Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O zaman bende varım:)

İyi geceler canımmmm .... ohhh yarın yüzmede olur şimdi

öyleeeeee anında etiket

10 dk yaaap beee 10 dk ...hadi süre tutuyorummmmm ...o sedir de otur otur nereye kadar
Sporumu yaptim gayet guzel. Hem kisa hem cok yorucu degil. Sevdim

Yarin cocuklari eglendirmek icin gidiyoruz pek yuzebilecegimi sanmiyorum. Suyun icinde oynasiriz

Iyi geceler

selam kizlar gecmis 300 un ustu okumaya baslarken bugun ve dun menusunu birlikte yazayim

sabah 1 dl den fazla tb ekmegi
bol yesillik roka maydanoz
beyaz peynir cay
ogle bir kase dugun corbasi
1 kase salata
3 catal enginar
aksam
1 biber dolma yaninda iki parmak izgara gogus

bugun

sabah iki dlm tb ekmegi
bol menemen az peynir ve iki zeytinle

ogle yok sayilir

aksam

iki uc tane izgara kofte yaninda izgara s

ebzelerle
bir dilim kadar tb ekmegi

2 top kadar dondurma
bikac tane kiraz

su cok az butun gun disarda idim
bir sade turk kahvesi
spor yok

Teşekkür ederim darısı size olsun
Ah nerde dinlenmek ve ben hic bir araya gelmiyoruz ev bakiyorum spordan sayılır mı

Ovulasyon regl sonrası

listeye bu hafta girdim muhtemeldir 4 cumaya çıkarım sonra niyet ettim dua et
Hımm çevirdiğin plan, yani enişteyi bu taktikle susturdun yani

Rabbım gönlüne göre versin inş .
Birde sarışın bi kızın oldumu senin gibi renkli gözlü oh

Darısı tüm bebiş isteyenlere olsun

Ayagınıda sürü tek bebikliler 2. Yapsın .

Günaydınnn
Uzun zamandır böyle güzel uyumadım .dogal kilimalı ortam temiz hava iyi geldi dinç kalktım kendimi bir yere ayid gibi hissetmet çok güzel benim mekanım demek benim evim demek insanda bir rahatlık veriyor ben bunları uzun süre yaşayamadığım için özlemi içimde saklı .eskide olsa yıkılmış viranede olsa ev herzaman kutsaldır bıraksalar o iç içe girlmiş hayata dönmem ama bazen sizin güçlü dayanıklı olmanız yetmiyor yetmedigi gibi buda sömürülüyor.....
Temiz havada bir iç dökeyim dedim

Son düzenleme:
Bonus can hipoglisemimisin ?
2-3 saat beslenme banada önerilen hipogılisemiyim . Şeker düşüklüğü yaşıyorsan yiyeceklerin gl endeksine dikkat et ... İnanan buna dikkat edersen sık beslenmene gerek kalmıyor . Sıksık yemek bence çok saglıksız .

Geçmiş olsun abla sırtına sıcak havlu ısıtıp koysan belki iyi gelir
Ersag'ın masaj kremi var efserim dün sürdürmüştüm 1-2 saate pek kalmamıştı agrı şimdi tekrar sürdürttüm birazdan yumşar inşallah ..

Geçen yıl Niğdede ince ince esen rüzgarda girmişti mubarek hala çıkmadı az bir esse direk aynı yer tutuluyor .

Hay Allah o.zama kremini sür ablam nigdedemisin degilmi?rabbim şifa versin .....

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2018194 Eki Görüntüle 2018195

Bu modelle ilgili objektif yorum istiyorum ? elbise babamın oğlu değil , ne düşünüyorsanız yazın
Geçen yılki beyaz elbise daha iyiydi bence ... 55 kilosun siyaha ne gerek var .
Moda nisadan bende alış veriş yapıyorum , memnunum ...

Bayram öncesi kızım netden yurtdışından bi elbise begendi benden çok begendim . Yurt dışı diye istemedi sonra netde butiklerden birinde görddük istedik aman allahım elbiseye şok olduk geri gönderdik gelende çok farklı değildi . Gitti okadar para iadeside yokmuş başta araştırmamış yavrum . Modanisada böylr bişi yaşamadım dogrusu netden pek alış veriş yapmam nadir ellerimle dokunup üstümde görmedikçe .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…