evet akşam çok yediğimin farkındaydım tartıştım ev meselesi yüzünden yedim ama kıpırdayamadım sonraAblam ben 1300 kalorilik diyet yaparak başladım diyete,şimdi ise 1000-1100 ortalama.Şimdi sen ortalama 90 kilosun.Günlük kalori ihtiyacın bu mantıkla 90.20=1800 kalori.Şimdi sen 1500 alırsan,haftada en fazla 500 kalori veririsin.Bu kaloriyi 1200-1300 e indirgersen ve spor yaparsan haftada 1 kilo atarsın ablam.7000 kalori=1 kg
[/B]
Günaydın canım.günaydın kızlar
günaydın kızlar
nasılsın nevcimGünaydın canım.
günaydın canımm inşaatınız bittimi
İyiyim canım ne olsun,okulda seminerdeyiz.Neyse ki yarın son günüm.Rapor aldım,cumartesi akşamı gidiyorum evime Allah izin verirse.nasılsın nevcim
Bu neyin tarifi Ayşem?selamlarrr kızlarrr internet buldummm subua:1 nescafe
1 avuç k flakes bol suuu
İyiyim canım ne olsun,okulda seminerdeyiz.Neyse ki yarın son günüm.Rapor aldım,cumartesi akşamı gidiyorum evime Allah izin verirse.
Bu neyin tarifi Ayşem?
Var ablacım,zaten bilgisayarımı da yanımda götürüyorum.70 gün boyu bi yaramazlık olmazsa müsaitim ve diyetin zirvesindeyimkahvaltısını yazmış yaa:))))
annenlerin evinde int var demi ?
of canim ya,nedir bizim bu cilemiz.cok isterdim stresten istahimin kesilmesini.bendeeeeeeeeeeeeeeeee mutlu oluyum aklıma gelmez yemek
kolay gelsin canım
evet akşam çok yediğimin farkındaydım tartıştım ev meselesi yüzünden yedim ama kıpırdayamadım sonra
o zaman ben 1200-1300 ü geçmemeye çalışayım sağol canım ya
of canim ya,nedir bizim bu cilemiz.cok isterdim stresten istahimin kesilmesini.
hayirdir canim ne olduki.kimle tartistin,niye tartistin.:26:
yanımdaki arkadaş bi canı sıkılsın 2-3 gün bişey yemez nerdeyse :)
eşimle tartışdım ben yetiştiremiyorum iş ev bebek oğlanlar kendi izinde bi gez dolaş bi kaç yere haber bırak falan diyorum umursamaz birisi çoookkk rahat alıştı herşeyi benim yapmama öncekinde buldum depozitoyu verdim sonra gördü şimdi oturduğumuzda da buldum her şeyi hallettim ondan sonra gördü bıktım valla
canim maalesef ayni dertten bende muzdaribim.hersey benim boynuma.hersey bana bakiyor.kendisi sadece i$e gidip calismaktan anliyor,baskada biseyden anlamiyor.tüm kagit isleri,alisveris,cocuk,ev,disari isleri falan hep ben yapiyorum.ne yapalim canim.mecbur böyle gelmis böyle gidecek.yine Allah'a sükür iyi insanlar.birde bunlari yapip evde terör estirseydiler mutsuz olurduk.bosver.
21 haziran tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=9
SAFERAN=11
JULİA=2
DOĞA3=5
AZERİKIZI=6
KARÇİÇEĞİ71=1
GANFED=11
NEV81=9
İPEKYOL51=1
ANŞAA=4
senin lokman bu arada boş durmamış desene gülüüm..
maşallah gülüm sporda birincisin kesiin...tr de lokman değil herkes çarpılcak seni görünce kesin..ist. a geliyormusun tr de nereye gidiyorsun ....
çok mutluyum arkadaşlar diyetisyenden geldim 1 kilo 400 gram vermişim çok iyi dedi listeye tam uysaydın 2 kilo verirdin dedi ama ben çokkkkkk kaçamağım oldu börek kek dondurma offfff yaaa keşke yemeseydim bir sonraki randevü 8 temmuzda bakalım görelim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?