iyi akşamlar kızlaaaar...
daha yeni geldim eve ayaklarım şişti yürümekten bi iyice gezdim oooh.....
iyi akşamlar kızlaaaar...
daha yeni geldim eve ayaklarım şişti yürümekten bi iyice gezdim oooh.....
bilemiom dio gülüon demişaka şaka
paylasımı baska bi yer zannetmene güldüm
listeden o kadar gözün korkmus ki canım benimmm
ben de menü yaziiim....
sabah..
peynir 1 kk
zeytin 3 ad.
kep ek.1dilim
domates salatalık
öğle....
yarım tavuk döner sandviç....mecburen dişarda...
ayran
4 tanecik elma dilim patates
akşam yok
bol su.....
bakırköyde gezdim heryer çok güzeldiii......zayıflayınca alcaam kıyafetleri seçtiiim.canım ne güzel gezmişsin ayy cok özledim saatlerce gezmeyi...
hoşgeldin seferancım
bakırköyde gezdim heryer çok güzeldiii......zayıflayınca alcaam kıyafetleri seçtiiim....kızıma alışveriş yaptım...
laaaaayyyyn....:84::84::84:...bi daaa bana seferaaaaan....diyeeen korksun bendeeeeeeennnnnnnnn...........:18::18:
haklısın ama yoğurt kalmadı süt mayalıyorum sütçü getirmemiş...en iyisi süt içim bi bardak...saferanım aksam keske meyve süt yapsaydın.. boş boş gecmiş olmamıs sen en iisi yoğurt falan yee şimdi az da olsaa...
laaaaayyyyn....:84::84::84:...bi daaa bana seferaaaaan....diyeeen korksun bendeeeeeeennnnnnnnn...........:18::18:
tamam kız unuttum gitttiiiii......aaaaaa aaaaa cnn utandım şimdikusura bakma cnm yaaa
huuuuuuuuuuuuuuuuu alttakilerrses edinnn
ayy dogammm yapamadım dunn ama bugun 20 dk kadar yurudum yatmadan once bı 20 dk daha yuruycem tatlımgünaydın ganfedim
kız minnoşşşşş unuttum sanma gel raporunu ver çabuk naaptın spor yaptınmı hıııı
evettt yaa püüfffo raporu bitirir verirde bu raporda baya baya zorlanıcak anlasılan
evet evet mınnosun bıran evvel 5 olması lazımmmbravvo dogacim sen kizlari motive et kimse gozunden kacmasin helede minnos . onu cok kosturalim acil 55 i gormesi lazim
masallah tatlım sana yaamucuk bendende sana canim . evet 5g 5k diyetini yapiyorum bugun 4. gunum elmayla devam ediyorum aferin bana
ayy ben zaten hıc masada oturmam kı oraya buraya kosarım heppkiz soyle masa basinda yapmasin alsin eline dosyayi bi saga bi sola kostura kostura yapsin
elbısee cokk sekerrr
ayy dogam sen ıstersınde ben soylemezmıyımmm amannnda buradan bırr atlı gectı vayy vayyyy,minnoş ben sana küsüm ne zamandan beri 2 türkü çııırıp pasımızı almıyosun
ayy kırmızım bu cambrıdge dıyetını bende dusundum bırazcık yaa yapsammı ne dersınnAllahmi dedirtiyor nedir meyvisim, gel agzini opemm
insallah yazdan sonra fistikkkk olurummm...isyerinde arkadasim yarin cambridge diyetine baslayacak...eger o guzel sonuclar alirsa bende tatilde devam etmeyi dusunuyorum vallahi...
donustede 6larin icinde geliyormusss...ahhh nerdee
benım ıcınde 55 oyle buyuk bır hayalkı gulummm alhhh ahh bı ogunlerr gelebılsede 55 ı gorebılsekk keskemmmayyy insallahh meyvisimmmm....ozaman engec yilbasina mezun olurum ben
okadar buyuk birseyki benim icin 55kilo olabilmek...nasil olurum tahmin bile edemiyorum..76 kilonun altini hic hatirlamiyorumama insallah busefer basaricam....hic kimse sisko kalmasin..okadar kotu birseyki...onun yuzunden lokmandan kaciyorum resmen klafda atamiyorum, ki kamera konusu acilacak diye...simdi mesafeli ilgisiz kizi oynuyoruz bakalim
Julia,Seferan,Minnoş iyi geceler canlarım,ben yatıyorum,öpüldünüz kocamaaaaannnn
ses bir iki,bir iki :)))))))))
şarkı süpeeeer....h.g minnoooşayy dogammm yapamadım dunn ama bugun 20 dk kadar yurudum yatmadan once bı 20 dk daha yuruycem tatlım
evettt yaa püüfff
evet evet mınnosun bıran evvel 5 olması lazımmm
masallah tatlım sana yaaınsallah 53 u de gorursunn okadar dırendınn ugrastın
ayy ben zaten hıc masada oturmam kı oraya buraya kosarım hepp
elbısee cokk sekerrr
ayy dogam sen ıstersınde ben soylemezmıyımmm amannnda buradan bırr atlı gectı vayy vayyyy,
karayagımıdaaa kapsaa gıtsee vayyy vayyy
ayy kırmızım bu cambrıdge dıyetını bende dusundum bırazcık yaa yapsammı ne dersınn
benım ıcınde 55 oyle buyuk bır hayalkı gulummm alhhh ahh bı ogunlerr gelebılsede 55 ı gorebılsekk keskemmm
ıyı gecelerrr tatlımmm mucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?