Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canımmmm doğum günün kutlu ...mutluuuu olsunnn .

Nice nice yaşlara inşallah

Menü de güzel ... akşam da :))

Auss sen yönetici mi oldun..
Ben mi yeni gördüm...
Hayırlı olsun...
Sana tel olmaz kii zaten..
Tell ben gibi sade kullanıcılar için canım

Editör kadrosu kısıtlamaya gitti , kalanlar için de bu ünvan eklendi canım ... epeydir var
Evet telden ancak burayı okuyacağım zaman giriyorum ... yoksa açmam gereken çooook sayfa oluyor , konular , şikayetler , konu taşımalar , konu açmalar ...

maşallah ne nefes varmış sende de. Okudun üfledin, 400 değil 600 700 gram eksi gösterdi dune göre. inşallah su kaybı değildir. Havalar öyle sıcak ki, klima sogutmuyor odayi antalyada resmen.

Benim nefesim nam salmıştır ... yarına da o 400 gelir

geçmiş olsun çok arkadaşına

aynen eski haftalara dönüş oldu ...üst üste 1.lik aldığımız haftalara heeeey gidi heeey ... şu an veren de veremeyen hala artı olanda motive ...beni en çok mutlu eden bu

Aus 3,5 sene önce neredeydin yahu

he he 100 kilo biri olarak 100 kilo yapardım seni de

düşman başına

büşra develi diye bir oyuncu var kız 1.80miş 54 kg :)

59 olmak şart oldu :)

kim diye baktım ... bu hatun kişisi imiş... eee sen zaten bu kadarsın

Hayırlı yolcuklaaaaar 4 gözle bekleniyorsun

@begum75 Begüş nerelerdesin

küstü mü begüm bana yaaaa

su hatırlatma programııııııııı ..yükle teline ... bildirim geldikçe zorla da olsa iç .
Menün bugün güzel.
Akşama varsa önüne 1 çorba ... salata ekle mesela

O nazar değdiren gözlere var yaaaaaaaa çok iyi menülerdi hiç mi oynamadı yahu ibre ?

Seb 2 gün patlat detoks metoks ... hangisi şov yaptırdı ise daha önce

ay ben kaçırdım galibaa nick mi değişti kimsin seeen

dersaadet adlı tıp öğrencimiz kendileri ..80 e merdiven dayayıp döndü

Pirinç lapasinı görünce aklima pamukseker geldi yokmu ondan bi haber

ya kaç kez etiketledim onu ... profiline girip baktım sonra ... bize son yazdığı mesajdan sonra siteye de hiç giriş yapmamış.

Buraları bırakmayacağım bu sefer ... bırakırsam kilo alırım diyordu

Begüş yoğunmuş gelememiş bir türlü canım haber aldım iyiymiş çok şükür

bana küsmüş mü sorsana

Ceza verdiğin için küsmüş Şaka kaptanım ya niye küssün sen kaptaniçemizsin

En son sıkıntılı olduğunu yazıyordu merak ediyorumda bu gun yazdım kimsenin tel irtibati yokmu

sefanız olsun ... kutlama ne oldu ? geliyormu kv?

ben çocukları götürdüm anneme
eşiminde işi vardı bugün , yarın kına var bugün halletmesi gerekti
eşimede seni ararlarsa eger cuma yapalım dersin dedimm

çünkü 4 çcukla zor , biraz kv lerde nefes alsın deidm
ben bugün iş arkadaşlarımla çıkıcam biraz
ama bu pazardan sonra full tam gaz başlıycam inşaallah şimdiide ipler elimde ahh kefir yaktın beni

ya düşündümde auscum ben daha cuma akşamı 64,5 tum oda mı yalandı yaaa

Salı perşembe 19:00 / 20:00 yüzmeye başlıyor Yusuf ... Burda değil tabii ki ... burada ne var ki zaten ...sinema vardı yıktılar hala yapılacak

Neyse , tabii yüzme şöförü görevi için ben seçildim 6 gibi çıkmak gerek ... 9 gibi evdeyiz ... artık her salı / perşembe ... neyse ki grubun en sessiz saatleri

Klup lisanslı olarak alacak Yusufu .. Yüzme konusunda bana çekmiş doğuştan bir dalma , dalarak yüzme kabiliyeti var .. geç kalmadan bu sporda profesyonelleşmesi dileğim

Yusuf hakkında hayırlı olur İnşaallah

Kefir satışları dibe vuracak var ya ya diyorum ya imkansıza yakın bir durum ... yesen alırsın eyvallahta ... yemedin ki
sinboda da aynı çıkınca kefir diyorum başka bir şey demiyorum :))

Hadi bakalım iyi eğlenceler olsun size ...

Ben spora çekiliyorum ... 1 saat spor ... sonra yemek .. evden çıkış ...

Fırsatı olan , evde olan hadiiiii spora

Sabah yürüş yapmıştım ...

Şimdi ki planım ... karın bel videolarından egzersiz .. biraz ağırlık çalışmak ... plankla kapanış

Pazarda evde giymelik efil efil bir elbise gördüm askıda ... beden yazmıyordu ama gözüme çok minik geldi ... hala kendimi idrak edemiyorum aldım ..dar da olsa evde giyeceğim dedim ... cuk oldu . mutluyum yaniii ...

Darısı bu takıma o veya bu şekilde klavyesi ve gönlü değen her birinizin başına

hayırlı olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…