Ben bu hafta her gün en az 2 saat spor için yürüyüş arada da hep bahsettiğim callanetics yaptım ek olarak. Tabii resmi kayıtlara göre 2 saat spor ama gayriresmi kayıtlara göre çook daha fazla. Yemek yemediğim ve uyumadığım anlarda genelde dışardaydım. Yine yürüdüm oturmadım hiç. Ayak tabanım şişmiş yürümektenigdem dalim sen bu hafta ne uyguladinisvec diyordunuz sanki, onu mu? Ben de yapayım mi haftaya maşallah gitmiş senin bir suru kilo bu hafta
ben ilk kez renkli gördüm sorry o zamanBen hep renkli yazarım bi keregeçmişime bknz please ...
Ayy geçmiş demişken şuraya ilk geldiğim menülerime bakayım merak ettim
Ben bu ara çok fazla "şişmansın" diktesine maruz kalınca moralim bozuldu kendimi 300 kilo gibi hissedip, "yok ben kilo veremeyeceğim" psikolojisine girdim. Şimdi toparlamaya çalışıyorum kendimi. Ama haklısın, geldikleri gibi gidecekler.Valla açıkçası duraklamaya girsem de moral olarak pek takmam. Dursa da durmasa daaaa eninde sonunda ben galip gelecem. Benim isteğimle alındı bu kilolar ve ben git diyorsam gidecekler. Kilolarıma atarlandım şu an
niye kızdın kaptaniçem? Yapmiyim mi?
ha evet hatirladim zorla yemek yedirmistin.Ben bu hafta her gün en az 2 saat spor için yürüyüş arada da hep bahsettiğim callanetics yaptım ek olarak. Tabii resmi kayıtlara göre 2 saat spor ama gayriresmi kayıtlara göre çook daha fazla. Yemek yemediğim ve uyumadığım anlarda genelde dışardaydım. Yine yürüdüm oturmadım hiç. Ayak tabanım şişmiş yürümektenİsveçe misveçe hiç girme bence. Gerçekten hiç tavsiye etmiyorum. Geçen gün bu konuyu konuşurken de dedim. Bi arkadaşım bu diyeti yaparken duvarda yürüyen kedi görmüştü. Şaka değil kız halüsinasyon görmeye başlamıştı açlıktan
hahaisveçi gençlik yıllarından iki kez yapmış biri olarak asla diyorum .. hem zorluyor , kolunu kıpırdatacak halin kalmıyor (hayrişte yazmış arkadaşını) hem geri alınıyor ....
Bi kere bi arkadaşla yapmıştık , o evli ben bekar ... ben açlıktan iki seksen yatıyorum evde ... abim geldi dışardan ... ooooo sen ne tııırt çıktın bak arkadaşın parkta çocukları ile dedi ... anaaaam hemen aradım ... kızım nasıl güç buldun da çıktın ? oooo oooo ben öğlen pes ettim dedi
Onlar konuşurlar hep. İnsanların ne dediğine bu kadar takılmaman lazım. Ağzı olan konuşuyor misaliBen bu ara çok fazla "şişmansın" diktesine maruz kalınca moralim bozuldu kendimi 300 kilo gibi hissedip, "yok ben kilo veremeyeceğim" psikolojisine girdim. Şimdi toparlamaya çalışıyorum kendimi. Ama haklısın, geldikleri gibi gidecekler.
isveç diyeti çok saçma ve sağlıksız bir diyet yöntemi. biraz incelemiştim.isveçi gençlik yıllarından iki kez yapmış biri olarak asla diyorum .. hem zorluyor , kolunu kıpırdatacak halin kalmıyor (hayrişte yazmış arkadaşını) hem geri alınıyor ....
Bi kere bi arkadaşla yapmıştık , o evli ben bekar ... ben açlıktan iki seksen yatıyorum evde ... abim geldi dışardan ... ooooo sen ne tııırt çıktın bak arkadaşın parkta çocukları ile dedi ... anaaaam hemen aradım ... kızım nasıl güç buldun da çıktın ? oooo oooo ben öğlen pes ettim dedi
tadı nasıl oldu?Kaptaniçem klasik tarif vermiş ben şöyle yaptım.az zeytin yağı ile soğanı sarımsağı kavurdum içine apaçık biber salçası koydum domatesleri attım çevirdim kabakları artım çevirdim bulgur yerine kinoa ve greçka (karabuğday) attım göz kararı birer kaşık onları bi güzel haşladım..sonra bahçeden elime ne ot geçtiyse topladım maydonoz ve dere otu azdı nane kuzu kulağı falan doğradım attım kapağınkapayıp altınıda kapattım..sabah yumurtalı kahvaltı öğlen akşam yoğurtla çorba yedim bakalım cuma ola hayrola
Teşekkür ederim kaptaniçem akşam tarifi alıp kaçtım yazamadım. Hazır ettim çorbamı yanına da maydanoz yeşil elma ve tarçından ödem atıcı suyumu da hazırladım onu da içiyorum inşallah yarın sabaha gelir 70liler.
Klasik olanını yaptım ama haftasonu greçkayla kinoa alıp bir de öyle denerim bu ara bana bol bol lazım zaten vicdan.
inşallah olursun tatlımÖperim ben onuuuuSenle kaptanın listelerini başucu rehberi yaptım resmen. Bana da fikir oluyor. Bu defa hedefim 55 ve ben 55'i hayatım boyunca görmedim. Ortaokulda falan belki olmuşumdur. Ama çok istiyorum. 55 çok güzel geliyor nedense
ödem mi var ki?Benim moral sıfır bugün beni mazur görün, depresyona girdim resmen. Evin işini zor yapıyorum. Tartı o kadar canımı sıktı
benim de halam bugün geldi. fenayımbeklenen halam nihayet teşrif etti
çarşı evine çok yakın sanırım.Az çıkam da dolanayım bakayım çarşıda ne var ne yok. Devriye gezen polisler gibi günde 5-6 kez çarşıdayım
Çok yakın da değil aslında ama akşam yürüyüşü gibi oluyor bi de cıvıl cıvıl tüm Sivas burda. Akıyoruz hepimiztadı nasıl oldu?
tadı nasıl canım. ben hiç yapmadım da merak ediyorum vicdan çorbasını.
inşallah olursun tatlım
ödem mi var ki?
benim de halam bugün geldi. fenayım
çarşı evine çok yakın sanırım.
Canım biraz sıkıldı ev bakıyoruz evler çok kötü pahalı bide kiralık az ya nasip bakalımhoşbuldum ecenasılsın?
en iyisini yapmışsın bide açıklamamı yapıcaktık demi ama
Ausencia kaptanım ne diyorsun sabahları
jillian 6 week six pack programını yapalım mı beraber 35 dk bir program ve tamamen göbek ve yanlara yönelik
7 de kalksam hayli hayli yeter bana
Bende istiyorum yapmak nerden bulabilirim videolarıtamamdır atlata atlata baktım şimdi level 1 değil mi ?
sadece ekstra küçük ağırlıklar gördüm, o mevcut ... hareketlerde benim pilates videosuna benziyor bazıları tabiii .
yaparım ben bunu .
tamamdır , ben erken kalkıyorum zaten 000000000000000 06:30 / 07:00 gibi yaparım ... sana da burdan ceeee derim
ne güzel. spor oluyorÇok yakın da değil aslında ama akşam yürüyüşü gibi oluyor bi de cıvıl cıvıl tüm Sivas burda. Akıyoruz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?