Gecmis olsun dikkat et kendine acaba spordan kaynaklı ola olur mu sadece yürüsen bu araSol bel boşluğumda bir ağrı ile eve geldimm . Hayırlısı bakalım . Eni konu ağrıyor .. üşütmüş olma ihtimalimle yoğunlaştım ama ...
Neyse ... git gel .. yol . bugün yoruldum .
Siz de benim bu yorgunluğumu hissedip geçmişi sayfalarca ilerletmemişsinizgöz ucu ile bakıp çıkayım müsadenizle canlar
Canım sporunu değiştir fırsatın var .... menülerin içinde kafam sağlamkken alternatifler yazarım sana tatlım ... sen de kendine haftalık bir liste yazarsın ... bu şekilde daha motive ve kolay olur
Bugünkü menün de güzel gayet .... bilirim bende o doyurucu koca salataları.
efserim gerçekten verdiğin her kilo kendine tabii ki ama ben kendi adıma yine teşekkür edeceğim sana
Acaba ne yedi de bunca emeği sildi süpürdü demedim değil ilk mesajında ama gayet iyi atlatmışsın ... hem de ayran aşı detoksu olmuş çakma :))
Rabbim tartında yüzünü güldürerek mükafatını versin sana bu hafta da .
Yarına gelince ... eminim muhteşem bamya planınla yine şahane bir menü yazacaksın
oyyyy oyyyyy peynir salatalık kürü ile bomba gibi geliyorum diyorsun heee mortim ... hala bu senden 600 götürür
durAhu060812 yu etiketleyeyim sporun boşa gitmesin :)
Vaaay anneciğine hürmetler , teşekkürler ... menü de ekmek ilavesi ile de gayet güzel .
sen bir spora başla ...kasıp kavuracaksın buraları gör bak .
Menünü çok beğendim bugün .... bugün çok konuşulan , daha önce sana da sorduğum kefirin kilo aldırdığı bünyelerden değilsen diye ... işte öyle ise çok çok iyi .
tartıldın mı hiç ece ?
Hoşgeldin nasıl gidiyor dört günlükGünaydın herkese
MaasallahGünaydınlar herkese
Yatıyorum dedim o saatte yattım ... bünye alışık değil gece uyanıp durdum saat niye çalmadı diye
Ağrım geçti sanki :) yani öyle hissediyorum ...
Ve tartımcuma hedefimden aşağıda diyeyimm .. bu kiloyu cidden en son nerde ne zaman gördüm hatırlamıyorum
Sabah ölçülerimi aldım o heves ... iyi olan nerden ihtiyacım varsa ordan gitmiş
Gögüs 90
Bel 69
Göbek 78
Basen 89
Kol 27
Benim görüşüm bu tabi katılmak zorunda degilsiniz takılmayın o bdv ye size ne gibi bir katkısı oluyor kiKendine güvenen şöyle gelsin bıraksın inadı yola gelsin diyorum
Kuşum bdv de takılıyorum da bu aralar ahahahahbildirimler araya kaynamış :/
Geçmiş olsun kaptanım kendine dikkat et :)
Ay geçmiş olsun kaptaniçem ne zaman spora başlasan ikinci günü bi arıza çıkarıp gidiyon az az çoğalt sporu..sen endorfinlen coşuyon ama vücut idrak etmiyo senin hızına yetişemiyo
Bu hafta birinci olur muyuz acaba?niyeyse içimden bir ses olacağız diyor.
Geçmiş olsun aus..
BendeAhu060812 ya katılıyorum sporu maşallah iyi yapıyorsun fazla geliyor olabilir...
İyi geceler
Sabah 8 de
2 kk beyaz ve tulum peyniri
2 dilim organik t.bugday
Domates, maydanoz
9 da
Çay, 1 hurma, 4 ceviz
Öglen 1 de
1 kase k.mercimek corbasi
Yogurtlu kabak (1 kabak, yarim demet dereotu, 4 tepeleme kasik yogurt)
2 dilim organik t.bugday
4 te
3 kayisi, 1 kupa hibisküs
Aksam 9:30
2 kase mercimek corbasi
3 kk kaşar peynirli buyuk bi kase salata
2 litre su, 40 dk yuruyusAhu060812
Aksam evde degildim yemek saatine gelicektim ama kv ye ugradim gelemedim hemen.
Ordada bisey yiyemedim.
Mecbur eve gelince yedim acikmistim sadece salatayla duramadim.
12 de
3 tane minik bayram cikolatasi yedim
Cay bardagi sütle
Buda hepten gereksiz biliyorum diyecek biseyde bulamiyorum zaten.
Iyi gecelr anca gelebildim.
Sabahtan beri evde degildim.
Ben yarindan itibaren sevval orucuna baslayacagim da oruclu iken ne zaman tartiliyoruz?@Ausencia kaptanicem
Sabah 6.15
Yarim simir ;(
3dilim kepekli ekmek
Menemen
Sabah kendimi mutfakta buldum maalesef pisman oldum ama is isten gecti.Gun icinde telafi etmeye calistim
7 ile 8 arasi tempolu yuruyus.
11 de tavuk haslama suyuyla beraber yedim. Tabiki de isotlu limonlu
13.00 bi salatalik
16.00
Semizotu yogurt
Domates salatalik
Bol bol cay
3kupa maydonoz kekik nane yesil cayi
Su 2litre
Spor 1 saat
Ahu060812 spor kaptanim dun ben ip atlamistim da bugun omuzlarim boyun kaslarim agriyor.
Gunde kac saatten baslayayim sizce
Günaydın herkese
Aynen canummm. Mübarek cumaGecmis olsun dikkat et kendine acaba spordan kaynaklı ola olur mu sadece yürüsen bu ara
Tartıldım da ucundan göründü sadece eksiler sicak benim durumlar mağlum moral bozmuyorum cumayı bekliyorum gecem hafta artilarla gezip cuma eksi 100 de olsa eksilmistim mübarek cuma
Ausencia hasetlik etmek istemem tabi olculerine din kardesiyiz surda
Masallah da diyim ama sen yinede kaşı tototu nolur nolmaz
Önermedi degil biz benim metobolizmayı ilk basta nasil işledigini öğrentik benim metobolizmam henüz bir tıkanıklık yaratmadı kuzum sonra kıtlıga takılırsak devreye girmesini istedigi için bekletiyor tabi arada yüŕüyüşünü hafif sporlar yapabilirsin diyor ama yogun olarak yapmadım olaki metam durusa iste o zaman onu yanıltmak için spor devreye girecek birde koruma esnasında vucüdu toplamak için plates düşünüyorumEfser dun bi mesajinda diyetisyen sporu onermedi gibi bisey demistin yanilmiyosam.
Ne zaman gittin ve neden sporu bekletiyo?
Daha once okumustum bi yerde diyetlere ilk baslandiginda spor uygun degilmis sonraki haftalarda baslamak gerekiyomus.
Bende her gun iyi bisey yapicam dite zorluyomuyum acaba kendimi merak ediyorum.
Gecmiş olsun kuzum şimdi nasılsın agrın hafifledimi ?....Sol bel boşluğumda bir ağrı ile eve geldimm . Hayırlısı bakalım . Eni konu ağrıyor .. üşütmüş olma ihtimalimle yoğunlaştım ama ...
Neyse ... git gel .. yol . bugün yoruldum .
Siz de benim bu yorgunluğumu hissedip geçmişi sayfalarca ilerletmemişsinizgöz ucu ile bakıp çıkayım müsadenizle canlar
Karnım halen agrıyo kuzum galiba ilaç bitene kadarda agrıyacak....komşu bir sey degil ailenin ahcısı ünvanını almış ablayı atlatmak simdi daha önemli kazamız mübarek olsun
Kuzum tartı gecen cumanın rakamına düştü çok şükür inşalah biraz daha veririm senin ve takımın yüzünüde güldürümCanım sporunu değiştir fırsatın var .... menülerin içinde kafam sağlamkken alternatifler yazarım sana tatlım ... sen de kendine haftalık bir liste yazarsın ... bu şekilde daha motive ve kolay olur
Bugünkü menün de güzel gayet .... bilirim bende o doyurucu koca salataları.
efserim gerçekten verdiğin her kilo kendine tabii ki ama ben kendi adıma yine teşekkür edeceğim sana
Acaba ne yedi de bunca emeği sildi süpürdü demedim değil ilk mesajında ama gayet iyi atlatmışsın ... hem de ayran aşı detoksu olmuş çakma :))
Rabbim tartında yüzünü güldürerek mükafatını versin sana bu hafta da .
Yarına gelince ... eminim muhteşem bamya planınla yine şahane bir menü yazacaksın
oyyyy oyyyyy peynir salatalık kürü ile bomba gibi geliyorum diyorsun heee mortim ... hala bu senden 600 götürür
durAhu060812 yu etiketleyeyim sporun boşa gitmesin :)
Vaaay anneciğine hürmetler , teşekkürler ... menü de ekmek ilavesi ile de gayet güzel .
sen bir spora başla ...kasıp kavuracaksın buraları gör bak .
Menünü çok beğendim bugün .... bugün çok konuşulan , daha önce sana da sorduğum kefirin kilo aldırdığı bünyelerden değilsen diye ... işte öyle ise çok çok iyi .
tartıldın mı hiç ece ?
Sağol canım :)))
Vaavv maşallahGünaydınlar herkese
Yatıyorum dedim o saatte yattım ... bünye alışık değil gece uyanıp durdum saat niye çalmadı diye
Ağrım geçti sanki :) yani öyle hissediyorum ...
Ve tartımcuma hedefimden aşağıda diyeyimm .. bu kiloyu cidden en son nerde ne zaman gördüm hatırlamıyorum
Sabah ölçülerimi aldım o heves ... iyi olan nerden ihtiyacım varsa ordan gitmiş
Gögüs 90
Bel 69
Göbek 78
Basen 89
Kol 27
Dün kötü oldum migrenim tuttu, akşama ek iki sunta yedim. Erkenden uyudum anca kendime geldim. Senin iyi gidiyor okuyorum :))Hoşgeldin nasıl gidiyor dört günlük
Maasallah
Heee anladım ben seni anladımmm
..enerji tavan da yaş 40 diyosun
Bugün sadece egzersiz yapacağım ... bak ama intervalli kondisyonu çıkardım en azından hayatımdan
Menün de güzelmiş ... detoksunu bozmadan bekliyorummmmmm
Ben kafamda toparlıyorum da zincirden bazı halkalar kopuyor gibi ... öyle zamanlarda eskiden 1.lik geliyordu ama şimdi zortakımlar çok iddialı .
Şimdi bizim listede sen zaten bombasıneee ecemavi mimu88 Nego 4 günlükte .. igdedali Ve @_SARAYCA_ Çoook iddialı
Gelelimmmm fasulyenin faydalarına ...Ahu060812
ErSeSi
irmae
Efser
Dörtlüsün de hedefe yakın bir performans gelmeli ki ... takım o dediğini başarsın
Daha dikkatli olacağım tatlım da ... üşütme ağrısı idi bu sanki.
Çünkü iki gündür çok az da olsa i.yolları yanma vardı.
Anacımmmmm yemeyin şu patates kızartmasını yahuuuu.
Her şeyi geçtim bu sıcakta neyini canınız çekiyor .
Akşam yemek saatin geç olmuş ...ama elde olmayan sebeplerle .
Geç saatte 2 kase mercimek çorbası ile sabah kendini çok şiş hissetmek yerine o güzel salatanın yanında 2 dlm kepek ekmek ne güzel olurdu ... hem sabah bağırsaklarını da çalıştırırdı .
12 de ki çikolata ... çikolata yemenden ziyade saat olarak feciiiiiii.
Bu minik cızlara dur diyemiyorsan da ... gece yeme bari .
Gün içinde gayet güzel dengelenmişsinevet .kepek ekmeği de olsa fazladan kaçan bir dlm in en güzel saati sabah.
Ama simityarımda olsa 3 dlm ekmek yediğin bi kahvaltıda çooook gereksiz .
Perş.akşamı iftar öncesi bi tartıl 6 gibi ...
Onu tut bi köşede.
Cuma da tartılırsınız yine 5-6 gibi...
Kodesten çıkan bi adet eflal.
Allah düşürmesin bi daha.
Benim daha önceden bir tecrübem var bugun annemlere gideceğiz çocukları bırakıp ev bakacağız bakalim diyetimi bozmaya niyetim yok inşSağol canım :)))
Vaavv maşallah
Dün kötü oldum migrenim tuttu, akşama ek iki sunta yedim. Erkenden uyudum anca kendime geldim. Senin iyi gidiyor okuyorum :))
Amin :))
Geçmiş olsun canım
Bende canta hazırlıyorum bide kahvaltı
Aynen bende bozmuycam, bugün dışarda olucam bir ara ama bozmak yokBenim daha önceden bir tecrübem var bugun annemlere gideceğiz çocukları bırakıp ev bakacağız bakalim diyetimi bozmaya niyetim yok inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?