Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne güzelllllll.Hem bugün yaşadıklarınız,hem de genel anlamda.Kendi parçan,varlığının kanıtı bir evladı çiçek gibi büyürken izlemek.Allah bağışlasın canım,Allah bizlere de tattırsın hayırlı zamanda.
nevcim yaptigimiz sporlari özelden yazacagiz demi canim.
birazdan kalkip spor ypicam insallah.kendimi toparlamam lazim.spor yapmak istiyorum yine eskisi gibi.:84:
Evet canım benim,siz bana özelden atıyorsunuz ben kaydediyor ve cuma akşamı sizleri deşifre ediyorum

amin canim.sizlerden göreceksiniz bu güzel duygulari insallah.
daha simdi bu mesaji yazarken kizim bana elma dudagim benim dedi.oyy kurban oluyum.

o zaman ben kalkayim ne zamandir yapmadigim lesliemi yapayim,ondan sonrada dünkü sporumla beraber sana özel mesajdan gönbdereyim

üçyol mevkiinde oturuyor annemler saferanım alikahya biraz uzak bize gerci orası carsıyada uzak

[/QUOTE]
izmitte bir gün buluşuruz belkiim....kim biliiir.....

saferanım gecmiş olsunn ufaklığınaaaa

13.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=7
MEYVENULL=0
SAFERAN=10
JULİA=2
DOĞA3=11
AZERİKIZI=5
KARÇİÇEĞİ71=11
MİNNOŞPRENSES=10
GANFED=5
NEV81=6 :26:
ilk defa birinciliğe bu kadar yaklaşmıştım amaaaaaaaa.............
Canlarım ya,bu arada bir durum var kişisel,ailevi..Açıklarım bi ara.Benim için güzel kalplerinizle dua eder misiniz?Çıktım ben bebişler
dualarımız seninle tatlım ..hayırlısı neyse olsun hakkınızda....
olabiliiir................neden olmasın gülüüüm......geçmiş olsun canım şimdi nasılsın....

Canlarım ben yatıyorum,yarın görüşürüz inşallah sağlıkla.Öpüyorum güzel yanaklarınızdan

benim listede belli metobolizman yavaşlamış hızlandırmak için 2 haftalık bir liste verdi canım

bi yazsana listeni canım nasıl merak ettim....

elbisem geldi sekerler ama kısa olduuu
cok da güzelmiş o kadar beğendim ki anlatamam
ama giyemicem çünkü kısa tatilde falan giyicem ancak deniz bölgesindeee
bi resim koy meyviş ...bakalım yakışmışmıı.....uygun bi fisto gibi bişeyle boyunu uzatabilirsin...izmitte bi bak şimdide giyersin böylece....
karcicegide boyle bir oneride bulundu canim..cogunlukta isterse ben varim )

ben menü yazarım canım ya anca çok koşturuyorum düzensiz oluyor...bi süre böyle artık naapim....

bence iyi olur ama kim tutucakki......

amin canım.........oğluşun keyfine göre bi tatil yapar inş....

bıyıııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrr.................juliiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa.............

menüüüüüüüüüü............
sabah.........
2 dilim kep.ekm.
peynir 1 kk
siy.zeyt....6 ad.
dom ....salatalık
peynirli yum.az
öğle..................
merc. çorb.1 tabak
makarna çeyrek tabak
salata
akşaaaam...............
1 çok ince lavaş
dom..kıvırcık
100 gram et

kızlar bu gün hastaneden dönerken bi yağmur bastırdı..heryer su doldu....allahtan arabaya binmiştim.....kızımında ciğerlerde bi şey yokmuş...boğazdan dedi doktor...zencefilli bal verinm biraz....

kızlaaar...herkes nerde bakiiim....

ben bugün hastaneden sonra kuaföre gittim saçlarım çok uzamıştı..katkat kestirdim...sonra da boya aldım komşum sağolsun boyadı...ateşli kızııııl...çok güzel oldu ama varya çok kızıl değil kahve aralar ışıkta kızıl kızıl parlıyooor.....

yarın da şöyle bi çıkiim...yeşilköy pzarına doğru uzaniim diyorum...yazlık bi şeyler bakiim hem çocuklara hem kendime...

ey 7. takım yarın ki mesaj kupası benim olsuuun .....mesajlarımı iyi say neeev.....kupa istiyooom...hazır ganfişde yokken....27:

kızlar tam 1 saattir göbek egzersizi yapıorum amma da terlemiştim hemen duşumu da aldım bomba gibi uyuyacağım az soraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…