Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tam zıt cevaplar vermisiz..

Ben yapamıyorum hiç ama..
Yanii kizdiysam kirildiysam duygum çok nettir..
Haa bu sadece koca tarafi falan değildir kendi ailem arkadaslarim iş arkadaslarim icinde geçerlidir...

Oyy oyy yaa şimdi siz bi binadasiniz ya hani kv hep mi böyle seni ona onu sana mı konuşur.
Yoksa elti miydi konusan
İşin özü şu ben evde degilim kuzum tlf eltim acık unutu bende dinlemiş bulundum tabi 18 dakki farkında degilllerdi ses gidip gidip geliyordu aradaki cümleleri duymadım ama benim hakkında oldugu kesin çunkü mevzu aynı onlar hepsini dinledigimi zanecekki panikten hem kv hem elti aradılar benim tepkimi ölcmek için arkasında eltimin annesi aynı mahalledeyiz oda kontörelw geliyor 3 gündür burdayım gelmedi ne hikmetse bugün geldi pirelendim

Bildiğini duyduğunu bilsinler...
Tavır koyabilirsin yavaş yavaş kendini çek.
20 yıl çok uzun neler yasamissindir..
Kendi uzup yemeğe falan saldırma sakın.
Herkesin başına gelebilecek bişey üzülme boşver.
Belki kv ile gezmekten kurtulursun

Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Bende öyle oldu işte geçen hafta, yeşil çay küründen şüpheleniyorum
duydugumu belli ettim tavrımla ama bire bir sizi duydum demedim onlar anladı hatta şuan korkmuş durumdalar bundan sonra ne yaparım onu bilmiyorun iste
Ben direk söyler ve mesafemi koyarım. Bende aynı binadayım merhaba merhaba artık kv ile. Bizi üzen şeyler çoğu zaman hayrımıza oluyor. Senin onlarla arana mesafe koyman uzaklaşman için bir işaret bu bence

Hahaha abla ya inşallah arkadaş üye değildir çok merak ediyorum acaba birbirini tanıyan ama burda üye olup kendilerinin normalde arkadas oldugunu bilmeyenler var mı ne hayalperestim

10 temmuz

Kahvaltı : Mantarlı omlet, peynir, domates, salatalık, 1 etimek, şekersiz çay

Ara: 3 kaşık yoğurtlu salatalık

Öğlen : 1 balık

Ara: Şekersiz kahve

Akşam (17:00) : Yarım tavuk dürüm, 1 ayran

Ara :1 dilim kavun

Spor : 5 mil leslie yapıcam
Su: 2 litre
İçecek : 2 kupa form çayı, 2 kupa yeşil çay

Bayılıyorum senin menülerine bir şey akma takılıyor bu kullanıcı adın ilk kullanıcı adın mi yoksa baskaydi da değişti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…