cok sagol canim tesekkur ederim merak etme bugun artik spora bi giris yapmam lazim
Nare83
anacım ben 65 den kayıt aldım , ona göre sonra 66 idim diye isyan çıkarma cuma günü
Antepia27 özel hoca mı dedin ? hemi de @Lunya ya karşı
@Sherrysherrylady senin ovulasyon dillere destan takımda , o yüzden şimdi gördüğün artıları haftaya yatırım say ... aynen devam et.
@irmaemesajın enerjimi vakumla çekti sanki ... ama artık neyin stresi ödemi bu ? geldin geçti bitti ....
@_SARAYCA_ ayyy koca kıyafetlerden 200 gr mı eksi çıkardın canım ? sen 57.8 olmuşsun haberin yokbu arada benim eşimde evlenirken çok zayıftı ... fotolara bakıyoruz da
bu arada video ile ilgili tek ortak sıkıntım o , yere yatıyorum ...3 2 1 hoop başka hareket
ErSeSi çok geçmiş olsun . Oluyor öyle kazalar , hele de dışardayken hep yaşadık . Rabbim büyük kaza beladan korusun .
Sende aman diyeyim tekrar edip duruyorum bu haftanın velinimetini kaçırma sakın .... 68 ler hedef unutma
suspushanimcim yürü beeee kasırgammmmm spor şahane
igdedali adlı yarışmacımız kendi isteği ile yarışmadan ayrılmayı talep etmiştir
@nehirnil111 geçmiş olsun kuzum
Çok güzel bir menü daha10 temmuz
Kahvaltı : Mantarlı omlet, peynir, domates, salatalık, 1 etimek, şekersiz çay
Ara: 3 kaşık yoğurtlu salatalık
Öğlen : 1 balık
Ara: Şekersiz kahve
Akşam (17:00) : Yarım tavuk dürüm, 1 ayran
Ara :1 dilim kavun
Spor : 5 mil leslie yapıcam
Su: 2 litre
İçecek : 2 kupa form çayı, 2 kupa yeşil çay
Kavak tarifini ayrıntılı alabilir miyim anlaş rendeleyip ne yapacak sonraaSabah azıcıklı olan şey dışında menü güzel bu bir ...
Akşamı kabağı çiğden rendele , dereotu nane at ..ben yarın öyle yapacağım da :)) bu iki ...
Ton balıklı omleti bende merak ettim ..3 :))
sadece 1 kare bitter bu da son
Sakince ama iğneli bir şekilde ikisi ile aynı ortamdayken laf sokarımKızlar bir soru eltinizle kv sizi cekiştirse ve sizde bunu bire bir duysanız ne yaparsınız ......
Masummmm doydun mu gerçektenkahvaltı 08:30
1 dlm kaşar
2 tam ceviz
kahve
öglen 13:00
kıymalı kabak
1 kase yogurt
5 yarım ceviz
3 lt su+1 lt detoks suyu
Yarın ablamlar geliyor alanyadan, annemlere. Bende gidicem. Yarından itibaren güzel bir üç günlük menü istiyorum, annemlerede götürüp yiyeceğim tarzda ne olabilir, saf pro dediNare83 ama herkesin içinde yiyip göze batmayacak bir şey olması lazım
Masummmm doydun mu gerçekten
Helal olsun abla ünalan ulaşırsın şimdi kaçtı kilon bende bayrama 59 istiyorum ama durakladı kilo vermemcnm yediigimde gerçekten toktum
ama şuan yavaş yavaş açıkıyorum ve bu açlık zayıflatıyor insanı
bayam hedefim 59 oldugu için sıkmalııym dişimi
Helal olsun abla ünalan ulaşırsın şimdi kaçtı kilon bende bayrama 59 istiyorum ama durakladı kilo vermem
1 günlük menü canım, çünkü sabah diyetisyene gidip ordan anneme geçicem, akşama kadar dururum. Salata yoğurt mu yesem öğlen de akşam da.yemek tarzı mı?
yoksa böyle çaylık birşeylermi salata gibi vs
Ben etiketleyip kefir sormustum ama araya kaynadi sanirimen son 63,5 tum amaa şuan bilmiyorum
biraz kaçırdım , bu cuma ne t kilo belli olur
En garanti tavuk haslayip bi saklam kutusuna koy yogurtla gittigin yerde yersin1 günlük menü canım, çünkü sabah diyetisyene gidip ordan anneme geçicem, akşama kadar dururum. Salata yoğurt mu yesem öğlen de akşam da.
Değişti tatlım. Psikohayris ti. Değiştirdim. Menüme yorumun için de teşekkürlerBayılıyorum senin menülerinebir şey akma takılıyor bu kullanıcı adın ilk kullanıcı adın mi yoksa baskaydi da değişti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?