darısı tüm 7. takıma olsunBen spora çekiliyorum ... 1 saat spor ... sonra yemek .. evden çıkış ...
Fırsatı olan , evde olan hadiiiii spora
Sabah yürüş yapmıştım ...
Şimdi ki planım ... karın bel videolarından egzersiz .. biraz ağırlık çalışmak ... plankla kapanış
Pazarda evde giymelik efil efil bir elbise gördüm askıda ... beden yazmıyordu ama gözüme çok minik geldi ... hala kendimi idrak edemiyorumaldım ..dar da olsa evde giyeceğim dedim ... cuk oldu . mutluyum yaniii ...
Darısı bu takıma o veya bu şekilde klavyesi ve gönlü değen her birinizin başına
kötü olmuş, hayırlısı olsunAyyy bi yerde tamdüzen kuruyor um hop bi değişiklik. Tatilde kalacaktık
Oğlanlar eve dönmek istedi ani bi kararla memleket e dönüyoruz annem kizım buralar çok sıcak kalın diyor ama artık malasef çocuklara göre planlar
Hepimize hayırlı günler
Canımmmm doğum günün kutlu ...mutluuuu olsunnn .
Nice nice yaşlara inşallah
Menü de güzel ... akşam da :))
Editör kadrosu kısıtlamaya gitti , kalanlar için de bu ünvan eklendi canım ... epeydir var
Evet telden ancak burayı okuyacağım zaman giriyorum ... yoksa açmam gereken çooook sayfa oluyor , konular , şikayetler , konu taşımalar , konu açmalar ...
Benim nefesim nam salmıştır ... yarına da o 400 gelir
geçmiş olsun çok arkadaşına
aynen eski haftalara dönüş oldu ...üst üste 1.lik aldığımız haftalara heeeey gidi heeey ... şu an veren de veremeyen hala artı olanda motive ...beni en çok mutlu eden bu
he he 100 kilo biri olarak 100 kilo yapardım seni de
düşman başına
kim diye baktım ... bu hatun kişisi imiş... eee sen zaten bu kadarsın
Hayırlı yolcuklaaaaar4 gözle bekleniyorsun
küstü mü begüm bana yaaaa
su hatırlatma programııııııııı ..yükle teline ... bildirim geldikçe zorla da olsa iç .
Menün bugün güzel.
Akşama varsa önüne 1 çorba ... salata ekle mesela
O nazar değdiren gözlere var yaaaaaaaaçok iyi menülerdi hiç mi oynamadı yahu ibre ?
Seb 2 gün patlat detoks metoks ... hangisi şov yaptırdı ise daha önce
dersaadet adlı tıp öğrencimiz kendileri ..80 e merdiven dayayıp döndü
Dersaadet ben
Salı perşembe 19:00 / 20:00 yüzmeye başlıyor Yusuf ... Burda değil tabii ki ... burada ne var ki zaten ...sinema vardı yıktılar hala yapılacak
Neyse , tabii yüzme şöförü görevi için ben seçildim6 gibi çıkmak gerek ... 9 gibi evdeyiz ... artık her salı / perşembe ... neyse ki grubun en sessiz saatleri
Klup lisanslı olarak alacak Yusufu .. Yüzme konusunda bana çekmişdoğuştan bir dalma , dalarak yüzme kabiliyeti var .. geç kalmadan bu sporda profesyonelleşmesi dileğim
Nedense senin menülerden hiç korkmuyorum ben. Böyle program dışı birşey de olsa kontrollü oluyorsun maşallahKaptanım bugün süpriz bir gezme çıktı komşu kv ye
Gelinleride al gelin demiş tabi kv de beni aradı gelmiyeyim ben dedim eltimde kv ile gitti komşu aradı toplan geliyosun diye bende rahatsızım dediysemde çok israr edince sonunda utandım meçbur kaldım gittim diyet tabikide bozulmadı ama pek istedigim gibide degil bakalım begenecekmisin...
Kızzz bende dedimm löpp löpp götürdün herhaldeeeSabah
1 bardak elmalı sirkeli su
1 yumurta
1 k.k peynir domates salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 12 kiraz bir soda
Öglen pulbiberli 1 kase yoğurt
1 salatalık domates
Ara biraz karışık cerez
Misafilikte
1 kase yogurtlu ayran aşı çorbası (biraz karbon oldu bugünü karbonduz kapatmak istedim biraz olmadı)
Üzerini damlasakızlı kahve az sekerliydi (buda biraz sevimsiz oldu )
Ara salatalık ve soda içmeyi düşünüyorum
Bugünkü minak menüm böyle
Menü bilsem daha kontörllü giderim evden kendi yediklerimi ayarlar cıkarımNedense senin menülerden hiç korkmuyorum ben. Böyle program dışı birşey de olsa kontrollü oluyorsun maşallah
Menü bilsem daha kontörllü giderim evden kendi yediklerimi ayarlar cıkarımNedense senin menülerden hiç korkmuyorum ben. Böyle program dışı birşey de olsa kontrollü oluyorsun maşallah
Mükeliyeci tavrım bugün karbon yoksa olmamalı bozuldumu sinirde bozuluyorKızzz bende dedimm löpp löpp götürdün herhaldeeeEee maşallahh öyle çok bir çok bir şey yok bencee
Aldım vallaablacım kızla aramızda 12 kg fark var :/ o 12 kg da göbekte bence benim :) bu kız nasıl 54 yaay deliriciiiimmm
ana kız anlat sen nerelerdeydin kilo mu aldın sen vah vahhhh
maşallah yusufaaa yolu açık olur inşallah kuzunun
Soracaktım unutmuşum spor yok mu spor? Bence bu menüyü güzel bi spor temizlerMenü bilsem daha kontörllü giderim evden kendi yediklerimi ayarlar cıkarım
Oda mümkün degil malesef
Soracaktım unutmuşum spor yok mu spor? Bence bu menüyü güzel bi spor temizler
sen bi de yeni başladın, ilk 2 hafta fazla gider.Aldım valla(((( ama vericem. Buradan da rakibeme selam olsun, sen bu hafta gör bombayı göör White Lily
Valla canım işte bi gittim gidiş o gidiş.. Kopunca diyeti de bıraktım sonra bi baktım olacak gibi değil hızla kilo alıyorum bi dur deme vakti gelmiş de geçiyor didim geri geldim
Süper hemşom :)))))Menum
Sabah
Peynir salatalik
Ara
Az sekerli turk kahvesi
oglen
peynir salatalik
Aksam
Tavuk haslama
Bol salata
Su 2 lt civari
Spor 1 saat yürüyüş
Etiket yapamadim ahuuuu duy sesimi
Mortilerim ortilerim
Yarina guzel bir eksi bekliyorum ortim.Süper hemşom :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?