Saolcanim tsk ederim.Ins guzel bi slayt hazirlayabilirim.Az kaldi ama kizim pek firsat vermiyorayyy co güzel caniiim.evlilik yildönümünüz kutlu olsun.nice nice mutlu huzurlu yillara............
ayrica slayt gösterisini bende yapmistim seneler önce esime.cok güzel olmustu
aaaaa gecmis olsun meyveeeee.demek zehirlendinn eyseki bisey olmamis .
kizlar dün kamptan geldik.coooooook güzeldi.ben hatta etkisinde kaldim.insallah seneye yine gitmek istiyorum Allah nasip ederse
mutlu bir hafta diliyorum.Dunku menum:Kahvaltieynir,5 -6zeytin,1,5 yumurta,1,5 pogaca,domates,salatalik,bitki cayi
Ogle:5-6 kasik sebze yemegi,1 kase pilav
Ara:meyve
Aksam:8 kasik sebze yemegi,8 kasik pilav
Cayla beraber 1 kurabiye,yarim pogaca
2 lt su ve leslie ile 4 miles
Bu arada kizlar reglim iyice yaklasti ve ben kilo vermek yerine almaya basladin bu duruma sinir oluyorum
ipekcim benim sende dikkatimi ceken bisey var.pilavi cok yiyorsun.benim bildigim pilav ve makarna bir günde 3-4 kasiktan fazla olmamalidir.bnde diyetimde bunu uyguladim hep.mesela sen dün hem öglen bir kase pilav yemissin hemde aksam 8 kasik yemissin.bu cok fazla.günde ennn fazla 4 kasik olmali.
Saolcanim tsk ederim.Ins guzel bi slayt hazirlayabilirim.Az kaldi ama kizim pek firsat vermiyor
Ne kampindan geldiniz canim.Bayagi begenmissin
Haklisin canim belki ama ben emziren bir anneyim.Normalden daha fazla kaloriye ihtiyac duyuyorum.Ayrica diyetisyenin verdigi listede de her ogun 8 kasik pilav veya makarna var.Ekmek tuketmiyorum.bu aralar pogaca yaptigim icin arada cok canim istiyor ekmek yerine ondan yiyorum.
Valla diyetisyenin listesini bi gorsen ben daha az yiyorum
aaahhhh dogru ya,sen emziriyorsun.unutmustum bunu canim,kusura bakma.diyetisyenin emziren annYe göre hazirladi degilmi listeni?
dini bir kampti canim.namazlar,dualar,ilahiler,tiyatrolar,sohbetler,cok degerli hocalar vs.....
maneviyati cok yüksekti.
sekerlerrimmm ballarimmm lokumlarimmmm ben geldimmm
haftasonu cok yogundum nete giremedim..dunde aksamdan sonra siteye giremedim nedense...
telefonumda bakabiliyordum ama laptopta giremedim bir turlu...
herneyse...
ben haftasonu bolca siporr yaptim
izine 34 kaldi kizlar ve benim izin donusu 70 olmam lazim..onumde 8.5 hafta var...
spora iyice yuklendim..gunde 15km yurumeye calisicam...
dun gece uyuyamadim pek..sabahta uykum vardi ama aklima lokman gelince firladim yataktan
ve 10.6km yurudum...2 saat 10dk. insallah aksam eve gidincede kalan 4.4km yurumeyi dusunuyorum...benim acilen bu fazlaliklardan kurtulmam lazim
yaniii sizz cekilin eniyisi kenara..sporda bu hafta birincilik benimmm
evet öyle olur ama napıcaksın olmaması daha kötü bitince belli olur kilon zaten üzülme
Masallah kirmizin sen yeter ki zayifla butun birincilikler senin olsun.Azmine hayran kaldim 2 saat iyi yurumussun
meyvisimmmmmmmmmmmmmmhosgeldin tatlimmmmmm...nasilsin canim..kendini biraz toparlaya bildinmi zehirlenmeden sonra?
evet canım daha iimm sen nasılsın görüşmeyeli
doga ablacim sen nasilsin, haftasonun nasil gecti.
hastalıkla geçti şimdi iyiyim şükür görüşemiyoruz ben çıkıcam sen geliyosun birimiz işten çıksakmı naapsak
gecmis olsun ablacim..valla oyle oluyor ben aksamci oldugumdan beri dogru durust gorusemiyoruz seninle..ama persembeye sabahciyim...ozaman bolca gorusuruz insallah
bekarken çalışmak güzel yaaaaa çıkıyorum fıstığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?