Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sizce ?

Ben 52-53 olsam

Nasıl olur ? 4-5 kilo daha gidecek yani ?

Üzerine gelenler olabilir ... önce nasip ...sonra karar verebiliyorken versem ... sonra olmadı alırım mı ?

Ne dersiniz ?
Sen kafayı degistirdin yeme anlayışını değiştirdin almak zorunda olsanda artik eskisi gibi iş çığırından çıkmaz onun icin o kadar zayiflama bence tabi yinede sen bilirsin

Artı 2 kiloyum.az kalsın telefon azizligiyle kiloyum 'daki y harfi t harfi olarak cikacakti.son anda kurtardım.
Ay ne güldüm

sabah 08.30
1 dilim tulum peyniri
2 kalamata zeytini
domates
2/3 dilim siyez ekmeği
5 çiğ fındık
8 çiğ badem

öğlen 13.15
5 tane unsuz mücver
250 gr yoğurt

akşam 19.15
nohutlu arpacık soğanlı etli yahni
salata
1 bardak ayran

yatana kadar 2,5 lt su
30+20 dk tempolu yürüyüş

belki az sonra 2 dilim karpuz yiyebilirim.

Aylık süreç mi?yani her ay yenileniyor mu?

2 aylık hazırlanıyor canım , Ağustos sonu Eylül başı gibi denk gelen hafta yine hazırlanır ve eminim sen liste başına doğru yol alırsın hemşolarını da al bana yamacına

Ahhh betülüm ahhhh ...işte böyle kıtlık menüleri ile başlıyorsun sonra 3 günde pes ediyorsun .
Yavrum yemek namına hiç bir şey yok burda .. öğle de akşam da ara öğün gibi .
Akşam hafif geçirmek istiyorsan da öğleni sıkı tut . yemeklerden ye ... ekmeğe , pilava , tatlıya hamur işine yüklenme yeter .

ecemavi ye beni diyor resmen

Dillere.destan olurdun fena mı

işte o zaman efsane donla mı donsuz mu tartılınır muhabbetimiz vardı ya 2 kg bu yahu ...

dün plandığın şekilde olmuş ..nohutlara elleşmediysen çok iyi... yine söylüyorum ya badem ya fındık mesela ...bir öğünde bu miktarda bence birini seç .

işten gelince tartılırım dyordun , baktın mı

İlk 3 biz oluruz

Ben menü yazayım bari .... ortim Ahu060812 ...mortilerim Efser ve @_SARAYCA_ ...

08:00
1 hibiskus zencefilli limonlu
1 haşlanmış yumurta
1 kk süzme beyaz peynir
2 zeytin
Domates/salatalık/biber

12:30
1 kase yayla çorbası
1 tabak kıymalı kabak sote
Acı kırmızı biber
Yoğurt

16:30
3 kayısı
1 avuç kiraz

18:30
Peynirli cevizli yeşil salata

Su 2.3 şimdilik

Gün içinde sade kahve, yeşil çay , kiraz sapı suyu:)

Bugün çorbadaki pirinç dışında eser miktar o da ...karbon almamışım ekmek türevi olarak .. Açlık hissi sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…