- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
Evime geldim, cipsler, kuru pastalar, meyve suları, kolalar daha neler neler . Tek bir lokma almadım
Bugünkü menü
Sabah
1kk peynir
1 yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara yok
Öğlen
1 kase yogurt
Ara
1 az şekerleri kahve
10 tane kabak cekirtegi
Akşam
Biraz zeytinyağlı kabak
Birazda güveç
3 parça güvecin ettinden
Az yoğurt
Ara soda
Günün menüsü:
Kahvaltı:
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Ara:
1 sade türk kahvesi
Öğlen:
Acılı ekşili çorba
Akşam:
1 porsiyon kebabın sadece et kısmını yedim
2 büyük fincan yeşil çay (yaklaşık 1 litre kadar toplam)
2 lt kadar su, içmeye de devam. :)
Spor henüz yok yapabilirsem yazacağım.
iyi akşamlar kızlar
Sabah
Sucuklu yumurta
Biraz roka
1 dilim çavdar ekmeği
Biraz biber
1 bardak çay
Ara
Pul biberli yogurt
Akşam
8 mücver
Yoğurt
1 bardak çay
2.5 litre civarı su
Mücver kaçtı vallahi.moralim bozuldu. Planım 5 taneydi.
Bende menümü yazayım bu sefer spora hemen gidiyorum akşama kadar fırsat bulamadım
Sabah
Bi yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Öğlen
Vicdan
yoğurt
Akşam
Vicdan
Yoğurt
4-5 minik sarma
Su 2
Ya ben nadir sarma yaparım yapraklar annemin bahçeden olunca girdi malesef yarın girmez inşallah
Ayyyyy 8 mücver
Inşallah kızarma değildir
Az unlu bol kabaklıdır inşallah
Sarma niye girdi araya
Süpersinnnnnnnn .... yarın almadığın her bir lokmanın mükafatını göreceksin inşallah
Çook çok iyi atlatmışsın efserim .
Kahveyi şekersiz iç ama
Sende harika dönüş yaptın ... tartın kötü değil değil mii ?
Ona göre yarını planlayalım
selammmm ... yine sessizdin bugün fulya .
Şahane spor ama ne ? Ona göre derecelendirecek ya ahu.
Menüde ufak tefek şeyler dışında güzel
Ahuuu benim spor Leslie bacım yazmamisim..Bende menümü yazayım bu sefer spora hemen gidiyorum akşama kadar fırsat bulamadım
Sabah
Bi yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Öğlen
Vicdan
yoğurt
Akşam
Vicdan
Yoğurt
4-5 minik sarma
Su 2
Valla leslie yaparken aklıma geldin igde ucmustur diyeMenü Bildirimiiiim
Kahvaltı(07:00)
2 yumurtayla biberli omlet yaptım ama yarısı kaldı
1 kk peynir
5 zeytin
yarım dilim çavdar ekmeği
tere+roka+dereotu
Ara(10:30)
1 bardak süt
3 ceviz
Öğlen(13:00)
ızgara tavuk
salata
1 bardak ayran
Arada 1 lokma yaptığım kekten(tadına baktım sadece)
Akşam piknik gibi bişeyler yaptık. yiyebileceğim sadece semizotu cacık vardı. Ondan yedim hunharca. Şu an açım ama yapacak bişey yok. Bekleyeyim yarına kadar
Su: Az oldu bugün 1,5 lt ama şimdi başlayacam içmeye
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş. Şimdi de kalkıp 1 saat callanetics yapacam hemenAhu060812 Ausencia
Kaslarım yoruldu hissediyorum. Yarın ve diğer gün sadece callan yaparım hadi kıyak geçtim sizeValla leslie yaparken aklıma geldin igde ucmustur diye
Menü Bildirimiiiim
Kahvaltı(07:00)
2 yumurtayla biberli omlet yaptım ama yarısı kaldı
1 kk peynir
5 zeytin
yarım dilim çavdar ekmeği
tere+roka+dereotu
Ara(10:30)
1 bardak süt
3 ceviz
Öğlen(13:00)
ızgara tavuk
salata
1 bardak ayran
Arada 1 lokma yaptığım kekten(tadına baktım sadece)
Akşam piknik gibi bişeyler yaptık. yiyebileceğim sadece semizotu cacık vardı. Ondan yedim hunharca. Şu an açım ama yapacak bişey yok. Bekleyeyim yarına kadar
Su: Az oldu bugün 1,5 lt ama şimdi başlayacam içmeye
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş. Şimdi de kalkıp 1 saat callanetics yapacam hemenAhu060812 Ausencia
valla ahu oynamayan tartı dolma ile oynayıp bir de 69.9 getirecekse benim için sorun yookYa ben nadir sarma yaparım yapraklar annemin bahçeden olunca girdi malesef yarın girmez inşallah
Aaaa unutmuşum kaptanım yazarım şimdi...
Ufak tefek lokum demii bal tatlı değil çay kaşığı idi
Galiba ovulasyon dönemindeyim..
Kaslarım yoruldu hissediyorum. Yarın ve diğer gün sadece callan yaparım hadi kıyak geçtim sizeDaha okulda durağa kadar yürüdüğümü yazmıyorum. Benim bulunduğum yerle durak arası yarım saatten fazla. Otobüs de gitmiyor. Gerçekten yoruldum bu ara. Bu spora da Ausencia değişik bişeyler öner bana please
Tartı bugünden itibaren güldürmeye başladı fazlaca. Hiiiç meraklanma. Keki de yerken aklıma geldin ama piknikte oturmadım hiç. Sürekli hopladım zıpladım Raat ol kaptanMenü güzel canım , tadına bakılan keki de vücudu şaşırtma sayalım , aaaa bu ne ki diye şoka girip ; meta hızlanmış olsun ...sonra sabah tartıda ooooo lalalallalala
valla ahu oynamayan tartı dolma ile oynayıp bir de 69.9 getirecekse benim için sorun yook
yarın bozmaaaaa vicdanı ...vicdan yap bana karşı
ikisinin bir arada olması diyelimmmm
Normalde spor salonuna yazılacaktım. Ama ders programım biraz saçma. 2 ders arası 2 saat beklemem gerekiyor. Tüm günüm ölüyor. Okulun havuzu tam benim fakültenin arkasında. O 2 saati değerlendirmek adına haftada 2 gün havuza gidecem halam gidince. Onun haricinde evde yapabileceğim biraz da eğlenceli birşeyler arıyorumevde yapabileceğin değil mi canım ?
yahu şimdi karnımda bir şişlik , 3 aya yakın görüntühalam kapıda .... ha geldi ha gelecek ...
O şişliğe tartıya çıktım şimdi , kıyafetli tok ....
söylüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm ... valla süpriz müpriz yapamayacak kadar paylaşasım var ....
56.8bu sabah kaç olur acaba tartı kıyafetsizliği ile
Yigenim yapmıştı geri ceviremedim meyve ögünüme saydım
Süpersinnnnnnnn .... yarın almadığın her bir lokmanın mükafatını göreceksin inşallah
Çook çok iyi atlatmışsın efserim .
Kahveyi şekersiz iç ama
Sende harika dönüş yaptın ... tartın kötü değil değil mii ?
Ona göre yarını planlayalım
selammmm ... yine sessizdin bugün fulya .
Şahane spor ama ne ? Ona göre derecelendirecek ya ahu.
Menüde ufak tefek şeyler dışında güzel
Normalde spor salonuna yazılacaktım. Ama ders programım biraz saçma. 2 ders arası 2 saat beklemem gerekiyor. Tüm günüm ölüyor. Okulun havuzu tam benim fakültenin arkasında. O 2 saati değerlendirmek adına haftada 2 gün havuza gidecem halam gidince. Onun haricinde evde yapabileceğim biraz da eğlenceli birşeyler arıyorum
Kaslarım yoruldu hissediyorum. Yarın ve diğer gün sadece callan yaparım hadi kıyak geçtim sizeDaha okulda durağa kadar yürüdüğümü yazmıyorum. Benim bulunduğum yerle durak arası yarım saatten fazla. Otobüs de gitmiyor. Gerçekten yoruldum bu ara. Bu spora da Ausencia değişik bişeyler öner bana please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?