Sen bi ara acayip spor yapıyodun bitanem ya,düğün dağıttı biraz diyeti demi.Değişiklikler çok etkiliyor insanı,şimdi de misafirler ne de olsa bozuluyor ara ara diyet.Ben de özel günümde bi dağıldım,daha yeni toparlandım 20 gün sonra.Bu hafta iyi gidiyorum gibi,bakalım cumaya hayırlısı....
Bugüne kadar kim kaç kilo verdi listesinde ilk 5 tesim Mavişim,şımarmak yerden göğe kadar hakkındır kuzum.Senin azmine ben kendiminkinden çok güvenirim.Var mısın annenleri gönderince beraber bi programa başlamaya,aynı liste+sporla?deli gibi bisiklet ve leslie yapıyodum bi ara ben dimi başlıycam başlıycam canım takılıyorum sonu yok kaçmanın misafirleri gönderiyim tamamen düzelicem inşallaaaahhh..bende çok rahatsızım bu durumdan hızlanmam lazım tekrardan dediğin gibi düğün dağıttı beni biraz kilo almadım ama pek de veremiyorum doğrusu vardır bunda da bi hayırrr be nevimmmm...dimi ama kuzucummm....nerelerden nerelere geldik biraz şımarmışız çok mu be yawwww....
Bugüne kadar kim kaç kilo verdi listesinde ilk 5 tesim Mavişim,şımarmak yerden göğe kadar hakkındır kuzum.Senin azmine ben kendiminkinden çok güvenirim.Var mısın annenleri gönderince beraber bi programa başlamaya,aynı liste+sporla?
Tamam hayatım.Benim de annemler pazar günü 5 günlüğüne Ankaraya gidecekler hastaneye kontrole.O zaman aynı gün,aynı saatte,aynı diyette buluşuyoruuuuzzzzzzaaayyy dur yatmıyorum bacım heycanlandım şimdi varımmmm ya olmam mııı hafta sonu gitcekler muhtemelen pazartesi başlarız harika olurrr nevimm yaa....
günaydın kızlarrrrr
Günaydınnnnnnn canım ablam günaydın,günün de ruhun da çiçekler açsın bugünnnnngünaydın kızlarrrrr
Günaydııınnn Ganfed'im bi bi bi bitanemgunaydin dogacigim
gunaydin takim arkadaslarim
Gariptir ama ben kapalı havalarda kendimi çok ama çok daha mutlu hissederim güneşli günlere göre.Kapalı havada tv izlemenin,kahve içmenin,ve hatta ev işi yapmanın bile tadı başkadır.İmrendim şimdiiiikizlar dun hava cok guzeldi ama bugun gene yagmurlu ve kasvetliicim daraldi yahu
Günaydınnnnnnn canım ablam günaydın,günün de ruhun da çiçekler açsın bugünnnnn
Günaydııınnn Ganfed'im bi bi bi bitanem
Gariptir ama ben kapalı havalarda kendimi çok ama çok daha mutlu hissederim güneşli günlere göre.Kapalı havada tv izlemenin,kahve içmenin,ve hatta ev işi yapmanın bile tadı başkadır.İmrendim şimdiiii
Canımın içi aslında benim modum değişkendir.Hepimizin güçlü ve zayıf yönleri vardır ya;benim de en zayıf yönüm bam telime basılınca,sinirlenince gemileri yakarım tabiri caizse.Bunun sonuçlarını daha sonra her zaman bana zarar verir.Küçücük bir örnek,1200 kalorilik diyetimde 2 gündür harikaydım,hiç kaçamak yahut fazla ya da az kalori alımım yoktu.Bugün de olmadı ama,bir sinir anında canım istediğinden değil sırf öfkeden 11 tane burçak bisküvi yedim.Kalorimi aşmadım 1200'ü ama yine de sinirlendim bunu yaptığım için öfkeyle.ay tatlim sende benim bitanemsin .nekadarda pozitif dusunuyorsun bende hep kotu dusunurum ahhh ahh degismem lazim degismem
iyi akşamlar kızlar nerdesiniz yaww ben size yetişemiyorum sabah muhabbeti akıp gidio ben ancak akşama gelebiliyorumm.... yaa annem bugün neler yapmış neler anşatmıyım canınız istemesinnn felaketttttt.....
yawwwruumm çok zayıflamışsın ye annem yeeeee naraları ile...beni zorla yemek yedirmeye calışıo yaaa.... bu hatunu rakip takımlardan biri bana gönderdi sanırsamm
iyi akşamlar kızlar nerdesiniz yaww ben size yetişemiyorum sabah muhabbeti akıp gidio ben ancak akşama gelebiliyorumm.... yaa annem bugün neler yapmış neler anşatmıyım canınız istemesinnn felaketttttt.....
yawwwruumm çok zayıflamışsın ye annem yeeeee naraları ile...beni zorla yemek yedirmeye calışıo yaaa.... bu hatunu rakip takımlardan biri bana gönderdi sanırsamm
Canımın içi aslında benim modum değişkendir.Hepimizin güçlü ve zayıf yönleri vardır ya;benim de en zayıf yönüm bam telime basılınca,sinirlenince gemileri yakarım tabiri caizse.Bunun sonuçlarını daha sonra her zaman bana zarar verir.Küçücük bir örnek,1200 kalorilik diyetimde 2 gündür harikaydım,hiç kaçamak yahut fazla ya da az kalori alımım yoktu.Bugün de olmadı ama,bir sinir anında canım istediğinden değil sırf öfkeden 11 tane burçak bisküvi yedim.Kalorimi aşmadım 1200'ü ama yine de sinirlendim bunu yaptığım için öfkeyle.
Bugünkü menüm:
2011-06-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[2] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[3] Maydanoz 10 gr 4
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[6] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[7] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[8] Domates 2 ADET 28
[9] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[10] pazı 1.5 100 gr 49.5
[11] danone tam yağlı yoğurt 50 gram 37
[12] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[13] yesil cay 1 adet 0
[14] Burcak Klasik 11 ADET 445.5
[15] Crax Sade Çubuk Kraker 40 GRAM 146
[16] Karpuz 200 gr 52
Toplam : 1106 kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?