inş.hep birlikte fit olalıım....
Bitanem ben de aynı düşünce içindeyim.Ama ben 1 şubatta diyetimi sonlandırınca başlamayı düşünüyorum sigara bırakma maratonuna.Ama sana kendi keşfettiğim bir fikri veriyim,aklına yatarsa uygula,etkili olacağına eminim canım.Biliyorsun 40 rakamı çok hikmetlidir.Peygamber Efendimize 40 yaşında vahiy gelmiştir,kainat 40 günde yaratılmıştır,gökkubbede 40 kat vardır,her acının sızısı 40 günde diner,her yara 40 günde iyileşir daha daha nice nice örnekler,ibretler.İşte ben de bu mantıkla kendimce sigarada 40 günde bırakma yöntemi geliştirdim.Bir pakette 20 sigara var.1. ve 2. gün=20,3. ve 4. gün=19,5. ve 6. gün=18,7. ve 8. gün=17....................37. ve 38. gün=2,39. ve 40. gün=1'er sigara ve 40 günde bir daha asla başlamamacasına sigarayı bırakıyoruz.Yani 40 gün boyu 2 günde bir 1'er sigara eksilterek gidiyoruz ve asla o rakamın dışına çıkmıyoruz.Bence kesinlikle etkili olacak.hoşbuldukk teşekkür ederimm daha verilecek 15 kilo var nerdeysee amaa sabırla onlarda gitcek inşallahhhh....
kızın küçükmüş daha emziriyomusun çocuk küçükken zor olur şimdi diyet yapmak...
ben evime yeni geldim çok şükür hafta sonu kalkıp işe gitmek ne zor oluyooo yaaa kahvalyımı yaptım şinci arzediyorum:
1 haşlanmış yumurta 1 domates
3 catal sucuk şekersiz3 bardak çay 1 tanede salatalık
benim günlük su limitim havaların ısınması ile birlikte 4 lt çıkmıştır duyrulurrrr...
nev sigarayı bırakma kararı alıyorum yavaş yavaş 1 hafta içinde kesicem gel beraber bırakalım ne dersin benim için zor olcak ama bırakalım yaa harbi sağlımız gidio maddi manevi bi düşünsene aylık sigaram nerdeyse 200 tl sağlığıma verdiğim zararın haddi hesabı yok kızlar müsade varsa ben günlük içtiğim sigarayı da şu önümüzdeki bir hafta boyunca bildirebilirmiyim denetleyin beni nolurrr....20 kiloyu çıkarttıysam hayatımdan sigara ne ki kim ki yaaa...zor olacak ama ayrılmalıyızzz
Valla acayip gaza geldim,görürüsün senspor yarisi icin biraz kizistirma olsun dedim, ve bugunku spor dk'mi burada paylasiyorummmmm
180 dk kosu bandinda yurudumm...15.2 km oldu buda 1kg esit..yani 1 kilo eksideyim
Valla ben de çok takdir ettim Ayşem,biz de yarışa asılmalıyız bu hafta.İlk 3'e girmemiz lazım spor yarışındateşekkür ederimm inşallah bu sefer bırakıcam
offff 3 saaattt neetin bacım yaaa maşallah süphanallahhhh...helal olsun vallaaa acayip takdir ettim belin neyim ağrımadı mı yawwayaklarının altıda mı acımadı ben 30dk yürüyom koşu bandında da sıkıntıdan patlıyorum ancak açık havada sohbetle yürüyebiliyorum yanımda bi arkadaş olcak illaa
Evet bu durumda Karçiçeğimiz bu haftaki spor yarışında 1. oldukarcicegim, madem sen bukadar spor yapmissin nevcimde bunu duzeltir zaten, eminim bir yanlislik olmustur...gelince nevcim bakar
bravoo nev.............17 haziran tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=16
SAFERAN=12
JULİA=3
DOĞA3=3
AZERİKIZI=1
KARÇİÇEĞİ71=3
GANFED=3
NEV81=19
İPEKYOL51=8
ANŞAA=11
Dünün 1. liği bendeymiş
hoşbuldukk teşekkür ederimm daha verilecek 15 kilo var nerdeysee amaa sabırla onlarda gitcek inşallahhhh....
kızın küçükmüş daha emziriyomusun çocuk küçükken zor olur şimdi diyet yapmak...
ben evime yeni geldim çok şükür hafta sonu kalkıp işe gitmek ne zor oluyooo yaaa kahvalyımı yaptım şinci arzediyorum:
1 haşlanmış yumurta 1 domates
3 catal sucuk şekersiz3 bardak çay 1 tanede salatalık
benim günlük su limitim havaların ısınması ile birlikte 4 lt çıkmıştır duyrulurrrr...
nev sigarayı bırakma kararı alıyorum yavaş yavaş 1 hafta içinde kesicem gel beraber bırakalım ne dersin benim için zor olcak ama bırakalım yaa harbi sağlımız gidio maddi manevi bi düşünsene aylık sigaram nerdeyse 200 tl sağlığıma verdiğim zararın haddi hesabı yok kızlar müsade varsa ben günlük içtiğim sigarayı da şu önümüzdeki bir hafta boyunca bildirebilirmiyim denetleyin beni nolurrr....20 kiloyu çıkarttıysam hayatımdan sigara ne ki kim ki yaaa...zor olacak ama ayrılmalıyızzz
spor yarisi icin biraz kizistirma olsun dedim, ve bugunku spor dk'mi burada paylasiyorummmmm
180 dk kosu bandinda yurudumm...15.2 km oldu buda 1kg esit..yani 1 kilo eksideyim
]hosgeldin canim,safalar getirdin.herkes izinli.iyikide geldiniz.takimimiz yine ccanlansin:92:[/B]merabalar....
kardeş takımdan yeni üye olarak transfer olan bennn anşaaaakendimi tanıtıyım mı bilemedimmm ayyy çok heycanlandımm...
2010 aralıkta 14. takımla başladım sonra 4. takım ve şinci burdayımm...97 kilo ile başladım bugün itibari ile 77,6 kiloyum bi kızm var evliyim malatyada yaşıyorum memurum ve 28 yaşındayımm bölee işte...yeni takımım olarak sizleri sevgi ve saygıyla selamlarımmmmmmm:79::79::79:
yuppiiiiiiiiiiiiiiii ücüncü olmusuuummmEvvveeetttttt,ve bu haftanın spor sonuçlarını açıklıyorum.Nev yappıııımmmmmmm,gururla sunarrr
10-17 haziran tarihli 7. Takım SPOR listesidir.
KIRMIZIGÜL=150 DAKİKA
SAFERAN=100 DAKİKA
JULİA=-----------------
DOĞA3=--------------
AZERİKIZI=160 DAKİKA
KARÇİÇEĞİ71=360 DAKİKA
GANFED=400 DAKİKA
NEV81=150 DAKİKA
İPEKYOL51=--------------
ANŞAA=Daha yeni geldi takıma kuzucuk.
SPOR SÜRESİ TOPLAMINDA DERECELER:
BİRİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=GANFED=400 DAKİKA
İKİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=KARÇİÇEĞİ71=360 DAKİKA
ÜÇÜNCÜÜÜÜÜÜÜ=AZERİKIZI=160 DAKİKA
gözün aydin canim.nerden geldilerannemle kız kardeşim geldi kızlarrr çok mutluyummm
Sağol canımbravoo nev.............
Leslie kesinlikle çok etkili canım,eriyeceğine eminim.Tebrik tebrik tebrik ediyorum ya supersin..Dun leslie ile 4 mil yaptim suyum cikti.Ilk kez 4 mil yaptim.Ama disarda ya da kosu bandinda yurumekten daha zor olduguna kanaat getirdim.Hareketleri cok begendim.Benim basen kismim biraz genistir bu hareketlerle eriyecegini umidediyorum
Gözün aydın mavişimannemle kız kardeşim geldi kızlarrr çok mutluyummm
annemle kız kardeşim geldi kızlarrr çok mutluyummm
İnşallah canım,ben de aynı şekilde haftaya uçucam inşallah gidip.Gozun aydin canim.Benimkiler gelseydi bende ucardim.Ama ne yazik ki onlar gelemez ben gidecem o zaman gercekten ucacagim
İnşallah canım,ben de aynı şekilde haftaya uçucam inşallah gidip.
Evet canım,gurbet çok zor.Dediğin gibi hele bekarken;Onlardan uzakta sana sahip çıkacak omuz omuza verecek kimse yokken.Allah düşmanıma gurbet yaşatmasın.Allah uzun ömürler versin Onlara.Aile ozlemi farkli bisey yaaa.Hele bekarken daha da zor.Evlendikten sonra daha duskun olduk birbirimize annemle.Kizim dogduktan sonra pabucum dama atildi varsa yok o.Msn den sirf onunla gorusur oldular.
Canım sen bence bu hafta,sağlam kilo atacaksın.Hele sen bana çarşamba akşamı hatırlat ben sana bi tarif yazıyım,perşembe gün boyu onu ye.Hem süt yapar,hem de kilo atarsın bu sporla birlikte.bugunde leslie ile 4 mile yaptim ama yarisini kizim kucagimda yaptim.Her bolumde biraz dinlendim o yuzden cok zor gelmedi ama uzun surdu...
Regl sancim vardi bugun biraz.Hala gelip gelip gidiyor.Olsamda bi kurtulsam.Yoksa bu kiloda cakilip kalacam
Evet canım,gurbet çok zor.Dediğin gibi hele bekarken;Onlardan uzakta sana sahip çıkacak omuz omuza verecek kimse yokken.Allah düşmanıma gurbet yaşatmasın.Allah uzun ömürler versin Onlara.
Canım sen bence bu hafta,sağlam kilo atacaksın.Hele sen bana çarşamba akşamı hatırlat ben sana bi tarif yazıyım,perşembe gün boyu onu ye.Hem süt yapar,hem de kilo atarsın bu sporla birlikte.
Müzik seçimi çok önemli slaytta biliyorsun canım,çok güzel yapacağına eminim.Slaytın sonuna da sonsuzluk işaretini koyabilirsin büyük şekilde.Amin canim amin...Az kalmis senin bak haftaya kavusuyorsunuz.Bizim 2,5 haftamiz var....
Benim simdi hazirlik yapmam lazim.22 haziran bizim evlilik yildonumumuz.3. yil...Pc de slayt gosterisi hazirlayacagim.bakalim ins guzel bi hazirlik yapabilirim.Bu arada tavsiyeniz olursa acigim
Emzirdiğin için tek gün yapabiliyorsun.Olur hatirlatirim ins ama o gun 22 haziran.Ins nete girebilirim.Bu arada neden carsambayi bekledigimizi anlamadim
Aile ozlemi farkli bisey yaaa.Hele bekarken daha da zor.Evlendikten sonra daha duskun olduk birbirimize annemle.Kizim dogduktan sonra pabucum dama atildi varsa yok o.Msn den sirf onunla gorusur oldular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?