2 gün önceden ıslatmıştım enzimler aktive olsun diye. kötü oluyorlardı o yüzden hepsini yedim badem ve fındıkların. ıslattıklarım bitti ama. bu kadar yemem karıştırmam artık.dün plandığın şekilde olmuş ..nohutlara elleşmediysen çok iyi... yine söylüyorum ya badem ya fındık mesela ...bir öğünde bu miktarda bence birini seç .
işten gelince tartılırım dyordun , baktın mı
2 gün önceden ıslatmıştım enzimler aktive olsun diye. kötü oluyorlardı o yüzden hepsini yedim badem ve fındıkların. ıslattıklarım bitti ama. bu kadar yemem karıştırmam artık.
açıkçası nohuttan 2 çorba kaşığı yedim. etten çok abartı yemedim ama. bol soğan yedim. dengeledim yani.
yarınki menüm de belli. belli olunca iyi oluyor.
Ausencia baktım canım yaa. 81.4 çıktım. ama moralimi bozmayacağım. bozunca beslenme düzenim de bozuluyor. cumaya kadar dikkatli yiyeceğim. yürüyüş yaparım. Allah büyük belli olmaz. inerim inşallah belirlediğin hedefe. şu da bir gerçek ki halam da geliyor. çok az kaldı. bugün yarın yani.
Sabah
Su dereotu
1 yumurta, 2 dilim beyaz ve tulum peynir, 2 dilim kasar
Domates maydanoz
Ara
3 hurma 3 ceviz cay
Oglen
Izgara balik salata (6 tane vardir)
Aksam
1 dolu tabak semizotu,
Kucuk kase yogurt
4 kasik makarna( az fazlasi vardir eksigi yoktur)
Su 1,5 litre
Makarnayi neden yedim bilmiyorum ekmeksiz almistim yemegimi bir an suursuzca kasikladim.
Hurmayi keklere saldirmamak icin yedim.
Istedigim gibi bitiremedim yani
Hmmm regl üstü şişliği de olabilir bu fulya ... direnç kiloları için erken çünkü .
tabii ki de moral bozmayacaksın ... öyle ya da böyle kiloların gideceği yolu bulacağız ... sadece sabır .
Yooo kötü menü değil ... hatta gayet iyi ...hatta az ... sadece ekmeği bugüne özel sadece sabah tüket demiştim ...sen onu akşama almışsın .
Senin kilonda 6 dlm diyetisyen listesindeki ekmekle kilo verdim ben ...bir çok kişide ....
Maalesef senin kaçamakların oluyor , özellikle akşam ... eğer onların olmayacağından karşılıklı emin olsak ...ekmeklerinin zararı yok .
Öğlen balığın yanında salata olmalıydı ... önünde bir çorba mesela ...
Yani senin fazla bulduğun menüyü ben eksik buldum bonuscan
Aus yazmayi unutmusum sabah 1 dilim ekmek vardi. Organik tam bugday normal dilimlerden kucuk ve cok sıkı bi ekmek.
Birde balikla zaten buyuk bi kase salata yedim.
Corba ekmek gibi olucakti balikta az degildi servis tabaginda vardi baya
İvit menümü vereyim
Sabah : 2 yumurta
Öğle: levrekli salata ve yoğurt
Akşam: yoğurt
Litrelerce su 2 bardak Yeşilçay ve 9 lu çay
@Ahu060812 40 dk yürüyüş ve plank
puzzle parçası gibi topluyoruz menüyü mübarekdaha ne vardı bi düşün hele
evet canım bence de öyle. tabiki yediklerim artı olarak yansıdı bunu biliyorum ama açıkçası biraz da şişlik var.Hmmm regl üstü şişliği de olabilir bu fulya ... direnç kiloları için erken çünkü .
tabii ki de moral bozmayacaksın ... öyle ya da böyle kiloların gideceği yolu bulacağız ... sadece sabır .
Akşam çorba da vardı , inek mi içti çorbayı dağa mı kaçtı
Eklenerek modifiye gördüm de ..çıkararak olunca bi şaşırdım
Salatayida sen gormemissin
Zaten kacamak falan olmasa bu kiloda olmazdim irade olsa bu kiloda kalmazdim.
çok güzel menüİvit menümü vereyim
Sabah : 2 yumurta
Öğle: levrekli salata ve yoğurt
Akşam: yoğurt
Litrelerce su 2 bardak Yeşilçay ve 9 lu çay
@Ahu060812 40 dk yürüyüş ve plank
modifiyeyi ne anlamda kullanıyorsunuz canım?Akşam çorba da vardı , inek mi içti çorbayı dağa mı kaçtı
Eklenerek modifiye gördüm de ..çıkararak olunca bi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?