Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim ikinci . Birazdan kalkacagim spora. Yarin erkenden piknik ve deniz var tabi hava guzel olursa . Hadi iyi geceler simdiden.

İyi geceler canımmmm .... ohhh yarın yüzmede olur şimdi

Valla pir parcaydi..

Anam mesaj yazarken etiketi yapistirmislar alnuma

öyleeeeee anında etiket

Şuan merdivenin tam karşısıdaki sedirde oturuyorum sen 30 dakika diyince ben bir süzdüm merdiveni hic spor yapmamış birine acıman yokmu

10 dk yaaap beee 10 dk ...hadi süre tutuyorummmmm ...o sedir de otur otur nereye kadar

düzenim yok cnm ,
bugünde biraz kaçırdım
yarından itibaren başlıyorum

yok ausum istediğimden farklı geldi ya , sindiremedim birde ben alışkanlıklarım dan zor vazgeçiyorum,

yok dar oldu ,karanlık gösterdi vs vs alışana kadar bıdı bıdı

İyi geceler canımmmm .... ohhh yarın yüzmede olur şimdi

öyleeeeee anında etiket

10 dk yaaap beee 10 dk ...hadi süre tutuyorummmmm ...o sedir de otur otur nereye kadar
Hava temiz mis gibi serin belki uyurum bu sedirde merak etme hep oturmam arada uzanırım hay nerden dedim ben bu merdivenleri elimi eşek arısı sokaydıda yazmayaydı

yürüyüş 30 dk ama tempolu olunca yorulmuşum ya, ece de yattı bende yanına uzanayım ufaktan.
yatalım yansın yaglar.
herkese iyi geceler güzel dinlenmeler dilerim.

Hadi iyi geceler canım .. dinlen tabii .. kaslar şişmesin , ödem olmasın ... erken yatılsın , leptin çalışsın

Hava temiz mis gibi serin belki uyurum bu sedirde merak etme hep oturmam arada uzanırım hay nerden dedim ben bu merdivenleri elimi eşek arısı sokaydıda yazmayaydı

sen şimdi ben bu kadar dil döktüm , bu gece hiç spor yapmadan uyuyacaksın ve için cız etmeyecek he miiiii ?

Bunun yan etkisi içim cız etmiş mi olacak tatmadığım bir duygu bu dur yaşayayım bir hele ben sana derimm
Benim kazület bedenim bunu henüz yaşamamış cahil

Öteyim artik elime yapismaz.
Anne kahvaltisindan boyle kurtardigima sukur.

Sabah 11 e dogru
Yarim simitten az simit
Patatesli yumurta
1 kk beyaz peynir
2 ceri domates

Öğlen 3 te
1 kucuk tabak kiymali yesil mercimek
1 dilimden az bi parca cavdar ekmegi

Ara 5 te
1 şeftali,4 ceviz, karisil bitki cayi

Aksam 10 da
1 kase yogurt, 1 salatalik, 2 tatli kasigi yulaf kepegi, dereotu ile koyu bir cacik

Su az ictim.
65 dk spor Ahu060812
( 25 dk tempolu yuruyus, 30 dk lesli radio, 10 dk yer hareketi)
Ceza sporumda icinde Ausencia

Bunun yan etkisi içim cız etmiş mi olacak tatmadığım bir duygu bu dur yaşayayım bir hele ben sana derimm
Benim kazület bedenim bunu henüz yaşamamış cahil

Küstüm ... 1 saat yazdığın güne kadar konuşmuyorum ...
İyi geceler kızlar

iyi geceleeeer , tatlı rüyalar , boool yağ yakmalar

iyi iyi gayet iyi ... bundan iyisi şamda kiraz bu menüler senin için kötü değil bonuscan ... sonra bunlara sopa gelecek ... 80 lerde

Mercimegime cacigima niye sopa gelsin bee :))
Aslinda az ogunler ama yiyesim yok gercekten ve cok yemekten bir anlik gozumun donmesinden korkuyorum.
Annemede dedim sekerim dusuyo hissediyorum halsizligimden ama bi tikanma var gogsumde diye.

Aksamda eve gelince once sporu yaptim oyle cacik iste.

İyi geceler

Takım 1. Olmuş tebyikler hepinize

Aus sen listeye ne vakit girdin bacı
Tebrik ederim canım

Herkes iyi inş .

Naniş gelmiş nihayet .

Daktırım sende dönmüşsün , şerim sende sıkı dönmülsün

Berili gördüm hala muhabbeti olmuş
Bende şerimin rehl öncesi bişiyi var şimdi aklıma gelmedi onu ögrendim burda

Hafta sonu malum pek evde yokum cumada nerdeydimmmm hatırlayamadım
Yarında kahvaltı ve sonrası mavi göldeyiz . Akşamda düğün var .
Pazartesi görüşürüz inş

simitine patatesli yumurtana gelecek sopa zaten :)))

Şekerin niye düşsün yahu ne güzel yemişsin ..psikolojik o halsizlik .. beyin oyunları

Ovulasyon regl sonrası

listeye bu hafta girdim muhtemeldir 4 cumaya çıkarım sonra niyet ettim dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…