Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecmis olsun dikkat et kendine acaba spordan kaynaklı ola olur mu sadece yürüsen bu ara

Tartıldım da ucundan göründü sadece eksiler sicak benim durumlar mağlum moral bozmuyorum cumayı bekliyorum gecem hafta artilarla gezip cuma eksi 100 de olsa eksilmistim mübarek cuma

Günaydın herkese
Hoşgeldin nasıl gidiyor dört günlük

Maasallah

Kendine güvenen şöyle gelsin bıraksın inadı yola gelsin diyorum
Kuşum bdv de takılıyorum da bu aralar ahahahah bildirimler araya kaynamış :/

Geçmiş olsun kaptanım kendine dikkat et :)
Benim görüşüm bu tabi katılmak zorunda degilsiniz takılmayın o bdv ye size ne gibi bir katkısı oluyor ki

Ay geçmiş olsun kaptaniçem ne zaman spora başlasan ikinci günü bi arıza çıkarıp gidiyon az az çoğalt sporu..sen endorfinlen coşuyon ama vücut idrak etmiyo senin hızına yetişemiyo

Heee anladım ben seni anladımmm
..enerji tavan da yaş 40 diyosun

Bugün sadece egzersiz yapacağım ... bak ama intervalli kondisyonu çıkardım en azından hayatımdan

Menün de güzelmiş ... detoksunu bozmadan bekliyorummmmmm

Bu hafta birinci olur muyuz acaba? niyeyse içimden bir ses olacağız diyor.

Ben kafamda toparlıyorum da zincirden bazı halkalar kopuyor gibi ... öyle zamanlarda eskiden 1.lik geliyordu ama şimdi zor takımlar çok iddialı .
Şimdi bizim listede sen zaten bombasın eee ecemavi mimu88 Nego 4 günlükte .. igdedali Ve @_SARAYCA_ Çoook iddialı
Gelelimmmm fasulyenin faydalarına ... Ahu060812
ErSeSi
irmae
Efser
Dörtlüsün de hedefe yakın bir performans gelmeli ki ... takım o dediğini başarsın

Geçmiş olsun aus..
Bende Ahu060812 ya katılıyorum sporu maşallah iyi yapıyorsun fazla geliyor olabilir...

Daha dikkatli olacağım tatlım da ... üşütme ağrısı idi bu sanki.
Çünkü iki gündür çok az da olsa i.yolları yanma vardı.

Anacımmmmm yemeyin şu patates kızartmasını yahuuuu.
Her şeyi geçtim bu sıcakta neyini canınız çekiyor .

Akşam yemek saatin geç olmuş ...ama elde olmayan sebeplerle .
Geç saatte 2 kase mercimek çorbası ile sabah kendini çok şiş hissetmek yerine o güzel salatanın yanında 2 dlm kepek ekmek ne güzel olurdu ... hem sabah bağırsaklarını da çalıştırırdı .
12 de ki çikolata ... çikolata yemenden ziyade saat olarak feciiiiiii.
Bu minik cızlara dur diyemiyorsan da ... gece yeme bari .

Gün içinde gayet güzel dengelenmişsinevet .kepek ekmeği de olsa fazladan kaçan bir dlm in en güzel saati sabah.
Ama simit yarımda olsa 3 dlm ekmek yediğin bi kahvaltıda çooook gereksiz .

Perş.akşamı iftar öncesi bi tartıl 6 gibi ...
Onu tut bi köşede.
Cuma da tartılırsınız yine 5-6 gibi...

Günaydın herkese

Kodesten çıkan bi adet eflal.
Allah düşürmesin bi daha.

Efser dun bi mesajinda diyetisyen sporu onermedi gibi bisey demistin yanilmiyosam.
Ne zaman gittin ve neden sporu bekletiyo?

Daha once okumustum bi yerde diyetlere ilk baslandiginda spor uygun degilmis sonraki haftalarda baslamak gerekiyomus.
Bende her gun iyi bisey yapicam dite zorluyomuyum acaba kendimi merak ediyorum.

Aynen canummm. Mübarek cuma her şey olabilir.
Bi de hep yazarım bu 4 gün diyetinde ben ilk iki gün toplam 100 gr vermiştim. Aebenle ne oluyoo ya olduk. Sonra 2 liloya yakın gitti son 2 gün.
Ausencia hasetlik etmek istemem tabi olculerine din kardesiyiz surda

Masallah da diyim ama sen yinede kaşı tototu nolur nolmaz

Kaşıdım

Önermedi degil biz benim metobolizmayı ilk basta nasil işledigini öğrentik benim metobolizmam henüz bir tıkanıklık yaratmadı kuzum sonra kıtlıga takılırsak devreye girmesini istedigi için bekletiyor tabi arada yüŕüyüşünü hafif sporlar yapabilirsin diyor ama yogun olarak yapmadım olaki metam durusa iste o zaman onu yanıltmak için spor devreye girecek birde koruma esnasında vucüdu toplamak için plates düşünüyorum
Benim gibi sporu sevmeyen bir hasta icin bulunmaz bir diyetisyen :))))(bu konuda hiç övünmuyorum bilakis utaniyorum kötü örnergim )

Gecmiş olsun kuzum şimdi nasılsın agrın hafifledimi ?....

Karnım halen agrıyo kuzum galiba ilaç bitene kadarda agrıyacak....komşu bir sey degil ailenin ahcısı ünvanını almış ablayı atlatmak simdi daha önemli kazamız mübarek olsun
Morali bozuk oldugu icin yanına gidiyorum simdi diyet konusundada konuşmam hoşta olmaz o morali bozuk olursa kesin bir 10 ceşit yapar :)))))

Kuzum tartı gecen cumanın rakamına düştü çok şükür inşalah biraz daha veririm senin ve takımın yüzünüde güldürüm
Takımimi düşünerek ablamıda atlatırım insallah kuzum morali bozuk destek icin gidiyorum yoksa bu sicakta bir saatlik yol bile gözüme geliyor helede şu ödem konusu varken dua edinde yüzümün akıyla geleyim

Gunaydin

Nego gozun aydin be ya :))
Sağol canım :)))
Vaavv maşallah
Hoşgeldin nasıl gidiyor dört günlük

Maasallah
Dün kötü oldum migrenim tuttu, akşama ek iki sunta yedim. Erkenden uyudum anca kendime geldim. Senin iyi gidiyor okuyorum :))

Amin :))
Geçmiş olsun canım

Sağol canım :)))

Vaavv maşallah

Dün kötü oldum migrenim tuttu, akşama ek iki sunta yedim. Erkenden uyudum anca kendime geldim. Senin iyi gidiyor okuyorum :))

Amin :))
Geçmiş olsun canım
Benim daha önceden bir tecrübem var bugun annemlere gideceğiz çocukları bırakıp ev bakacağız bakalim diyetimi bozmaya niyetim yok inş

Benim daha önceden bir tecrübem var bugun annemlere gideceğiz çocukları bırakıp ev bakacağız bakalim diyetimi bozmaya niyetim yok inş
Aynen bende bozmuycam, bugün dışarda olucam bir ara ama bozmak yok o kadar açlığa değsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…