Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun canım, bugün daha iyi misin?

meyvecim canım herkes elinden geldiğince aktif olmaya çalışıyor, bazen cevap yazamasam bile sizin yazdıklarınızı okuyup motive oluyorum ben sen daha ne yapacaksın allah aşkına?? bu haftaki kilo alımına gelince; şahsen kendi mailimde sana özel birşey yazmadım, diğer arkadaşların da sana özel birşey yazdığını düşünmedim hiç.. genel olarak herkes kilo aldı bu hafta, bence buna dikkat çekilmek istendi.. üstüne alınma lütfen, senin ne kadar azimli olduğunu bilmeyen mi var bu grupta..

iyi akşamlar azeri bir tek sen kalmışsın canım, nasılsın?

geçmiş olsun canım, bugün daha iyi misin?

ben bugün hic giremedim güzelim yaa.is güc oldu bayaa.yarinda misafirim var.taa aksama gelirim anca.gecmisi okuyordum iki saattir.oku oku bitmedi yaaaa.bu ne.öldüm bittim geberdim

bugün daha iyiyim canim.biraz gelir gibi oldu agri ama neyseki pek durmadi.biraz basimi ovunca gecti sükür

ben geleli çok oldu cnm iim napimmm cnm yaa iş güç

hoşbulduk canım... demin topiğe girdiğimde altta bir tek azerini adı vardı seni görmedim de ondan selam veremedim.. şimdi de geçmişe bakıyorum, birazdan yatarım...
bende de işler yoğundu bugün, gündüz hiç giremedim.. genel müdürümüzün son günüydü, çook mutsuzum.. çok alışmışım onunla çalışmaya..

gecmis olsnmu denir canim ne denir bilmiyorum.insallah bu yeni müdürünüzüde eskisi kadar seversiniz.huzurunuz hic bozulmasin insallah

ben de koca gün girmedim canım.. şimdi bakıyorum geçmişe..
aman iyi olmana sevindim, yarın da çok yorma bari kendini misafirim var diye.. çok bişey de hazırlama misafirlere, biz yemiyoruz onlar da yemesin nasıl ama çok kötü gördüm kendimi..

offf aynen yaaa canim.var ya diyet yaparken miafirin gelmesi iskence oluyor insana.cünkü mecbur yapman lazim harika seyler,birde ben o harika sylere hastayim yaaa5 cayi menülerine hic dayaamiyorum

simdi kalkip tatli yapmam lazim yarin icin,ama hic canim istemiyor yaaaaaa:84::84::84::84::84:

yapma bence, hıhh..

gecmis olsnmu denir canim ne denir bilmiyorum.insallah bu yeni müdürünüzüde eskisi kadar seversiniz.huzurunuz hic bozulmasin insallah

çok sağol canım, valla vedalaşınca ağladım, görmesin diye ayrıldım hemen yanından..

offf aynen yaaa canim.var ya diyet yaparken miafirin gelmesi iskence oluyor insana.cünkü mecbur yapman lazim harika seyler,birde ben o harika sylere hastayim yaaa5 cayi menülerine hic dayaamiyorum

ayyy al benden de o kadar.. normal şartlarda ben de bayılıyorum ama diyet vesilesi ile bu aralar pek bayılmasam iyi olacak..
ben öğle yemeği yemesem olur, onun yerine çayın yanına olan şeyleri daha çok severim eskiden beri ama onlar da kilo olarak geri dönüyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…