Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet akşam çok yediğimin farkındaydım tartıştım ev meselesi yüzünden yedim ama kıpırdayamadım sonra
o zaman ben 1200-1300 ü geçmemeye çalışayım sağol canım ya

21 haziran tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=9
SAFERAN=11
JULİA=2
DOĞA3=5
AZERİKIZI=6
KARÇİÇEĞİ71=1
GANFED=11
NEV81=9
İPEKYOL51=1
ANŞAA=4

Son düzenleme:
Son düzenleme:
İyiyim canım ne olsun,okulda seminerdeyiz.Neyse ki yarın son günüm.Rapor aldım,cumartesi akşamı gidiyorum evime Allah izin verirse.

Bu neyin tarifi Ayşem?

kahvaltısını yazmış yaa:))))
annenlerin evinde int var demi ?

bendeeeeeeeeeeeeeeeee mutlu oluyum aklıma gelmez yemek

kolay gelsin canım
of canim ya,nedir bizim bu cilemiz.cok isterdim stresten istahimin kesilmesini.
evet akşam çok yediğimin farkındaydım tartıştım ev meselesi yüzünden yedim ama kıpırdayamadım sonra
o zaman ben 1200-1300 ü geçmemeye çalışayım sağol canım ya

hayirdir canim ne olduki.kimle tartistin,niye tartistin.:26:

of canim ya,nedir bizim bu cilemiz.cok isterdim stresten istahimin kesilmesini.

hayirdir canim ne olduki.kimle tartistin,niye tartistin.:26:

yanımdaki arkadaş bi canı sıkılsın 2-3 gün bişey yemez nerdeyse :)

eşimle tartışdım ben yetiştiremiyorum iş ev bebek oğlanlar kendi izinde bi gez dolaş bi kaç yere haber bırak falan diyorum umursamaz birisi çoookkk rahat alıştı herşeyi benim yapmama öncekinde buldum depozitoyu verdim sonra gördü şimdi oturduğumuzda da buldum her şeyi hallettim ondan sonra gördü bıktım valla

canim maalesef ayni dertten bende muzdaribim.hersey benim boynuma.hersey bana bakiyor.kendisi sadece i$e gidip calismaktan anliyor,baskada biseyden anlamiyor.tüm kagit isleri,alisveris,cocuk,ev,disari isleri falan hep ben yapiyorum.ne yapalim canim.mecbur böyle gelmis böyle gidecek.yine Allah'a sükür iyi insanlar.birde bunlari yapip evde terör estirseydiler mutsuz olurduk.bosver.

evet de çalışınca stres daha fazla oluyor zaman olmayınca işte .....of valla ya dayanıyoruz işte

21 haziran tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=9
SAFERAN=11
JULİA=2
DOĞA3=5
AZERİKIZI=6
KARÇİÇEĞİ71=1
GANFED=11
NEV81=9
İPEKYOL51=1
ANŞAA=4

heyt be gene kapmisim kupayi saferan birak kiz kupami bir uciundanda sen tutmussun olmaz kupa benim hakkim soke soke alirim

senin lokman bu arada boş durmamış desene gülüüm..

maşallah gülüm sporda birincisin kesiin...tr de lokman değil herkes çarpılcak seni görünce kesin..ist. a geliyormusun tr de nereye gidiyorsun ....

evet safisim, lokman bos durmamis ama takmiyorum onu safisim aradan 7 yil gecmis..izmir gibi bir yerde insan bos kalabilirmi helede erkekse ama bizde yakinlasmalar basladi gulum..adam cilvelesiyor :78:

herkes carpilmasin safisim, lokmanim carpilsin yeter:78::78: benim gozum yukseklerde degil :78:

spora gelincede bugunde 10.6 km yurudum..ama baya zorlandim..ayagim su toplamis...dunde patladi..oyuzden yururken biraz zorlandim valla..ama birakmadim..dislerimi siktim yinede 700 kal. tamamladim

çok mutluyum arkadaşlar diyetisyenden geldim 1 kilo 400 gram vermişim çok iyi dedi listeye tam uysaydın 2 kilo verirdin dedi ama ben çokkkkkk kaçamağım oldu börek kek dondurma offfff yaaa keşke yemeseydim bir sonraki randevü 8 temmuzda bakalım görelim ne olacak

ayy ne guzel karcicegim, tebrik ederim..darisi obur fazlaliklarin basina insallah bu kiloyu 2 haftada verdin demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…