kız kocaeli deprem bölgesi deelmi kaç ordan kaçyok canım babamda devlek memuru cok da i biliyor düzeni
ama 5 tercih hakkımız varya o 5 tercihi o kocaeliden yapmamı istiyor ben ank işte durum böyleee
gunaydin canlarim ben bugun 5 hakkimi doldurmazsam kizmayin canlarim yarin oglumun mevlutu var onun icin hazirlik yapmaliyim ama elimden geldigince gelmeye calisacam gelemezsem haber vermis olayim dedim simdilik hosca ve dostca kalinöpüldünüz
kızlarrrrr takımın geri kalanı nerdeeeee:84::84::84:
hayırlı olsun ganfedim banada dua edermisin çok ihtiyacım var
bencede kac gündür bi tenhalık var takımdaaa :44:
yok canım babamda devlek memuru cok da i biliyor düzeni
ama 5 tercih hakkımız varya o 5 tercihi o kocaeliden yapmamı istiyor ben ank işte durum böyleee
ben burdayim geldim sizi birakamiyorum ya
serkerim ballarım kaymaklarım lokumlarımmm
yarın montiye baslıyorum sadcde meyvelerde uymucam kurala ve karpuz kavun yicem ayrıca yumurtaylada ekmek yicem diğer tm kurallarına uycam inş dayanabilirim zaten ilk amaç kilo vermek değil insülin dengesini sağlamak bilyorsunuz pcos olanlarda insülin direncide oluyor bu yüzden kilo verilmiyor önce bunu ayarlamam gerekiyor..desteğinize ihtiyacım var canlarım bu sıcaklarda soğuk içeceklerin hepsine dondurmalara elveda diyorum dayanmam laım sağlığım için..
ekmeğimide yaptım bu gün eym nin ki cok güzel oluyor onda cok yiyorum die tepside yaptım ekmeği yarın sabah hayırlısıyla baslıyorum montime....
canım naaptın hazırlıklar ne durumda offf yardım edicek kimsede yoksa işin zor
camölarimi sildim geldim gerci yeni silmistim ama dun yagmur yaginca tekrar batti o yuzden bugun tekrar sildim insallah bugunde yagmaz yagsada artik silmeyecem cunku yarin sabahtan gelecek misafirlerim
bende taşınınca yasin okutucam hayırlısıyla
kızım hastalandı dün cumartesi balkonda suyla oynadı balkon yıkarken hortuma alınca ya meeee ya meeee diyodu cadı şifayı kapmış dünde kustu hiç bişey yemedi sabah babası dr götürdü bademciği şişmiş öğlen hiç gözünü açamadı yavrum antibiyotiğini ayarladım uyanınca içir dedim ablamıza aksileşiyor kızım hasta olunca elimi deydirmedi diiitt diyor faydası olur inş ilaçların
haziran ayı geldi hala yağmur çamur felaketti dün burası arkadaşlarının yardım etmesi çok iyi benimde 2 hafta sonra toplantım var ama alamıycam her şey üst üste taşınıcaam diye başka arkadaşa misafiri sen al senin gününde de ben alayım dedim sağolsun olur dedi o zamana kadar taşınırım heralde
iyi olmus valla valla degismen yoksa alt altta ust ustte zor olurdi senin icin . ev bulabildinizmi canimsen nerde oturuyordun bide buldugun ev eski evine yakin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?