oyyyyyy canlarim beni merak etmissss
canlarim bugün burada 30 derece sicakti ve benim migrenim en cok sicakta artiyor.bugün migrenden basimi kaldiramadim,gözümü acamadim.cok agrim vardi.offfff ben senelerdir böyleyasamaktan biktim yaaa.hep bas agrisi göz agrisi.iste bu yüzden anca bu saatte geldim.bir günlük beni affedin
iyi akşamlar azeri bir tek sen kalmışsın canım, nasılsın?
julia sen de hoşgeldin canım, sen nasılsın??
tüm mesajlarınızı alıntıladım kızlar..
öncelikle sunu belirteyim %80 imiz calısan insanlarız calısmayanımızında küçük bebeği var asla birbirimize göre ayarlayamayız işlerimizi.ben haftanın 40 saatini takımda geciriyorum sürekli online durumdayım haftada 40 saatten sonra kimsenin bana haftasonu ve aksamlarıda dur demesi gerektiğini düşünmüyorum takımda en cok doğa ve ben varız oda benim gibi sürekli acık durumda herseyden her an haberimiz var.aksamları ve hafta sonlarıda ailemizle evimizle ilgilenelim dimi zaten takımın geneli gündüz giriyor genelden bişi isteneceğine bence diğerleri genele uyum sağlamaya calısmalı. hıı hala olmaz sart gelsin denirse ben cıkarım kendi fikrimi söylüyorum 40 saatimi zaten takıma ayırıyorum kalan zamanımada asla müdahale ettirtmem.bu ağır olur.
diyet konusuna gelince aldığım kilo hepinize fazla geldi anlasılan sürekli bir sikayet var memnuniyetsizlik var acıkcası sorumluluğumu bilen birisiyim 1 hafta kilo aldım die bu kadar sey duymam gerekmiyordu cok canımı sıktınız takımda bi baskası kilo aldığında bu derece uzamıyordu iş biz hemen toparlanmaya gidiyorduk moral veriyorduk ama kilo alan taraf olunca geldikce geliyorsunuz bundan sonra bende mesaj sayımı doldurup fazlasına gecmicem evet 40 saat burdayım haftada ama 25 mesajımı yazıcam bırakıcam.1 cuma artıdaydım die bu kadarda uzatılmaz ...
daha fazla yazmıcam yazarsam kırıcı olucam çünkü....
azerimmmm nereye kayboldun kiz...profiline baktim konu okuyor yaziyordu..paylasima baktim geldim kaybolmussun....yoksa gordugum sen degilmiydin :26::26:
iyi akşamlar azeri bir tek sen kalmışsın canım, nasılsın?
geçmiş olsun canım, bugün daha iyi misin?
ben geleli çok oldu cnmiim napimmm cnm yaa iş güç
hoşbulduk canım... demin topiğe girdiğimde altta bir tek azerini adı vardı seni görmedim de ondan selam veremedim.. şimdi de geçmişe bakıyorum, birazdan yatarım...
bende de işler yoğundu bugün, gündüz hiç giremedim.. genel müdürümüzün son günüydü, çook mutsuzum.. çok alışmışım onunla çalışmaya..
ben bugün hic giremedim güzelim yaa.is güc oldu bayaa.yarinda misafirim var.taa aksama gelirim anca.gecmisi okuyordum iki saattir.oku oku bitmedi yaaaa.bu ne.öldüm bittim geberdim
bugün daha iyiyim canim.biraz gelir gibi oldu agri ama neyseki pek durmadi.biraz basimi ovunca gecti sükür
ben de koca gün girmedim canım.. şimdi bakıyorum geçmişe..
aman iyi olmana sevindim, yarın da çok yorma bari kendini misafirim var diye.. çok bişey de hazırlama misafirlere, biz yemiyoruz onlar da yemesinnasıl ama çok kötü gördüm kendimi..
simdi kalkip tatli yapmam lazim yarin icin,ama hic canim istemiyor yaaaaaa:84::84::84::84::84:
gecmis olsnmu denir canim ne denir bilmiyorum.insallah bu yeni müdürünüzüde eskisi kadar seversiniz.huzurunuz hic bozulmasin insallah
offf aynen yaaa canim.var ya diyet yaparken miafirin gelmesi iskence oluyor insana.cünkü mecbur yapman lazim harika seyler,birde ben o harika sylere hastayim yaaa5 cayi menülerine hic dayaamiyorum
yapma bence, hıhh..
çok sağol canım, valla vedalaşınca ağladım, görmesin diye ayrıldım hemen yanından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?