Kırmızım kar çiçeği girecek ama değil mi bu hafta listeye?Tebrik ederim Çiçeğim....çok mutluyum arkadaşlar diyetisyenden geldim 1 kilo 400 gram vermişim çok iyi dedi listeye tam uysaydın 2 kilo verirdin dedi ama ben çokkkkkk kaçamağım oldu börek kek dondurma offfff yaaa keşke yemeseydim bir sonraki randevü 8 temmuzda bakalım görelim ne olacak
Biz de seni seviyoruz canım.7. takimin fistiklari benim cikmam gewrek hepiniz kendinize iyi bakin hosca ve dostca kalinhepinizi seviyorum
Kırmızım kar çiçeği girecek ama değil mi bu hafta listeye?Tebrik ederim Çiçeğim....
Biz de seni seviyoruz canım.
Sen nasıl istersen güzel kaptanım.Ama öyle olacaksa bence kalıcı çıkmak isteyen varsa topikten kilo problemi olan başka arkadaşlar alsak.İnan ki ben bu takımlara dahil olmasaydım veremezdim bu kiloları.Bizim gibi 100 leri görmüş arkadaşlarımızın elinden tutsak,bakın başarılabiliyor desek.Yeniden tutunmalarını sağlasak.ya canim..girip haftaya cikmis olacak..eniyisi dondugunde listeye almak diye dusunuyorum ben..
sizin kararinizida bilmek isterim tabikiama bana kalirsa dondugunde listeye almak
Doğa'cım listelerinde birşey dikkatimi çekiyor 2 gündür canım benim.Neredeyse kalori toplamının 150 kalorisi küp şekerden geliyor.Benim de aynıydı bir ara.Ben de çok sağlıklı olmasa da 1-2 aylığına tatlandırıcı kullanmaya kararverdim,bugün eczaneden aldım.Sürekli değil ama şekeri bırakamadığım için en azından diyet programım bitene kadar birkaç ay tatlandırıcı kullanıcam.Sen de bir düşün istersen ablacım,küp şekerden alınan kaloriye yazık..Eee şekersiz de içemiyoruz ne yazık ki,sürekli değil ama 1-2 ay kullanabilirsin demiş arkadaşa diyetisyen,ben de aldım bugün.2011-06-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65 sabah
[2] Sarelle 10 gr 24 sabah
[3] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[4] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136 öğlen
[5] Patlıcan Salatası 1.5 porsiyon 285 akşam
[6] makarna (haşlanmış) 1 100 gr 132 öğlen
[7] Ayran 2 ADET 214 akşam
[8] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[9] Şeker (küp) 4 ADET 78
[10] Sade Kek 1 DİLİM 146 ikindi
[11] Lavaş 1 ADET 100 akşam
Toplam : 1297 kal.
of neyse tutturdum ama kek ekstradan oldu malesef
eridim kalmadım valllaaa...ne güzeel...ay ay ay incelmismi benim canim olmayanlar artik bolmu geliyor . harikasin canim darisi digey kilolarinin basina onlarda en kisa zamanda gider ve istedigin kilolarla hava atarsin
gezdiiim ...çok güzeldiiiiii...........ayyyyy ne güzeeeelllll.istanbul pazarlarini hic birseye degismem yaaaaaaaaa.benimm yerimede gez canim
inş. canım allah gönlüne göre versin...off canim yaaaa,ikimizinde durumu ayni.Allah'im ikimizinde gönlüne göre versin.ben daha toparlanmadim ama olur olmaz hemen basliycam.bir ev baktik,ordan cevap bekliyoruz.buradada cok gicik canim yaaa.gidip bir ev begeniyorsun,ondan sonra bekliyorsunki o evi sana vereceklermi vermeyeceklermi.amaaaaaaaa olur olmaz ilk size söylüycem ilk
afiyet olsuuun...2011-06-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yaz Türlüsü 1 PORSİYON 221 akşam
[2] Ekmek 2 DİLİM 130 sabah
[3] Sarelle 30 gr 72 sabah
[4] Yaz Türlüsü 2 PORSİYON 442 öğlen
[5] Şeker (küp) 5 ADET 97.5 içtiğim çaylerın
[6] Kiraz 100 gr 72 ikindi
[7] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 1 1/2 porsiyon 163 akşam
[8] Lavaş 1 ADET 100 akşam
[9] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 akşam
[10] Ülker Gofret (vanilyalı) 1 ADET 69.18 akşam
[11] Şeker (küp) 3 ADET 58.5 çaylarrrrrr
Toplam : 1493.18 kal
21 haziran tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=9
SAFERAN=11
JULİA=2
DOĞA3=5
AZERİKIZI=6
KARÇİÇEĞİ71=1
GANFED=11
NEV81=9
İPEKYOL51=1
ANŞAA=4
oof iyi be az da o koştursun yaaa.....yanımdaki arkadaş bi canı sıkılsın 2-3 gün bişey yemez nerdeyse :)
eşimle tartışdım ben yetiştiremiyorum iş ev bebek oğlanlar kendi izinde bi gez dolaş bi kaç yere haber bırak falan diyorum umursamaz birisi çoookkk rahat alıştı herşeyi benim yapmama öncekinde buldum depozitoyu verdim sonra gördü şimdi oturduğumuzda da buldum her şeyi hallettim ondan sonra gördü bıktım valla
benim kupam ooooo.......vermem sanaaaaaa...............heyt be gene kapmisim kupayisaferan birak kiz kupami bir uciundanda sen tutmussun olmaz kupa benim hakkim soke soke alirim
7. takimin fistiklari benim cikmam gewrek hepiniz kendinize iyi bakin hosca ve dostca kalinhepinizi seviyorum
Hoşgeldin canım.Nasılsın,nasıl gidiyor diyet?Hayat?selam kızlaaar.....ben geldiiim....
Sen nasıl istersen güzel kaptanım.Ama öyle olacaksa bence kalıcı çıkmak isteyen varsa topikten kilo problemi olan başka arkadaşlar alsak.İnan ki ben bu takımlara dahil olmasaydım veremezdim bu kiloları.Bizim gibi 100 leri görmüş arkadaşlarımızın elinden tutsak,bakın başarılabiliyor desek.Yeniden tutunmalarını sağlasak.
Sen ne dersen,ben uyarım canım.haklisin canim..ama bakalim karcicegim nezaman donecek...onunla anlasmistik zaten..takimdan geri donmek uzere ayrilanlar geri donerse o cikacakti..ama karcicegimin yerine birini alirsak...tekrardan aramiza katilmak isteyen arkadaslara geri donmek zor olur..oyuzden kimseyi almayalim diyorum
Hoşgeldin canım.Nasılsın,nasıl gidiyor diyet?Hayat?
haklisin canim..ama bakalim karcicegim nezaman donecek...onunla anlasmistik zaten..takimdan geri donmek uzere ayrilanlar geri donerse o cikacakti..ama karcicegimin yerine birini alirsak...tekrardan aramiza katilmak isteyen arkadaslara geri donmek zor olur..oyuzden kimseyi almayalim diyorum
Ohhhh,inşallah iyi gelmiştir canım.çok iyi gezdim tozdum geldiim...
Selammmmmmmslm kızlar
İyiyim canım ne olsun,okulda seminerdeyiz.Neyse ki yarın son günüm.Rapor aldım,cumartesi akşamı gidiyorum evime Allah izin verirse.
Bu neyin tarifi Ayşem?
Ben de bişeyin tarifini veriyorsun sandım canımayşegülün kahvaltısı kuşummmm)
merabalrrrr kızlarr
eve yeni geldim iki şehitimiz var tunceliden dumuşsunuzdur yıkıldım yaa ağlamaktan şişti gözlerim ailesi geldi budun malatyaya yarın defnedilecek ama çok kötü yaaa anlatamıyorum ağlıyorum şu an hala eşi 22 yaşında 8 aylık bi kız adı aleyna off offf çok kötüyüm ben yaaa
heyt be gene kapmisim kupayisaferan birak kiz kupami bir uciundanda sen tutmussun olmaz kupa benim hakkim soke soke alirim
of evet zaman degisti valla.ama olsun,esimin isten gelirken bir demet gül alip getirmesi bana herseyi hafiflestiriyor.Allah'tan öyle huylari varda,herseye degiyor.azericim, dunya tersine dondu, eskiden erkekler her isi yapar..kadin ev isleri ve cocuklara bakardi...ama simdi adamlar tek calisiyor baskada bir halt yok...benim erkek kardesimde oyle...evin herrrrrrrrr isiyle ben ilgileniyorum, oda yetmezmis gibi rahatliktan birseyler cikiyor onun icinde hallediyorum60: anneme diyorum zaten, yaradan beni bir daha dunyaya gonderirse erkek olarak gondersin diye
kiz birgunde baska birsey yaz disimi kiricam ha...slm kizlar..yokmu kimse...sonra julide yokkk..sohbete dallll canim
yaz 4. ayda geldi 6. ayda gitti.bu ne yaaaaa.hep yagmur sogukbende cok iyiyim .tek sorunum bu hava surekli karanlik kasvetten biktim valla ben gunes istiyorum artik yaz gelsin istiyorum luuuuuuuuuutfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
merabalrrrr kızlarr
eve yeni geldim iki şehitimiz var tunceliden dumuşsunuzdur yıkıldım yaa ağlamaktan şişti gözlerim ailesi geldi budun malatyaya yarın defnedilecek ama çok kötü yaaa anlatamıyorum ağlıyorum şu an hala eşi 22 yaşında 8 aylık bi kız adı aleyna off offf çok kötüyüm ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?