Canlarım ben spora gidiyorum,gelince yazarım,öptüm
Kırmızımmmmm,tickerini güncelleseneeeeene sporu yaptin canim, yuruyusmu??? ben bugun yapamadim...sukurler olsunki doktor tatilden dondu bende hemencik gitim doktor beyime..bana ilac yazdii..adami gormem bile yetti..birden dinamik hissettim kendimi
Kırmızımmmmm,tickerini güncelleseneeeeeCanım bu arada tamam 10 dk engeline takıldım yazamadım
tamam canim.. anlastik
ipekyolcum sende hosgeldin canim..yanliz hatirlatmadan edemicem...takimimizin kurallarini okuduysan gunde enaz 5 msj yazmak zorundasin ve sen dun hic ugramamissin bile takima...paylasimin yetersiz bulunulursa seni listeye alamayiz canim..kurallarimiza uyarsan sevinirim
Bazen tartıdan,bazen de vücut içinden.Tuvaletteki atığımız,gece içtiğimiz ve tuttuğumuz sular,regl öncesi sonrası,ödemler;bayan olunca öyle çok ki bu tür gariplikler.Bisey soracagim size kizlar gecen gun avaboya gittikten sonra sabah tartildim 82.3 cikti.Normalde 81.5-81.4 arasi gidip geliyor.Cok uzuldum kilo aldim diye.Ustune esimde normal bu cok yiyorsun demesin mi.Ben hepten coktum.Kahvaltidan bir muddet sonra tartildim 81.2 cikti.Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.Bu dengesizlik neden kaynaklaniyor sizce
benim dediğim o değil gülüm nasıl paylasım mesajlarımız sayılıyorsa menülerimizinde takip olduğu bi sayım yapılsın mesela sen bu gün menü bildirmedin 2 gün daha bildirmezsen uyarı al gibi... herkesin yediği belli olur bu sekilde kacamakda yapsa takım bilir.yanlız liste seklinde değilde her gün yediğini yazar haftalık bu hafta ben 3 kez bildermemişim sen her gün bildirmişsin vs ortaya cıkar
Bazen tartıdan,bazen de vücut içinden.Tuvaletteki atığımız,gece içtiğimiz ve tuttuğumuz sular,regl öncesi sonrası,ödemler;bayan olunca öyle çok ki bu tür gariplikler.
10 gün kaldıysa regl gününe,su topluyor olman muhtemel canım.Benim şişkinliğim nerdeyse 15 gün önceden kendini belli etmeye başlamıştı.Bir de çıplak,uyanır uyanmaz ve ilk tuvalete çıktıktan sonra tartıl canım net sonuç için.Normal diyorsun yani nev.Regl olmama en az 10 gun var aslinda.2 aydir kilo vermeye calisiyorum ama hic daha once boyle olmamisti.Biraz uzuldum ama artik daha cok dikkat ediyorum.Sabah surprizleri gormek istemiyorum
13.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=7
MEYVENULL=0
SAFERAN=10
JULİA=2
DOĞA3=11
AZERİKIZI=5
KARÇİÇEĞİ71=11
MİNNOŞPRENSES=10
GANFED=5
NEV81=6 :26:
Julia'cım profilinde bu topiğe yalnızca 2 mesaj yazdığın gözüküyor.Bi daha baktım,yine 2 gözüküyor.nevcimdün ben bir sürü yazdım ama neden 2 yazdın ki sen
Julia'cım profilinde bu topiğe yalnızca 2 mesaj yazdığın gözüküyor.Bi daha baktım,yine 2 gözüküyor.
Evet canım,tek sayılıyor.2 mesajın gözüküyor dün.nevcim alıntı halinde en az 8 msj yazmışımdır onlar tek msj mı sayılıo :18::18:
nolduki canim hayirdir.Allah hayirlisini versin insallah neysedeCanlarım ya,bu arada bir durum var kişisel,ailevi..Açıklarım bi ara.Benim için güzel kalplerinizle dua eder misiniz?Çıktım ben bebişler
bu fikre katiliyorum,cok iyi fikir.benim icinde iyi olur.cünkü bende cok es geciyorum menü yazmayibenim dediğim o değil gülüm nasıl paylasım mesajlarımız sayılıyorsa menülerimizinde takip olduğu bi sayım yapılsın mesela sen bu gün menü bildirmedin 2 gün daha bildirmezsen uyarı al gibi... herkesin yediği belli olur bu sekilde kacamakda yapsa takım bilir.yanlız liste seklinde değilde her gün yediğini yazar haftalık bu hafta ben 3 kez bildermemişim sen her gün bildirmişsin vs ortaya cıkar
Allah iyiligini versinne sporu yaptin canim, yuruyusmu??? ben bugun yapamadim...sukurler olsunki doktor tatilden dondu bende hemencik gitim doktor beyime..bana ilac yazdii..adami gormem bile yetti..birden dinamik hissettim kendimi
aaaaa co ilginc olmus.gerci bendede anlayamadigim seyler oluyor bazen.hatta bir keresinde ac karnina tartilmistim.atiyorum mesela 55 cikmistim.daha yemek yemeden tuvalete büyüge cikmistim,gelip tekrar tartilinca55.5 cikmistim.yani daha fazla.ne sacma demi:26:Bisey soracagim size kizlar gecen gun avaboya gittikten sonra sabah tartildim 82.3 cikti.Normalde 81.5-81.4 arasi gidip geliyor.Cok uzuldum kilo aldim diye.Ustune esimde normal bu cok yiyorsun demesin mi.Ben hepten coktum.Kahvaltidan bir muddet sonra tartildim 81.2 cikti.Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.Bu dengesizlik neden kaynaklaniyor sizce
Evet canım,tek sayılıyor.2 mesajın gözüküyor dün.
Azeri'm nasılsın,nasıl geçti günün?Moraller nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?