Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aktara gideceğim, acı kuru biber ve h7biskus alıcam bugün, diyete yeni şeyler katmak gerek

kesinlikle ... biliyorsun acı biber,isot... hibiskus...yaban mersini ..olmazsa olmazım benim ...
toz zerdeçal ve zencefilde al küçük bir paket ... 100-200 gr yetiyor ....

AHUNUN FIRTINALARI

Ahu060812
igdedali
Nefs
60kiloyum
Antepia27
Bonus
koza16
ecemavi
@eflalim

irmae
White Lily
kuzularinannesi
DelyDoly
Betulina
kelebekolacam

AUSUN KASIRGALARI

Ausencia
suspushanimcim
@_SARAYCA_
ada81
Efser
ErSeSi
@masumm
saydin78

@Sherrysherrylady
@MorVampirella
mimu88
begum75
@Lunya
nehirnil111
Daydream-

Hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmm ....

Herkese spor programını düşünsün ...

Akşam menüler geldiğinde ... 30 dk yürüyüş mü olur .... sporunun dibini görmek mi olur bilemem ama spor görmek istiyorum ....

Ben bugün 20 dk esneme ve plank ve squatla güne başladım ...

Gün içindeki planım , six pack te aradığını bulamayan aus olarak 30 day shred la aşk yaşamak

Ve tabii kardiyo . yansın yağlar

Bakk burda :)))

sok gözüme soook ... sabah sabah spor planlarım niye döküldü sanıyorsun

bi uyandım senden 1 saat leslie ...
ahudan gece gece 90 dk yürüyüş

bi durun yahu .... aaaaaaaaa ...hayriş gelir ordan şimdi ayyy bugün kaslarımı dinlendirecektim ama

ayyyyyyyyy baaaak bi fena oldum yine

Ayyy ne güzel olmuş benim ki üç dene 5 yanyana....
55.5 olcak inşallah da bu hafta olar mı bilmem

Şimdi 30 days videosunu açmıştım , ön kontrol için .... sonraki video açılmış ... Meksika 2 - Portekiz 2 maçı

Bi mesaj mı bu bana ? seni bu spor kesmez ..akşam 22:00 / 23:00 halı saha maçları ayarla artık aus mu diyor bana

Ayyy ne güzel olmuş benim ki üç dene 5 yanyana....
55.5 olcak inşallah da bu hafta olar mı bilmem

o 3 tane 5 i geçeeen hafta yanyana görünce , nasıl mıncırdımm onu nasıl sevdim bilemezsin ... bilsen sende hemen alır seversin , o derece yani

Valla canım eğer akşam yazismasaydim ya sizar kalırdım yada malak gibi tv izlerdim yattigim yerden.

Bi hali saha maçın eksikti onu da yap tam olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…