Ikisinin oldugu ortamda lafimi esirgemez konusurdum... onlar utansin... susarak ders vermem bazı insanlara ayni dilden konusacan..Kızlar bir soru eltinizle kv sizi cekiştirse ve sizde bunu bire bir duysanız ne yaparsınız ......
Tam zıt cevaplar vermisiz..Duymamis gibi yap abla.
Simdi tepki koysan ayni binadasin.
Daha bi sikintilar olacak.
Araya sogukluk girecek falan.
Meyve veren agaci taslarlarmis sizinki de o hesap.
Bosverin sizi taslasinlar ama siz kendi kalitenizi ortaya koymus olursunuz tepkisiz kalarak.
Bi ara bnm kv dede oyle bisey oldu.
Ben inadina ona cok iyi davrandim sonra utandi, pisman oldu yaptigina
duydugumu belli ettim tavrımla ama bire bir sizi duydum demedim onlar anladı hatta şuan korkmuş durumdalar bundan sonra ne yaparım onu bilmiyorun iste
Tam zıt cevaplar vermisiz..
Ben yapamıyorum hiç ama..
Yanii kizdiysam kirildiysam duygum çok nettir..
Haa bu sadece koca tarafi falan değildir kendi ailem arkadaslarim iş arkadaslarim icinde geçerlidir...
Bu konuda arkadasa katılıyorum yemek neye çözüm olmuş ki aksine.sorunYok abla grme.
O kadar emegini heba etme.
İşin özü şu ben evde degilim kuzum tlf eltim acık unutu bende dinlemiş bulundum tabi 18 dakki farkında degilllerdi ses gidip gidip geliyordu aradaki cümleleri duymadım ama benim hakkında oldugu kesin çunkü mevzu aynı onlar hepsini dinledigimi zanecekki panikten hem kv hem elti aradılar benim tepkimi ölcmek için arkasında eltimin annesi aynı mahalledeyiz oda kontörelw geliyor 3 gündür burdayım gelmedi ne hikmetse bugün geldi pirelendimOyy oyy yaa şimdi siz bi binadasiniz ya hani kv hep mi böyle seni ona onu sana mı konuşur.
Yoksa elti miydi konusan
Çorbamı zaten tuzsuz yaptım öyle içiyorum bir tek yeşil çayı biraz fazla içmiş olabilirim bugün daha dikkatli gidiyorum o yüzden.irmae ayrıca tuzu olabildiğince kesip , sebzeye yönel . şu çorban bitince
Nerde bende o yürek karşımdakiler minare ustası kıĺıfı dikilmiştir ...efser bende direk söylerdim , bence sende söylemlisin
Bence yinede tavrını ortaya koyNerde bende o yürek karşımdakiler minare ustası kıĺıfı dikilmiştir ...
İşin özü şu ben evde degilim kuzum tlf eltim acık unutu bende dinlemiş bulundum tabi 18 dakki farkında degilllerdi ses gidip gidip geliyordu aradaki cümleleri duymadım ama benim hakkında oldugu kesin çunkü mevzu aynı onlar hepsini dinledigimi zanecekki panikten hem kv hem elti aradılar benim tepkimi ölcmek için arkasında eltimin annesi aynı mahalledeyiz oda kontörelw geliyor 3 gündür burdayım gelmedi ne hikmetse bugün geldi pirelendim
sagol canim sabahtan beri aklim cocuktaçok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canımhaklısın canım sıcak olunca canım daha da istiyor. ve bıraktım gitti dondurmayı da suandan ıtıbaren nadır yada hıc olmaz ınss. dunku menumu yzamayacagım karısıktı ve canım cok sıkkındı cocugum dustu kası yarıldı kahvaltıya mısafırım var aksam pıknık ısıne gırısınce hem yorucu hemde cocok dusunce kabus gıbı gun bıttı. bugun gguzel menumle olmaya devam edecegım.
bu arada takımı senı ve @igdedali yı cok tebrık ederım:)
Geçmiş olsun canımSelamlar arkadaşlar
Çok değişik bir haftasonu brıaktım arkadamda.. Düğünümüz vardı, kuziş evlendi..Değerli bir büyüğümüz beyin kanaması geçirdi, yoğun bakımda.. babannem geldi bizde, hastabakıcılık oynuyoruz vs. vs.
Bir türlü fırsat bulup gelemedim.
Diyette tüm bu yoğunlukta gümbürtüye gitti
Bugün yine bismillah başlangıç dedim, ama iştahım öyle açıkki, bir lokantaya gidip herşeyi yiyesim var. Neden böyleyim diye anlamaya çalışırken regl 7-8 gün önce geliverdi
Bende öyle oldu işte geçen hafta, yeşil çay küründen şüpheleniyorumsıvı alımının su+detoks suları+bitkisel çaylar vücudun ihtiyacından fazla olması durumu da ödem yapar ..bunu hep söylerim.
damacana damacana değil , ihtiyacımız kadar 2.5 lt yi geçmesin sıvı alımın canım
Ben direk söyler ve mesafemi koyarım. Bende aynı binadayım merhaba merhaba artık kv ile. Bizi üzen şeyler çoğu zaman hayrımıza oluyor. Senin onlarla arana mesafe koyman uzaklaşman için bir işaret bu benceduydugumu belli ettim tavrımla ama bire bir sizi duydum demedim onlar anladı hatta şuan korkmuş durumdalar bundan sonra ne yaparım onu bilmiyorun iste
Hahaha abla ya inşallah arkadaş üye değildir çok merak ediyorum acaba birbirini tanıyan ama burda üye olup kendilerinin normalde arkadas oldugunu bilmeyenler var mıKoşturmaca auuus geldiiii hanım
Evin yolunu buldum şükür ... amaaaaan ne sıcak ... arkadaşın evi nefes alınmıyor ... balkon diyor , mübarek güneş tam balkonda ... küçük oda diyor ...oda hamamdan hallice
dedim güzelim bi kahvenin kırk yıl hatrı var .... gidip evimin parkesini öpeyim
Bayılıyorum senin menülerineBugünki menümü de yazıp az dinleneyimmmm.
Kahvaltı(06:00)
patatesli omlet accık
1 kk peynir
5 zeytin
3 çeri
Ara(8:30)
4 badem
1 ceviz
Öğlen(12:00)
ızgara tavuk
ayran
Ara(15:30) tam şu an evet
1 bardak süt
6 kiraz
3 erik
Akşama da kabağı haşlayıp yoğurtla yiyecem. Yemeğim hazır.
Su: 2 lt geçti
Sporu yazdım az önce. Ne kaldıııı.
Bugün kendimi değişik yemek tarifleri düşünürken buldum. Ve ton balıklı omlet nası olur dedimEvet yüzerken ton balıklı omlet canlandı gözümde Bi deneyeceğim. Netten baktım varmış gerçekten böyle bişey. Eğer beğenirsem süper proteinli bi seçeneğim olacak
Bişey daha vardı diyeceğimmmm. Hıh hatırladım kaptancım iki gözümün çiçeği geçen gün burada bitter çikolatanın cıss olmadığını söyledin sanki. Onun ölçüsü nedir. Ne kadara kadar iznimiz var bi de hele bişey deneyecemAusencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?