İnşallah Saferanım,inşallah.Sabah tartıya çıktım,emeğimi görmezden gelmiyor sağolsun.İnşallah cumaya kadar da böyle devam eder....ne güzel ailemn sana yardımcı oluyor nevim..tatilde daha güzel kilolar verirsin böylece....
Evet Merter'de ben de duymuştum,çok güzel büyük beden ürünler var.Her açıdan çektik bu kilodan ya,50 kilo insanların 20 lira verdiği kıyafete gün geldi mecburlar diye 50 bedende aynı mala 100 lira fiyat koydular.Ama değişecek inanıyorum,bu ve bunun gibi yüzlere anıyı gülerek anımsıycaz...dün öğleden sonra mertere gittim ablamla öyle güzel şeeyler varki..büyükbeden küçük beden ihraç mallları çok güzel elbiseler vardı...dizlerim ağrıdı ama.......... çok gezdim bu günlerde....
Teşekkür ederim canım ablam,öptüm O da seni öpüyormuş,evlatlarına dua etti o da,hem de oruç ağzıyla.Makbul olur inşallah.İnşallah ablacım.Meyvemi görmedim ama Kırmızım dünyalar güzeli bir prenses,kalbi de öyle.Rabbim en özelini en güzelini yazsın Ona ve hepimize inşallah.kim bilir ne kadar mutlu oldular anneni öp benim için eeeee bu işin sonunda sizler için hayallerim var sen kırmızım meyvem için hayırlı kısmetlerle evlilik inş
Sevgilerindennnnnnnnnn....haklisin balim ya bizi ve emeklerimizi gormuyorlar yada dedigin gibi kiskancliktan ses etmiyorlar
Günaydın Ganfed'im,patlaaaaa,konfeti gibi yağ üstümüzegunaydin ,gunaydin,gunaydin balli kurabiyelerim. nasilsiniz bakiim .ganfediniz bomba gibi yine acilin her an patlayabilir
Burdayız Ganfed'immmmmlengg kizlar gelin artik
evet canim ,valla atiyorum elime gecen eski seyleri,iviri ziviri.dedigin gibi süper temizlik olucak canim.fazla esya götürmüycem yeni evene güzel ailemn sana yardımcı oluyor nevim..tatilde daha güzel kilolar verirsin böylece....
allah hayırlısını versin canım yeter sıkma kendini....
amaaan boşver karışmasın daha rahat edersin .....
ne varsa at kız bende öyle yapıyoırum.....iyi bi temizlik olur hem....
kolay gelsin canıım.....
sagol caniiiim,insallah Allah yardimcim olur.evet mutlulukla topluyorum.ev tam istedigim sehirde ve muhitte ama istedigim gibi degil pek.ama olsun.sabir edicem ve kendi evimizi almayi bekliycem.insallah Allah banada nasip eder ev sahibi olmayiallah yardimcin olsun tatlim ama eminim mutlulukla topluyorsun sen yorgunlukta bilmezsin cunku istedigin yerde istedigin evi buldun allah hep mutlu etsin canim arkadasim
oyoyoyoyoyyy o merterde ne güzel şeyler vardırrrrr...alışverişim geldiii yawww... benim yerimede gez orlarda nolur ....dün öğleden sonra mertere gittim ablamla öyle güzel şeeyler varki..büyükbeden küçük beden ihraç mallları çok güzel elbiseler vardı...dizlerim ağrıdı ama.......... çok gezdim bu günlerde....
kizlar,, oncelikler hepinizin kandili mubarek olsun..allah ettigimiz butun dualarimizi kabul eylesin insallah....
doga ablacim,nevcim...butun iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler..Allah hepimize herseyin helalini hayirlisini nasib etsin insallah...
hepinizii cokk opuyorum..kandil oldugu icin aksam dua ederim..oyuzden kendinize cokk iyibakin Allaha emanet olunnn
temizlik bitmedi ki kız...daha yeni oturdum..şimdide sarma dolma karışık yapıcam dolaba bırakıcam ablam perşembe bize gelir o zaman pişiricem hazır olsun diye....lengg kizlar gelin artik
amin canım amin..hepimize gönlümüze göre ev nasip etsin....evet canim ,valla atiyorum elime gecen eski seyleri,iviri ziviri.dedigin gibi süper temizlik olucak canim.fazla esya götürmüycem yeni eve
sagol caniiiim,insallah Allah yardimcim olur.evet mutlulukla topluyorum.ev tam istedigim sehirde ve muhitte ama istedigim gibi degil pek.ama olsun.sabir edicem ve kendi evimizi almayi bekliycem.insallah Allah banada nasip eder ev sahibi olmayi
oyoyoyoyoyyy o merterde ne güzel şeyler vardırrrrr...alışverişim geldiii yawww... benim yerimede gez orlarda nolur ....
sevgülü kaptanım başta olmak üzere tüm takımarkadaşlarımın kandilleri mübarek olsunnn rabbimize çok yakınız bu gece hepiniz dualarımdasınız bu akşammm canlarımm...allah hepimizin gönlüne göre versinn...
Senin de kandilin mübarek olsun çiçeğim,dualarımız makbul olsun inşallah.kizlar,, oncelikler hepinizin kandili mubarek olsun..allah ettigimiz butun dualarimizi kabul eylesin insallah....
doga ablacim,nevcim...butun iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler..Allah hepimize herseyin helalini hayirlisini nasib etsin insallah...
hepinizii cokk opuyorum..kandil oldugu icin aksam dua ederim..oyuzden kendinize cokk iyibakin Allaha emanet olunnn
Amin canım,senin de kandilin mübarek olsun.Rabbim gönlümüze göre versin,hayırlı olana meylettirsin inşallah her konuda...Kandiliniz mübarek olsun canlarim.ettiginiz tüm dualariniz kabul olsun insallah.benimde tabiiiiii.
Senin o kandil mesajı yazan ellerini,dualarını yerim yerimsevgülü kaptanım başta olmak üzere tüm takımarkadaşlarımın kandilleri mübarek olsunnn rabbimize çok yakınız bu gece hepiniz dualarımdasınız bu akşammm canlarımm...allah hepimizin gönlüne göre versinn...
Sağol Saferanım,ecmain canım...hepimnizin kandili mübarek olsun kızlaaar...allah hayırlara vesile kılsın dualarınız kabul olsuuun....
27.06.2011 tarihli 7. takım PAYLAŞIM çizelgesidir.
KIRMIZIGÜL=14
SAFERAN=4
AZERİKIZI=3
GANFED=13
DOĞA3=11
JULİA=(İzinli)
ANŞAA=1
NEV81=11
İPEKYOL51=0(İpeğin nerde olduğunu bilen var mı canlarım?)
Haberimiz var bebeğim,rahat ol.Misafirler gidince paylaşıma da spora da adını yazdıracağına eminimbacularrr beni idare edin nolurrrr misafirlerim var malum çok sık giremiyorum nete yoksa performansım iyidir benim yww
Haberimiz var bebeğim,rahat ol.Misafirler gidince paylaşıma da spora da adını yazdıracağına eminim
Sen bi ara acayip spor yapıyodun bitanem ya,düğün dağıttı biraz diyeti demi.Değişiklikler çok etkiliyor insanı,şimdi de misafirler ne de olsa bozuluyor ara ara diyet.Ben de özel günümde bi dağıldım,daha yeni toparlandım 20 gün sonra.Bu hafta iyi gidiyorum gibi,bakalım cumaya hayırlısı....spor muuuu
Offf offf bilmem mi canım ya,ben de şu an annemin yanındayım.Soğanı salçayla kavuruşu bile bi başka kokuyor sanki.Aynı raksı bende yapıyorum zorlaaaa :84:ama bol paylaşım için sözzz tabisiiii....annemle savaşıyoru nev o kadar güzel yemek yapıo kiiiii nefsimle raksediyorum resmennn
Aminnnn Ganfed'im,ecmain canım.Dilediğine hidayet veren Rabbim,bizleri de hidayetine nail eylesin inşallah :90:Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmisinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sicakligi yuvamiza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?