Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben de menü yaziiim....
sabah..
peynir 1 kk
zeytin 3 ad.
kep ek.1dilim
domates salatalık
öğle....
yarım tavuk döner sandviç....mecburen dişarda...
ayran
4 tanecik elma dilim patates
akşam yok
bol su.....

ben de menü yaziiim....
sabah..
peynir 1 kk
zeytin 3 ad.
kep ek.1dilim
domates salatalık
öğle....
yarım tavuk döner sandviç....mecburen dişarda...
ayran
4 tanecik elma dilim patates
akşam yok
bol su.....

saferanım aksam keske meyve süt yapsaydın.. boş boş gecmiş olmamıs sen en iisi yoğurt falan yee şimdi az da olsaa...

canım ne güzel gezmişsin ayy cok özledim saatlerce gezmeyi...
bakırköyde gezdim heryer çok güzeldiii......zayıflayınca alcaam kıyafetleri seçtiiim....kızıma alışveriş yaptım...
hoşgeldin seferancım

laaaaayyyyn....:84::84::84:...bi daaa bana seferaaaaan....diyeeen korksun bendeeeeeeennnnnnnnn...........:18::18:

senin nick i hep yanlıs yazıyor bu kızlar canım :90::90::90::90:

günaydın ganfedim

kız minnoşşşşş unuttum sanma gel raporunu ver çabuk naaptın spor yaptınmı hıııı
ayy dogammm yapamadım dunn ama bugun 20 dk kadar yurudum yatmadan once bı 20 dk daha yuruycem tatlım
o raporu bitirir verirde bu raporda baya baya zorlanıcak anlasılan
evettt yaa püüfff
bravvo dogacim sen kizlari motive et kimse gozunden kacmasin helede minnos . onu cok kosturalim acil 55 i gormesi lazim
evet evet mınnosun bıran evvel 5 olması lazımmm
mucuk bendende sana canim . evet 5g 5k diyetini yapiyorum bugun 4. gunum elmayla devam ediyorumaferin bana
masallah tatlım sana yaa ınsallah 53 u de gorursunn okadar dırendınn ugrastın
kiz soyle masa basinda yapmasin alsin eline dosyayi bi saga bi sola kostura kostura yapsin
ayy ben zaten hıc masada oturmam kı oraya buraya kosarım hepp
elbısee cokk sekerrr
minnoş ben sana küsüm ne zamandan beri 2 türkü çııırıp pasımızı almıyosun
ayy dogam sen ıstersınde ben soylemezmıyımmm amannnda buradan bırr atlı gectı vayy vayyyy,
karayagımıdaaa kapsaa gıtsee vayyy vayyy
ayy kırmızım bu cambrıdge dıyetını bende dusundum bırazcık yaa yapsammı ne dersınn
benım ıcınde 55 oyle buyuk bır hayalkı gulummm alhhh ahh bı ogunlerr gelebılsede 55 ı gorebılsekk keskemmm
Julia,Seferan,Minnoş iyi geceler canlarım,ben yatıyorum ,öpüldünüz kocamaaaaannnn

ıyı gecelerrr tatlımmm mucuk

ayy bı susunn ne cok konusmussunuzz beee
kac saattır okuyorum bıtmedııı beee
ayy bu oyle bır gecer zamankıde ıncı hoca ölucekmı yaa ölmesınn

öyle bır gecer zamankıyı cok merak edıyorum ama kalkıp banyo yapmam lazım kı yarına saclarımı duzlestırıcem suslenıp puslenıcemm ama bıtmedıı su dızı ya

şarkı süpeeeer....h.g minnoooş

benım en cok sevdıgım şarkımı bırazcıkk söylıyımdee yıne beynıme ıslesın safişimm

karayag gidiver gidiver gidiverrr :87::87:
55 gelıver gelıver gelıver gelıver:87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…