gecmis olsun canim kim kizdirdi seni soyle onu kizgin sisle daglayim.ama helal olsun o kizginlikla bile asmamissin kalorini
Tamam bitanem,dediğin gibi olsun.Ama interneti çabuk hallettir olur mu,özleriz biz seniiiiiiKirmizicim,Nevcim, ben biliyorsunuz tasiniyorum.bu yüzden her günüm toparlanmakla geciyor.Su an var yaaa boynum omuzlarim tutulmus sekilde.öldüm yorgunluktan.tasinmam bitene kadar mesaj sayimindan muaf tutulmak istiyorum.daha sonra sizden tamamiyle izin istiycem.cünkü gittigim sehire yerlestikten sonra interneti actiricam.burada maalesef Tr deki gibi hemen olmuyor islemler.4 hafta falan sürüyor acilmasi.ne sacma demi.neyse simdilik mesajlarim sayilmasin.zamani gelincede izin alicam.
iyi akşamlar kızlar nerdesiniz yaww ben size yetişemiyorum sabah muhabbeti akıp gidio ben ancak akşama gelebiliyorumm.... yaa annem bugün neler yapmış neler anşatmıyım canınız istemesinnn felaketttttt.....
yawwwruumm çok zayıflamışsın ye annem yeeeee naraları ile...beni zorla yemek yedirmeye calışıo yaaa.... bu hatunu rakip takımlardan biri bana gönderdi sanırsamm
yyooook bacım nevim hazırlıyodu saolsun ama 85 de yanlış hatırlamıyosam 14. takımdan beraberce ayrıldık ben 4. takıma gittim bir iki kez yüzsüzlüğe vurdum hiç geri cevirmedi kuzum allah razı olsun....ama yüzüm kalmadı utanıyom yaaa şimdi bunu okuyuncada kızıcak bana biliyorum ama....ansaacim kiz sana yoksa hirsizmi geldi cala calada sadece kilo cizelgeni calmis
gec kaldım galibaaaaa kuzum görmedim seni kaçırdım gene yaaaansaa bosver gecmisi gel iki sohbet edelim kanal ikimizi gel gel dagitalim az
Allah iyiligini versin,cok güldüm yaaaa.demek anneni diger takimlardan gönderdiler he.
Bebeğimmm,aşkolsun.Hadi söyle de hemen başlangıç kilonu,şimdiki kilonu yapıyım ciğerim.Kurban olsun sana bütün tickerleryyooook bacım nevim hazırlıyodu saolsun ama 85 de yanlış hatırlamıyosam 14. takımdan beraberce ayrıldık ben 4. takıma gittim bir iki kez yüzsüzlüğe vurdum hiç geri cevirmedi kuzum allah razı olsun....ama yüzüm kalmadı utanıyom yaaa şimdi bunu okuyuncada kızıcak bana biliyorum ama....
Bebeğimmm,aşkolsun.Hadi söyle de hemen başlangıç kilonu,şimdiki kilonu yapıyım ciğerim.Kurban olsun sana bütün tickerler
Saçma sapan bir mesele inan canım ya.Bizim komşuya kızdım.Annem kuran okuyordu bugün,ben de o Kuranını bitirmeye türk kahvesi yaptım,ara öğün hazırladım.Güya ana kız oturucaz.Kadın geldi.Annemim Kuranını yarım bıraktırdığını göre göre tam 1 saat 45 dakika diğer komşuların gıybetini yaptı.Ya bu kadar olmaz,boğazlamamak için kendimi zor tuttum.Kadın gidince de anneme neden 1 saat 45 dakika günahına ortak oluyorsun dinleyerek diye hafiften çıkıştım.İnsanlardan nefret eder oldum ya,anlayışsızlıklarından hırslarından hesaplarından nefret ettim.Sanırım benim 10 yıldır çıkamadığım memlekette sinirlerim çok yıprandı.Şimdi en ufak meselelere kızar oldum.Bi de dün 100 mekik çekmiştim,nefes alırken bile ağrıyor şimdi,heralde ondan da dirençsizliğim.Bilmiyorum ya,dün de yarım tutulma olmuş belki de ondan.Valla hala sakinleşemedim gelen kadın yüzünden.nevcim hayırdır anlat bakımm neye kızdın
Cevap yazıyodum bebeğim baksana destan gibineeeeevvvvvooooşşşşşşş beni niyye dymuyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen boşver onu şimdi nedir bu 11 bisküvinin sırrı şekerimmm anlet bakemmm....
Saçma sapan bir mesele inan canım ya.Bizim komşuya kızdım.Annem kuran okuyordu bugün,ben de o Kuranını bitirmeye türk kahvesi yaptım,ara öğün hazırladım.Güya ana kız oturucaz.Kadın geldi.Annemim Kuranını yarım bıraktırdığını göre göre tam 1 saat 45 dakika diğer komşuların gıybetini yaptı.Ya bu kadar olmaz,boğazlamamak için kendimi zor tuttum.Kadın gidince de anneme neden 1 saat 45 dakika günahına ortak oluyorsun dinleyerek diye hafiften çıkıştım.İnsanlardan nefret eder oldum ya,anlayışsızlıklarından hırslarından hesaplarından nefret ettim.Sanırım benim 10 yıldır çıkamadığım memlekette sinirlerim çok yıprandı.Şimdi en ufak meselelere kızar oldum.Bi de dün 100 mekik çekmiştim,nefes alırken bile ağrıyor şimdi,heralde ondan da dirençsizliğim.Bilmiyorum ya,dün de yarım tutulma olmuş belki de ondan.Valla hala sakinleşemedim gelen kadın yüzünden.
11 bisküvinin sırrıDa Vinci'nin şifresi der gibi oldu Ben sana 11 bisküvinin sırrını verdim,sen de bana başlangıç kilonu ve şimdiki kilonu ver
Yüzü çok yumuşak bitanem ya.Babam da tam aksine çok sert.Babam evde yoktu,o olsaydı belki kıyamet kopacaktı bu mevzudan dolayı.Çok çıkışmadım kıyamam ona da,benim sinirlendiğimi üzüldüğümü görünce kötü oldu O da.Ya herkese iyi olmak zorunda değilsin diyorum,herkesi memnun etmek zorunda değilsin diyorum,yok.O kadar yumuşak ki bugünkü gelen kadın gibi herkes Onun üzerinden kendi nefsini egosunu tatmin ediyor.Ben de hisliyimdir,niyetleri hemen sezerim.Sezince de,elimden birşey gelmeyince de böyle hasta oluyorumallah canını almasınnn emii...annene niye çıkıyosun kuzum kadının yüzü yumuşak karşıdakini kırmak istememiş ama ne yazıkki haklısın ki gıybete ortak olmuş iyi yüreğindennn...ben felsefemi acayip değiştirdim bu konuda dediğin gibi gurbet yüzümüzü yüreğimizi sertleştirio bana da gıybetle gelen arkadaşı komşuyu geri ceviriyorum artık git kimleyse sorunun onla paylaş ona anlat derdini demeyi öğrendim geç oldu ama....kadının arsızlığı... anacığınaa kızma kuzummmm....
Gitme kuzum,hem yapıyorum eklersin balım97 den 77.5 e hedef 65 yapppp uleynn tickerimiiii......
Yüzü çok yumuşak bitanem ya.Babam da tam aksine çok sert.Babam evde yoktu,o olsaydı belki kıyamet kopacaktı bu mevzudan dolayı.Çok çıkışmadım kıyamam ona da,benim sinirlendiğimi üzüldüğümü görünce kötü oldu O da.Ya herkese iyi olmak zorunda değilsin diyorum,herkesi memnun etmek zorunda değilsin diyorum,yok.O kadar yumuşak ki bugünkü gelen kadın gibi herkes Onun üzerinden kendi nefsini egosunu tatmin ediyor.Ben de hisliyimdir,niyetleri hemen sezerim.Sezince de,elimden birşey gelmeyince de böyle hasta oluyorum
Aynen.Ben de tam feleğin şu çarkına çomak sokarım modundayımrelakssss....sakinnn....tatilin tadını çıkar hiç bi şey senin keyfini kaçıracak kadar önemli diil sağlık dışındaaa.....ankaralı namıkın dediği gibi O YANA DA BU YANADA SALLA EVİR ÇEVİR KIVIR CEVİR SALLLLAAAAA.......
Aynen.Ben de tam feleğin şu çarkına çomak sokarım modundayımEkledim canım tickerini,öbür sayfada kaldı.
Şaşırdım valla,tamam canım ben hallederim sonra.Amaaaaaaa üzerine tıklayınca bile çizelgen çıkıyor,yarın bidaha dene olur mu aynen kopyalamayı,olmuş çünkü.İyi geceler fıstığımm...kafamız güzel hayatım bu akşammmm..... ticker formata uygun diilmişş sallaa şekerimm tickersızda mutluyum ben .... yatmam lazım arkadaşımmm yorgunumm dostlarımm yorgunummm yorgunummmm....yatmam alazım herüfümmmmm beni beklioooo uyuyamaz bensiz tosunummm...varım gidim... nevimm iyi geceler bacım yarınn görüşürüzzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?