Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sekerler ben geldimmm.. Isten sonra geldim uyudum kendime geldim.. Ayaklarimda sizliyordu oyuzden bende bugun yurumedim.. Yarin ve carsamba tatilim oyuzden nete fazla girebilecegimi sanmiyorum haberiniz olsun ) takim size emanet yani...
Emanetin başım üstüne Kırmızım,ben tatildeyim,rahat rahat girebiliyorum.2.5 ay böyle kısmet olursa...

juliacim dugun kimin aciklama yapmamissin yoksa sen askerinlemi evleniyorsun:26:

ahhhhhh ahhhhhhhh keşke aşkımla evlensem cnm yaramı depreştirme :97::97: amcamın oğlunun düğün cnm malum misafirler fln çok yoğun geçer o yüzden ama sakın yerime kimseyi almayın üzülürüm yoksa 2 hafta sora takımımla devam etmek istiorum gelemezsem üzülürüm

kolay gelsin canım sevinçle uçarak topluyorsundur:)
evet caniiim.ikibucuk haftam var.hersey bana bakiyor.mecbur her gün bir yerleri toplamam,paketlemem lazim.ama ne cöp attim $u üc günde heeeeeee.evde ne kadar cok ivir zivir varmis beeeeee
tatile ne zaman çıkıyorsunuz gelirmi seni görmeye acaba ki

bende bunu cok merak ediyordum

selam kizceler:92:daha yeni bilgisayari actim anca.öldüm bugün yorgunluktan.
kizlar benim ikibucuk haftam var.bu yüzden hizli bir tempoda toparlanmam lazim.egerki yazmadigim zaman olursa sakin kusura bakmayin.simdilik dinlenmek icin oturdugumda girmeye calisicam ama iki hafta sonra mecbur izin alicam.zaten bakalim,diger evde ne zaman yeni internet gelicek demi.

ne güzel ailemn sana yardımcı oluyor nevim..tatilde daha güzel kilolar verirsin böylece....
allah hayırlısını versin canım yeter sıkma kendini....
evet ya nev harikasin bende kocami sizin yaniniza stajami gondrsem acaba.bana aslaKARISMIYOR isterse zayif olayim isterse kilolu umrunda degil adamin ya
amaaan boşver karışmasın daha rahat edersin .....
evet caniiim.ikibucuk haftam var.hersey bana bakiyor.mecbur her gün bir yerleri toplamam,paketlemem lazim.ama ne cöp attim $u üc günde heeeeeee.evde ne kadar cok ivir zivir varmis beeeeee

bende bunu cok merak ediyordum
ne varsa at kız bende öyle yapıyoırum.....iyi bi temizlik olur hem....
neyse ben simdide bakim esyalarini ve takilarimi falan paketliyim.öpüldünüzzzzzzzzzz

kolay gelsin canıım.....

günaydın doğaaa....ganfed............napıysınız kızlaaar........

dün öğleden sonra mertere gittim ablamla öyle güzel şeeyler varki..büyükbeden küçük beden ihraç mallları çok güzel elbiseler vardı...dizlerim ağrıdı ama.......... çok gezdim bu günlerde....

kim bilir ne kadar mutlu oldular anneni öp benim için eeeee bu işin sonunda sizler için hayallerim var sen kırmızım meyvem için hayırlı kısmetlerle evlilik inş

imdaatttttt

yazamıyorum ya toplu alıntı yapmıştım epey uğraştım olmadı şimdide saferanın yazısına alıntı yaptım yoookkk yazma yeri gir çıkıyor giremiyorummmm

Son düzenleme:

haklisin balim ya bizi ve emeklerimizi gormuyorlar yada dedigin gibi kiskancliktan ses etmiyorlar

kızlarrr ben yazamıyorum imdaaattttt diğer yazına alıntı yaptım gri sayfa çıkıyor yazamıyorum bu ikinci yazım sabahtan beri uğraşıyorum

kızlarrr ben yazamıyorum imdaaattttt diğer yazına alıntı yaptım gri sayfa çıkıyor yazamıyorum bu ikinci yazım sabahtan beri uğraşıyorum

evet ya kk nin son hali berbat olmus bende yazamiyorum smililer daha bir zor olmus birinin ustune tikliyorsun sayfa kayiyor baska bisey cikiyor offff ya off

ben istanbulu pek gezmedim oyuzden bana en ucuz ve enkaliteli seyleri nerden alabilirim bana tiyo ver canim

ben istanbulu pek gezmedim oyuzden bana en ucuz ve enkaliteli seyleri nerden alabilirim bana tiyo ver canim
istan bula mı geliyorsun......pazarlardan...bakırköy cumartesi pazarı....yeşilköy çarşamba pazarı...kadıköy salı var bide pek gitmedim ama karşıda olanlar gidebilir....merter de çok güzel ihraç firmalarının mağazaları var.....eminönünde eve lazım olacak herşeyi bulabilirsin ..bakırköyü gezebilirsin bide çok mağaza var ama enucuzlar pazarlarda ve merterde tavsiye ederim canım...
gunaydin canim valla bakiyorum kizlar neler dokturmus.hem ben cok iyiyim canim seni sormali sen nasilsin
dün çok yoruldum bugün biraz dinlenim temizliğe başlıcam yarın ablam geliyor evde duramam temiz olsun...

evet canim ist e gelecegim 2 gunlugune.aslinda ben ist 4 sene yasadim ama hic bir yerini gezmedim sadece oturdugum yerin semt pazarini bilirim oda kaynanamla gidip geldik hep baska yerini bilmem he birde akrabalarin evine gidip geldik baska bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…