Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

lokumlarrrrr, ben kalkiyorum saat 8 olacak neredeyse ve ben daha isyerinin kapilarini kilitlicem..
vaktim olursa sonra yine ugramaya calisirim...olamazsa yarin oglen gorusuruz...Allaha emanet olun hepinizzz...:79::79:

bende öyle bir gecer zaman ki yi izleyeyim bari görüşürüz canımcımmm

Son düzenleme:
lokumlarrrrr, ben kalkiyorum saat 8 olacak neredeyse ve ben daha isyerinin kapilarini kilitlicem..
vaktim olursa sonra yine ugramaya calisirim...olamazsa yarin oglen gorusuruz...Allaha emanet olun hepinizzz...:79::79:
İyi geceler canım,yarın görüşürüz

nevcim sen biliomusun bu listelerin yapılışını biliosan beni bir aydınlatsan eğer bensem mahçup olmayayım :97::97:
Canım maalesef ben de bilmiyorum,daha sırama çok var ama ben de sıra bana gelmeden öğrenmek istiyorum.

Son düzenleme:
Canım maalesef ben de bilmiyorum,daha sırama çok var ama ben de sıra bana gelmeden öğrenmek istiyorumç

eyvah o zaman yaaaa napcaz bende hiç bilmiorum naparım ben o gün daha önce hiç liste yapmadım ki bende

cemre2010 20 mayis yapti
ceyce 13 mayis yapti
saferan 27 mayis

azerikizi 03 haziran
kirmizigül06 listeyi yapti
doga3 listeyi yapti
frangipani listeyi yapti

ganfed 10 haziran
Julia__ 17 haziran
Minaver 31 haziran
Nev18 07 temmuz

cemre2010 20 mayis yapti
ceyce 13 mayis yapti
saferan 27 mayis

azerikizi 03 haziran
kirmizigül06 listeyi yapti
doga3 listeyi yapti
frangipani listeyi yapti

ganfed 10 haziran
Julia__ 17 haziran
Minaver 31 haziran
Nev18 07 temmuz
meyvişim bir de tarif etsen nasıl yapıldığını

meyvişim bir de tarif etsen nasıl yapıldığını

canım herkes kilosunu bildiricek listeye ekliyoruz zaten kilolarımız ve hesaplamalarınız kendimiz yapıyoruz sen kontrol ediceksin doğduluğunu.sonra toplam hesaplamasını yapıcaksın herkesin ilk kiloları toplanıcak toplamın ilk kilosuna yazılacak herkesin yeni kilosu toplanıcak toplamın yeni kilosuna yazılacak ve arada ki fark bulunup normal % hesabı yapacaksın.
Son olarak kardes takıma onaya koyacaksın ve onay gelince paylasıma ekliceksin.
Paylasıma eklerken son mesajdan alıntı yapıp sıramızın olduğu yere listemizi kopyalıyorsun ve alıntı yaptığın kişinin adını siliyorsun.

anladım gibi cnm çok da zor değilmiş zaten o gün illaki biri olur topikte olmadı gene yardımcı olursunuz demi bana bi de paylaşım alanı neresi oluor meyvem

Julia,Seferan,Minnoş iyi geceler canlarım,ben yatıyorum ,öpüldünüz kocamaaaaannnn

25 e aldım %60 indirimdi sanırım
zayıfladım yaa elbise alıp duruomm
elbisen çok güzel meyveeem...sana da ne yakışır fıstık gibi olursun gelince giydde resim çek biz de göreliiim....
üzülme canım yaa çalışsa iyi olurdu ama hayırlısı neyse o olsun daha iyi fırsatlar çıkar önüne inş......beni kızda 8 de sbs ye giriyor bakalım nasıl olucak....
merak etme canım biz biliyoruz işin olduğunu...sen toparla işleri gel...

kokorec hayatimda hic yemedim nevcim..babam bir anlatmisti hangi et oldugunu..enson iiii dedigimi biliyorum...pek et hastasi degilim, ama 55kilo olunca cig tavuk bilem yerim benn
amaan ben bayılırım valla kokoreçe..işkembeye...ama kışın yazın çekilmez.....

ne mezuniyeti beeeee......:84::84::84:gidemezsiiin gülüm ben seni bırakmaaam.....

iyi akşamlar kızlaaaar...
daha yeni geldim eve ayaklarım şişti yürümekten bi iyice gezdim oooh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…