Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inş.hep birlikte fit olalıım....
Evet Bu arada alıntı yanlış olmuş,formu ben doldurmuşum gibi olmuş.Form İpekyol'unnnnn.
Bitanem ben de aynı düşünce içindeyim.Ama ben 1 şubatta diyetimi sonlandırınca başlamayı düşünüyorum sigara bırakma maratonuna.Ama sana kendi keşfettiğim bir fikri veriyim,aklına yatarsa uygula,etkili olacağına eminim canım.Biliyorsun 40 rakamı çok hikmetlidir.Peygamber Efendimize 40 yaşında vahiy gelmiştir,kainat 40 günde yaratılmıştır,gökkubbede 40 kat vardır,her acının sızısı 40 günde diner,her yara 40 günde iyileşir daha daha nice nice örnekler,ibretler.İşte ben de bu mantıkla kendimce sigarada 40 günde bırakma yöntemi geliştirdim.Bir pakette 20 sigara var.1. ve 2. gün=20,3. ve 4. gün=19,5. ve 6. gün=18,7. ve 8. gün=17....................37. ve 38. gün=2,39. ve 40. gün=1'er sigara ve 40 günde bir daha asla başlamamacasına sigarayı bırakıyoruz.Yani 40 gün boyu 2 günde bir 1'er sigara eksilterek gidiyoruz ve asla o rakamın dışına çıkmıyoruz.Bence kesinlikle etkili olacak.
spor yarisi icin biraz kizistirma olsun dedim, ve bugunku spor dk'mi burada paylasiyorummmmm
180 dk kosu bandinda yurudumm...15.2 km oldu buda 1kg esit..yani 1 kilo eksideyim
Valla acayip gaza geldim,görürüsün sen Hayatım sana zahmet olmazsa bi de bana bunu özelden at da karışıklık olmasın bitanem.Çünkü cuma akşamı tek tek mesajları tarayarak çıkarıyorum listeyi,araya gitmesin güzel gözlü kaptanım benim.
Valla ben de çok takdir ettim Ayşem,biz de yarışa asılmalıyız bu hafta.İlk 3'e girmemiz lazım spor yarışında
karcicegim, madem sen bukadar spor yapmissin nevcimde bunu duzeltir zaten, eminim bir yanlislik olmustur... gelince nevcim bakar
Evet bu durumda Karçiçeğimiz bu haftaki spor yarışında 1. oldu Ganfed'imiz 2. oldu Azerimiz 3. oldu Kendilerini yürekten tebrik ediyor,haftaya o tahtı sallayacağımızı bildiriyorum

Son düzenleme:
17 haziran tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=16
SAFERAN=12
JULİA=3
DOĞA3=3
AZERİKIZI=1
KARÇİÇEĞİ71=3
GANFED=3
NEV81=19
İPEKYOL51=8
ANŞAA=11
Dünün 1. liği bendeymiş

Evet canim ya kizim kucuk emziriyorum.Diyette cok zorlanmiyorum simdilik ona gore yiyorum protein agirlikli beslenmeye calisiyorum.
Sigarayi birakma kararina cok sevindim sonuna kadar destekliyorum.Uzerime destek namina ne dusuyorsa yapmaya hazirim senin ve bu karari verecek olan diger arkadaslar icin

spor yarisi icin biraz kizistirma olsun dedim, ve bugunku spor dk'mi burada paylasiyorummmmm

180 dk kosu bandinda yurudumm...15.2 km oldu buda 1kg esit..yani 1 kilo eksideyim

Tebrik tebrik tebrik ediyorum ya supersin..Dun leslie ile 4 mil yaptim suyum cikti.Ilk kez 4 mil yaptim.Ama disarda ya da kosu bandinda yurumekten daha zor olduguna kanaat getirdim.Hareketleri cok begendim.Benim basen kismim biraz genistir bu hareketlerle eriyecegini umidediyorum

Dunku menumu yazayim.Kahvalti:domates,salatalik,peynir(miktarini belirtmiyorum ama yaklasik 2 kibrit kutusu),5-6 zeytin,1 pogaca(ekmek yerine,Kendim yapmistim ayiptir soylemesi),1 yumurtanin beyazi
oglen:1 patates,1 sogan ve 1 yumurtayla hazirlanmis uydurma yemek(kizimla beraber yedik)
Ara:meyve
Aksam:1 tabak etli sebze yemegi,1 tabak pilav(9-10 kasik)
2 lt su
4 mile leslie

]hosgeldin canim,safalar getirdin.herkes izinli.iyikide geldiniz.takimimiz yine ccanlansin:92:[/B]
yuppiiiiiiiiiiiiiiii ücüncü olmusuuummm
annemle kız kardeşim geldi kızlarrr çok mutluyummm
gözün aydin canim.nerden geldiler

bravoo nev.............
Sağol canım Bu arada haftasonları sayım yapmıyorum canlarım,genelde herkes yoğun olduğu için.
Leslie kesinlikle çok etkili canım,eriyeceğine eminim.
annemle kız kardeşim geldi kızlarrr çok mutluyummm
Gözün aydın mavişim

İnşallah canım,ben de aynı şekilde haftaya uçucam inşallah gidip.

Aile ozlemi farkli bisey yaaa.Hele bekarken daha da zor.Evlendikten sonra daha duskun olduk birbirimize annemle.Kizim dogduktan sonra pabucum dama atildi varsa yok o.Msn den sirf onunla gorusur oldular.

Aile ozlemi farkli bisey yaaa.Hele bekarken daha da zor.Evlendikten sonra daha duskun olduk birbirimize annemle.Kizim dogduktan sonra pabucum dama atildi varsa yok o.Msn den sirf onunla gorusur oldular.
Evet canım,gurbet çok zor.Dediğin gibi hele bekarken;Onlardan uzakta sana sahip çıkacak omuz omuza verecek kimse yokken.Allah düşmanıma gurbet yaşatmasın.Allah uzun ömürler versin Onlara.

bugunde leslie ile 4 mile yaptim ama yarisini kizim kucagimda yaptim.Her bolumde biraz dinlendim o yuzden cok zor gelmedi ama uzun surdu...
Regl sancim vardi bugun biraz.Hala gelip gelip gidiyor.Olsamda bi kurtulsam.Yoksa bu kiloda cakilip kalacam

bugunde leslie ile 4 mile yaptim ama yarisini kizim kucagimda yaptim.Her bolumde biraz dinlendim o yuzden cok zor gelmedi ama uzun surdu...
Regl sancim vardi bugun biraz.Hala gelip gelip gidiyor.Olsamda bi kurtulsam.Yoksa bu kiloda cakilip kalacam
Canım sen bence bu hafta,sağlam kilo atacaksın.Hele sen bana çarşamba akşamı hatırlat ben sana bi tarif yazıyım,perşembe gün boyu onu ye.Hem süt yapar,hem de kilo atarsın bu sporla birlikte.

Evet canım,gurbet çok zor.Dediğin gibi hele bekarken;Onlardan uzakta sana sahip çıkacak omuz omuza verecek kimse yokken.Allah düşmanıma gurbet yaşatmasın.Allah uzun ömürler versin Onlara.

Amin canim amin...Az kalmis senin bak haftaya kavusuyorsunuz.Bizim 2,5 haftamiz var....
Benim simdi hazirlik yapmam lazim.22 haziran bizim evlilik yildonumumuz.3. yil...Pc de slayt gosterisi hazirlayacagim.bakalim ins guzel bi hazirlik yapabilirim.Bu arada tavsiyeniz olursa acigim

Canım sen bence bu hafta,sağlam kilo atacaksın.Hele sen bana çarşamba akşamı hatırlat ben sana bi tarif yazıyım,perşembe gün boyu onu ye.Hem süt yapar,hem de kilo atarsın bu sporla birlikte.

Olur hatirlatirim ins ama o gun 22 haziran.Ins nete girebilirim.Bu arada neden carsambayi bekledigimizi anlamadim

Müzik seçimi çok önemli slaytta biliyorsun canım,çok güzel yapacağına eminim.Slaytın sonuna da sonsuzluk işaretini koyabilirsin büyük şekilde.
Olur hatirlatirim ins ama o gun 22 haziran.Ins nete girebilirim.Bu arada neden carsambayi bekledigimizi anlamadim
Emzirdiğin için tek gün yapabiliyorsun.

Son düzenleme:

aynı durum bende de aşikar napcan bacım bu iş böyleymiş...nev sen niye gitmedin memlekete okulda işler bitmedi mi kuzum niye bekliyosun...

kardeşim 97 doğımlu olduğu halde obezlik sınırını aşöış maşallahh liseye başlıycak bu sene 75 kilo boyuda 1.58 falan yarın isveç diyetine başlıyoruz birlikte benim bu kızı 15 günde birazcıkda olsa zayıflatmam lazımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…