Emanetin başım üstüne Kırmızım,ben tatildeyim,rahat rahat girebiliyorum.2.5 ay böyle kısmet olursa...Sekerler ben geldimmm.. Isten sonra geldim uyudum kendime geldim.. Ayaklarimda sizliyordu oyuzden bende bugun yurumedim.. Yarin ve carsamba tatilim oyuzden nete fazla girebilecegimi sanmiyorum haberiniz olsun) takim size emanet yani...
juliacim dugun kimin aciklama yapmamissin yoksa sen askerinlemi evleniyorsun:26:
evet caniiim.ikibucuk haftam var.hersey bana bakiyor.mecbur her gün bir yerleri toplamam,paketlemem lazim.ama ne cöp attim $u üc günde heeeeeee.evde ne kadar cok ivir zivir varmis beeeeeekolay gelsin canım sevinçle uçarak topluyorsundur:)
tatile ne zaman çıkıyorsunuz gelirmi seni görmeye acaba ki
ne güzel ailemn sana yardımcı oluyor nevim..tatilde daha güzel kilolar verirsin böylece....Ganfed'im uzun zamandır ben de psikolojik olarak kendimi buna hazırlıyordum.Dün ilk günümdü ve ben sakınmadan yedim annem sevinsin diye.Bugünse annele beraber başladık kalori sayımı diyetine.O kilosunu korumak için,ben vermek için.Böyle olunca sürekli dikkat ediyoruz,babam da kilo verdiğimi görünce çok sevindi,gitmiş diyet ürünler almış sabah.Yani evimi de örgütledim,hedeften dönmek yok Ganfed'immmm
allah hayırlısını versin canım yeter sıkma kendini....inşallah safişim sıkıntıdan başım ağrıyor umursamıycam artık ne kadar yapabilirsem gerçi vardır bi hayır ki bu durumdayız ne deyimm
amannn fırsatı bulunca değerlendir git gez dolaş gitsin stresler gitsin kilolar:)
merhaba ganfedim sen nasılsın bi haftaya daha başladık hadi hayırlısı bakalım
amaaan boşver karışmasın daha rahat edersin .....evet ya nev harikasin bende kocami sizin yaniniza stajami gondrsem acaba.bana aslaKARISMIYOR isterse zayif olayim isterse kilolu umrunda degil adamin ya
ne varsa at kız bende öyle yapıyoırum.....iyi bi temizlik olur hem....evet caniiim.ikibucuk haftam var.hersey bana bakiyor.mecbur her gün bir yerleri toplamam,paketlemem lazim.ama ne cöp attim $u üc günde heeeeeee.evde ne kadar cok ivir zivir varmis beeeeee
bende bunu cok merak ediyordum
neyse ben simdide bakim esyalarini ve takilarimi falan paketliyim.öpüldünüzzzzzzzzzz
Canım ablam;o kadar düşüncenin ve hayat yükünün yanında güzel zihninde bana da yer ayırdığın için çok teşekkür ederim.Ben çocukluğumdan beri hep kiloluydum ama,hiçbir zaman diyete girecek kadar belki cesur,belki kendime küskün,belki iradeli olamadım.Sigara da kullandığım için artık son zamanlarda nefes alışlarım bile zorlaşmıştı.Annem üzülmeyim diye üstüme gelmiyordu ama,birgün namazında sağlıkla zayıflamam için dua ettiğini işitmiştim tesadüfen.Şimdi 15 kilo verdiğim halimi görünce duyduğu mutluluğa şahit olunca,kendime kızıyorum bu mutluluğu Ona daha önce yaşatmadığım için.Onlar beni en son 105 kiloda iken görmüşlerdi,şimdi bu haldeki mutluklarını görünce daha da azimlendim.Sizleri anlatıyorum 2 gündür,hem eski takımımdaki arkadaşlarımı hem de sizleri.Annem nasıl dua ediyor hepinize,sizlerle başardığımı biliyor.Rabbim sağlıkla hedeflerimize ulaştırsın;hem burada hem hayatın içinde inşallah.
Canımsın,okuyunca öyle duygulandım ki.Ben de gerçekten sizlerin arasında olmaktan çok mutluyum Kırmızım,güzel azimli kararlı iradeli kaptanım.İyi ki varsınızzzz :90:
90:
o kadar yorgunum ki resmen ayakta uyuyorummmm yazık banaaaa...kaptancım benim haftasonum o kadar kaçamaklı oldu kiii rezilimmm ben yaaa...
ne mutlu olmuştur ev ahalisiii bizede gelde biz de mutlu olalım canımın içiii
nevim kaptan çokk iyi yaa bu konuda üstüne rakip yok bence
destekliyorummmm kaptanımmm tam destek arkandayımmmm....
haytım benimkide aynı inanırmısın 97 kiloykende aynıydı düştüm77 ye adam hala aynı kıskanıyoda tepki mi vermiyo diye düşünüyorumm amaaannn arkek işte bacımm ruhsuz bunlarrr.....
dün öğleden sonra mertere gittim ablamla öyle güzel şeeyler varki..büyükbeden küçük beden ihraç mallları çok güzel elbiseler vardı...dizlerim ağrıdı ama.......... çok gezdim bu günlerde....
neyse ben simdide bakim esyalarini ve takilarimi falan paketliyim.öpüldünüzzzzzzzzzz
kızlarrr ben yazamıyorum imdaaattttt diğer yazına alıntı yaptım gri sayfa çıkıyor yazamıyorum bu ikinci yazım sabahtan beri uğraşıyorum
dün öğleden sonra mertere gittim ablamla öyle güzel şeeyler varki..büyükbeden küçük beden ihraç mallları çok güzel elbiseler vardı...dizlerim ağrıdı ama.......... çok gezdim bu günlerde....
günaydın doğaaa....ganfed............napıysınız kızlaaar........
istan bula mı geliyorsun......pazarlardan...bakırköy cumartesi pazarı....yeşilköy çarşamba pazarı...kadıköy salı var bide pek gitmedim ama karşıda olanlar gidebilir....merter de çok güzel ihraç firmalarının mağazaları var.....eminönünde eve lazım olacak herşeyi bulabilirsin ..bakırköyü gezebilirsin bide çok mağaza var ama enucuzlar pazarlarda ve merterde tavsiye ederim canım...ben istanbulu pek gezmedim oyuzden bana en ucuz ve enkaliteli seyleri nerden alabilirim bana tiyo ver canim
dün çok yoruldum bugün biraz dinlenim temizliğe başlıcam yarın ablam geliyor evde duramam temiz olsun...gunaydin canim valla bakiyorum kizlar neler dokturmus.hem ben cok iyiyim canim seni sormali sen nasilsin
kızlarrr ben yazamıyorum imdaaattttt diğer yazına alıntı yaptım gri sayfa çıkıyor yazamıyorum bu ikinci yazım sabahtan beri uğraşıyorum
doğaaa hala bozukmu canıım.....
istan bula mı geliyorsun......pazarlardan...bakırköy cumartesi pazarı....yeşilköy çarşamba pazarı...kadıköy salı var bide pek gitmedim ama karşıda olanlar gidebilir....merter de çok güzel ihraç firmalarının mağazaları var.....eminönünde eve lazım olacak herşeyi bulabilirsin ..bakırköyü gezebilirsin bide çok mağaza var ama enucuzlar pazarlarda ve merterde tavsiye ederim canım...
dün çok yoruldum bugün biraz dinlenim temizliğe başlıcam yarın ablam geliyor evde duramam temiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?