Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gec oldu ama sayimlari yapayim dedim.

azeri......6
cemre....5
ceyce....9
doga....10
frangi....8
ganfed...28......
julia.....6
kirmizi...16
meyve...15
minaver..0....
minnos...17
nev......7
saferan....3

kizu ben sana demedimmi az yaz diye oku oku basimm dondu . ayrica dediklerinede bir yorum yapmiyorum gercekten kapanip gitsin
evet ya cumadan baslasin benimde bu 5 gun 5 k diyeti biter gucum olur spor icin yoksa benim totis kalkmam diyo bugun zar zor 25 dakika lesli yaptim
canim ben cumartesi gunduz o kadar cok burdaydim ki nerdeyse tum gun gecmisi okuyup onlara cevap yazdim buda benim yalniz oldugum hissini yaratmadi sonucta burda 10 kiside olsa onlarda yaziyor canli konusmak diye bi sey yok o yuzden bakin su andada kimse yok ama ben yinede yaziyoru sizde oyle yapin inanin kirginlik diye bisey olmayacak aranizda bir birimizi hos gorelim lutfen
kaptanim yarin kursun dokecegiz takimimiza malzemeleri kap gel kizlar sizlerde hazir olun nazari kovalim takimimizdan
benim menum sabah elma ara elma ogle elma aksam elma artik gozlerimde elmalar ucusuyor

canim spora kimse karsi durmadi ki herkes severek kabul etti gecmisi okumadin miayrica herkes su anda yaris psikolojisinde
üzülme nevcim yaaa ben senin ne kadar iyi niyetle sölediğini biliorum cnm
lutfen arkadaslar takimi ikiye bolmeyelim kirmizimin dedigi gibi kimse artik yorum yapmasin
azerimmmm nereye kayboldun kiz...profiline baktim konu okuyor yaziyordu..paylasima baktim geldim kaybolmussun....yoksa gordugum sen degilmiydin :26::26:
hayaletti o hayalet
ozel diyete basladin, oyuzden pek yorum yapamicam nevcim..ama salataligi okuyunca durdum birdaha okudum..bizim burada salatalik yenmiyor su aralar..bilmem ne oldurucu bakteri varmis...sonra senin trde oldugun aklima geldi ve rahatladim
evet ya birgun ette cikar birgun tavukta cikar birgunn yumurtada cikar simdide salatalikta cikti ne bu biz alamancilarin cektigi
benim bahcem var ama yetismiyor ki guzel bahcemde ama bu yil domates ve salatalik fidesi diktim bu yil bakalim olacakmi:26:

ozaman tek bir cagre var...oda nikah masasina oturmak..ne yap et babiskoyu ikna et

bende once fazlaliklardan kurtulim..sonra lokmanmi olur artikin cagataymi olur bakacagiz
evet ya dugun isteriz dugun isteriz

hasretim canim sendemi almanyadasin :26:

gec oldu ama sayimlari yapayim dedim.

azeri......6
cemre....5
ceyce....9
doga....10
frangi....8
ganfed...28......
julia.....6
kirmizi...16
meyve...15
minaver..0....
minnos...17
nev......7
saferan....3

minaver gelmio sanırım artık :97::97:

kızlar ben izin istiyorum, bu zamana kadar destekleriniz için teşekkürler...

malesef

günaydın...................
Günaydınnnn Doğa'cım.Oğlunla ilgili yazdıklarını okudum.Sen de biliyorsun ki,olmayan herşeyde bir hayır vardır.Ve Hz.Mevlana'nın dediği gibi:Kaybettiğin herşey başka bir surette sana geri döner.Rabbim oğlun için en hayırlısını hazırlıyordur ablacım...
gunaydin balli kurabiyelerim.ben geldim ve size kucak dolusu sevgi getirdim
Günaydın canım;hayırlı huzurlu bir gün diliyorummmmm

nev81 hg balli kurabiyem sana candan bir gunaydin ay aman tu tu tu nazar degmesin cok mutluyum bugun ama sebebi sormayin bende bilmiyom oylesine icimden tasan bir mutluluk var ustumde

saferanim sende hosgeldin canim ay ben bugun milleti kapida vede ayakta karsiliyom yerimde duramiyom nasilsiniz fistiklar

amin cancagazim amin insallah herseyin hayirlisi olur
evet dogacim bende nevin dediklerine katiliyorum insalllah oglun icin daha hayirli bi sey cikar olmayan her iste bir hayir vardir

nev81 hg balli kurabiyem sana candan bir gunaydin ay aman tu tu tu nazar degmesin cok mutluyum bugun ama sebebi sormayin bende bilmiyom oylesine icimden tasan bir mutluluk var ustumde
Hoşbulduk,amanın bu ne hoş bir günaydın.Maşallah canım,Allah huzurunu neşeni bozmasın,bozdurmasın

Hoşbulduk,amanın bu ne hoş bir günaydın.Maşallah canım,Allah huzurunu neşeni bozmasın,bozdurmasın

insallah canim adami ise gonderdim hemen apar topar resmen evden kovdum kostura kostura bu mutlulugumu sizinle paylasmaya geldim ay bagira cagira sarki soylemek geliyor icimden oysa bir suru is beni bekliyor kim bana dopping verdi cabuk ciksin ortaya

kizlar bugun dolaplarimi dokup ayiklayacam giyilen giyilmeyen diye onlari halledip geleyim
cölü göle cevirene emanet olun öpüyorum sizleri beni ozlerseniz cabuk gelecem yoksa siz özleyene kadar gelmeyecem

Canım işarettir belki;yaşayacağın büyük mutlulukların ön habercisidir.İlkbaharda açan ilk papatyalar gibiiiii Maşallah canım,neşen daim olsun

öyle nevciim kısmetten ötesi olmaz cumartesi sbs var kazanıcakya askeriyeyi hiç çalışmaya gerek duymadı neyse onu abimin okulu paklar oraya gönderirim büyük ihtimal hemde eli üstünde olur dün odasından çıkmadı napıyorsun hiiiç diyor üzülme dayının yanına gidersin dedim hee memedde var diyor onun oğlu oda gelin tembeller gelin ben size gösteririm diyorkendi istedi bizim aklımızda yokdu gitmiş kendi başvurmuş falan neyse 2 saat sonra unuttu zaten
meyvenull ve doga size ozel gunaydin bu gelin gelin kimse yokken dedi kodu edelim
hadi edelim hiç sevmem amaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…