Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah
Beyaz peynirli baharatlı omlet (1.5 yumurta civarı)
Biraz tulum peynir
1 siyah zeytin
Biraz roka
1 bardak çay

Ara
Yarım şeftali
3 çilek
Yoğurt (Baharatlı)

Ara
7 fındık

Akşam
1 küçük karnıyarık
1 kase tarhana çorbası
Yoğurtlu dereotlu semizotu

3 litre civarı su

Karnıyarığı normalde kızartarak yapıyor annem. Benimkini fırında yaptı sadece.

Ausencia

Ausencia sabah kahvaltıda bir dilim de kızarmış tam buğday ekmeği yedim. Yazmayı unutmuşum.

60kiloyum
Ortim sana da gunaydunnnn olsun.
Nasulsun eyumisun?
Az kaldi aman ha dikkat edeyesunnnn.
Beni de arada dürteyusunnnn???
ay canım yaa kusura bakma. seninle de çok ilgilenemedim. yoğunum. valla dikkat ediyorum da herhalde halam gelecek ya bir haller oldu bana. bilmiyorum artık. cuma göreceğiz sonucu. Allah büyük
senin nasıl gidiyor?

afiyet olsun tatlım

Yarın minik bir seyahatım var ablama gidecegim
Ablamın elinden tencere tava düşmez bildigin aş evi gibi çalışan bir ev o kadar yemegin arasında ne yaparım bilemem ama küçük bir tuzak yapmayı planlıyorum giderken yanımda bamya götürüp senin yemegini özledim diyep onu mutlu etmek istiyorum ne şiş yansın ne kebap 1 gün kalıp dönecegim kaptanım

sabah 08.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim hellim peyniri
1/4 avakado
domates ve az kırmızı biber

öğlen 13.30
3 tane unsuz mücver
200 gr yoğurt
1 yk keten tohumu

ara 16.00
150 mlt matchalı kefir

akşam 19.00
domates biber soslu 3 tire köfte
3 yk yoğurtlu çiğ pancar mezesi

ara 20.30
2 dilim karpuz
50 mlt matchalı kefir

yatana kadar 3 lt su
55+20= 75 dk tempolu yürüyüş Ahu060812 Ausencia

güzel plan

Sol bel boşluğumda bir ağrı ile eve geldimm . Hayırlısı bakalım . Eni konu ağrıyor .. üşütmüş olma ihtimalimle yoğunlaştım ama ...

Neyse ... git gel .. yol . bugün yoruldum .

Siz de benim bu yorgunluğumu hissedip geçmişi sayfalarca ilerletmemişsiniz göz ucu ile bakıp çıkayım müsadenizle canlar

Unutmadan bugünkü sporumu yazayım Ahu060812
Sabah 48 dk yoğun tempolu yürüyüş.
İkindi 50 dk egzersiz ( 25 dk pilates / 10 dk kadar karın bölgesel video hareketleri/10 dk kadar dumble /5 dk da plank var ...orda mı zorladım acaba kendimi 90 sn/120/120 yaptım ilk kez )

Geçmiş olsun minnoş kaptanım. Dikkat et kendine çok yüklenme

Canım sporunu değiştir fırsatın var .... menülerin içinde kafam sağlamkken alternatifler yazarım sana tatlım ... sen de kendine haftalık bir liste yazarsın ... bu şekilde daha motive ve kolay olur
Bugünkü menün de güzel gayet .... bilirim bende o doyurucu koca salataları.

efserim gerçekten verdiğin her kilo kendine tabii ki ama ben kendi adıma yine teşekkür edeceğim sana

Acaba ne yedi de bunca emeği sildi süpürdü demedim değil ilk mesajında ama gayet iyi atlatmışsın ... hem de ayran aşı detoksu olmuş çakma :))
Rabbim tartında yüzünü güldürerek mükafatını versin sana bu hafta da .
Yarına gelince ... eminim muhteşem bamya planınla yine şahane bir menü yazacaksın

Menum

Sabah
Peynir salatalik

Ara
Az sekerli turk kahvesi

oglen
peynir salatalik

Aksam
Tavuk haslama
Bol salata

Su 2 lt civari

Spor 1 saat yürüyüş

Etiket yapamadim ahuuuu duy sesimi

Mortilerim ortilerim

oyyyy oyyyyy peynir salatalık kürü ile bomba gibi geliyorum diyorsun heee mortim ... hala bu senden 600 götürür

dur Ahu060812 yu etiketleyeyim sporun boşa gitmesin :)

Vaaay anneciğine hürmetler , teşekkürler ... menü de ekmek ilavesi ile de gayet güzel .
sen bir spora başla ...kasıp kavuracaksın buraları gör bak .

Menünü çok beğendim bugün .... bugün çok konuşulan , daha önce sana da sorduğum kefirin kilo aldırdığı bünyelerden değilsen diye ... işte öyle ise çok çok iyi .

Sessizlik var bugün
Menum
Dört günlüğün ikincisi
Sogan kürü kekikcayi bunlar hala için
Yesilcay sade kahve cay bunlar kendim için

tartıldın mı hiç ece ?

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…