İyidir İnşallahYazdım canım cevap vermesini bekliyorum
Begüş yoğunmuş gelememiş bir türlü canım haber aldım iyiymiş çok şükür
Deniyorum ablacım bu sabah tartıldım sabitim 63,6 ne almış ne vermişim. Bugun benim doğum günüm akşama ev kalabalık olur :)
Bugünkü menü planımı yazayım şimdiden yemekler hazır çünkü :)
Sabah: Lor peyniri, 1 hş yumurta, domates,salatalık, birkaç çatal patates
Öğle: 2 kırmızı dolma biber(bulgurlu), ayran aşı
Akşam: Kabak yemeği
Akşam sadece kabak yemeği yiyeceğim çünkü akşam 1 dilim pasta yerim :)
Auss sen yönetici mi oldun..
Ben mi yeni gördüm...
Hayırlı olsun...
Sana tel olmaz kii zaten..
Tell ben gibi sade kullanıcılar için canım
maşallah ne nefes varmış sende de. Okudun üfledin, 400 değil 600 700 gram eksi gösterdi dune göre.inşallah su kaybı değildir. Havalar öyle sıcak ki, klima sogutmuyor odayi antalyada resmen.
Herkese merhabalaaaaarDün gece bi arkadaşım rahatsızlandı. Apar topar yanına gittim. Dışarıda tavuk yemiş zehirlenmiş. Hastane falan filan derken. Daha yeni eve geldik. Neyse ki şimdi iyi şükür Pek bir yorgunum. Şişim ödemim inmiş tartıya göre. Hala az biraz artıda görünüyorum ama Cumaya kadar biliyorum ki çılgın atacak tartıcım Bu hafta tüm 7. takımı çooook motive görüyorum. Herkes birinciliği istiyor. bu o kadar belli ki...
Neşemiz bol olsun. Çok seviyorum burayı ve sizleri. Hepinizi ayrı ayrı...
Ben yine azcık duygusala bağladım da
Aus 3,5 sene önce neredeydin yahu
Eflalim için bir hayat tarzı banlanmak. Sağlıklı bir Eflalim ayda ortalama 3 kez ban yiyebiliyor
Bir derdim var diye bi bölüm var ya kk da. Orada bi konuda az yorumlaştılar. Bence o burada olsaydı motivasyonunu bozacağımı biliyordu ondan kaçtı . Dün aklıma geldi ikimiz de Sivastayız. Pastamı böreğimi alıp evine mi gitsem. Al kuzum ye diye ellerimle beslerim valla. Yeter ki sabote edeyim
büşra develi diye bir oyuncu var kız 1.80miş 54 kg :)
59 olmak şart oldu :)
Sağol kaptan çıktık yollara artık eve dönüyoruz akşam evimizde olacağız inşallah. Zaten dönünce hemen temizliğe girişmem gerektiği için terleyerek ekstradan atarım inşallah ödemleri de güzel bir sonuçla karşılarız cumayı. :)
@begum75 Begüş nerelerdesin
Kuzum dün izin dönüşü olduğu için çok yoğundum, bir bardak çay içmek nasip olmadı. Ondan öyle oldu.
Ama bugünü sağlam tuttum:)
SABAH
melemen
1 etimek
1 dl kaşar
ÖĞLEN
burgurlu kabak yemeği
İKİNDİ
bir şeftali + bir bardak kefir
AKŞAM a plan
peynir
naneli limonlu sodalı ayran
su içmeyi unutuyorum, henüz alışamadım
Beni özleyen oldu mu
Gerçi etiketlerede geçmişe de bakamadım
Dün annemlere uğrayın dedim telefonumu orda unutmuşum akşam eşim getirir dedim bekle bekle hem geç geldi hemde almayı unutmuş haliyle giremedim hiç
Sabah annemler getirdi onlar varken de çok giremem spor pointlerinizi de akşama düzenlerim inşallah
hemen dünkü menüyü yazayımAusencia ibre oynamıyor ne hikmetse..yarın bi detoks yapacam face e koydum profil fotomu nazar değdi bide bayramda görenler cabası
Dünkü menüm
Sabah
Bi yumurta
Domates salatalık
Yeşillik
Peynir zeytin
2 dl ekmek
Öğlen
Meyve
Akşam
Patlıcan yemeği
Yoğurt
3 yaprakla kısır (yağı az)
ay ben kaçırdım galibaa nick mi değişti kimsin seeen
Pirinç lapasinı görünce aklima pamukseker geldi yokmu ondan bi haber
Begüş yoğunmuş gelememiş bir türlü canım haber aldım iyiymiş çok şükür
Canımmmm doğum günün kutlu ...mutluuuu olsunnn .
Nice nice yaşlara inşallah
Menü de güzel ... akşam da :))
Editör kadrosu kısıtlamaya gitti , kalanlar için de bu ünvan eklendi canım ... epeydir var
Evet telden ancak burayı okuyacağım zaman giriyorum ... yoksa açmam gereken çooook sayfa oluyor , konular , şikayetler , konu taşımalar , konu açmalar ...
Benim nefesim nam salmıştır ... yarına da o 400 gelir
geçmiş olsun çok arkadaşına
aynen eski haftalara dönüş oldu ...üst üste 1.lik aldığımız haftalara heeeey gidi heeey ... şu an veren de veremeyen hala artı olanda motive ...beni en çok mutlu eden bu
he he 100 kilo biri olarak 100 kilo yapardım seni de
düşman başına
kim diye baktım ... bu hatun kişisi imiş... eee sen zaten bu kadarsın
Hayırlı yolcuklaaaaar4 gözle bekleniyorsun
küstü mü begüm bana yaaaa
su hatırlatma programııııııııı ..yükle teline ... bildirim geldikçe zorla da olsa iç .
Menün bugün güzel.
Akşama varsa önüne 1 çorba ... salata ekle mesela
O nazar değdiren gözlere var yaaaaaaaaçok iyi menülerdi hiç mi oynamadı yahu ibre ?
Seb 2 gün patlat detoks metoks ... hangisi şov yaptırdı ise daha önce
dersaadet adlı tıp öğrencimiz kendileri ..80 e merdiven dayayıp döndü
Ceza verdiğin için küsmüşya kaç kez etiketledim onu ... profiline girip baktım sonra ... bize son yazdığı mesajdan sonra siteye de hiç giriş yapmamış.
Buraları bırakmayacağım bu sefer ... bırakırsam kilo alırım diyordu
bana küsmüş mü sorsana
Dersaadet benay ben kaçırdım galibaa nick mi değişti kimsin seeen
Ceza verdiğin için küsmüşŞaka kaptanım ya niye küssün sen kaptaniçemizsin
Ahahah ben niye müsadeli değilimyesin bi...benden müsadeli ... barışır o
En son sıkıntılı olduğunu yazıyordu merak ediyorumda bu gun yazdım kimsenin tel irtibati yokmuya kaç kez etiketledim onu ... profiline girip baktım sonra ... bize son yazdığı mesajdan sonra siteye de hiç giriş yapmamış.
Buraları bırakmayacağım bu sefer ... bırakırsam kilo alırım diyordu
bana küsmüş mü sorsana
Ahahah ben niye müsadeli değilimO kadar konuştum yemedim ama yaa
En son sıkıntılı olduğunu yazıyordu merak ediyorumda bu gun yazdım kimsenin tel irtibati yokmu
Daha yemedim bakalım ne zaman kullanırım sana söylerim kaptanımTamam sen de izinlisin ...bu ay 1 hakkınız daha kalıyor ona göre
Bende yok ... eskilerde olabilir ..aeben de olabilir bir ihtimal .
akşam iş yerindeki kızlarla kahveye gidicez biriilkte
sefanız olsun ... kutlama ne oldu ? geliyormu kv?
Yusuf hakkında hayırlı olur İnşaallahSalı perşembe 19:00 / 20:00 yüzmeye başlıyor Yusuf ... Burda değil tabii ki ... burada ne var ki zaten ...sinema vardı yıktılar hala yapılacak
Neyse , tabii yüzme şöförü görevi için ben seçildim6 gibi çıkmak gerek ... 9 gibi evdeyiz ... artık her salı / perşembe ... neyse ki grubun en sessiz saatleri
Klup lisanslı olarak alacak Yusufu .. Yüzme konusunda bana çekmişdoğuştan bir dalma , dalarak yüzme kabiliyeti var .. geç kalmadan bu sporda profesyonelleşmesi dileğim
ben çocukları götürdüm anneme
eşiminde işi vardı bugün , yarın kına var bugün halletmesi gerekti
eşimede seni ararlarsa eger cuma yapalım dersin dedimm
çünkü 4 çcukla zor , biraz kv lerde nefes alsın deidm
ben bugün iş arkadaşlarımla çıkıcam biraz
ama bu pazardan sonra full tam gaz başlıycam inşaallah şimdiide ipler elimde ahh kefir yaktın beni
ya düşündümde auscum ben daha cuma akşamı 64,5 tum oda mı yalandı yaaa
hayırlı olsun,Salı perşembe 19:00 / 20:00 yüzmeye başlıyor Yusuf ... Burda değil tabii ki ... burada ne var ki zaten ...sinema vardı yıktılar hala yapılacak
Neyse , tabii yüzme şöförü görevi için ben seçildim6 gibi çıkmak gerek ... 9 gibi evdeyiz ... artık her salı / perşembe ... neyse ki grubun en sessiz saatleri
Klup lisanslı olarak alacak Yusufu .. Yüzme konusunda bana çekmişdoğuştan bir dalma , dalarak yüzme kabiliyeti var .. geç kalmadan bu sporda profesyonelleşmesi dileğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?