canim maalesef ayni dertten bende muzdaribim.hersey benim boynuma.hersey bana bakiyor.kendisi sadece i$e gidip calismaktan anliyor,baskada biseyden anlamiyor.tüm kagit isleri,alisveris,cocuk,ev,disari isleri falan hep ben yapiyorum.ne yapalim canim.mecbur böyle gelmis böyle gidecek.yine Allah'a sükür iyi insanlar.birde bunlari yapip evde terör estirseydiler mutsuz olurduk.bosver.
çok mutluyum arkadaşlar diyetisyenden geldim 1 kilo 400 gram vermişim çok iyi dedi listeye tam uysaydın 2 kilo verirdin dedi ama ben çokkkkkk kaçamağım oldu börek kek dondurma offfff yaaa keşke yemeseydim bir sonraki randevü 8 temmuzda bakalım görelim ne olacak
evet de çalışınca stres daha fazla oluyor zaman olmayınca işte .....of valla ya dayanıyoruz işte
slm kızlar
evet safisim, lokman bos durmamisama takmiyorum onu safisim aradan 7 yil gecmis..izmir gibi bir yerde insan bos kalabilirmi helede erkekse ama bizde yakinlasmalar basladi gulum..adam cilvelesiyor :78:
herkes carpilmasin safisim, lokmanim carpilsin yeter:78::78: benim gozum yukseklerde degil :78:
spora gelincede bugunde 10.6 km yurudum..ama baya zorlandim..ayagim su toplamis...dunde patladi..oyuzden yururken biraz zorlandim valla..ama birakmadim..dislerimi siktim yinede 700 kal. tamamladim
çok mutluyum arkadaşlar diyetisyenden geldim 1 kilo 400 gram vermişim çok iyi dedi listeye tam uysaydın 2 kilo verirdin dedi ama ben çokkkkkk kaçamağım oldu börek kek dondurma offfff yaaa keşke yemeseydim bir sonraki randevü 8 temmuzda bakalım görelim ne olacak
kizlar gecmise dalacaktim..bir baktim 4 kisi online hemen vazgectim..sizde dalmayin gecmise...birazcik sohbet edelim ozledim hepininizi
günaydın arkadaşlar
size bir haberim var ben seminere gidiyorum 3 haftalığına ondan sonrada izne ayrılacağım tatil planlarım var yani listeye alınmadan izin istemek durumunda kalıyorum gerçi pc yi yanımda götürüyorum fırsat buldukca yazarım ama tartılma durumum olamıyacak biraz önce diyetisyenimle konuşup randevu günlerini değiştirdim öğleden sonrada diyetisyene gidip durumu iyice netleştireceğim yani durum bundan ibaret kızlar
ablacim, senin gibi boyle hem evli, coluk occuk, es birde is icin kosturuyorsunuz ya..cok takdir ediyorum valla...Allahim size daha fazla dayanma gucu versin
kiz birgunde baska birsey yaz disimi kiricam ha...slm kizlar..yokmu kimse...sonra julide yokkk..sohbete dallll canim
ben geldim ama gecmise dalmissin sanirim ses seda yok kaptanim
yok ganfedim, buradayim ben:79::79::79:
kiz bari cürü k disini kirda ise yarasin
evet ya burda ol iki cift laf edelim demi.nasilsin canim ozledim seni ya
curukte yokki ganfedim, julinin ugruna saglamlari gozden cikarttim :
bende ozledim ganfedim..ben iyiyim allaha sukurler olsunki...kilolar gidiyoro yonden mutluyum..spora deli gibi devam..ama tek sorunum var oda uykusuzum:78::78: nedenini anlatmama gerek yok herhalde sen nasilsin bitanem
bende cok iyiyim .tek sorunum bu hava surekli karanlik kasvetten biktim valla ben gunes istiyorum artik yaz gelsin istiyorum luuuuuuuuuutfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
oyle ganfedim...havalar avrupada bir ara ne guzeldi..ama trde gitti guzelim hava..bizede karab ulutlar kaldi...bir ay daha cekicem ben bu havayi sonra turkiyenin sicagina..ankaraya gidecegimm..kizilayy bekle beniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?