Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

darısı tüm 7. takıma olsun

Ayyy bi yerde tamdüzen kuruyor um hop bi değişiklik. Tatilde kalacaktık
Oğlanlar eve dönmek istedi ani bi kararla memleket e dönüyoruz annem kizım buralar çok sıcak kalın diyor ama artık malasef çocuklara göre planlar
Hepimize hayırlı günler

kötü olmuş, hayırlısı olsun

ablacım kızla aramızda 12 kg fark var :/ o 12 kg da göbekte bence benim :) bu kız nasıl 54 ya ay deliriciiiimmm

ana kız anlat sen nerelerdeydin kilo mu aldın sen vah vahhhh

maşallah yusufaaa yolu açık olur inşallah kuzunun

Dersim erken bitti. Nası mutlu oldum. Uykusuzluk+ sıcaklar hiç çekilmiyor. bu akşam erkenden uyurum sanırım. Menümü yazıp geçmişe döneyimmm

Kahvaltı(07:30)
1 bardak süt
2 kırmızı erik

Öğlen(13:00)
6 köfte
1 bardak ayran
salata

Akşam(17:30)
ton balıklı salata(böyle yazınca az görünüyor ama kocaman bi salata yedim cidden)

Arada da 1 kahve ve 1 de yeşil çayım var. Saatlerini hatırlamıyorum

Su:3,5 lt
Spor:60+30 dk tempolu yürüyüşüm var bugün. Ahu060812 Ausencia
menülerimden de yaptığım sporun çoğunlukla yürüyüş olmasından da azcık sıkılmaya başladım. Yürüyüş pek kesmiyor beni spordan sayamıyorum nedense. Her gün ne yesem derdi başladı. bugün güzel bi yemek listesi çıkarayım bakalım neler yapabilirim.

Kaptanım bugün süpriz bir gezme çıktı komşu kv ye
Gelinleride al gelin demiş tabi kv de beni aradı gelmiyeyim ben dedim eltimde kv ile gitti komşu aradı toplan geliyosun diye bende rahatsızım dediysemde çok israr edince sonunda utandım meçbur kaldım gittim diyet tabikide bozulmadı ama pek istedigim gibide degil bakalım begenecekmisin...

Nedense senin menülerden hiç korkmuyorum ben. Böyle program dışı birşey de olsa kontrollü oluyorsun maşallah

Sabah
1 bardak elmalı sirkeli su
1 yumurta
1 k.k peynir domates salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 12 kiraz bir soda
Öglen pulbiberli 1 kase yoğurt
1 salatalık domates
Ara biraz karışık cerez
Misafilikte
1 kase yogurtlu ayran aşı çorbası (biraz karbon oldu bugünü karbonduz kapatmak istedim biraz olmadı)
Üzerini damlasakızlı kahve az sekerliydi (buda biraz sevimsiz oldu )
Ara salatalık ve soda içmeyi düşünüyorum
Bugünkü minak menüm böyle

Kızzz bende dedimm löpp löpp götürdün herhaldeee Eee maşallahh öyle çok bir çok bir şey yok bencee

Kızzz bende dedimm löpp löpp götürdün herhaldeee Eee maşallahh öyle çok bir çok bir şey yok bencee
Mükeliyeci tavrım bugün karbon yoksa olmamalı bozuldumu sinirde bozuluyor

Bilsen neler vardı masada domalar tatlılar en sevdigimden börekler hepsi Ausencia a nin evladiyeligi gibi baktı yermiyim hić

Aldım valla (((( ama vericem. Buradan da rakibeme selam olsun, sen bu hafta gör bombayı göör White Lily

Valla canım işte bi gittim gidiş o gidiş.. Kopunca diyeti de bıraktım sonra bi baktım olacak gibi değil hızla kilo alıyorum bi dur deme vakti gelmiş de geçiyor didim geri geldim

sen bi de yeni başladın, ilk 2 hafta fazla gider. bu cumadan itibaren başlıyor o zaman yarışımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…