Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de bi ara diyet yaparken duraklamaya girmiştim. Meyve detoksu yapmıştım 3 gün. Her anlamda çok faydasını görmüştüm. İleride duraklamaya girince deneyeyim. 66'lı kilolarda uzun süre kalmıştım. Yine oralarda bi duraklama bekliyorum

O zaman şöyle yapayım ekstra bi 45 dk yürüyüş ve mısır haricinde de karbon almamaya dikkat edeyim olar mı? He bi de günün erken saatlerinde yerim zaten

Perşembe Aus Menüsü :)

06:45
Beyaz çay
Süzme peynir(öğütülmüş çörek otlu)
Kırmızı acı biber 2 tane
1 yeşil biber
Salatalık
Dere otu
1 haşlanmış yumurta

12:00
4 adet ızgara köfte
1 kase yoğurt
1 salatalık

Sade kahve
Yaban mersini

17:00
Peynirli cevizli salata
İsotlu yoğurt (1 tatlı kaşığı yulaf kepeği)

18:00
1 dlm ananas / kahve

su 1.9 lt şu an ...

Spor 50 dk tempolu yürüyüş sabah .
20 dk bölgesel egzersiz akşam Ahu060812

Cumaya saatler kala hatırlatmalar ....

100 kilo üzeri big bang kapışması

Antepia27 & Bonus a karşı ......

En az 3 kilo veririm kim tutar beni kapışması

@eflalim & igdedali na karşı .....

Mezuniyet için 4 gün yarışı

mimu88 & ecemavi ye karşı ......

Daimi ortiler yeni mortilere karşı

@_SARAYCA_ ve Efser ikilisi & Ausencia ve Ahu060812 ya karşı

Bu hafta sallamaya geliyoruz diyenler

White Lily & irmae & ErSeSi e karşı ....

Ayrılmaz mortilik

begum75 & nehirnil111 e karşı .....

Yenilerin Gövde gösterisi

60kiloyum & suspushanimcim a karşı ....

Hedefleri yakın iddialı ikili

@masumm & Nefs e karşı ......

Ve bu hafta usul usul relaks diyet yapacak olan ikili

@Sherrysherrylady & kuzularinannesi ne karşı ....

Her yarışın kendi içindeki mağlubuna ekstra spor cezası ... galibine alkış ...

Tüm yarışanlar içinde yüzdesi ilk 3 e girene ... ödül hakkı

Ayrıca ödül / ceza dışı ...

@_SARAYCA_ ile @masumm

@_SARAYCA_ ile saydin78 karşılaşıyor .....

başlıkları renkli görünce ben ne ara menü paylaştım dedim afiyet olsun

Ay nolur gelsin

Ben daha önceden 59-60 olunca kendimi kilolu sanıyordum detokslar falan yaptım bir dönem ama sonra allah gösterdi bana kıymet bilmemenin sonucunu.. o dönem havuç çorbaları, sebze çorbaları falan içtim ama yok baya korkunçtu lezzetleri. Ama bu güzel diyetten ziyade hoş bir çorba içiyor gibi geliyor.
Duraklama olacak diye kendini şartlama ben de ne zaman çok iyi gidiyorum kesin duraklama geliyor dediğimde kilo vermede bir tıkanma yavaşlama oluyor. Duraklama olmadan da ilerleyen diyetler var sonuçta.

Nasıl bir şey meyve detoksu?
Herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmem ama ben şöyle yapmıştım. 3 gün boyunca sabah hangi meyvelerle başladıysam öğlen ve akşam da aynılarını yemiştim. Karpuz, kavun, üzüm gibi şekerli meyveleri değil tabii. Geri kalanları istediğim kadar yedim. Mesela sabah 1 muz,1 şeftali,10 kiraz yediysem öğlen ve akşam da aynısını yedim. Başka da bişey yemedim. Bunu ben kafamdan mı uydurdum bir yerden mi okudum hatırlamıyorum. 3 gün sonra özellikle çok afedersin bağırsaklarım rahatlamıştı. O toksin atma olayını cidden yaşamıştım. Sonra da normal yeme düzenime döndüm. Sadece 3. günün akşamı baş ağrısı tutmuştu. Ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Günde de ortalama 1 kg gitmişti. Sonra normal düzzene geçince yarım kilo kadarını aldığımı da hatırlıyorum

Valla açıkçası duraklamaya girsem de moral olarak pek takmam. Dursa da durmasa daaaa eninde sonunda ben galip gelecem. Benim isteğimle alındı bu kilolar ve ben git diyorsam gidecekler. Kilolarıma atarlandım şu an

anladım. Sen meyve detoksu diyince araştırdım tam bir şey bulamadım. Senin dediğin aklımda bulunsun. Hep ayran detoksu yapıyorum. Değişiklik olur ben de boyle çok zorlandığım bir donemde yeşil elma versiyonunu yapmıştım bunun. Ben de birkaç gün sonra karnimda ağrı falan hissetmiştim. Sanırım o yüzden isimleri detoks bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…