerleştirdik. Çocuklara yatak almaya gittik, markete falan gittik gezdik derken 10u geçti eve geldik. Açlıktan bayılıyordum sanki ama içim yanmış 1 brd hoşaf içtim(az şekerli) 1 salatalık yedim yattım
Bugünki menümü de şuraya fıncırtayım yineDünki açlıktan sonra kurt gibiydim bugün he Meta çalıştı bol bol. Gerçi Tiramisusuz bir menü ama napalım artık
Kahvaltı(07:00)
1 yumurtayla peynirli dereotlu omlet
5 zeytin
2 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Ara(10:00)
şekersiz kahve
2 kuru kayısı
Öğlen(13:00)
Meyveli yoğurt (içindekiler: 3 yk yoğurt+ 4 kiraz+ az biraz dondurduğum böğürtlenlerden+3 badem+ tarçın)
Ara(15:00)
1 top limonlu dondurma
Akşam için de tavuk haşladım. Yanında da salata patlatırım. Bu akşam yine gezmelerdeyim ben. Çıkmadan yazayım da şurada dursun.
Su: 3 litreyi geçtim
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş @Ahu060812Ausencia
Meyvesi biraz bol bi menü oldu. Ama çok yürüdüm. O yüzden içim rahat. Kh sayacaktım bu hafta ama havalar sıcak. Kan şekerimin düşmesinden korktum açıkçası. Cesaret edemedim
sabah evde 1 duble türk kahvesi
kahvaltı ofiste 09:00
ekşi yeşil elma
2 tam ceviz
öglen 13:00
1 kase yogurt çorbası
1 tabak bamya
salata
3 lt su, iki bardak bitki çayı
artılarımı göndermek için bu menüler
Gayet güzel elifim , hatta tahminimden iyi ... diyet modu yapma lütfen , o zaman çabuk pes ediyorsun ... böyle az az evdekilerden ... az ekmekle ...metan iyi verirsin eminim .
Meyveli yoğurt (içindekiler: 3 yk yoğurt+ 4 kiraz+ az biraz dondurduğum böğürtlenlerden+3 badem+ tarçın)
1 top limonlu dondurma
Şunlar varken tira... fıncırtmaya ne hacet ... dans yok yürüyüş var diyorsun ama o top varsa dans olacak , anlaşmamız böyle
tam bir telafi olmuş ..hoş neyi telafi edeceksek ..zaten yememiştin ... banu sen şimdi bu tartıya inanıp azıcık yiyorsun ya , bir de gerçekten 62 imişsin ... hoop 59
Maşallah sende de ne hafıza var
Ben de unutmam bu ayrıntıyı.Ne gözüme sokuyorsun aeben ,veren var ,veremeyen var kiloyu. Şimdi ben senin 4 günde 2 kilo verdiren diyet listeni uygulayayım da gör
Arkada bir tabak daha var ,saklamış onu ,onda ne var
aynen şu modda okudum
bana da bu haftaaa mezun olsun en zayıf kilosunu görsün diye dua eder misiniz :)
Baygınnn baygınımmmmm düşünmüyoo değilimm haniii azcıkk serinlesemmm
Limonlu dondurma oldu mu şimdiGayet güzel elifim , hatta tahminimden iyi ... diyet modu yapma lütfen , o zaman çabuk pes ediyorsun ... böyle az az evdekilerden ... az ekmekle ...metan iyi verirsin eminim .
1 top limonlu dondurma
Şunlar varken tira... fıncırtmaya ne hacet ... dans yok yürüyüş var diyorsun ama o top varsa dans olacak , anlaşmamız böyle
tam bir telafi olmuş ..hoş neyi telafi edeceksek ..zaten yememiştin ... banu sen şimdi bu tartıya inanıp azıcık yiyorsun ya , bir de gerçekten 62 imişsin ... hoop 59
Menumu yazayimmm
Sabah11
2yumurta ile mantarli omlet
3lokmacik pizza
1 dilim kepek ekmek
7zeytin
Domates salatalik maydonoz
Ara bi kupa sade turk kahvesi
Aksam simdi yicem
Tavuk sote
Isotlu yogurt
Su hala iciyorum 2.5 olur
3kupa maydonoz cayi
Valla yine de 3 lokmaya sopamı ucundan gösterecektim de kepekli unmuş ..oh dedim canım
Limonlu dondurma oldu mu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?