Ben de bi ara diyet yaparken duraklamaya girmiştim. Meyve detoksu yapmıştım 3 gün. Her anlamda çok faydasını görmüştüm. İleride duraklamaya girince deneyeyim. 66'lı kilolarda uzun süre kalmıştım. Yine oralarda bi duraklama bekliyorumSağol canım cuma tartısına adadım perşembeyi.Ben detoks adına nice çorbalar içtim de korkunçlardı o yüzden bu gerçekten güzel bence dene. Ben yarın malzememi depolayacağım haftaya bol bol içme planlarım var çünkü yeşil çay ve ödem suyuyla dahi gitmeyen şişlerim var. Ben de arada bu çorba ile çözmeye niyetliyim.
O zaman şöyle yapayım ekstra bi 45 dk yürüyüş ve mısır haricinde de karbon almamaya dikkat edeyim olar mı? He bi de günün erken saatlerinde yerim zatenBoool pro ... harika perşembeee ....gelsin cumaaaaaaaaa
bir güzel perşembe dahaaaa
bendeeeeeeeeeee heyecanlıyımmmmmmmmmmm
yarın olması en ideal gün ... koca bir koçan da yeme bari :) eeeee bi ekstra spor 45 dk ...tamamdır
hadi bi 900 de yarın
eeyyyyyyyyyyy vicdannnnnnnnnnn dile gel , at şu irmae dan 1.5 kilo
O zaman şöyle yapayım ekstra bi 45 dk yürüyüş ve mısır haricinde de karbon almamaya dikkat edeyim olar mı? He bi de günün erken saatlerinde yerim zaten
Benim hedefi görünce bi gülme geldi ki sorma gitsinCumaya saatler kala hatırlatmalar ....
Hedefleeeeeeeeeeeeeeeer..........
Ahu060812 69.9
mimu88 64.9
ecemavi 65
Efser 81
irmae 70.2
@eflalim 70
ErSeSi 69
White Lily 81.4
@_SARAYCA_ 58.5
igdedali 72.5
@masumm 62
Nefs 56.2
60kiloyum 80.2
suspushanimcim 74.8
kuzularinannesi 78
@Sherrysherrylady 72.5
Antepia27 112
Bonus 105
nehirnil111 53
begum75 56.4
Ausencia 57
Benim hedefi görünce bi gülme geldi ki sorma gitsin
Aynen öyleeeeBu iyi bi şey olmalı .... ohhmmmmmmm..... ahahahahahh bu hedefe gülerim sadece aus diyor bana ...ohmmmmmm
Nasıl bir şey meyve detoksu?Ben de bi ara diyet yaparken duraklamaya girmiştim. Meyve detoksu yapmıştım 3 gün. Her anlamda çok faydasını görmüştüm. İleride duraklamaya girince deneyeyim. 66'lı kilolarda uzun süre kalmıştım. Yine oralarda bi duraklama bekliyorum
başlıkları renkli görünce ben ne ara menü paylaştım dedimPerşembe Aus Menüsü :)
06:45
Beyaz çay
Süzme peynir(öğütülmüş çörek otlu)
Kırmızı acı biber 2 tane
1 yeşil biber
Salatalık
Dere otu
1 haşlanmış yumurta
12:00
4 adet ızgara köfte
1 kase yoğurt
1 salatalık
Sade kahve
Yaban mersini
17:00
Peynirli cevizli salata
İsotlu yoğurt (1 tatlı kaşığı yulaf kepeği)
18:00
1 dlm ananas / kahve
su 1.9 lt şu an ...
Spor 50 dk tempolu yürüyüş sabah .
20 dk bölgesel egzersiz akşamAhu060812
Ay nolur gelsinBoool pro ... harika perşembeee ....gelsin cumaaaaaaaaa
bir güzel perşembe dahaaaa
bendeeeeeeeeeee heyecanlıyımmmmmmmmmmm
yarın olması en ideal gün ... koca bir koçan da yeme bari :) eeeee bi ekstra spor 45 dk ...tamamdır
hadi bi 900 de yarın
eeyyyyyyyyyyy vicdannnnnnnnnnn dile gel , at şu irmae dan 1.5 kilo
Ben de bi ara diyet yaparken duraklamaya girmiştim. Meyve detoksu yapmıştım 3 gün. Her anlamda çok faydasını görmüştüm. İleride duraklamaya girince deneyeyim. 66'lı kilolarda uzun süre kalmıştım. Yine oralarda bi duraklama bekliyorum
Herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmem ama ben şöyle yapmıştım. 3 gün boyunca sabah hangi meyvelerle başladıysam öğlen ve akşam da aynılarını yemiştim. Karpuz, kavun, üzüm gibi şekerli meyveleri değil tabii. Geri kalanları istediğim kadar yedim. Mesela sabah 1 muz,1 şeftali,10 kiraz yediysem öğlen ve akşam da aynısını yedim. Başka da bişey yemedim. Bunu ben kafamdan mı uydurdum bir yerden mi okudum hatırlamıyorum. 3 gün sonra özellikle çok afedersin bağırsaklarım rahatlamıştı. O toksin atma olayını cidden yaşamıştım. Sonra da normal yeme düzenime döndüm. Sadece 3. günün akşamı baş ağrısı tutmuştu. Ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Günde de ortalama 1 kg gitmişti. Sonra normal düzzene geçince yarım kilo kadarını aldığımı da hatırlıyorumNasıl bir şey meyve detoksu?
Benim hedefi görünce bi gülme geldi ki sorma gitsin
başlıkları renkli görünce ben ne ara menü paylaştım dedimafiyet olsun
igdem dalim sen bu hafta ne uyguladinisvec diyordunuz sanki, onu mu? Ben de yapayım mi haftaya maşallah gitmiş senin bir suru kilo bu hafta
Valla açıkçası duraklamaya girsem de moral olarak pek takmam. Dursa da durmasa daaaa eninde sonunda ben galip gelecem. Benim isteğimle alındı bu kilolar ve ben git diyorsam gidecekler. Kilolarıma atarlandım şu anAy nolur gelsin
Ben daha önceden 59-60 olunca kendimi kilolu sanıyordum detokslar falan yaptım bir dönem ama sonra allah gösterdi bana kıymet bilmemenin sonucunu.. o dönem havuç çorbaları, sebze çorbaları falan içtim ama yok baya korkunçtu lezzetleri. Ama bu güzel diyetten ziyade hoş bir çorba içiyor gibi geliyor.
Duraklama olacak diye kendini şartlama ben de ne zaman çok iyi gidiyorum kesin duraklama geliyor dediğimde kilo vermede bir tıkanma yavaşlama oluyor. Duraklama olmadan da ilerleyen diyetler var sonuçta.
anladım. Sen meyve detoksu diyince araştırdım tam bir şey bulamadım. Senin dediğin aklımda bulunsun. Hep ayran detoksu yapıyorum. Değişiklik olurHerkeste aynı etkiyi yapar mı bilmem ama ben şöyle yapmıştım. 3 gün boyunca sabah hangi meyvelerle başladıysam öğlen ve akşam da aynılarını yemiştim. Karpuz, kavun, üzüm gibi şekerli meyveleri değil tabii. Geri kalanları istediğim kadar yedim. Mesela sabah 1 muz,1 şeftali,10 kiraz yediysem öğlen ve akşam da aynısını yedim. Başka da bişey yemedim. Bunu ben kafamdan mı uydurdum bir yerden mi okudum hatırlamıyorum. 3 gün sonra özellikle çok afedersin bağırsaklarım rahatlamıştı. O toksin atma olayını cidden yaşamıştım. Sonra da normal yeme düzenime döndüm. Sadece 3. günün akşamı baş ağrısı tutmuştu. Ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Günde de ortalama 1 kg gitmişti. Sonra normal düzzene geçince yarım kilo kadarını aldığımı da hatırlıyorum
niye kızdın kaptaniçem? Yapmiyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?