Evah eyvah evdeki bulgulu mu pirinçli mi bir sey vardı sanırım ondan oldum
Küstüm ... 1 saat yazdığın güne kadar konuşmuyorum ...
iyi geceleeeer , tatlı rüyalar , boool yağ yakmalar
iyi iyi gayet iyi ... bundan iyisi şamda kirazbu menüler senin için kötü değil bonuscan ... sonra bunlara sopa gelecek ... 80 lerde
Beklenen Aus atagı dedim şimdi bu patatese simide bir evladiyelik yapıştırırsimitine patatesli yumurtana gelecek sopa zaten :)))
Şekerin niye düşsün yahu ne güzel yemişsin ..psikolojik o halsizlik .. beyin oyunları
simitine patatesli yumurtana gelecek sopa zaten :)))
Şekerin niye düşsün yahu ne güzel yemişsin ..psikolojik o halsizlik .. beyin oyunları
Uyuz kotu bir acligim oluyor aus bazen sık sık bazen hic olmaz.
Halsizlikle terlemeyle el titremesiyle bayginlik hissiyle gidip geliyorum yiyecek halim bile olmuyo.
Ramazanda oglen oluyodu bi sure sonra geciyodu. Bi cok sey okudum oyle anladim dustugunu.
Ozellikle olcecegim bi gun tekrar olursa.
Zaten listemdeki 2-3 saatte bir beslenmede o terleme olmasin diye
Ausencia elbise aslinda kotu degil standart tesettur abiyesi. Ama bu tur elbiseler cok fazla turedigi icin bazen basit geliyo gozume ne yalan soylim.
Hele belinde kemer falan oluyo ayy fena oluyorum
eeee zaman çantanda , çiğ badem , fındık , kuru üzüm , kuru kayısı , minik kutu süt bulundur hep .. canın istese de istemese de bir yerde isen vaktin gelince çıkarıver ..böyle bu işler bonus hanım ....cevat kelle gibi bizde çok çıkardık o çantalardan bi şeyler
bayıldın mıayıltayım dur sana görev eylüle kadar ara ara bana model bul at
Elbise bence de ciks.
Nerde giycen
Ausencia atmazmiyim yigarim buraya elbiseleri.
En son kardesimin dugunune abiye hevesim vardi gel gor ki ondada 8 aylik gebeydim.
Kollari isiltili bir ferace 40 numara babetlerim ve şiş yuzumle dugunun toparlak maskotu gibiydim
Sadece fiyongunu begenmedim birde üzerinide altı gibi biraz mand olmasını isterdim model olarak gayet güzelEki Görüntüle 2018194 Eki Görüntüle 2018195
Bu modelle ilgili objektif yorum istiyorum ? elbise babamın oğlu değil , ne düşünüyorsanız yazın
Ausencia kaptanım geçmişe bakıyordum
Bu hafta yarış yok herhalde spor grupları kilodads yarışsa ne dersin kaptanıö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?