Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne sporu yaptin canim, yuruyusmu??? ben bugun yapamadim...sukurler olsunki doktor tatilden dondu bende hemencik gitim doktor beyime..bana ilac yazdii..adami gormem bile yetti..birden dinamik hissettim kendimi
Kırmızımmmmm,tickerini güncelleseneeeee Canım bu arada tamam 10 dk engeline takıldım yazamadım

Kırmızımmmmm,tickerini güncelleseneeeee Canım bu arada tamam 10 dk engeline takıldım yazamadım

tamam canim.. anlastik

ipekyolcum sende hosgeldin canim..yanliz hatirlatmadan edemicem...takimimizin kurallarini okuduysan gunde enaz 5 msj yazmak zorundasin ve sen dun hic ugramamissin bile takima...paylasimin yetersiz bulunulursa seni listeye alamayiz canim..kurallarimiza uyarsan sevinirim

sekerler ben kapilari kilitlemeye kalkiyorum..bu aksam birdaha gireilirmiyim bilmiyorum..
ama yarin izinliyimmm..ilk gidip kan tahlili yaptirmam gerekiyor eve gelincede kosu bandina gecerim..sonra sizin yaniniza ugrarim..sonrada kardesimi sinemaya goturucem yazik nezamandir gidemiyordu..biraz eglensin.. sonrada eve gelir uyurum herhalde yarin yarinki gunu ne cabuk ozetledim....

hmm buarada unutmadan..yarin diyetime eskisi gibi basliyorum..bogazim baya duzeldi allaha sukur..ilk iki gun yogurt yiyecegim ve sonra yine salatalarimmm

Evet haklisin kirmizicim ama dun kizimdan dolayi giremedim nete.Dis cikariyor o yuzden cok huysuz.Elimde laptobu gorunce saldiriyor degil yazmak bakamadim bile.Daha dikkatli davranmaya calisirim.

Bisey soracagim size kizlar gecen gun avaboya gittikten sonra sabah tartildim 82.3 cikti.Normalde 81.5-81.4 arasi gidip geliyor.Cok uzuldum kilo aldim diye.Ustune esimde normal bu cok yiyorsun demesin mi.Ben hepten coktum.Kahvaltidan bir muddet sonra tartildim 81.2 cikti.Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.Bu dengesizlik neden kaynaklaniyor sizce

Bazen tartıdan,bazen de vücut içinden.Tuvaletteki atığımız,gece içtiğimiz ve tuttuğumuz sular,regl öncesi sonrası,ödemler;bayan olunca öyle çok ki bu tür gariplikler.

Bencede boyle menu paylasiminda zorunluluk olur.Hemde birbirimize destek oluruz.Bize dogru gibi gorunen yanlislarimizi farkederiz.Menu bildirimlerine yorumlarda yapilmali

Bazen tartıdan,bazen de vücut içinden.Tuvaletteki atığımız,gece içtiğimiz ve tuttuğumuz sular,regl öncesi sonrası,ödemler;bayan olunca öyle çok ki bu tür gariplikler.

Normal diyorsun yani nev.Regl olmama en az 10 gun var aslinda.2 aydir kilo vermeye calisiyorum ama hic daha once boyle olmamisti.Biraz uzuldum ama artik daha cok dikkat ediyorum.Sabah surprizleri gormek istemiyorum

Normal diyorsun yani nev.Regl olmama en az 10 gun var aslinda.2 aydir kilo vermeye calisiyorum ama hic daha once boyle olmamisti.Biraz uzuldum ama artik daha cok dikkat ediyorum.Sabah surprizleri gormek istemiyorum
10 gün kaldıysa regl gününe,su topluyor olman muhtemel canım.Benim şişkinliğim nerdeyse 15 gün önceden kendini belli etmeye başlamıştı.Bir de çıplak,uyanır uyanmaz ve ilk tuvalete çıktıktan sonra tartıl canım net sonuç için.

13.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=7
MEYVENULL=0
SAFERAN=10
JULİA=2
DOĞA3=11
AZERİKIZI=5
KARÇİÇEĞİ71=11
MİNNOŞPRENSES=10
GANFED=5
NEV81=6 :26:

nevcimdün ben bir sürü yazdım ama neden 2 yazdın ki sen

Sabah erken ciktim kahvalti yapamadim ogle 3 gibi 1 tabak makarna ve salata yedim .Aksam yok
normalde ogu gecirmemeye calisirim ama bugun cok duzensiz oldu

Canlarım ya,bu arada bir durum var kişisel,ailevi..Açıklarım bi ara.Benim için güzel kalplerinizle dua eder misiniz?Çıktım ben bebişler
nolduki canim hayirdir.Allah hayirlisini versin insallah neysede
bu fikre katiliyorum,cok iyi fikir.benim icinde iyi olur.cünkü bende cok es geciyorum menü yazmayi
ne sporu yaptin canim, yuruyusmu??? ben bugun yapamadim...sukurler olsunki doktor tatilden dondu bende hemencik gitim doktor beyime..bana ilac yazdii..adami gormem bile yetti..birden dinamik hissettim kendimi
Allah iyiligini versin
aaaaa co ilginc olmus.gerci bendede anlayamadigim seyler oluyor bazen.hatta bir keresinde ac karnina tartilmistim.atiyorum mesela 55 cikmistim.daha yemek yemeden tuvalete büyüge cikmistim,gelip tekrar tartilinca55.5 cikmistim.yani daha fazla.ne sacma demi:26:

Azeri'm nasılsın,nasıl geçti günün?Moraller nasıl?

canim günüm alisveris,temizlik ve uyumakla gecti.yarim saat önce uyandim.alisveriside oglusum icin yaptim.yarin okul gezisine gidiyorlar.bildigim kadariyla TR okullarinda yok bu.burada taa ilkokuldan basliyorlar.her 3 senede bir falan bir kac günlügüne okul gezisine gidiyorlar.yarinda oglusum bir saat ötede bir sehire gidecekler.cuma geri gelicekler.orada genclik konaklama otelleri var orada kaliyorlar.bende bugün oglusuma valiz almaya gittim.ama coooook sevindim.
55 euroluk valiz 20 ye dümüstü.bir tane kalmisti.tamda istedigim gibi cekmeli falan.neyse kasayageldim kasadada kadin 10 euro demesinmi.acayip sevindim.oglumda cok begendi.ondan sonra onun icine koymak icin biseyler daha aldim ettim.

yarin ugurlamaya gidicez oglusumu.otobüsle gidecekler.bir heyecanli bir heyecanli.görmeniz lazim.yerinde duramiyor.Allah'im sag salim gidip gelmek nasip etsin.

nevcim yaptigimiz sporlari özelden yazacagiz demi canim.
birazdan kalkip spor ypicam insallah.kendimi toparlamam lazim.spor yapmak istiyorum yine eskisi gibi.:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…