Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

igdem dalim sen bu hafta ne uyguladin isvec diyordunuz sanki, onu mu? Ben de yapayım mi haftaya maşallah gitmiş senin bir suru kilo bu hafta
Ben bu hafta her gün en az 2 saat spor için yürüyüş arada da hep bahsettiğim callanetics yaptım ek olarak. Tabii resmi kayıtlara göre 2 saat spor ama gayriresmi kayıtlara göre çook daha fazla. Yemek yemediğim ve uyumadığım anlarda genelde dışardaydım. Yine yürüdüm oturmadım hiç. Ayak tabanım şişmiş yürümekten İsveçe misveçe hiç girme bence. Gerçekten hiç tavsiye etmiyorum. Geçen gün bu konuyu konuşurken de dedim. Bi arkadaşım bu diyeti yaparken duvarda yürüyen kedi görmüştü. Şaka değil kız halüsinasyon görmeye başlamıştı açlıktan

Kasımdan bir menü buldum rastgele ... 2 kaşık kuru fasulye yemişimmm vaaay beeee

Çarşamba Menü Bildirimi

Sabah

1 fincan şekersiz sade nescafe
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
bol maydanoz
1/2 kepekli etimek

Ara

1 elma

Öğle

1 parça baharatlı fırında tavuk göğüs
1 küçük kase salata

Akşam

1 kase Tavuk suyuna çorba
2 y.k kuru fasulye
1 kase yoğurt

Su şuan 1.6 lt

Spor koşturmaca

Valla açıkçası duraklamaya girsem de moral olarak pek takmam. Dursa da durmasa daaaa eninde sonunda ben galip gelecem. Benim isteğimle alındı bu kilolar ve ben git diyorsam gidecekler. Kilolarıma atarlandım şu an
Ben bu ara çok fazla "şişmansın" diktesine maruz kalınca moralim bozuldu kendimi 300 kilo gibi hissedip, "yok ben kilo veremeyeceğim" psikolojisine girdim. Şimdi toparlamaya çalışıyorum kendimi. Ama haklısın, geldikleri gibi gidecekler.

niye kızdın kaptaniçem? Yapmiyim mi?

isveçi gençlik yıllarından iki kez yapmış biri olarak asla diyorum .. hem zorluyor , kolunu kıpırdatacak halin kalmıyor (hayrişte yazmış arkadaşını) hem geri alınıyor ....

Bi kere bi arkadaşla yapmıştık , o evli ben bekar ... ben açlıktan iki seksen yatıyorum evde ... abim geldi dışardan ... ooooo sen ne tııırt çıktın bak arkadaşın parkta çocukları ile dedi ... anaaaam hemen aradım ... kızım nasıl güç buldun da çıktın ? oooo oooo ben öğlen pes ettim dedi

ha evet hatirladim zorla yemek yedirmistin. ben isvec yaptın saniyordum. Demek ki marifet sporda. Anladım darısı spora başlayınca başıma o halde. Zaten callanetics yapicam ben de.

haha tamam hiç bulaşmıyorum o halde.

Onlar konuşurlar hep. İnsanların ne dediğine bu kadar takılmaman lazım. Ağzı olan konuşuyor misali Hep söylüyorum bunu ama annemin gittiği çoğu doktor yüzüne sen zayıflayamazsın dedi. 120 kg la başladı.Bi ara 110 oldu pes etti. Sonra tekrar 125 le başladı şu an 90 larda. Ve o kadar motivasyonu yüksek ki. Komşular alaycı alaycı sen daha kilo veremedin mi diye sorar, yengeler bi yandan laf çarpar. Asla duymaz onları. 2 senedir devam ediyor. O kilo veriyorsa herkes verebilir gibi geliyor bana. İnsülin direnci hipotiroid... kilo vermemesi için bütün şartlar uygun ama veriyor. Sen de duyma söylenenleri. Ne güzel gidiyorsun yoluna bak

isveç diyeti çok saçma ve sağlıksız bir diyet yöntemi. biraz incelemiştim.

Sabah
Peynirli omlet (Yaklaşık 2 yumurta)
Tulum peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Biraz roka
Yeşil biber
1 bardak çay

Ara
Yoğurt (Pul biberli, sumaklı)

Ara
1 şeftali

Sabah normalden biraz erken kahvaltı ettiğim için de şeftaliden kısa sure sonra
Yarim dilim çavdar ekmeği
Tulum peynir
2 zeytin ve biraz yeşil biber yedim.

Akşam
1 tabak ıspanak
Yoğurt
Maydanozlu soğan yedim yanında da.

Su 2.3 litre

Unuttuğum bir şey yok sanırım. Yarına artı çıkmam inşallah sabahkine göre. Niyeyse çıkacak gibi hissediyorum. Gidip yeşilçay içeyim bari.

tadı nasıl oldu?

Klasik olanını yaptım ama haftasonu greçkayla kinoa alıp bir de öyle denerim bu ara bana bol bol lazım zaten vicdan.

tadı nasıl canım. ben hiç yapmadım da merak ediyorum vicdan çorbasını.

inşallah olursun tatlım

Benim moral sıfır bugün beni mazur görün, depresyona girdim resmen. Evin işini zor yapıyorum. Tartı o kadar canımı sıktı
ödem mi var ki?

beklenen halam nihayet teşrif etti
benim de halam bugün geldi. fenayım

Az çıkam da dolanayım bakayım çarşıda ne var ne yok. Devriye gezen polisler gibi günde 5-6 kez çarşıdayım
çarşı evine çok yakın sanırım.

Çok yakın da değil aslında ama akşam yürüyüşü gibi oluyor bi de cıvıl cıvıl tüm Sivas burda. Akıyoruz hepimiz

hoşbuldum ece nasılsın?

en iyisini yapmışsın bide açıklamamı yapıcaktık demi ama
Canım biraz sıkıldı ev bakıyoruz evler çok kötü pahalı bide kiralık az ya nasip bakalım

Ausencia kaptanım ne diyorsun sabahları
jillian 6 week six pack programını yapalım mı beraber 35 dk bir program ve tamamen göbek ve yanlara yönelik

7 de kalksam hayli hayli yeter bana

Bende istiyorum yapmak nerden bulabilirim videoları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…