Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kırmızım kar çiçeği girecek ama değil mi bu hafta listeye?Tebrik ederim Çiçeğim....
7. takimin fistiklari benim cikmam gewrek hepiniz kendinize iyi bakin hosca ve dostca kalinhepinizi seviyorum
Biz de seni seviyoruz canım.

ya canim..girip haftaya cikmis olacak..eniyisi dondugunde listeye almak diye dusunuyorum ben..
sizin kararinizida bilmek isterim tabiki ama bana kalirsa dondugunde listeye almak
Sen nasıl istersen güzel kaptanım.Ama öyle olacaksa bence kalıcı çıkmak isteyen varsa topikten kilo problemi olan başka arkadaşlar alsak.İnan ki ben bu takımlara dahil olmasaydım veremezdim bu kiloları.Bizim gibi 100 leri görmüş arkadaşlarımızın elinden tutsak,bakın başarılabiliyor desek.Yeniden tutunmalarını sağlasak.

2011-06-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65 sabah
[2] Sarelle 10 gr 24 sabah
[3] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[4] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136 öğlen
[5] Patlıcan Salatası 1.5 porsiyon 285 akşam
[6] makarna (haşlanmış) 1 100 gr 132 öğlen
[7] Ayran 2 ADET 214 akşam
[8] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[9] Şeker (küp) 4 ADET 78
[10] Sade Kek 1 DİLİM 146 ikindi
[11] Lavaş 1 ADET 100 akşam
Toplam : 1297 kal.
of neyse tutturdum ama kek ekstradan oldu malesef

Doğa'cım listelerinde birşey dikkatimi çekiyor 2 gündür canım benim.Neredeyse kalori toplamının 150 kalorisi küp şekerden geliyor.Benim de aynıydı bir ara.Ben de çok sağlıklı olmasa da 1-2 aylığına tatlandırıcı kullanmaya kararverdim,bugün eczaneden aldım.Sürekli değil ama şekeri bırakamadığım için en azından diyet programım bitene kadar birkaç ay tatlandırıcı kullanıcam.Sen de bir düşün istersen ablacım,küp şekerden alınan kaloriye yazık..Eee şekersiz de içemiyoruz ne yazık ki,sürekli değil ama 1-2 ay kullanabilirsin demiş arkadaşa diyetisyen,ben de aldım bugün.

ay ay ay incelmismi benim canim olmayanlar artik bolmu geliyor . harikasin canim darisi digey kilolarinin basina onlarda en kisa zamanda gider ve istedigin kilolarla hava atarsin
eridim kalmadım valllaaa...ne güzeel...
ayyyyy ne güzeeeelllll.istanbul pazarlarini hic birseye degismem yaaaaaaaaa.benimm yerimede gez canim
gezdiiim ...çok güzeldiiiiii...........
inş. canım allah gönlüne göre versin...
afiyet olsuuun...

21 haziran tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=9
SAFERAN=11
JULİA=2
DOĞA3=5
AZERİKIZI=6
KARÇİÇEĞİ71=1
GANFED=11
NEV81=9
İPEKYOL51=1
ANŞAA=4

yihhhuuuuuuu....................ben de birinci olduuum....

oof iyi be az da o koştursun yaaa.....
heyt be gene kapmisim kupayi saferan birak kiz kupami bir uciundanda sen tutmussun olmaz kupa benim hakkim soke soke alirim
benim kupam ooooo.......vermem sanaaaaaa...............
7. takimin fistiklari benim cikmam gewrek hepiniz kendinize iyi bakin hosca ve dostca kalinhepinizi seviyorum

biz de seni seviyoruuuz................

haklisin canim..ama bakalim karcicegim nezaman donecek...onunla anlasmistik zaten..takimdan geri donmek uzere ayrilanlar geri donerse o cikacakti..ama karcicegimin yerine birini alirsak...tekrardan aramiza katilmak isteyen arkadaslara geri donmek zor olur..oyuzden kimseyi almayalim diyorum

Son düzenleme:
Sen ne dersen,ben uyarım canım.

derman abla demiştim ya oda gelmicek heralde kaçkere yazdım...boşveeer....

merabalrrrr kızlarr
eve yeni geldim iki şehitimiz var tunceliden dumuşsunuzdur yıkıldım yaa ağlamaktan şişti gözlerim ailesi geldi budun malatyaya yarın defnedilecek ama çok kötü yaaa anlatamıyorum ağlıyorum şu an hala eşi 22 yaşında 8 aylık bi kız adı aleyna off offf çok kötüyüm ben yaaa

ne yedim yazsam hatırlamıyorum biliyomusunuzzz oyyy oyyy allahın allahım sevdiklerimizi ayırma yarrabim bizdennn....

slm kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim.gecmisi okudum hepinize tek tek yazmak istiyorum aslinda cok ozledim sizi ama rahatsizligim suruyor bide ustune regl oldum.Ins yarina gecer.Birde bugun evlilik yildonumumuz cok guzel planlarim vardi hicbisey yapamadim.Saolsun esiminde kibarligi tutmus aksam 19:30 da geldi yemek yedi ve cikti.Isi varmis..Baska bahara artik.Hazirlik yapsaydi ustune boyle yapsaydi cildirirdim herhalde.Acisini cikaracam ama.Herkese iyi geceler

heyt be gene kapmisim kupayi saferan birak kiz kupami bir uciundanda sen tutmussun olmaz kupa benim hakkim soke soke alirim
Allah seni ne etmesin,gülmekten öldürdün beniiiiiiiiiiiiiii
of evet zaman degisti valla.ama olsun,esimin isten gelirken bir demet gül alip getirmesi bana herseyi hafiflestiriyor.Allah'tan öyle huylari varda,herseye degiyor.
kiz birgunde baska birsey yaz disimi kiricam ha...slm kizlar..yokmu kimse...sonra julide yokkk..sohbete dallll canim
aynen aynen aynen
bende cok iyiyim .tek sorunum bu hava surekli karanlik kasvetten biktim valla ben gunes istiyorum artik yaz gelsin istiyorum luuuuuuuuuutfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
yaz 4. ayda geldi 6. ayda gitti.bu ne yaaaaa.hep yagmur soguk

Allah rahmet etsin,cok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…