Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

azericim, dunya tersine dondu, eskiden erkekler her isi yapar..kadin ev isleri ve cocuklara bakardi...ama simdi adamlar tek calisiyor baskada bir halt yok...benim erkek kardesimde oyle...evin herrrrrrrrr isiyle ben ilgileniyorum, oda yetmezmis gibi rahatliktan birseyler cikiyor onun icinde hallediyorum 60: anneme diyorum zaten, yaradan beni bir daha dunyaya gonderirse erkek olarak gondersin diye

tebrikler çok iyi yaa 1400 süper bi sonuç

evvveeet yaris buyuk bir heyecanla devam ediyor .yarismacilardan kirmizi gul buyuk farkla onde gidiyor

kutluyorum canim seni az buz degil yani ben yarisini versem sevinecem

uzuldum canim..ama senin adina tatile gidecegin icinde sevindim...nevim bir yol bulunur demis ama bence strese girmene gerek yok..tatilde insan unutur felan..ne sen zor durumda kal bu yonde nede biz canim...ama donus tarihin bellimi canim??bizde ona gore yerini bos tutariz..

bende ozledim ganfedim..ben iyiyim allaha sukurler olsunki...kilolar gidiyor o yonden mutluyum..spora deli gibi devam..ama tek sorunum var oda uykusuzum:78::78: nedenini anlatmama gerek yok herhalde sen nasilsin bitanem

bende cok iyiyim .tek sorunum bu hava surekli karanlik kasvetten biktim valla ben gunes istiyorum artik yaz gelsin istiyorum luuuuuuuuuutfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

bende cok iyiyim .tek sorunum bu hava surekli karanlik kasvetten biktim valla ben gunes istiyorum artik yaz gelsin istiyorum luuuuuuuuuutfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

oyle ganfedim...havalar avrupada bir ara ne guzeldi..ama trde gitti guzelim hava..bizede karab ulutlar kaldi...bir ay daha cekicem ben bu havayi sonra turkiyenin sicagina..ankaraya gidecegimm..kizilayy bekle beniiii

oyle ganfedim...havalar avrupada bir ara ne guzeldi..ama trde gitti guzelim hava..bizede karab ulutlar kaldi...bir ay daha cekicem ben bu havayi sonra turkiyenin sicagina..ankaraya gidecegimm..kizilayy bekle beniiii

yok canim ben yaza gidemiyorum ben daha 4 ay beklemeliyim tatil icin sonbahar tatilinde gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…