Ne güzelllllll.Hem bugün yaşadıklarınız,hem de genel anlamda.Kendi parçan,varlığının kanıtı bir evladı çiçek gibi büyürken izlemek.Allah bağışlasın canım,Allah bizlere de tattırsın hayırlı zamanda.canim günüm alisveris,temizlik ve uyumakla gecti.yarim saat önce uyandim.alisveriside oglusum icin yaptim.yarin okul gezisine gidiyorlar.bildigim kadariyla TR okullarinda yok bu.burada taa ilkokuldan basliyorlar.her 3 senede bir falan bir kac günlügüne okul gezisine gidiyorlar.yarinda oglusum bir saat ötede bir sehire gidecekler.cuma geri gelicekler.orada genclik konaklama otelleri var orada kaliyorlar.bende bugün oglusuma valiz almaya gittim.ama coooook sevindim.
55 euroluk valiz 20 ye dümüstü.bir tane kalmisti.tamda istedigim gibi cekmeli falan.neyse kasayageldim kasadada kadin 10 euro demesinmi.acayip sevindim.oglumda cok begendi.ondan sonra onun icine koymak icin biseyler daha aldim ettim.
yarin ugurlamaya gidicez oglusumu.otobüsle gidecekler.bir heyecanli bir heyecanli.görmeniz lazim.yerinde duramiyor.Allah'im sag salim gidip gelmek nasip etsin.
Evet canım benim,siz bana özelden atıyorsunuz ben kaydediyor ve cuma akşamı sizleri deşifre ediyorumnevcim yaptigimiz sporlari özelden yazacagiz demi canim.
birazdan kalkip spor ypicam insallah.kendimi toparlamam lazim.spor yapmak istiyorum yine eskisi gibi.:84:
Ne güzelllllll.Hem bugün yaşadıklarınız,hem de genel anlamda.Kendi parçan,varlığının kanıtı bir evladı çiçek gibi büyürken izlemek.Allah bağışlasın canım,Allah bizlere de tattırsın hayırlı zamanda.
Evet canım benim,siz bana özelden atıyorsunuz ben kaydediyor ve cuma akşamı sizleri deşifre ediyorum
ayyyyyyy eveeeeeett bunuda yapyim birazdannnnnnn
Allah kolaylık versin canım.hadi kizlar ben kalkop spor yapayim istegim gitmeden önce
günaydın doğaaaaam........güzel memleketimde havalar nasssıll..:97:..çıktımı yazın nimetleriii....biz görmüyozsen ye bizim yerimizeeee.......... .
çok merak ettik seni........iyi ki geldin minik meyvişim beniim....:90::90:...annenler izmitin neresinde eltim alikahyada oturuyor....
saferanım gecmiş olsunn ufaklığınaaaa
ilk defa birinciliğe bu kadar yaklaşmıştım amaaaaaaaa.............13.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=7
MEYVENULL=0
SAFERAN=10
JULİA=2
DOĞA3=11
AZERİKIZI=5
KARÇİÇEĞİ71=11
MİNNOŞPRENSES=10
GANFED=5
NEV81=6 :26:
dualarımız seninle tatlım ..hayırlısı neyse olsun hakkınızda....Canlarım ya,bu arada bir durum var kişisel,ailevi..Açıklarım bi ara.Benim için güzel kalplerinizle dua eder misiniz?Çıktım ben bebişler
olabiliiir................neden olmasın gülüüüm......geçmiş olsun canım şimdi nasılsın....ayyy kizlar..sitenin yeni hali igrenc olmus..dogru duzgun alinti ettigim msjlara cvp bile yazamadim..ne bu....birde cok yavas siteee
kizlar..4.takimla yaris yapmiyoruz...hasretim msj birakmisti..bazi kizlar tatildeymis..oyuzden yaris yapamiyoruz..anca tatilden sonra artik...ama illa yaris istiyoruz derseniz 2.takimda kardes takimimiz..onlarlada yari yapabiliriz...onlarda kabul ederlerse tabiki
Amin canım amin,cümlemiz için inşallah.
dualarımız seninle tatlım ..hayırlısı neyse olsun hakkınızda....
[/COLOR][/I]
benim listede belli metobolizman yavaşlamış hızlandırmak için 2 haftalık bir liste verdi canım
bi resim koy meyviş ...bakalım yakışmışmıı.....uygun bi fisto gibi bişeyle boyunu uzatabilirsin...izmitte bi bak şimdide giyersin böylece....elbisem geldi sekerler ama kısa olduuu
cok da güzelmiş o kadar beğendim ki anlatamam
ama giyemicem çünkü kısa tatilde falan giyicem ancak deniz bölgesindeee
karcicegide boyle bir oneride bulundu canim..cogunlukta isterse ben varim)
bence iyi olur ama kim tutucakki......benim dediğim o değil gülüm nasıl paylasım mesajlarımız sayılıyorsa menülerimizinde takip olduğu bi sayım yapılsın mesela sen bu gün menü bildirmedin 2 gün daha bildirmezsen uyarı al gibi... herkesin yediği belli olur bu sekilde kacamakda yapsa takım bilir.yanlız liste seklinde değilde her gün yediğini yazar haftalık bu hafta ben 3 kez bildermemişim sen her gün bildirmişsin vs ortaya cıkar
canim günüm alisveris,temizlik ve uyumakla gecti.yarim saat önce uyandim.alisveriside oglusum icin yaptim.yarin okul gezisine gidiyorlar.bildigim kadariyla TR okullarinda yok bu.burada taa ilkokuldan basliyorlar.her 3 senede bir falan bir kac günlügüne okul gezisine gidiyorlar.yarinda oglusum bir saat ötede bir sehire gidecekler.cuma geri gelicekler.orada genclik konaklama otelleri var orada kaliyorlar.bende bugün oglusuma valiz almaya gittim.ama coooook sevindim.
55 euroluk valiz 20 ye dümüstü.bir tane kalmisti.tamda istedigim gibi cekmeli falan.neyse kasayageldim kasadada kadin 10 euro demesinmi.acayip sevindim.oglumda cok begendi.ondan sonra onun icine koymak icin biseyler daha aldim ettim.
yarin ugurlamaya gidicez oglusumu.otobüsle gidecekler.bir heyecanli bir heyecanli.görmeniz lazim.yerinde duramiyor.Allah'im sag salim gidip gelmek nasip etsin.
saferancım
Canlarım ben yatıyorum,yarın görüşürüz inşallah sağlıkla.Öpüyorum güzel yanaklarınızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?