Sen kafayı degistirdin yeme anlayışını değiştirdin almak zorunda olsanda artik eskisi gibi iş çığırından çıkmaz onun icin o kadar zayiflama bence tabi yinede sen bilirsinSizce ?
Ben 52-53 olsam
Nasıl olur ? 4-5 kilo daha gidecek yani ?
Üzerine gelenler olabilir ... önce nasip ...sonra kararverebiliyorken versem ... sonra olmadı alırım mı ?
Ne dersiniz ?
Ay ne güldümArtı 2 kiloyum.az kalsın telefon azizligiyle kiloyum 'daki y harfi t harfi olarak cikacakti.son anda kurtardım.
Bana güldün diyeHayırdır
Dillere.destan olurdun fena mıfarketmeyeydim
Ay daha önceki dort günlükte ton balifini zor yemiştim bu lezzetliydi sevdim bile artik bende tonlu salatadan yanayım
Aylık süreç mi?yani her ay yenileniyor mu?
Ausencia artık elim hoş şeylerle geleceğim artık ausum. 24 Ağustosa kadar Çocukluk yapmak yok inşallah.
Bugün işbaşı yaptım, oldukçada yoğundum biraz kuru oldu menüm
Pazartesi menüsü
SABAH
bir dl ekmek
ince dilim kaşar, bir dl pastırma
çay
Ara
Badem
ÖĞLEN
leblebi
salatalık
AKŞAM
kiraz
bir kayısı
limonlu 2 sodalı yoğurt
2 lt su
Dillere.destan olurdun fena mı
sabah 08.30
1 dilim tulum peyniri
2 kalamata zeytini
domates
2/3 dilim siyez ekmeği
5 çiğ fındık
8 çiğ badem
öğlen 13.15
5 tane unsuz mücver
250 gr yoğurt
akşam 19.15
nohutlu arpacık soğanlı etli yahni
salata
1 bardak ayran
yatana kadar 2,5 lt su
30+20 dk tempolu yürüyüş
belki az sonra 2 dilim karpuz yiyebilirim.
İlk 3 biz oluruz2 aylık hazırlanıyor canım , Ağustos sonu Eylül başı gibi denk gelen hafta yine hazırlanır ve eminim sen liste başına doğru yol alırsınhemşolarını da al bana yamacına
Ahhh betülüm ahhhh ...işte böyle kıtlık menüleri ile başlıyorsun sonra 3 günde pes ediyorsun .
Yavrum yemek namına hiç bir şey yok burda .. öğle de akşam da ara öğün gibi .
Akşam hafif geçirmek istiyorsan da öğleni sıkı tut . yemeklerden ye ... ekmeğe , pilava , tatlıya hamur işine yüklenme yeter .
ecemavi ye beni diyor resmen
işte o zaman efsane donla mı donsuz mu tartılınır muhabbetimiz vardı ya 2 kg bu yahu ...
dün plandığın şekilde olmuş ..nohutlara elleşmediysen çok iyi... yine söylüyorum ya badem ya fındık mesela ...bir öğünde bu miktarda bence birini seç .
işten gelince tartılırım dyordun , baktın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?